Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6842196 Napisano: 02.02.2022 21:03:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Widzę że dużo ludzi ma problem z opisami paragonów z Asi ,mi też przepadła nagroda, bo paragon z Auchan też stwierdzili że żle opisany. Zdjęcie z produktem im niewystarcza ,a po pieczątki specjalnie jechać szmat drogi nie będę. Więc też nagroda przepadła. Nie mili są i nie fajni. emotka  

jeżeli mój odrzucą ( miałam w opisie tylko literki Ha ) to napiszę bezpośrednio do Hosue of Asia, pomimo tego, że nie jestem z tych wojujących. Agencja takim zachowaniem, lenistwem, działa na szkodę klienta i zraża ludzi do ich marki

mi taki właśnie zakwestionowali - papier ryżowy HA+zdjęcie produktu im nie wystarczy... U Ciebie zaakceptowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6841920 Napisano: 01.02.2022 21:38:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ponarzekałam wczoraj w wiadomym wątku, że w Nowym Roku jeszcze nic nie wygrałam i proszę: w Chiński Nowy Rok (Rok Tygrysa się własnie dziś zaczął) wkraczam z zestawem do sushi  emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6841440 Napisano: 31.01.2022 09:08:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś? CAŁY styczeń nic! Pierwszy taki miesiąc w konkursowej karierze... Dzisiaj ostatnia szansa, żeby jakoś zacząć ten Nowy Rokemotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

glena

#6840814 Napisano: 27.01.2022 14:06:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myja napisał(a):

greka napisał(a):

House of Asia ..."makaron ryżowy" - opis produktu na paragonie poprawny wg kierowniczki lidla i stówka poszła się paść

na biedronkowych też brak producenta, w kaufie "HA" emotka
jak załatwiacie pieczątke na paragonie? tez macie problem?

W Lidlu kiedyś 30 minut rozmawiałam z kierowniczką, która nie wiem co sobie myślała, ale traktowała tę pieczątkę jak jakiś skarb i świętość emotka  i z pretensjami pytała DLACZEGO JA ŻĄDAM JEJ PIECZĄTKI?! Koniec końców kazała mi pokazać jakieś pismo od organizatora konkursu które by potwierdzało, że to właśnie ona ma przybić mi pieczątkę na właśnie tym paragonie. Machnęłam ręką i poszłam, bo ja do niej mówię a ona jak mantrę powtarzała tylko ALE GDZIE TO JEST NAPISANE ŻE MUSZĘ DAĆ PANI PIECZĄTKĘ?! Porażka emotka

Nawet jeśli by się miało jakieś pismo od organizatora, to nie jest to tak naprawdę żadna podstawa do takiego wymagania. Nie wiem jak to w sumie wygląda od strony prawnej (jak ktoś wie, to napiszcie, proszę), ale taki wymóg w regulaminie jest totalnie nie ok. Można to przecież rozwiązać tak, że jeśli opis na paragonie nie jest jednoznaczny, to trzeba zrobić zdjęcie z produktem i tyle. Albo niech sami weryfikują, jak np. Smolar. Równie dobrze mogli by sobie zapisać w regulaminie, że oprócz sklepu jeszcze dwóch świadków ma poświadczyć że kupiłeś odpowiedni produkt, ekspedientka ma narysować kwiatuszka pod pieczątką i nie wiem co jeszcze.
Ja tak kiedyś straciłam stówkę, bo agencja po miesiącu od odesłania paragonu nagle sobie wymyśliła, że produkty są niejasno opisane (moim zdaniem były jednoznacznie opisane, bo galaretka "Przezroczysta" to nazwa jednej z galaretek Winiar, których to był konkurs) i przesłali mi na maila skan paragonu, żebym z nim poszła po pieczątkę. Zdjęcia produktów nie uznali (choć już ewidentnie było widać, że to ta właśnie galaretka), ani wytłumaczenia, że sklep jest w likwidacji (to był konk w Intermarche, który się właśnie w Krakowie zamykał i w którym w ogóle były zawsze probemy np. z realizacją bonów) i nie specjalnie widzę możliwość, żeby ktoś mi podbił pieczątkę, szczególnie na skanie. Oczywiście mogłam spróbować to załatwić, ale stwierdziłam, że jak mam się użerać z jakąś Strażniczką Pieczęci, to już se odpuszczę tego bona, którego potem i tak nie będę miała gdzie wydać... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6839944 Napisano: 24.01.2022 20:16:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
czeka jeszcze ktoś na bluzy z Lecha z ostatniego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6837276 Napisano: 13.01.2022 07:50:46 w Kupię...
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kupię eko bluze lecha z jeleniem 2xl emotka  nigdzie nie mogę znaleźć emotka

Ktoś coś?

w wygranych na wymianę solek87 podaje link do allegro, gdzie ma wystawione bluzy Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6836911 Napisano: 11.01.2022 17:29:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
gryszelm napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy heinekeny wszystkie wysłane? Nadal czekam. .

Ja też. Z przedostatniego dnia.

ja dziś dostałam powiadomienie od UPS, że jutro doręczą paczkę Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

glena

#6834991 Napisano: 02.01.2022 19:49:13 w co chcielibyście wygrać?
O, też chcę w noworoczne postanowienia konkursowe! 
Chciałabym w tym roku wygrać:
- laptop - bo mój trzynastolatek już ledwo dycha
- smartfon jakiś lepsiejszy dla Młodego, bo jego prawie-czterolatek też już ledwo dycha
- Kitchen-Aida, bo to jest jedyna moja fanaberia i marzenie, a nigdy go sobie nie kupię, nawet jak bym miała kasę 
I chciałabym trochę więcej weny do grania, bo ostatnio czuję jakieś wypalenie konkursowe... może się po prostu przejadłam lay'sami... Wyświetl w wątku >>

glena

#6834893 Napisano: 01.01.2022 23:43:12 w PODZIĘKOWANIA
gienia1940
fajnie, szybko, bezproblemowo - dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6834531 Napisano: 30.12.2021 18:07:43 w Wkurza mnie...

glena

#6834527 Napisano: 30.12.2021 17:54:20 w Avanti
mia napisał(a):

magie1982 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Poza tym jak przeczytasz sobie za jakiś czas swoje zanotowane zgłoszenia, którymi nie wygrałaś, to się pukniesz w czoło i spalisz ze wstydu, że pisałaś takie gnioty i liczyłaś na nagrodę No, przynajmniej ja tak mam, ale może ktoś jeszcze potwierdzi na swoim przykładzie?

Ja ostatnio się popłakalam ze śmiechu 🤣 Co ja wymyślałam, głowa mała emotka Najważniejsze to się uczyć na swoich błędach emotka

No, czyli tak jak napisałam na początku, kluczem jest czas. Na wszystko potrzeba czasu.Swoją drogą ja jak czytam swoje stare zgłoszenia, też jest mi wstyd.

A to ciekawe, bo u mnie dokładnie na odwrót. Jak czasem trafiam na jakies swoje stare zgłoszenia, to na ogół jestem pełna podziwu, że potrafiłam takie rzeczy wymyślać, i że mi sie w ogóle chciało...No i może tu tkwi odpowiedź, dlaczego od pewnego czasu praktycznie nic nie wygrywam.emotka

mi się też wydaje, że pisałam lepsze rzeczy na początku swojej konkursowej ścieżki, ale... właśnie mniej wtedy wygrywałam. Dużo lepiej mi idzie odkąd płodzę częstochowy plus jakieś sentymentalne brednie. Tu właśnie wyjątkiem zawsze było Avanti, które nagradzało mnie tylko, jak zgłoszenie było wyższych lotów (przynajmniej w mojej ocenie), ale w podwójnym się to kompletnie zmieniło i zgłoszenia które wysyłałam jako "pewniaki" nie dostały nic. Więc to też jest takie info dla wszystkich szukających podpowiedzi dotyczących gustu agencji - on się może zmienić, niestety emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6834343 Napisano: 29.12.2021 23:46:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agusiac87 napisał(a):

Czy dotarły już " kody na bony czy karty 100 zł " z Prince polo ?

Prince Polo wysyła na maila kody do wypłaty z bankomatów Euronet. Ślą od kilku czy nawet kilkunastu dni partiami.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6832659 Napisano: 21.12.2021 14:42:23 w Avanti
Czy ktoś dostał przelew z podwójnego świętowania za jakiś dalszy etap, czy tylko I puścili? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6832270 Napisano: 19.12.2021 21:38:39 w SZUKAM....
izak1000 napisał(a):

Czy skarpety z tic tac dowozi kurier POCZTY POLSKIEJ, Mam sms o przesyłce z W-wy. 

nie, inPost Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6831561 Napisano: 16.12.2021 11:36:56 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
jokan napisał(a):

ma ktoś sprawdzony przepis na pierniczki, najlepiej żeby miękkie były? Właśnie robiłam, ale jakieś nieudane wyszły emotka

https://mojewypie...s/szybkie-pierniczki my robimy te, są spoko, ciasto też ma dziwną konsystencję (klei się mocno), ale ładnie rosną, są miękkie i szybko się je robi, a że mój Młody ma przerób pierników niczym tornado, to mi się nie chce bawić w jakieś bardziej skomplikowane przepisy, bo zaraz zeżre i trzeba dorabiać emotka
na tym blogu jest też fajny przepis na choinki piernikowe - fajna opcja na prezent, ale już bardziej pracochłonna Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

glena

#6830776 Napisano: 13.12.2021 21:13:08 w PODZIĘKOWANIA
dorcia77
Dzięki za przemiły gest😘 Wyświetl w wątku >>
1 dorcia77 0

glena

#6830486 Napisano: 12.12.2021 16:42:08 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

Uwaga: Dowiedziałam się w kwestii prezentu!Szukam teraz chętnej osoby, która zajmie się skompletowaniem tego i wysyłką.emotka Ja nie mam niestety czasu na jeżdżenie po sklepach - nawet w poszukiwaniu prezentów (zresztą święta u nas nie będą zbyt radosne, i nie wiem, czy generalnie nie olejemy kwestii prezentowej). emotka
Wieczorem napiszę jeszcze trochę więcej, teraz tylko wymienię składowe prezentu (siostra Adriana oczywiście podawała to lub to lub to, ale moim zdaniem mozna wszystko wymienione kupić, bo kwotowo nie jest to jakiś wypas):

• prenumerata Świata Wiedzy (to mogę załatwić, tym bardziej, że muszę się dowiedzieć o rodzaj prenumeraty, czy z odbiorem w kiosku, czy pocztą itd.)
  • gra na konsolę MARIO KART 8 DELUXE (dowiem się konkretnie na jaką konsolę, bo pewnie to robi różnicę)
  • płótna i zestaw pędzli żeby mógł coś malować farbami, bo chciał spróbować (uważam, że dodatkowo do tego i nowe farby)

Plus:
Moim zdaniem, za resztę pieniędzy (bo na pewno taka zostanie) mozna kupić kartę podarunkową ME - np. na kwotę 300 zł, albo wpłacić na jakiś cel charytatywny, jesli wolicie.

Ja przepraszam, że znów wrzucam swoje trzy grosze (tym bardziej, że nie dorzucałam się do składki), ale jeśli chodzi o to malowanie, to możecie rozważyć zestaw do malowania po numerach. To jest chyba fajne z tego, co gdzieś tam mi się obiło o oczy, niezbyt trudne, a chyba dla ścisłego umysłu do ogarnięcia. Są takie gotowe zestawy typu: płótno z ramą, farby ponumerowane, instrukcja. Myślę, ze Adrian by sobie z tym poradził, a efekt byłby fajny i satysfakcjonujący.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

glena

#6830347 Napisano: 11.12.2021 15:13:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chciałam 5 od Avanti i mam! Wprawdzie nie tysi tylko bonów do żaby po 20zł (Pepsi), ale widocznie niejasno się określiłam... emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6829449 Napisano: 09.12.2021 12:58:26 w Avanti
Całe Forum tu waruje
Każdy na wyniki czyha
Więc nikt bramek nie pilnuje!
Strzelę w Mosso! Ech... znów kicha Wyświetl w wątku >>

glena

#6828160 Napisano: 05.12.2021 10:16:41 w Szybkie konkursy na Facebooku
https://rownababk...rsu-Mikolajkowego/16
trwa do końca niedzieli
do wygrania 2 x 350zł na zakupy w sklepie organizatora (1 nagroda na fb, jedna na ig), dodawałam do bazy ten z instagrama, ale chyba nie wejdzie przed końcem konkursu Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0