Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6793346 Napisano: 06.07.2021 22:53:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avanti99 napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

avanti99 napisał(a):

hej, ja tez bylam pewna, ze wreszcie auto wygram, a nawet bonu nie mam. takze ten tego

Ja tak mam w co drugim konku... Spisek panie... Jak nic spisek  i to ewidentnie wszystkich agencji  emotka

u mnie smolar przoduje, po prostu ta agencja od tylu lat wie jak ze mna sobie pogrywac. jak juz sie wkurze, mowie dosc smolara, nigdy wiecej, tyle kasy utopionej, tyle czasu zmarnowanego, tyle dobrych hasel, tyle lazenia. to wtedy smolarek mi rzuci jakis kasek albo okruszki, co bym z glodu nie padla, i potem znowu...! psycholog by to jasno zaklasyfikowal

o, fajnie, że nie tylko ja mam taką toksyczną relację ze Smolarem - też już mu mówiłam nara kilka razy, ale potem zawsze wracam... jakąś grupę wsparcia musimy założyć, żeby mu pokazać, że się nie zgadzamy na takie traktowanie! Wyświetl w wątku >>

glena

#6793086 Napisano: 05.07.2021 20:31:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

Jestem wlasnie nad polskim morzem i z jednej strony wkurzaja mnie smieci i kapsle od piwa wbijajace sie w stopy na plazy (nie znosze smieciarzy plazowych - dzis rano skorki od banana, butelki po alko), a z drugiej zal tych konkursowych kapsli. Czy ktos wie jakie kapsle w 2021 warto zbierac zeby paragon nie byl potrzebny do znaleznego? Dzis łowy w postaci 4 sztuk. Przy okazji ktos nie wdepnie i nie pokaleczy stopy. Albo tylko ja mam nadwrażliwość na ostre?

żywiec, desperados i lech na pewno, heinekeny można też chyba profilaktycznie brać, choć nic teraz chyba nie ma, ale Heniek chyba zawsze ma kod pod kapslem/zawleczką. O innych nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

glena

#6789757 Napisano: 21.06.2021 08:47:40 w Segregacja konkursów.
nataszka napisał(a):

Hejka
Nie wiem czy było o to zapytanie,ale czy jest możliwość rozbicia konkursów promocyjnych na loterie i opisówki,tego mi brakuje emotka

tak, super by było gdyby osobno była kategoria loterie, a ja bym jeszcze bardzo chciała, żeby przy zgłaszaniu trzeba było od razu gdzieś zaznaczać, czy zakup jest w dowolnym sklepie czy też konkretnie w jakiejś sieci (tak jak np. jest rubryka "organizator", to żeby była jeszcze taka na miejsce zakupu), bo nie zawsze jest zaznaczone, a to jest od razu szybka eliminacja sklepów, których nie mamy w okolicy  Wyświetl w wątku >>

glena

#6789443 Napisano: 18.06.2021 16:09:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw colgate z hebe i zestaw l'oreal z carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6789032 Napisano: 17.06.2021 09:14:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
kup pasty - wygraj pasty czyli elmex  emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6789030 Napisano: 17.06.2021 09:08:00 w Informują
Informują z Konkurs "Powiedz NIE nadwrażliwości!"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
III stopień Wyświetl w wątku >>

glena

#6788603 Napisano: 15.06.2021 22:19:01 w WC - rozmowy o wszystkim
pecia napisał(a):

Witam kochani, jakiś czas temu wygrałam przedpłaconą kartę z Jacobsa, włożyłam do portfela i zapomniałam. Kilka dni temu przeglądając karty natknęłam się na nią i chciałam nią zapłacić niestety transakcja została odrzucona. Czy ktoś z forumowiczów może mnie poinstruować jak taką kartę należy aktywować?

o ile dobrze kojarzę loterię (Barista Edition?), to do tych kart przychodził PIN sms-em plus były do nich papiery z którymi można było karty rejestrować, żeby sprawdzić saldo, ale nie pamiętam na jakiej stronie - jeśli nie masz tych papierów to i tak nieistotne, bo tam był kod nik potrzebny do rejestracji. Rejestracja nie była konieczna, by z karty korzystać. A data ważności karty już nie upłynęła? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6786747 Napisano: 08.06.2021 19:24:28 w moje dzisiejsze wygrane :)

glena

#6781892 Napisano: 17.05.2021 13:10:51 w SZUKAM....
xxdesiree napisał(a):

Szukam... sposobu, w jaki wykorzystaliście ten e-kod 50zł do Rossmanna z konkursu Cztery Pory Roku z Instagrama? Na stronie online nie widzę opcji płatności bonem, a w Rossmannie pani mnie odesłała twierdząc, że u nich to tylko karty plastikowe  emotka

w kasie samoobsługowej przeszedł bez problemu Wyświetl w wątku >>

glena

#6774223 Napisano: 08.04.2021 11:34:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktoś zapisał regulamin konka "Sprzątnij nagrody" i może napisać w jaki sposób powiadamiają o głównej - mail czy tel.? Chyba, że jest już wybrany szczęśliwy laureat emotka

Laureaci Nagrody Głównej wyłonieni zostaną po zakończeniu Konkursu, spośród wszystkich LaureatówNagród Dnia, do dnia 7 kwietnia 2021.
Organizator w terminie 48 godzin od wyłonienia danego Laureata Konkursu poinformuje goo fakcie uzyskania przez niego prawa do nagrody dnia, wysyłając wiadomość mailową, na adres wskazany w Formularzu zgłoszeniowym, z którego pochodziło zgłoszenie Laureata do Konkursu.
2. W wiadomości mailowej, o której mowa w ustępie poprzednim, Laureat zostanie także poinformowany o tym, do jakiej nagrody uzyskał prawo oraz uzyska instrukcję dotyczącą postępowania w celu uzyskania nagrody. Wyświetl w wątku >>

glena

#6771800 Napisano: 24.03.2021 16:09:25 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Skanujesz  aplikację ross ten kod swój numer przy zakupie.I samo się zapisuje i czasami chwilkę trzeba odczekać by załapało zakup  u  masz napis potrząśnij telefonem.I masz wynik jaka nagroda.

Nie mam żadnego kodu...  emotka

a zaktualizowałaś najpierw apkę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6770957 Napisano: 19.03.2021 16:08:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
magisterek napisał(a):

Długo i bezskutecznie sprzątałem, wczoraj taktykę pisania zgłoszeń zmieniłem i dzisiaj się STÓWKĄ miło zaskoczyłem! 

Świetnie Cię rozumiem, na szczęście też umiem - rymem zabłysnęłam i stówkę zgarnęłam
niech się chowa Częstochowa Wyświetl w wątku >>

glena

#6770912 Napisano: 19.03.2021 13:18:57 w moje dzisiejsze wygrane :)

glena

glena

glena

#6769383 Napisano: 11.03.2021 19:35:27 w Udane wymiany - polecane nicki:)
dominikkk,
Dzięki - konkretnie i błyskawicznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6769170 Napisano: 10.03.2021 20:53:04 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

glena napisał(a):

Czy ktoś może wie jak wygląda kwestia przesyłania alkoholu kurierem/inpostem itp? Nie chce mi się szukać, a może ktoś akurat wie to "od ręki"?
Zastanawiam się nad odsprzedaniem wygranego Martini, ale mam obawy czy przesyłka dojdzie nie uszkodzona i czy alko to nie jest towar, którego legalnie wysłać się nie da...

Noo jednak musisz trochę poczytać sama emotka  poszukałam za Ciebie  emotka
https://www.globk...a-alkoholu-kurierem/

Przykład zapakowania butelek https://www.kurie...com/wysylka-alkoholi

Przykład opakowań do butelek https://www.top-o...-poczta-czy-kurierem

"
  • Alkohol i substancje płynne
Alkohol i inne płyny  w szczególności w opakowaniach szklanych znajdują się na liście przedmiotów zakazanych większości firm kurierskich. Głównie ze względu na łatwość rozbicia i zalania pozostałych przesyłek. Rozbite szkło to również niebezpieczeństwo dla osób postronnych.Niektóre firmy kurierskie dopuszczają wysyłkę alkoholu pod warunkiem dopełnienia wymagań dotyczących specjalnego opakowanie - jednak nie ponoszą odpowiedzialności, zatem wysyłka będzie na własną odpowiedzialność i w razie uszkodzenia nie będzie możliwe odszkodowanie."
https://przesylar...ozna-wyslac-kurierem

Podsumowując - poszukaj takiej firmy kurierskiej, która nie zabrania przewożenia alkoholu (szukaj w regulaminach przewoźników), i jeśli sama dokładnie zapakujesz, to powinno dojść wszystko całe i zdrowe emotka  
Nie zapominaj o napisach "UWAGA SZKŁO!" i "NIE RZUCAĆ" - najlepiej wydrukowane w kolorze (czerwonym) na kartce A4 i naklejone na karton z dwóch stron. 
Ostatnio wysyłałam 6 szklanek do piwa - wysokie, smukłe, z cienkiego szkła w górnej części. Zapakowałam każdą szklankę w folię bąbelkową, dodatkowo każdą owinęłam tekturą (pozaginałam tak, że utworzyła rulon), okleiłam taśmą, włożyłam do pudełka wyłożonego folią bąbelkową i to pudełko w jeszcze jedno pudło  emotka
Facet śmiał się, że poświęcił sporo czasu na odpakowywanie całości, ale było warto, bo wszystko dotarło całe.

U Ciebie jest też kwestia wagi, bo u mnie szklanki były lekkie. 

Bardzo mi pomogłaś, ogromnie dziękuję - zaraz się dokształcę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

glena

#6769169 Napisano: 10.03.2021 20:50:58 w WC - rozmowy o wszystkim
superloser napisał(a):

glena napisał(a):

Czy ktoś może wie jak wygląda kwestia przesyłania alkoholu kurierem/inpostem itp? Nie chce mi się szukać, a może ktoś akurat wie to "od ręki"?
Zastanawiam się nad odsprzedaniem wygranego Martini, ale mam obawy czy przesyłka dojdzie nie uszkodzona i czy alko to nie jest towar, którego legalnie wysłać się nie da...

A jak to "wygrane" dotarlo do Ciebie?

jeszcze nijak emotka
generalnie założyłam, że zasady/przepisy mogą być inne przy wysyłce od osoby prywatnej - stąd pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6769141 Napisano: 10.03.2021 17:52:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
zaplanowałam wiosenny detoks i odstawienie cukru, alko itp. - no to oczywiście Martini dało bąbelkówemotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6769140 Napisano: 10.03.2021 17:49:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Zastanawiam się nad odsprzedaniem wygranego Martini, ale mam obawy czy przesyłka dojdzie nie uszkodzona i czy alko to nie jest towar, którego legalnie wysłać się nie da... Wyświetl w wątku >>
0 0