Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6309376 Napisano: 10.01.2017 10:18:52 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

glena napisał(a):

marzenier napisał(a):

KochanI.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale może...
Czy ktoś może w Waszym dzieciństwie spotkał się z książkowym wydaniu strasznych bajek.
Pamietam,ze ok 25 lat temu(wiem wiem strasznie dawno)wpadła mi w ręce książka.Pamiętam,ze miała rozmiar A4,pamiętam ze miała okładke szara,coś jak powleczona lnem...Pamiętam,ze zdecydowanie byly w niej treści nieodpowiednie dla sześciolatków.
Były w niej opowiadania takie Hmmm mm lekko horrorowate.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale moze coś ktoś ....
HELP!!!

http://allegro.pl...imm-i6653693269.html obstawiałabym to

!!!!!!!!!!!
O rany tak tak tak!!!
Boże to ta.
Jak mam Ci dziękować dobra kobieto?
Wiesz jak długo tego szukam?
Jestes niesamowita,ze po tych moich szczatkowych opisach się domyśliłas.
Znasz te książkę?Przyznasz mi rację ze treści nieodpowiednie dla dzieci? 
Dziękuję Ci bardzo jeszcze raz emotka

Nie ma to jak z rana rozwiązać jakąś zagadkę emotka
Miałam taką (i jeszcze takie dwutomowe wydanie baśni) w dzieciństwie i uwielbiałam te wszystkie makabryczne opisy (zawsze się lubiłam bać emotka ), ale np. synowi lat 8 i pół bym tego w życiu nie dała do czytania. Tyle, że biorąc pod uwagę to, co pokazują teraz w tv, co jest w grach komputerowych itp. i co wpływa na wrażliwość dzieci i ich widzenie świata, to całkiem możliwe, że dzieci by się co najwyżej z tego uśmiały, niestety.  Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

glena

#6309358 Napisano: 10.01.2017 09:35:26 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

KochanI.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale może...
Czy ktoś może w Waszym dzieciństwie spotkał się z książkowym wydaniu strasznych bajek.
Pamietam,ze ok 25 lat temu(wiem wiem strasznie dawno)wpadła mi w ręce książka.Pamiętam,ze miała rozmiar A4,pamiętam ze miała okładke szara,coś jak powleczona lnem...Pamiętam,ze zdecydowanie byly w niej treści nieodpowiednie dla sześciolatków.
Były w niej opowiadania takie Hmmm mm lekko horrorowate.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale moze coś ktoś ....
HELP!!!

http://allegro.pl...imm-i6653693269.html obstawiałabym to Wyświetl w wątku >>

glena

#6307740 Napisano: 04.01.2017 19:05:25 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
charmed napisał(a):

dostałam dzisiaj Multicooker oraz kosz z produktami Winiary ale zupełnie nie mam pojecia z jakiego konkursu - nadawcą jest radio Classic z Krakowa....kojarzy ktoś może jakiś konkurs z takimi nagrodami??

https://www.e-kon...ow.html#.WG03ddThDDc a to? lubella wprawdzie, a nie winiary ale multicooker i rmf, a classic to rmf i siedziba jest w Krk Wyświetl w wątku >>
1 charmed 0

glena

#6301762 Napisano: 17.12.2016 10:14:18 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

doradźcie proszę, jak i gdzie można bezpiecznie korzystać ze stron z filmami? Gdzie nie wejdę, tam trzeba się rejestrować, i każą wysyłać drogi sms, pomimo, że reklamują się że za darmo:( zarejestrowałam się jakiś czas temu na zalukaj, ale mimo tego, nie mogę tam wejść, bo strona niby przeciążona:( mogę też coś zapłacić, jednorazowo, albo jakiś abonament ( ale nie netflix), a boję się, że mogę się wkopać w jakieś subskrypcje sms:( help!

Netflix jest o tyle fajny, że jest możliwość wykupienia różnych opcji abonamentu - ja mam taki na dwa ekrany (czyli może być uruchomiony na dwóch urządzeniach jednocześnie, każdy sobie coś innego ogląda) i składamy się na pół z Sis (po 21,5zł za miesiąc), płacę przez paypal, nie musi być bezpośrednio karta podpięta. A tu jest link do strony gdzie w miarę na bieżąco podają co Netflix ma w ofercie (z zaznaczeniem opcji lektor/napisy) https://www.nflix...dostepnych-tytulow/. Jest jeszcze chili.tv - wpłacasz sobie jakąś kasę na konto i wypożyczasz filmy z puli. Korzystałam z tego dość dawno, więc już dokładnie nie pamiętam ani jak to działało, ani co tam można było obejrzeć. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6297571 Napisano: 07.12.2016 22:06:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Twój zwycięski kod został wysłany: 2016-12-07 20:33:31 - rękawiczki z actimela (a dokładniej to w mailu było: zwycięzki kod)  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6297130 Napisano: 07.12.2016 09:26:32 w Biedronka
defed napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

czytam regulamin i mam watpliwosci- czy w konkursie zott mozna zgłaszać paragony wyłącznie z danego etapu?

tak-paragon na dany etap musi być zakupiony w odpowiednim przedziale czasowym

A moim zdaniem nie. Z regulaminu "Każde prawidłowo dokonane zgłoszenie uprawnia do udziału wyłącznie w jednej rundzie Konkursu, której ramy czasowe realizacji pokrywają się z datą dokonania zgłoszenia przez Uczestnika." Czyli data dokonania zgłoszenia, a nie zakupu. I nie widzę w regulaminie nic, co by wskazywało na konieczność posiadania paragonu z danego etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6295805 Napisano: 04.12.2016 20:11:58 w Biedronka
koniczynka123 napisał(a):

ewunia napisał(a):

...a to? emotka
„Wysiłkiem,ciężką pracą i własnym dążeniem do wybranego celu .....”

Miałam nie krytykować ale też mnie to hasło rozbroiło. Jak wysiłek i cieżką praca może być luksusem- no chyba, że ktoś jest masochistą emotka
 No i ciągle, że luksus to rodzina - dziwne...

Mi się za to mocno oklepany wydał ten tekst o wstawaniu męża w nocy do córeczki. Z ciekawości sobie w google wrzuciłam i proszę:
http://www.piekno...ing-paradise-wyniki/
i jeszcze http://szafeczka....szy-usmiech-w-zyciu/ (tu akurat tylko w komentarzach)
Nie wiem, czy to plagiat, autoplagiat czy jeszcze co innego, ale dlaczego agencja nie sprawdza czy nagradza tekst już wczesniej publikowany/nagradzany? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6294618 Napisano: 01.12.2016 21:52:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety na Lassego i Maję z mamaklub - na dobry początek grudnia, w którym planuję wygrać samochód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6294590 Napisano: 01.12.2016 21:22:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
Załamałam się trochę wczoraj tym ELSEVE, ale dzisiaj w wynikach odnalazłam pocieszenie i nowe życiowe motto i od teraz już "Usmiech nie schodzi mi z buzi,moja glowa niemarudzi,jestem szczesliwa,wlisy sa moim atutem a ja ide przez
zycie z przytupem:)"
Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6291663 Napisano: 28.11.2016 08:50:36 w SZUKAM....
ika1 napisał(a):

Actimel ma jakieś specjalne kody czy ten z czerwonego wieczka  (ale jak go wpisać bo jakiś dziwny)wie ktoś

Kody są na kartoniku od środka, nie na buteleczkach, opakowanie musi być z info o loterii Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6288646 Napisano: 22.11.2016 20:16:03 w SZUKAM....
evita napisał(a):

Szukam informacji, jakie kosmetyki do pielęgnacji włosów wchodzą w skład zestawu Elseve  - tego z diagnozą włosów (testowanie).
Będę wdzięczna za info

Z tego, co na forum jakieś osoby pisały, to zestawy są różne (ktoś np. pisał, że dostał tylko dwa produkty) i chyba zależą od tego, co pozaznacza się w diagnozie. Ja dostałam szampon i odżywkę Fibralogy oraz coś, co się nazywa "eliksir odbudowujący" z serii Magiczna Moc Olejków. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6287860 Napisano: 21.11.2016 16:51:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
kajeczka napisał(a):

oho ! będę pachnieć Naomi Campbell  emotka  / ofeminin / 

ja też emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6286485 Napisano: 18.11.2016 11:00:23 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Mam sprawdzony sposób na Wasze historie: wystarczy na kolorowej kartce A4 wielokrotnie wydrukować krótkie info "KONKURS! NIE WYRZUCAĆ!", potem powycinać małe karteluszki i zszywaczem przymocować do opakowań w domu (na półkach, w lodówce itp.) Można też kilka sztuk karteluszek włożyć do portfela, na wypadek wizyty u krewnych. Pięć minut roboty, a mniej stresu dla każdego w rodzinie emotka

hahaha dobry pomysł.. chyba trzeba pomyśleć nad tym emotka

Hahhaa! I tak komuś po domu chodzić i rozkładać karteczki? Już to sobie wyobraziłam emotka

lepszy będzie papier etykietowy - drukujesz, nalepiasz, nie męczysz się ze zszywaczem emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6284513 Napisano: 15.11.2016 12:38:38 w Biedronka
amif napisał(a):

toolip123 napisał(a):

glena napisał(a):

Czy w którejś z krakowskich Biedronek natknął się ktoś na te płyny Eden w wersji Essence of Luxury?

Kupisz na ul. Beskidzkiej emotka  wczoraj był spory zapas, stand na granicy lodówek i działu chemicznego emotka  

wg mnie dopiero się pojawiają te nowe edeny w Biedronkach, wczoraj byłam w swojej - ani śladu, zapytana pani poatrzyła na mnie jakbym była z kosmosu i nie wiadomo o co pytała, dzisiaj pojechałam po Actimela - a tu niespodzianka, spory stand Edenu i pełno produktów ..... zatem sprawdź dzisiaj ew. jutro, powinny się pojawić

Dzięki toolip123 i amif emotka  Poczekam, może się rzeczywiście pojawią, a jak nie, to pojadę na tą Beskidzką Wyświetl w wątku >>
1 toolip123 0

glena

#6284093 Napisano: 14.11.2016 15:24:37 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

monisss napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy z Tyskiego w Żabce poszły tylko maile o głównych, czy może o 500 też?

chyba tylko główne ? pamiętam, że ktoś rozpisywał, że 2 stopień pójdzie później

No właśnie coś kojarzę... Ale z regulaminu wynika mi, że termin na "wszystko" mają do dzisiaj...

Moim zdaniem jeszcze mają czas, a my możemy mieć nadal nadzieję emotka  Z regulaminu W terminie do 3 (trzech) dni roboczych od dnia wyłonienia Laureata Dodatkowego lub też w terminie do 3 (trzech) dni roboczych od upływu terminu na przesłanie Formularza
Weryfikacyjnego przez Laureatów Nagród I Stopnia (w przypadku gdy wszyscy Laureaci
Nagród I Stopnia spełnią warunki przyznania im Nagród I Stopnia), Organizator
powiadomi o wygranej Laureatów Nagród II Stopnia, włącznie z Laureatem
Dodatkowym, do którego stosuje się odpowiednio postanowienia odnoszące się do
Laureatów Nagród II Stopnia. Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

glena

#6284057 Napisano: 14.11.2016 14:22:47 w Biedronka
madzia1-s napisał(a):

glena napisał(a):

Czy w którejś z krakowskich Biedronek natknął się ktoś na te płyny Eden w wersji Essence of Luxury?

Dobrze szukasz, bo one sa wystawione nie kolo plynow, a tak "na srodku" biedronki lub przy kasach na specjalnym standzie?

W mojej nie ma na 100% - ale to jest taka mała Biedronka, często tam brakuje produktów z gazetki itp. Do innych mam raczej daleko i nie chcę jeździć bez pewności, że płyn będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6284045 Napisano: 14.11.2016 14:08:13 w Biedronka
Czy w którejś z krakowskich Biedronek natknął się ktoś na te płyny Eden w wersji Essence of Luxury? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6284042 Napisano: 14.11.2016 14:05:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie_zapominajka1 napisał(a):

harnas napisał(a):

Żabka Tyskie juz wsio?

Oby nie.

Jeśli dobrze rozumiem regulamin, to najpierw informowani są laureaci nagród I stopnia i dopiero po weryfikacji idą dalsze informacje (bo jeśli weryfikacja będzie negatywna, to rezerwowym laureatem jest ten z listy II stopnia). Czyli pewnie poszły I stopnia, a za około 3 dni będą informować dalej   Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6280587 Napisano: 07.11.2016 11:21:43 w Biedronka
anitkasc napisał(a):

Czy ma ktoś może wzór formularza dla laureatów z konkursu Winiar? Nigdzie go nie widzę emotka

https://www.winiary.pl/ po lewej u góry, link bezpośredni https://www.winia...erii_promocyjnej.pdf Wyświetl w wątku >>
1 anitkasc 0

glena

#6280374 Napisano: 06.11.2016 19:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Właśnie doczytałam że z tego konka http://www.wlosym...ulamin_akcpt.pdf?v=2 informują na bieżąco. Tam są nagrody dzienne , ile ? Widzę tylko w reg Komisja konkursowa wyłoni wszystkich Laureatów nagród w terminie 7 dni od dniazakończenia Konkursu.

https://www.e-kon...ow.html#.WB9yZNThDDc pewnie chodzi o to, to inny konkurs/testowanie Wyświetl w wątku >>
1 mahuska 0