Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6302887 Napisano: 20.12.2016 08:49:04 w Lay's
ilosto3995 napisał(a):

A czy można dziś spodziewać się wyników tygodniowych ? emotka

Najpierw muszą poinformować ludzi z piątku, soboty i niedzieli... emotka  Będzie ciężko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6302880 Napisano: 20.12.2016 08:21:32 w Kupię...
Kupię dwa bony do Apart (2x500 zł). Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6302812 Napisano: 19.12.2016 22:18:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Grudzien jest suchy, nie tylko za oknem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6302503 Napisano: 19.12.2016 14:07:46 w Lay's
I podali główne z elfów. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6302487 Napisano: 19.12.2016 13:51:01 w Lay's
A ja tak z ciekawości weszłam sobie na ich facebooka i wyczytałam, że do końca konkursu zostało im tylko 26 godzin, a nie wpisali jeszcze żadnego kodu, więc chyba większość posłali w niedzielę. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6302455 Napisano: 19.12.2016 13:12:23 w Lay's
jarek2 napisał(a):

Sorry ja tak z doskoku troche na  forum, wiec może nie czuję wystarczajaco klimatu i wagi sprawy. Nie wiem czemu aż tak zajmujecie sie jakimiś goścmi z youtuba. Dużo forumowiczów ciśnie tu na słupy, wygrywa sporo rzeczy w ciagu trwania całego konkursu.  Teraz 500 zgłoszeń jeśli nawet poszło, to w dwa ostatnie dni (cholera, puściłem kilka zgłoszeń wtedy akurat, na ale trudno, pech jak nie wygram), niech sobie robią co chcą jak mieli kody. Jakby puszczali przez cały konkurs, to oczywiście byłoby nie fair, choć regulaminowe.

Pozdrawiam,
Jarek

A niech sobie wyślą i tysiąc. Chodziło tutaj wyłącznie o to, że nie mamy pojęcia co chcą udowodnić, bo ten konkurs to nie loteria i liczy się jakość, a nie ilość.
Myślę, że z wysyłaniem na "słupy" nikt tutaj nie ryzykuje emotka  Osoby pojawiające się na liście moim zdaniem istnieją. emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6302388 Napisano: 19.12.2016 11:55:47 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

koper napisał(a):

A największy plus jest taki, że pies będzie już zaszczepiony, wysterelizowany/wykastrowany, zaczipowany.
Mój brat tak szukał psa jak przeprowadzili się do nowego domu. Chodzili z rodziną do okolicznego schroniska i zaprzyjaźniali się z różnymi psami. Po kilku spotkaniach wrócili do domu z mniej więcej roczną suczką. Wiedzą, że większa nie urośnie, jest już nauczona podstawowych zachowań (np. nie załatwia się w domu). Jest już z nimi ładnych kilka miesięcy i jest to najbardziej radosny pies jakiego znam emotka

Po przeczytaniu kilku książek o wychowaniu szczeniaka stwierdziłam, że to nie dla mnie emotka Dlatego również wybrałabym psiaka nieco starszego, po okresie "młodzieńczych szaleństw". Szczególnie, że w nowym domu wszystko jest nowe i wszystkiego szkoda: osikanych paneli, podartych dywaników, ogryzionych drzwi, poszarpanych kabli...

Wg mnie najlepszy byłby psiak wzięty z jakiegoś domu tymczasowego, bo jest dosyć dobrze znany pod względem charakteru, zna życie w mieszkaniu, wiadomo dużo o jego stosunku np. do innych zwierzaków emotka

Zgadzam się! Ja też koniecznie chciałam szczeniaka, jest z nami już 3 miesiące i chociaż go uwielbiam i nie oddałabym nikomu, gdybym miała się cofnąć w czasie zrobiłabym tak jak piszesz. Nasz pies nadal sika, mieszkanie jest nowe, a zniszczył już scianę, pogryzł krzesło, kanapę (obsikał też) i pewnie coś jeszcze o czym zapomniałam. Dorosły pies (np. który ma rok) jest już wychowany i takich szkód raczej nie będzie, no i nie trzeba go uczyć siusiania na zewnątrz, a jak się pracuje, to jest to bardzo trudne do zrobienia emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, kalka 0

paula9891

#6302384 Napisano: 19.12.2016 11:49:49 w Lay's
joan napisał(a):

Si si, nie ma to, jak zakupić duże opakowania produktów + słać zgłoszenia w ostatnie dni, prawdziwi "Janusze konkursów"

emotka  Najlepsze! Mój humor został poprawiony, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6302367 Napisano: 19.12.2016 11:26:46 w Lay's
ilosto3995 napisał(a):

Dziś nie informują z zeszłego czwartku / piątku ?

Wątpię, że się wyrobią  emotka
Mają jeszcze elfypepsi do sprawdzenia dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6302359 Napisano: 19.12.2016 11:14:18 w Lay's
kalka napisał(a):

maria1980 napisał(a):

kammaro napisał(a): Z calym szacunkiem, ale dla mnie Panowie z BezKanalu nie maja pojecia o konkursach, loteriach i czasowkach. W sumie to dobrze emotka  Gdy puerwszy raz zobaczylam ich kanal, to az zamarlam. Pomyslalam, ze to co zostalo "wypracowane, rozgryzione" przez lata konkursowania szlag trafil, bo ktos for fun wszystko pokaze w filmiku. Na szczescie Panowie mysla i graja, jak mugole emotka

emotka
Od zawsze mnie irytują ani to śmieszne ,ani pouczające... niby mają pokazywać,że nie można wygrać ,a teraz wysyłając 500 haseł tylko szkodzą konkursowiczowi i mugolowi zarazem ...

Chcieli zaistnieć-wzięli się za loterie i ok, ale z całym szacunkiem: do pisania dobrych haseł nie wystarczy już kamerka i trochę kasy na inwestycje konkursowe, w mej ocenie potrzebna jest pasja, trochę praktyki i wena twórcza, jaką mamy my konkursowicze emotka   emotka  (mówiąc za Smolarem "zawodowi konkursowicze" emotka )  
Obawiam się, że może w tym wypadku zadziałać powiedzenie, że "gdy coś jest od wszystkiego, to jest do niczego" emotka   
Poza tym, czy bylibyście w stanie ułożyć 500 fajnych hasełek naraz? emotka  Ja nie byłabym w stanie ułożyć ani fajnych, ani kiepskich w takiej ilości.  emotka  

Dokładnie. Tak jak napisałam wyżej, albo się idzie na ilość, albo na jakość.
Na całe szczęście w konkursach Avanti liczy się jakość, więc pewnie nie wpadnie im nawet piłka (chyba, że wynajęli ludzi od układania haseł i kilka dobrych powstało). Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6302322 Napisano: 19.12.2016 09:54:38 w Lay's
ilosto3995 napisał(a):

shell napisał(a):

edzia21 napisał(a):

BezKanału dzisiaj i wczoraj zgłosiło w sumie 500 haseł z Lay`s (kupili 1000 paczek)...w ramach YOUtubowego eksperymentu. Filmik będzie po świętach. Współczuję grającym    emotka    

o, szkoda, że nie widziałam wcześniej...
akurat resztki kodów zgłosiłam w sb i ndz   emotka  
choć i tak z myślą o konsoli, a nie piłce   emotka  
dobre hasło zawsze   emotka   obroni się   :zbanowany:    emotka  

A co z ograniczeniami? Jeśli zgłoszą nawet te 500 to nawet gdyby  wygrali 20 konsol to dostaną wszystkie ? Czy jest jakieś ograniczenie na osobę? Pytam też z ciekawości, bo wygrałam już piłkę, i gram jeszcze w sumie o dwie 

Nie wiem jak ktoś jest w stanie napisać 500 haseł emotka Albo się idzie na ilość, albo na jakość, jedno z drugim w parze raczej nie idzie.
Ja też wysłałam ostatnie hasło w sobotę emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6302315 Napisano: 19.12.2016 09:41:27 w co chcielibyście wygrać?
Automatyczny ekspres do kawy, fajny depilator, wycieczkę i pieniądze, żeby sobie żyć bezstresowo, a najlepiej, żebym mogła rzucić pracę i wynieść się do słonecznego kraju emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6302290 Napisano: 19.12.2016 08:17:56 w SZUKAM....
trampek, napisał(a):

mam pytanie bo kupilam na allegro i chciałam zaplacic i pzrenioslo mnie na strone dziekujemy za zakupy itp a nie na strone banku. Jak wchdoze w aukcje zeby zaplacic to pisze zdefiniowales platnosc i biore anuluj i zaplac ponownie i nie moge bo pisze ze sie nie powiodlo ze niby juz zaplacilam ;/ jak mam teraz zaplacic za ten przemiot jak mnie odrzuca ;/?

Zapłać przelewem tradycyjnym (dane znajdziesz w wiadomości e-mail, albo jak wejdziesz w dane sprzedawcy). Też mi się tak kiedyś zdarzyło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6301457 Napisano: 16.12.2016 15:17:39 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję samochodów z Gerarda, chociaż nikt na forum się nie przyznał, to wiem, że gdzieś tam się skrywacie emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6301442 Napisano: 16.12.2016 15:05:46 w Biedronka
defed napisał(a):

Dr Gerard: grałam tylko w 1-3 etapie, w sumie 14 zgłoszeń, 3 tablety, 0 Aygo.
Cóż - samochód w tym roku mi nie był pisany  emotka

U mnie 9 zgłoszeń (5 w etapie 1-3) i zero wygranych. Widocznie nie trafiłam w gust komisji, może kiedyś, w innym konkursie się uda... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6301422 Napisano: 16.12.2016 14:52:38 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

delvitto napisał(a): a jakie dni teraz będą informowane? ja zagrałam dopiero 9, i nie wiem, czy już mam się martwić.

9. poinformowany.

Czy wyniki były tylko z III, czy też z IV etapu? emotka

Jeszcze informują, więc nie wiadomo (widzę po MDW) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6301406 Napisano: 16.12.2016 14:43:20 w Biedronka
http://drgerard.eu/konkurs
Na stronie jeszcze nie ma aktualnych wyników. Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6301390 Napisano: 16.12.2016 14:34:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatnio same porażki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6301364 Napisano: 16.12.2016 14:10:16 w Czy informują/ informowali?
masza napisał(a):

C4 Avanti Pepsi?

Jeszcze nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6301252 Napisano: 16.12.2016 12:09:23 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

delvitto napisał(a):

koper napisał(a):

delvitto napisał(a): doradźcie proszę, jak i gdzie można bezpiecznie korzystać ze stron z filmami? Gdzie nie wejdę, tam trzeba się rejestrować, i każą wysyłać drogi sms, pomimo, że reklamują się że za darmo:( zarejestrowałam się jakiś czas temu na zalukaj, ale mimo tego, nie mogę tam wejść, bo strona niby przeciążona:( mogę też coś zapłacić, jednorazowo, albo jakiś abonament ( ale nie netflix), a boję się, że mogę się wkopać w jakieś subskrypcje sms:( help!

Jak nie netflix, to HBO GO, ale z nimi taki problem, że żeby wykupić to, to trzeba mieć wykupiony też pakiet HBO w TV, więc wychodzi drogo.
Innych LEGALNYCH serwisów z dobrymi filmami nie znam, a przecież nie pytasz na publicznym forum o pirackie serwisy, które są mało wiarygodne, nigdy nie wiadomo, kiedy zostaną zamknięte, a płacenie im jakichkolwiek pieniędzy nie jest bezpieczne i na dobrą sprawę nie gwarantuje dostępu do żadnej bazy. 

bo netflix trochę się boję podawać dane karty kredytowej:( i na dłuższą metę nie jest mi potrzebne zobowiązanie, tylko od czasu do czasu coś obejrzeć. No i bariera językowa. Tam podobno wiele filmów jest bez lektora, a nie chcę czytać. Nie podoba mi się w netflix to, że nie mogę bez zapisania się sprawdzić, co w ogóle mają w ofercie, bo jeśli nie znajdę nic dla siebie, to po co się zapisywać.

do Netfixa można się zarejestrować za darmo, tzn pierwszy miesiąc jest za darmo, obczaić co tam jest czy interesują Cię ich materiały (lub ewentualnie gdy masz tylko kilka rzeczy do obejrzenia to obejrzenie ich w ciągu tego miesiąca) i po miesiącu się wypisać bey z żadnych kosztów czy haczyków emotka

Ja mam Netflix i jestem bardzo zadowolona emotka  Nie sprawdzałam, czy w każdym wypadku tak jest, (bo oglądam z napisami) ale w opcjach można sobie ustawić, czy chcesz oglądać z napisami, czy z lektorem i w jakim języku (można np. również włączyć napisy po angielsku i oglądać po angielsku, to bardzo przydatne, gdy ktoś uczy się języka). Wyświetl w wątku >>
0 0