Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6289708 Napisano: 24.11.2016 13:07:55 w Lay's
maga120 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

maga120 napisał(a):

Ja mam pytanie czy konsole są wybierane z tych osób co wygrały piłki w danym tygodniu???

Tak emotka

Ale nagrodę codzienną mogę tylko raz wygrać czyli jak już wygrałam raz i wtedy się tygodniowej nie udało czyli już nie mam co grać dalej???

Prawdopodobnie Twoje rozumowanie jest poprawne emotka  Za to Twój mąż, czy sąsiadka jeszcze mogą wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6289697 Napisano: 24.11.2016 12:58:41 w Lay's
maga120 napisał(a):

Ja mam pytanie czy konsole są wybierane z tych osób co wygrały piłki w danym tygodniu???

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6289682 Napisano: 24.11.2016 12:42:05 w Lay's
bruce napisał(a):

Dziwi mnie dyskusja na forum o akurat moim mężu, który w 7 tygodniu istotnie wygrał piłkę, o czym zresztą napisałam publicznie na forum zaraz po ogłoszeniu wyników, bo nie mam się czego bać ani wstydzić, wygrana jest uczciwa i zgodna z regulaminem (post wykasowałam, jak to robię od pewnego czasu ze wszystkimi moimi wpisami, ponieważ po moim ostatnim powrocie na forum spotkałam się z przykrym PW - podsumowano kilkakrotnie ilość moich postów na forum, porównując ją następnie z ilością moich dodanych konkursów i wytykając mi ciągle olewanie - że tak to brzydko ujmę - konieczności zamieszczania w bazie kolejnych konków, choć przecież tutejszy regulamin, na który pewne Osoby ciągle się tu powołują, nie zabrania mieć miliarda postów i zera konkursów dodanych akurat w danym momencie; wspomniana  blokada wiadomości PW, zresztą zdjęta w okresie jubileuszowym (przy okazji - spóźnione, ale zawsze szczere:  STO LAT! emotka ) - wzięła się właśnie stąd). Miło mi, że Zezowaty Kot dobrodusznie odczytuje omawiany tu szeroko wpis jako gratulacje jego Autora pod moim adresem, ale daleka byłabym od aż tak optymistycznej wersji wypadków. emotka Jak sama wspomniałam na forum, włączając się niedawno do dyskusji o cenie piłek, wygrana ta jest przeznaczona na prezent mikołajowy, czego regulamin konkursu (a przecież pewne Osoby ciągle powołują się tylko na święte zapisy regulaminowe) też chyba nie zabrania. Rękawicy nie podnoszę, ponieważ naprawdę mam istotniejsze i dużo poważniejsze sprawy na głowie. Kto ma ochotę się żreć o takie - sorki - doooperele, niech to robi, Jego sprawa, mnie to nie bawi ani nie pociąga. emotka Raz jeszcze napiszę to, co na forum pisałam wielokrotnie - żal i zdumienie, że Ludziom się chce takimi rzeczami niszczyć wszystko, co dobre i optymistyczne. emotka  

Nie przejmuj się i nie przyjmuj zaczepek. Gdyby nie Twój post, nie wiedziałabym, że chodzi o Ciebie.
emotka
Też mam mnóstwo postów na koncie, a konkursów dodanych... Jak sami widzicie, mało  emotka Jeden woli wrzucać konkursy, drugi pomaga odpowiadając na posty, a inny korzysta z pomocy, doda 3 konkursy i ma to w d. emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6289599 Napisano: 24.11.2016 11:14:44 w Biedronka
nataszka napisał(a):

A co z długością sms...? 

Ten wątek na pytanie Ci odpowie,
Ponieważ takich samych padło już mrowie emotka

Takie informacje z niego wynikają,
Że znaków ograniczenia w JET nie mają... Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6289590 Napisano: 24.11.2016 11:04:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

"poprzezuzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:DrGerard.numerparagonu.CiasteczkadrGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo...."
Trzeba przepisać w SMS ten początek czy tylko dokończenie?

Mi wygląda na to, że trzeba przepisać, ale mogę się mylić. Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

paula9891

#6289567 Napisano: 24.11.2016 10:49:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Biedronka - Słodkie Święta z Dr Gerard

"W związku z prowadzeniem Konkursu od Uczestników,którzy wygrają nagrody zbierane będą następujące dane osobowe: imię i nazwisko, adres
zamieszkania, adres korespondencyjny, numer telefonu, numer PESEL lub NIP, numer
dowodu osobistego oraz organ wydający dowód oraz numer telefonu"

Czy podawanie tych danych to standard? Bo nie spotkałam się z tym wcześniej. 
I drugie pytanie (bo wertuję regulamin i nie rzuciło mi się w oczy): czy jest limit znaków?

Przeczytaj chociaż tę jedną stronę wątku, to się dowiesz emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6289530 Napisano: 24.11.2016 09:55:16 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

Pan Sławek to mąż naszej forumowej koleżanki i ja ten wpis cb656 traktowałabym jako gratulacje kierowane do K.  ;) 

A dziękuję za wyjaśnienie. emotka
I tak nie widzę problemu, ale pewnie nadal czegoś nie rozumiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

paula9891

#6289515 Napisano: 24.11.2016 09:49:26 w Lay's
cb656 napisał(a):

nataszka napisał(a):

cb656 napisał(a):

bethan napisał(a):

cb656 napisał(a):

7 tydzień (Sławek C. )

To już lekkie przegięcie  emotka

Nooo... też tak uważam

a o co chodzi?

O przegięcie emotka

Aaaa... To wszystko jasne emotka  Zawsze walisz prosto z mostu, to zrób to i teraz, proszę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

paula9891

#6289502 Napisano: 24.11.2016 09:40:30 w Lay's
cb656 napisał(a):

51 dzień (wtorek 22 listopada) i 7 tydzień (Sławek C. emotka emotka )
https://wejdzdogry.lays.pl/zwyciezcy

Hm? emotka Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

paula9891

#6289039 Napisano: 23.11.2016 15:24:23 w SZUKAM....
slonecznik1309 napisał(a):

czy były też dziś przelewy z Vegety 100 zł za wygrane z dnia 5.11.2016? u mnie nie ma na koncie ;(

Ja miałam wygraną z 03.11.2016r.
Spokojnie, też jeszcze nie mam przelewu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6288994 Napisano: 23.11.2016 14:11:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I ja też się wpiszę, bo ten wątek mi szczęście przynosi emotka
W tym tygodniu jeszcze nic, więc przybywajcie nagrody! Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6288992 Napisano: 23.11.2016 14:08:05 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

bruce - Nie ma czegoś takiego, jak pies bezdomny / pies bezpański / pies wolnożyjący. Każdy pies jest "czyjś" i nie występuje samodzielnie w ekosystemie. Psy wałęsające się należy zgłosić do odłowienia, mogą bowiem być np. przyczyną wypadków komunikacyjnych. Jeśli "pies na pewno jest sąsiada, ale on sobie tak swobodnie chodzi wszędzie po wsi" - niczego to nie zmienia, nadal może spowodować wypadek. Wtedy jest opcja odłowienie + obciążenie kosztami owego sąsiada. Oczywiście tyle w teorii, bo zwykle im większa wiocha, tym gorzej emotka

A mnie wkurza, że w Łodzi ktoś psa żywcem zakopał - mam nadzieję, że siła internetu znajdzie tego patola...
https://www.faceb...sts/1225551104186091

Ludzie są gorsi od zwierząt... Ostatnio słyszałam jak babka na cały sklep opowiadała, że ma głupiego psa i chciała go z mężem wywieźć do lasu i zostawić, ale "ten głupi pies" za nimi cały czas biegł i musieli go zabrać z powrotem. emotka
Jak można jeszcze czymś takim się chwalić? Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby tak traktować psa, a już nie mówiąc o drugim człowieku, często bezbronnym dziecku, czy kobiecie... Wyświetl w wątku >>
2 joan, brucee 0

paula9891

#6288970 Napisano: 23.11.2016 13:36:17 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Co tam moja historia! emotka Najważniejsze, że Ty (TAK) urzekasz innych... emotka emotka

Haha. Swego czasu też mnie troch wkurzały Twoje teksty CB, ale trochę nawet zaczęłam Cię lubić. A co mi tam emotka
Jestem właścicielem (takie brzydkie jest to słowo, bardziej podoba mi się "przyjacielem") psa i po nim sprzątam. Niepotrzebne mi reklamy (poza tym nie wiem co ona miałaby uzmysłowić, bo pies raczej chyba nie robi ... w piaskownicy? A takiego maleństwa raczej się pilnuje, nie spuszcza z oka i nie pozwala mu brać wszystkiego do rąk... A większe to już raczej wiedzą, że nie należy tym mazać twarzy. No, ale ok...) bo bez tego sprzątam po psie. Po co ktoś ma się wkurzać, że w cos wdepnął (i mogę to być też ja skoro często chodzę w podobne miejsca)... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

paula9891

#6288865 Napisano: 23.11.2016 11:00:15 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

paula9891 napisał(a):

bruce napisał(a):

Wkurzyła mnie teraz i mocno zemdliła reklama (cytuję): "Najlepszego sposobu na psie kupy". emotka

Mnie wkurza ta z tekstami "młody po nich nie haftuje" emotka
Nie wiem kto to wymyślił, ale konkursowicze zrobiliby to lepiej emotka

emotka Tej nie znam, muszę dłużej poszukać. emotka

https://www.youtube.com/watch?v=rLZWLPYsZFY
emotka
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Wkurzyła mnie teraz i mocno zemdliła reklama (cytuję): "Najlepszego sposobu na psie kupy". emotka

A mnie wręcz przeciwnie - urzekła ta akcja emotka

cb dziękuję, bo cały czas mnie kuszą Lay'sy, które noszę w torebce. Dzięki Tobie nie ma szans, żebym je zjadła emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6288854 Napisano: 23.11.2016 10:50:46 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Mnie wkurza ta z tekstami "młody po nich nie haftuje" emotka
Nie wiem kto to wymyślił, ale konkursowicze zrobiliby to lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, brucee 0

paula9891

#6288808 Napisano: 23.11.2016 09:54:37 w Lay's
defed napisał(a):

bruce napisał(a):

Z czystej ciekawości pytam, czy te wygrane główne nagrody, wyjazdy na mecz/-e, są w tym samym terminie, że tak to ujmę: "jednogrupowo"?

wychodzi na to, że 1 etap to 10 biletów na ten sam mecz, ale każdy etap to inny mecz

Też mi się tak wydaje.
W regulaminie jest podział na 3 etapy i jest podane, że w każdym z nich są do wygrania bilety z danej fazy. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

paula9891

#6288802 Napisano: 23.11.2016 09:47:41 w Lay's
bruce napisał(a):

Z czystej ciekawości pytam, czy te wygrane główne nagrody, wyjazdy na mecz/-e, są w tym samym terminie, że tak to ujmę: "jednogrupowo"?

Wydaje mi się, że tak.
Z II etapu jest Bayern Monachium Atlectico Madryt 06.12.2016 r., a wdziałam, że ktoś takie bilety oferował na sprzedaż, więc domyślam się, że wszyscy mają jednakowe  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

paula9891

#6288775 Napisano: 23.11.2016 09:24:45 w SZUKAM....
andii napisał(a):

szukam odpowiedzi....  za co ,
za jakie dobre uczynki emotka  
dostaje się te zielone koniczynki?
co są pod nickiem emotka

Za ilość wiadomości chyba emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

paula9891

#6288642 Napisano: 22.11.2016 20:13:04 w SZUKAM....
evita napisał(a):

Szukam informacji, jakie kosmetyki do pielęgnacji włosów wchodzą w skład zestawu Elseve  - tego z diagnozą włosów (testowanie).
Będę wdzięczna za info

Chyba zalezy od tego co wyszlo z Twojej diagnozy. Moj wygrany zestaw wrzucilam w zdjecia naszych wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6288424 Napisano: 22.11.2016 14:12:18 w Lay's
czeko napisał(a):

To już sama nie wiem emotka jeśli wygrałam już piłkę, konsoli się nie udało- to na to samo imię i nazwisko już nie mam szans na konsolę? Dobrze rozkminiam?

Teoretycznie masz, w praktyce raczej nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0