Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6321062 Napisano: 11.02.2017 08:41:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
MartaZey napisał(a):

Ale masakra....ktoś pisał do agencji a propos tego? oni nie czytali tych prac na 100%

Niebieska Laguna napisala, ale w sprawie innego tekstu, ktory tez jest plagiatem.
Nie wiem dlaczego Studio Versus przestalo teraz organizowac konkursy z Nivea emotka
To moja ulubiona agencja (no powiedzmy, ze ex aequo z Avanti).
Golden Submarine to jakas porazka, nawet nie potrafia wrzucic tekstu do internetu, w celu sprawdzenia plagiatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321014 Napisano: 10.02.2017 21:57:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

https://freshmark....01.17-_07.02.17.pdf
punkt 10regulaminu, przykład emotka

nivea https://www.nivea...azen-9/wyniki?page=3
jak w linku, strona 3, odp 3 od końca

Loooo kurde emotka Nie wpadlabym na to...
Coz za kreatywnosc emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6320822 Napisano: 10.02.2017 13:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Olej Wielkopolski, dziś IV etap powinni ogłosić?

Do wtorku mają czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320777 Napisano: 10.02.2017 12:21:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
83huda napisał(a):

paula9891 napisał(a):

izkak napisał(a):

Dlaczego zawsze po ukazaniu się wyników  mam wrażenie, że "konkursy" na stronie NIVEA to jednak loteria?  emotka

Ja się załamałam, bo tak się starałam, a nawet głupich biletów nie dostałam emotka
Nie mówię, że loteria, ale duuużo bardziej wolę te organizowane przez Studio Versus.
A Golden Submarine... Hmm... Chyba nie potrafię tak rzy...ać tęczą jak inni  emotka

A kto organizuje ten konkurs z łazienką? Zastanawiam się, czy w ogóle brać udział..

GPD Agency Sp. z o.o. Sp.k.
Nie miałam z nimi styczności. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320765 Napisano: 10.02.2017 11:59:24 w Wkurza mnie...
Uwielbiam gdy ciepły wiatr okrywa moje ramiona,
Kocham krople deszczu, które delikatnie spływają po moim ciele
I mojego męża (którego nie mam) i syna (którego nie mam),
A najbardziej kocham się tarzać w kremie Nivea,
Caluteńka, aż po stopy emotka

(Ten post nie ma na celu obrażania kogokolwiek, lecz pozwala mi wyrzucić z siebie to co mnie wkurza) Wyświetl w wątku >>
1 grandprix 0

paula9891

#6320758 Napisano: 10.02.2017 11:49:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
izkak napisał(a):

Dlaczego zawsze po ukazaniu się wyników  mam wrażenie, że "konkursy" na stronie NIVEA to jednak loteria?  emotka

Ja się załamałam, bo tak się starałam, a nawet głupich biletów nie dostałam emotka
Nie mówię, że loteria, ale duuużo bardziej wolę te organizowane przez Studio Versus.
A Golden Submarine... Hmm... Chyba nie potrafię tak rzy...ać tęczą jak inni  emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6320741 Napisano: 10.02.2017 11:39:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet biletów do kina nie wygrałam emotka
Ja się poddaję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320665 Napisano: 10.02.2017 09:32:16 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

paula9891 napisał(a):

vazzz napisał(a): Ktoś mi kupił Jogobellę na konkurs. Pytam się: Sprawdziłeś cenę w czytniku? TAK. Po wyjściu ze sklepu: Sprawdziłeś na paragonie, że kwota jest powyżej 5 złotych? TAK. Podając mi dane z paragonu: Na pewno jest powyżej 5 złotych? TAK.
Paragon zgłoszony tydzień temu, dziś dostaję go do ręki a tam kwota 4,56.

A sprawdź czy nie masz 2 pozycji? Mi się pokazywało 4 coś, ale 1 jogurt nie był ze zwykłej serii, tylko panna cotta i był w osobnej pozycji emotka

Niestety nie. Jest 4x4,14zł.

Sama kiedyś ufałam i raz siostra zostawiła paragon na stole, a mama zauważyła "śmieć" i go wyrzuciła emotka

A raz się pytam, masz ten paragon, na pewno? Tak, wszystko dobrze kupiłem, możesz wysłać. Po kilku godzinach "o kurde zostawiłem ten paragon w sklepie"  emotka

Nauczyło mnie to, żeby ufać tylko sobie, a nawet nie sobie emotka  Staram się sprawdzać nawet siebie po kilka razy.
Nie przejmuj się, tak się czasem zdarza emotka Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

paula9891

#6320658 Napisano: 10.02.2017 09:20:48 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

Ktoś mi kupił Jogobellę na konkurs. Pytam się: Sprawdziłeś cenę w czytniku? TAK. Po wyjściu ze sklepu: Sprawdziłeś na paragonie, że kwota jest powyżej 5 złotych? TAK. Podając mi dane z paragonu: Na pewno jest powyżej 5 złotych? TAK.
Paragon zgłoszony tydzień temu, dziś dostaję go do ręki a tam kwota 4,56.

A sprawdź czy nie masz 2 pozycji? Mi się pokazywało 4 coś, ale 1 jogurt nie był ze zwykłej serii, tylko panna cotta i był w osobnej pozycji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320653 Napisano: 10.02.2017 09:08:15 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

bc14 napisał(a):

czy mozliwe.ze po  plombowaniu zeba moze on bolec? ( juz dwa dni po wizycie)
wczesniej nie bolalo, poszlam kontrolnie do dentysty a teraz caly czas go czuje...
jeszcze wspomniany dentysta mial na koszulce napis " Trust me, I'm denstist"

wkurzam sie bo cenil sie za usluge emotka i boli

Mój dentysta zawsze mówi, że przez 2-3 dni ma prawo trochę poboleć, a jakby bolało dłużej, to każe zgłosić się ponownie. Zazwyczaj mnie nie boli, ale ostatni ząb właśnie bolał mnie przez 2 dni po wyleczeniu, chociaż przed leczeniem nie bolał wcale. Po ok 2 dniach przestał boleć i wszystko jest ok...

Ja tak mam za każdym razem emotka  Ząb jest taki nadwrażliwy, ale po kilku tygodniach przechodzi. Raz poszłam do dentystki i jej mówiłam, że nadal boli, dziury nie było żadnej, ale otworzyła ząb jeszcze raz, w środku czysto, więc zaplombowała.
Zrobiła mi fluoryzację, może da się kupić fluor w aptece? Nakładasz go na ząb i nie ruszasz przez minimum pół godziny. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320565 Napisano: 09.02.2017 21:43:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja juz sie dzisiaj podlamalam, ze nic ostatnio nie wygrywam, ale powiem Wam jedno...
Calkowite zalamanie nastepuje wtedy, kiedy przegrywasz z kartonem.
Na szczescie tego nie doswiadczylam, bo to by mnie dobilo emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6320473 Napisano: 09.02.2017 15:46:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja już wymiękam. emotka  Pustki od grudnia... Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

paula9891

#6320452 Napisano: 09.02.2017 14:45:11 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

do kiedy mają informować klub nivea - tam gdzie były bilety i bony do zalando do wygrania?

Do jutra emotka

A oni informują na maila, czy tam jest tylko lista, czy jak? Bo pierwszy raz brałam udział w Nivea i tam było chyba coś w regulaminie o jutrzejszych wynikach na stronie... emotka

Informują mailowo i podają wyniki na stronie (zazwyczaj mniej więcej w tym samym momencie). Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

paula9891

#6320425 Napisano: 09.02.2017 13:34:50 w Czy informują/ informowali?
mdepfs napisał(a):

do kiedy mają informować klub nivea - tam gdzie były bilety i bony do zalando do wygrania?

Do jutra emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6320403 Napisano: 09.02.2017 13:05:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dala napisał(a):

violka88 napisał(a): jak myślicie kiedy będą wyniki z IV etapu z oleju wielkopolskiego?

Ostatnio były chyba w piątek, więc pewnie jutro.

Ostatnio były 25 stycznia (środa), czyli po 14 dniach.
Wychodzi na to, że byłyby wczoraj  emotka
Może do jutra będą... Wyświetl w wątku >>
1 dala 0

paula9891

#6320384 Napisano: 09.02.2017 12:35:57 w Wkurza mnie...
hogata1179 napisał(a):

Wkurza mnie  Albedo     rano brat dostał mail :   Niestety nie udało mi się namierzyć  Pana przesyłki. Proszę o przesłanie pisemnej reklamacji na adres organizatora:
Albedo Marketing...
chodzi o młynek z loterii Kamisa  podobno nie dostali jego paragonu z oświadczeniem laureata a patrząc na stronę poczty jak byk jest ,że list  polecony odebrali  danego dnia  co im brat napisał i nawet wysłał zdjęcie strony z potwierdzeniem przesyłki , więc jak zgubili to ich powinien być problem a nie brata ... mała nagroda, a problem wkurza  bo to ja namówiłam brata na ten konkurs i nie wiem czy warto się bawić w reklamację  ...

Strasznie wkurzające emotka  Czekam na swój młynek już nie powiem ile czasu, a jak zapytałam dlaczego nie ma mnie na liście wygranych, odpowiedzieli, że jeszcze trwa weryfikacja emotka
List kosztował chyba 2 zł, wiec pal licho, ale jak ktoś wysyła poleconym, a potem ma składać reklamację znowu poleconym, to dziękuję i wolę sobie kupić ładny, drewniany w Pepco za niecałe 30 zł (nawet już się zastanawiałam, czy nie kupić, bo nie wiem czy mam wciąż liczyć na swoją nagrodę...) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320354 Napisano: 09.02.2017 11:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy ktoś wygrał 300zł w tym konkursie Knorr? Nikt się nie chwali, zwycięzców nie publikują...

Ja dodałam 4 zgloszenia i ciszaaaa, cos mysle ze ten konkurs to lipa bo od 1.02 juz powinni byc wygrani. Chyba że są ale jacys znajomi knorra....

Regulamin mówi:

32. Wszyscy autorzy zwycięskich Zgłoszeń są powiadamiani o wygranej oraz trybie jej wydania w ciągu 3dni kalendarzowych od dnia, w którym nastąpiło rozstrzygnięcie Konkursu dotyczącego danego dnia.

Nie jest napisane, kiedy nastąpi rozstrzygnięcie danego dnia. Poza tym, Streamline prowadzi ten konkurs i nie wydaje mi się, żeby robili takie rzeczy...

30 punkt Regulaminu:
Wyłonienie zwycięskich irezerwowych Zgłoszeń nastąpi podczas posiedzeń Komisji Konkursowej odbywających się do końca
tygodnia kalendarzowego następującego po tygodniu, z którego wybierane są Zgłoszenia. , 

Oooo. Czyli mają czas do niedzieli na wybór pierwszych laureatów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320288 Napisano: 09.02.2017 08:37:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy ktoś wygrał 300zł w tym konkursie Knorr? Nikt się nie chwali, zwycięzców nie publikują...

Ja dodałam 4 zgloszenia i ciszaaaa, cos mysle ze ten konkurs to lipa bo od 1.02 juz powinni byc wygrani. Chyba że są ale jacys znajomi knorra....

Regulamin mówi:

32. Wszyscy autorzy zwycięskich Zgłoszeń są powiadamiani o wygranej oraz trybie jej wydania w ciągu 3dni kalendarzowych od dnia, w którym nastąpiło rozstrzygnięcie Konkursu dotyczącego danego dnia.

Nie jest napisane, kiedy nastąpi rozstrzygnięcie danego dnia. Poza tym, Streamline prowadzi ten konkurs i nie wydaje mi się, żeby robili takie rzeczy... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

paula9891

#6320230 Napisano: 08.02.2017 21:49:50 w Biedronka
monisss napisał(a):

numer dowodu zakupu na Colgate to ten na przeciw daty prawda?

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6319969 Napisano: 08.02.2017 11:10:16 w Zdjęcia naszych wygranych
paula9891 napisał(a):

Ktoś pisał, że dostał z testowania włosymoichmarzen tylko szampon i olejek. Ja jestem pozytywnie zaskoczona emotka

mahuska A z tego co pamiętam, ten mój zestaw był o wartości 80 zł, więc te 200 zł to chyba trochę przesada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0