Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6351351 Napisano: 28.04.2017 14:42:14 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ciekawe czy Pan Paweł Cichy pamięta, że ma do rozstrzygnięcia konkurs Lajkonika w ITM? emotka Niby mają jeszcze prawie 3 tygodnie na informowanie, ale ten konkurs ciągnie się tak niemiłosiernie długo, że mieli prawo o nim zapomnieć emotka

Oni zawsze pamiętają emotka  
Pewnie zaczną dzwonić po majowym weekendzie emotka
Mnie wkurzają ostatnie porażki... Jak Pan Paweł też o mnie zapomni, to już będę musiała zrobić sobie wakacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

paula9891

#6351227 Napisano: 28.04.2017 11:13:09 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

czy macie błąd wysyłania na stronie www.pilkarskiduet.pl ?" dwie przeglądarki i to samo emotka

Wysyłałam rano i było ok, żadnych błędów. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

paula9891

#6350823 Napisano: 27.04.2017 12:23:27 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

@#$%^&U*()#$%^&**  emotka   Szef nie chce mi dać wolnego weekendu na wyjazd na finał Ligi Mistrzów  emotka

wiesz,że funkcjonuje coś takiego jak UŻ ?:D

gdybym mu nie powiedział o wyjeździe to by to przeszło, ale chciałem być uczciwy  emotka   A teraz jak walnę na żądanie, to będąc w Londynie będe mógł już szukać sobie roboty na zmywaku emotka

współczuję emotka powiedz, że to dla Ciebie ważne, pogadaj z nim jak człowiek z człowiekiem.. trzymam kciuki!

Dokładnie. A jak nie zrozumie, to może zmiana pracy wyjdzie Ci na lepsze (oczywiście nie chodzi mi o zmywak)? Bo takiego szefa nie chciałabym mieć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350768 Napisano: 27.04.2017 11:41:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Nawet stówy z pociągu, smutno...

u mnie też NIC z pociągu emotka widocznie nie mieli do mnie pociągu emotka

I u mnie emotka  Największa porażka jak do tej pory, ale cóż... Trzeba grać dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350742 Napisano: 27.04.2017 11:29:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

anialistopad napisał(a): Z jakimi nagrodami poszły @z pociągu do nagród?

0 11.08 iphone

A reszta nagród? Pochwali się ktoś? emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

paula9891

#6350698 Napisano: 27.04.2017 10:41:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

paula9891 napisał(a):

giulietta napisał(a):

paula9891 napisał(a): A nie uważacie, że wysnuwanie tak daleko idących wniosków może być krzywdzące? Trochę chyba przesadzacie...
Ludzie, którzy pracują w agencjach być może po prostu są zdolni? Tutaj na forum przecież też takich mamy i nie podejrzewam ich o plagiaty emotka  To są tacy sami ludzie jak Wy i mają prawo brać udział w konkursach, jeżeli nie organizuje ich agencja, w której są zatrudnieni.
I hasła, za które ludzie dostają samochody raczej nie są publikowane, więc dlaczego miałyby być tym razem?

a na jakiej podstawie przyjmujesz linię obrony tak jak my nie widząc tekstów.... za długo siedzimy w tym interesie, żeby nie widzieć tego, co widać  emotka  poza tym z doświadczenia wiemy, że inna pani z innej agencji brała udział w konkursach i wygrywała, jest na kilkunastu listach zwycięzców w necie, a panie z douglasa na ilu? 

czy równe szanse ma kowalski z pracownikiem agencji z tysiącami haseł?... a może też brać kredyty na kogoś, bo ma przecież dostęp do danych osobowych? 

i przy samochodach są publikowane hasła, jak agencja nie ma nic do ukrycia to wyda autka i do 5 miejsca z rezerwy  emotka  chyba, że pisze regulamin pod siebie...

Ja nie muszę się tłumaczyć na jakiej podstawie wysnuwam wnioski, bo nie tworzę oskarżeń.
Jeżeli tworzysz oskarżenie, radzę je czymś poprzeć, a nie tylko gdybaniem, bo inaczej może się to skończyć w sądzie.

właśnie tworzysz "oskarżenia" w stosunku do nas... i to bezpodstawnie, bo też nie widzisz tekstów... 

Napisałam "jeżeli", ale pozwól, że nie będę się wdawała w dalszą dyskusję, ponieważ uważam, że to strata mojego cennego czasu emotka
Idę się postarać o swoje 4 kółka, żeby nie mieć nigdy takiego bólu d...y emotka  Polecam! Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6350684 Napisano: 27.04.2017 10:19:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

paula9891 napisał(a): A nie uważacie, że wysnuwanie tak daleko idących wniosków może być krzywdzące? Trochę chyba przesadzacie...
Ludzie, którzy pracują w agencjach być może po prostu są zdolni? Tutaj na forum przecież też takich mamy i nie podejrzewam ich o plagiaty emotka  To są tacy sami ludzie jak Wy i mają prawo brać udział w konkursach, jeżeli nie organizuje ich agencja, w której są zatrudnieni.
I hasła, za które ludzie dostają samochody raczej nie są publikowane, więc dlaczego miałyby być tym razem?

a na jakiej podstawie przyjmujesz linię obrony tak jak my nie widząc tekstów.... za długo siedzimy w tym interesie, żeby nie widzieć tego, co widać  emotka  poza tym z doświadczenia wiemy, że inna pani z innej agencji brała udział w konkursach i wygrywała, jest na kilkunastu listach zwycięzców w necie, a panie z douglasa na ilu? 

czy równe szanse ma kowalski z pracownikiem agencji z tysiącami haseł?... a może też brać kredyty na kogoś, bo ma przecież dostęp do danych osobowych? 

i przy samochodach są publikowane hasła, jak agencja nie ma nic do ukrycia to wyda autka i do 5 miejsca z rezerwy  emotka  chyba, że pisze regulamin pod siebie...

Ja nie muszę się tłumaczyć na jakiej podstawie wysnuwam wnioski, bo nie tworzę oskarżeń.
Jeżeli tworzysz oskarżenie, radzę je czymś poprzeć, a nie tylko gdybaniem, bo inaczej może się to skończyć w sądzie. Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6350649 Napisano: 27.04.2017 09:05:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

paula9891 napisał(a):

darog napisał(a):

Może branie udział w różnych loteriach/akcjach przez pracowników np Albedo marketing jest przyczyną "zaginięcia"
przesyłek pocztowych poleconych z paragonami..
Mieć paragon-który sam listonosz przyniesie - fajna sprawa..

A nie uważacie, że wysnuwanie tak daleko idących wniosków może być krzywdzące? Trochę chyba przesadzacie...

Zdolni?? Tylko to jest tak jakby Einstein brał udział w konkursie fizycznym gdzie do wygrania jest samochód, fair?? Spuściłabyś głowę i zostawiłabyś to bez słowa? 

A co innego miałabym zrobić? Skoro był lepszy, to wygrał emotka  Miałby takie same prawo wziąć w nim udział jak ja. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

paula9891

#6350641 Napisano: 27.04.2017 08:55:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
Claudia77 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

darog napisał(a): Może branie udział w różnych loteriach/akcjach przez pracowników np Albedo marketing jest przyczyną "zaginięcia"

A nie uważacie, że wysnuwanie tak daleko idących wniosków może być krzywdzące? Trochę chyba przesadzacie...

a nie sądzisz, że mając dostęp do haseł czy tekstów naprawdę dobrych nie pokusiłabyś się by się " zainspirować" taką twórczością i nieć wygraną na talerzu...

Nie dowiem się, bo nie pracuję w agencji, ale na pewno bałabym się, bo co mi z tego wygranego samochodu, jak stres, że wyjdzie na jaw plagiatowanie, zjadłby mnie od środka. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350639 Napisano: 27.04.2017 08:49:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
darog napisał(a):

Może branie udział w różnych loteriach/akcjach przez pracowników np Albedo marketing jest przyczyną "zaginięcia"

I hasła, za które ludzie dostają samochody raczej nie są publikowane, więc dlaczego miałyby być tym razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350628 Napisano: 27.04.2017 08:13:50 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a): Wkurza mnie NESCAFE  emotka emotka emotka emotka emotka

Mnie też emotka
Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać  emotka

Do słoiczka odsypywać można. Później gości tym uraczysz emotka  

No brawo, brawo emotka Dużo słyszałem o "słynnej na cały świat polskiej gościnności", tylko nie wiedziałem, że potrafi tak wyglądać emotka

Ale dlaczego? Ja bardzo lubię 3w1 i byłabym zachwycona, gdyby ktoś mnie nią poczęstował, więc nie uważam, że częstowanie nią gości (jeżeli sobie tego życzą) jest czymś złym  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350587 Napisano: 26.04.2017 22:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mattadore napisał(a):

Dostałam kody do kina z Kinder Bueno na Wizaż i mi wybrali miasto Zgorzelec - nie wiem czemu. Czy tych kodów już nie da się wykorzystać w żądnym innym mieście?

Przecież przesyłali tylko kody bez narzucania miasta

Ja mam tak napisane w mejlu: Podwójny bilet do wybranego kina - "MULTIKINO, Zgorzelec" przesyłamy w postaci ekodu.
A żadnego Zgorzelca nie wybierałam o.O

Ja wybralam konkretne kino i nie narzucili nic w mailu.
A jak wchodzisz w link, to masz napisane, ze kody mozna zrealizowac w calej Polsce?
Mysle, ze dzialaja wszedzie, moze maile pomieszali emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6350232 Napisano: 26.04.2017 11:57:36 w Lay's
nataszka napisał(a):

Gość w 6 tygodniu ma telewizor i w nowych wynikach z 42 dzień też jest -czy to może inne osoby???

Za 42 dzień ma tv. To tydzień numer 6. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350217 Napisano: 26.04.2017 11:48:29 w Lay's
trebor1 napisał(a):

Ddodo

apoccalipsa napisał(a): Nie chciałam się przechwalać, ale mój chomik ostatnio błysnął geniuszem. Telewizor na pewno wykosi. emotka    emotka

dobra podpuściliście mnie na wyznanie... u mnie roztocza układają się w hasła na dywanie

Moja siostra dostała od rodziców chomika kilka dni temu, a on nagle urodził młode.
Mam tyle chomików, na które można grać, co z tego, jak nawet koszulki nie mam znowu emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6350140 Napisano: 26.04.2017 08:17:51 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

cb656 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a): Wkurza mnie NESCAFE

Mnie też. Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać.

Ech, w takich sytuacjach stosuję prostą zasadę: skoro kawa Woseba jest dla mnie obrzydliwa w smaku, unikam jej jak ognia i nie biorę udziału w tych konkursach, w których trzeba ją kupić. Bo to bez sensu jest - kupować dla paragonu i wyrzucać towar albo cierpieć podczas jego spożywania. A oddać sąsiadom też nie zamierzam, bo to byłoby wredne, skazywać niewinnych ludzi na cierpienie dla własnej wygody emotka No w każdym razie ja tak to widzę. emotka

kawa jest dobra jako peeling do ciała (oczywiście mielona, a nie rozpuszczalna) i to lepszy niż jakikolwiek sklepowy peeling emotka

I to mi się podoba! Niech żyje kreatywność emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6349871 Napisano: 25.04.2017 13:33:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai
Musisz kliknąć na massangera, albo "wbijaj kody na stronie".
Wpisujesz kod i pojawi Ci się informacja o logowaniu, albo założeniu konta. Wtedy możesz założyć. emotka Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

paula9891

#6349795 Napisano: 25.04.2017 11:44:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
monisss napisał(a):

jeszcze kosmetyczka Batycki z Fantazji w Biedronce

I u mnie emotka  sms 11:41 Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6349474 Napisano: 24.04.2017 13:41:21 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

ani Fantasia emotka

Ja teraz czytam ich regulamin i tam nie widzę informacji do kiedy muszą poinformować laureatów. Jest napisane, że wybierają do 21-go, a do kiedy informują nigdzie nie widzę emotka
"Organizator podejmie 3 próby kontaktu z Laureatem. Próby kontaktu będą podejmowane w dni robocze w godzinach 9-18 czasu polskiego" - No i wygląda na to, że będą dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6349441 Napisano: 24.04.2017 12:25:18 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

androm napisał(a): Wkurza mnie, bo przyszła karta z Jogobelli, ale z tego co czytam to nie da sie wyplacic  z bankomatu tej kasy.
Tylko jest mowa o placeniu nią. Czy to możliwe?

Wypłacałam z karty Jogobella 190 zł, 6 zł zjadł bankomat, pozostałymi 4 zł na karcie zapłaciłam za gazetę  emotka

Niestety karty nie wygrałam, ale kiedyś dostałam podobną. Można zapłacić za coś dużego i powiedzieć, żeby 200 zł zabrali z karty, a resztę dopłacić gotówką. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6349340 Napisano: 24.04.2017 09:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

czy z avon 25 lat przychodzą maile potw wysłanie zgłoszenia?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0