Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6344346 Napisano: 10.04.2017 11:49:48 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

szukam pomocy w jaki sposób potwierdzić adres do wysyłki nagród w Portalu Medialnym

Ja, jak tam kiedyś wygrałam, to dostałam maila, w którym była informacja, że jeśli adres jest inny niż mają zapisany (był podany w mailu, tam się zawsze w zgłoszeniu wpisuje adres), to żeby pisać na konkurs@portalmedialny.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6343450 Napisano: 07.04.2017 11:13:46 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Kupiłam dziś w Kauflandzie Nescafe opakowanie 20 saszetek - te konkursowe, oczywiście - za 10,99. Wyświetl w wątku >>

glena

#6339367 Napisano: 28.03.2017 21:25:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jogobella - pierwsza w życiu nagroda za zdjęcie (pomijając laysowy komin, ale to jednak co innego), więc jestem ogromnie dumna emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6338664 Napisano: 27.03.2017 13:06:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytania dot. konka Cinema-City:
1) O której pojawia się pula biletów? (ludzie serwują sprzeczne info)
2) Czy bilety rozdawane są tylko na filmy "Piękna i bestia" oraz "Wszystko albo nic"? (żaden z nich mnie nie interesuje)

emotka

2. Darmowy bilet jest na konkretny film - jak do tej pory nie było innych do wyboru, niż te o których piszesz. Natomiast Bilet 2D 1+1 jest na dowolny film 2D do 14.05.2017r., z wyjątkiem każdej środy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6338140 Napisano: 25.03.2017 17:13:32 w Oddam za darmo
Kod na rok ważności konta w t-mobile
kod na darmowy mały popcorn w cinema city
PW
nieaktualne oba Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6335042 Napisano: 19.03.2017 11:32:25 w NA CO CZEKAMY?
ir napisał(a):

marczi napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Carrefour BIC - 14 dni mail = 28.02
Wedel Intermarche  - 15.03.2017
Nivea Łazienka- 20.03+ 2dr= 22.03
Nivea pozostałe sklepy-  20.03+ 2dr= 22.03
drogerie Laboo "Gillette"-14.03 +10d= 24.03
Tesco Streamline Konkurs Walentynkowy Ajax/Palmolive/Colgate - do 22.03 +3dr =27.03 sms
Kaufland Walentynki do 31.03 na stronie
WAŻNE, BY BYŁO SMACZNIE- bobovita- INTERMARCHE -31.03
Superkawadla superbohaterki Intermarche- 27.03+7d=5.04sms
Pociąg do nagród- 26.04+ 3 dr= 2.05 e-mail
"wSPAniałe chwile z Syrena" c4- 17.03 email
"Marzenia do spełnienia" c4- 3 tygodnie od dnia wyłonienia zwycięzców (???)
Spar-Almette z wypiekaczami do chleba-15.03 sms

Carrefour "Odważ się wygrać tej zimy" - 21.03

Marzenia do spełnienia C4 - wybór do 6 dni roboczych po zakończeniu rejestracji zgłoszeń + 3 dni na informowanie (a w ciągu 3 tygodni publikacja na stronie)  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6331786 Napisano: 11.03.2017 19:08:12 w Pomocy!!!!
rubik napisał(a):

https://www.podwojnamoc.pl/   nie moge wysłac  odpowiedzi.nr paragonu pisze ze 9 znaków a mam 6 oczywiscie biore kolo daty.Moze inny numer jest wskazany.Prosze o pomoc

Nr telefonu trzeba podać, nie paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6331785 Napisano: 11.03.2017 19:05:11 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam info, czy z konkursu Nivea w C4 dochodzą jakieś zwrotki? Wysłałam odp i głucho  emotka

Wysyłałam wczoraj wczesnym popołudniem, od razu przyszła zwrotka ("Dziękujemy za zgłoszenie do konkursu. Wkrótce jury wybierze najlepsze odpowiedzi. O wygranej powiadomimy Cię SMSem do 14.04.2017") Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6331393 Napisano: 10.03.2017 13:22:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

smacznego emotka
https://www.faceb...p;type=3&theater

Ona chyba te kartony nie tylko na głowę zakłada, ale też robi nimi zdjęcia... taka jakość powalająca emotka Mogłaby chociaż ten misiaa do zdjęcia odsunąć...

Mrs. Nanna i Mrs.Line bo firma Apetina z cudownych kobiet słynie

O co chodzi z tymi kobietami emotka

Aż sprawdziłam... To są "kulinarne ekspertki" z "taste-teamu" Apetiny... Ja zawsze czytam poematy, nie mogę się oprzeć, i zauważyłam, że Pani jest zawsze bardzo dobrze przygotowana "z produktu" Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6331385 Napisano: 10.03.2017 13:16:14 w Wkurza mnie...
elizam napisał(a):

Wkurza mnie nivea klub... po zmianie szaty graficznej nie ma juz powiadomień, w zakładce konkursy i testy mam przy lekkim kremie oraz przy kremach do rąk opcję "dodaj opinię"... napisałam do nich z pytaniem, gdzie są moje kremy do przetestowania.... a laska mi odpisuje,zupełnie nie w temacie, ze "nie będą publikować listy nagrodzonych,a powiadomienia są dostępne "

O, jesteś pewna? Bo ja po zalogowaniu się na konto (wczoraj) miałam dwa powiadomienia o tym, że się nie zakwalifikowałam. I ludzie tu pisali, że oprócz maila o wyborze do testowania, mieli jeszcze info w profilu. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6330488 Napisano: 08.03.2017 14:51:42 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Wkurza mnie nasze prawo. Koleżanka (samotna matka) podjęła ostatnio pracę za najniższą krajową. Niestety przy minimalnych dochodach jakie będzie otrzymywać (1459 zł ) przekracza próg o alimenty z FA na dziecko o całe 9 zł i alimenty na dziecko zostaną jej odebrane. Na 500+ też sie nie może liczyć, bo jak Panie w MOSP powiedziały przy dochodach liczą się alimenty z zeszłego roku, (bo to był rok bazowy) i oczywiście dochód teraz uzyskiwany, (bo to uzyskanie dochodu). Dodatkowo zapomnieć może o dofinansowanie przedszkola, bo choć ustawa przewiduje dofinansowanie przedszkoli przez UP to w Urzędzie powiedzieli, że nie mają na to funduszy.  Dziewczyna chciała normalnie iśc do pracy a wychodzi na to, że nic nie zarobi, bo odliczając wydatki na przedszkole ljako bezrobotna tyle samo wyciągnęła by z Państwa . Chory kraj. 

Powinna się cieszyć, że każdą chwilę może spędzić z dzieckiem+ ma pomoc od państwa. Chyba, że chce uciec od opieki nad dzieciakiem. Ale skoro jej wychodzi na to samo to jaki sens zostawiać dziecko? Ja wychowywałam swoje w czasach gdy państwo niczego nie dofinansowywało i nie narzekaliśmy, teraz jest lepiej a ludzie i tak tylko narzekają.

Tylko trzeba jeszcze pamiętać, że dziecko potrzebuje grupy rówieśniczej, a matce kiedyś przyda się emerytura... Nie mówiąc o tym, że jeśli nie jest zarejestrowana jako bezrobotna, to nie ma także ubezpieczenia zdrowotnego. No i jednak w jakimś momencie będzie musiała iść do pracy, a im dłuższa przerwa w zatrudnieniu, tym trudniej później pracę znaleźć. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6330273 Napisano: 08.03.2017 11:47:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
olus15 napisał(a):

Biedra III stopien

u mnie też do zestawu zakupionego na konkurs (4 x pasta emotka ) dołączą kolejne emotka Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

glena

#6328358 Napisano: 03.03.2017 15:06:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
mały popcorn z oscarowego Cinema City, teraz jeszcze jakieś bilety do tego trzeba wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6323045 Napisano: 17.02.2017 13:59:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jeszcze tu nigdy nie pisałam - może podziała magicznie... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6321218 Napisano: 11.02.2017 22:00:02 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

ika1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

ika1 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

olivia92 napisał(a):

czy w loterii paragonowej można rejestrować paragony z alkoholem i papierosami?

Ja nie znalazłam w regulaminie zapisu, który by takie paragony wykluczał. emotka

nie można

A gdzie jest zapis,że nie można?

Sprzedażą promocyjną objęte są dowolne produkty dostępne w Sklepach ("Produkty Promocyjne") z wyłączeniem: produktów tytoniowych, napojów alkoholowych, kart do telefonu typu pre-paid, doładowań telefonów, doładowań energetycznych, transakcji zapłaty za jakiekolwiek rachunki za usługi komunalne, media, telefon, gaz.
właśnie tu

Nie ma takiego zapisu w regulaminie, wskaż proszę konkretny punkt. Takie odstępstwa nie są zgodne z celem loterii, bo w takim razie Państwo wspierałoby nielegalną sprzedaż alkoholu czy papierosów, a jednak jest inny cel:
Narodowa Loteria Paragonowa to kolejna akcja edukacyjna Ministerstwa Finansów. Chcemy dzięki niej uświadomić Polakom, jak dużą rolę pełnią w uczciwym obrocie gospodarczym. I pokazać, że branie paragonu to wspieranie uczciwych przedsiębiorców i uczciwej konkurencji między nimi. A w efekcie – że to właśnie pamiętanie o paragonie na zakupach, w restauracji, u fryzjera czy mechanika przynosi korzyści nie tylko konsumentom, ale poprawia funkcjonowanie kraju.Większość przedsiębiorców, którzy sprzedają towary i świadczą usługi, ma obowiązek stosowania kas fiskalnych. Niestety część z nich uchyla się od tego obowiązku. Są również i tacy, którzy mimo tego, że posiadają kasę fiskalną, nie rejestrują obrotów za każdym razem. W ten sposób ukrywają swoje obroty, a co za tym idzie konsument nie otrzymuje paragonu. Przez to są zaniżane wpływy do budżetu państwa z tytułu podatku od towarów i usług (VAT). A podatek VAT stanowi prawie połowę wszystkich dochodów budżetu państwa!
Nie pomyliłaś przypadkiem regulaminów z innych loterii (widziałam podobne zapisy w MILA)?

Udział w Loterii może brać podmiot spełniający poniższe kryteria (dalej: „Uczestnik Loterii”) :
  1. jest osobą fizyczną, która ukończyła 18 lat;
  2. b. nabył, w okresie, o którym mowa w § 5 ust. 1 (decyduje data sprzedaży wydrukowana na paragonie fiskalnym), towary lub usługi, jako konsument w rozumieniu art. 221 Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2016 r. poz 380) na łączną kwotę sprzedaży brutto wynoszącą co najmniej 10 zł (słownie: dziesięć złotych i 00/100), zgodnie z obowiązującymi w Rzeczypospolitej Polskiej przepisami, których nabycie potwierdza posiadany przez Uczestnika Loterii wydrukowany paragon fiskalny;
Nie ma nigdzie w regulaminie, ani w faq żadnej specyfikacji produktów, ani żadnych wykluczeń. Nie ma też takiego fragmentu regulaminu, jak został wklejony przez ika1 - to chyba jakaś pomyłka, np. z loterią bezgotówkową, gdzie alkohol czy papierosy trzeba było odliczać od kwoty paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6320551 Napisano: 09.02.2017 21:04:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luna341 napisał(a):

A tu mamy historii z kartonami ciąg dalszy  emotka https://www.faceb...p;type=3&theater

bardzo smutny ten poemat - ona go kocha, on woli szynkę... ech... życie.... Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

glena

#6320336 Napisano: 09.02.2017 10:44:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy ktoś wygrał 300zł w tym konkursie Knorr? Nikt się nie chwali, zwycięzców nie publikują...

Ja dodałam 4 zgloszenia i ciszaaaa, cos mysle ze ten konkurs to lipa bo od 1.02 juz powinni byc wygrani. Chyba że są ale jacys znajomi knorra....

Regulamin mówi:

32. Wszyscy autorzy zwycięskich Zgłoszeń są powiadamiani o wygranej oraz trybie jej wydania w ciągu 3dni kalendarzowych od dnia, w którym nastąpiło rozstrzygnięcie Konkursu dotyczącego danego dnia.

Nie jest napisane, kiedy nastąpi rozstrzygnięcie danego dnia. Poza tym, Streamline prowadzi ten konkurs i nie wydaje mi się, żeby robili takie rzeczy...

30 punkt Regulaminu:
Wyłonienie zwycięskich irezerwowych Zgłoszeń nastąpi podczas posiedzeń Komisji Konkursowej odbywających się do końca
tygodnia kalendarzowego następującego po tygodniu, z którego wybierane są Zgłoszenia. ,  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6319173 Napisano: 06.02.2017 13:31:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
już miałam iść płakać w łazience, że taka mało oszałamiająca jestem - a tu jednak jest bon emotka
Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

glena

#6314464 Napisano: 25.01.2017 17:04:01 w Biedronka
bruce napisał(a):

Czy dostajecie na mail'a ankiety z Biedronki ponoć emotka , aby ocenić sklepy? To ściema, czy prawdziwe badanie?

jeśli chcą dać voucher na 2000 to tak, ściema, przychodzą ostatnio takie z różnych sklepów/sieci Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

glena

#6309746 Napisano: 11.01.2017 10:57:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
buncia88 napisał(a):

Smog w kraju a tu jeszcze tyle kominów powygrywanych emotka I dwa u mnie emotka

U mnie jeden ale za to smogu ile chcieć - pozdrowienia z Krk  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0