Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6325227 Napisano: 23.02.2017 16:03:05 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Czy w tym konkursie ze Spa jest jakiś limit znaków? Czytam i czytam i doszukać się nie mogę tej informacji...

Chyba nie ale pisza o hasle wiec ja napisalam 1 zdanie

Ja napisalam 2 zdania ... potem do mnie dotarko ze to haslo:( Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325148 Napisano: 23.02.2017 13:45:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

monisss napisał(a):

u mnie 1 wers, mniej wiecej dlugoscia taki jak to 1 zdanie, co oni podaja

a chcą paragon czy scan- przyznam się bez bicia nie czytałam regulaminu.... emotka

scan lub foto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325069 Napisano: 23.02.2017 12:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

też zwróciłam na nią uwagę emotka ale tamta to mój ideał kobiecy emotka żeby nie było jestem hetero;)
a krytkować nie będę ale każdy ma oczy emotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto to emotka

Od gaf jestem specjalistką, najpierw mówię, potem myślę emotka Np. kiedyś latem pokazali w tv faceta bez koszuli, łysego i z petem w gębie, co oczywiście skomentowałam. Dopiero kilka sekund później skumałam, że siedzący obok mój teść dokładnie tak samo wygląda emotka Tak że ten... gafy to moja specjalność emotka

Inna sprawa, że jestem z tych ludzi, co gdy widzą wielki kawałek pietruszki na Twoim zębie, to Ci o tym powiedzą, żebyś tak nie paradowała przez pół dnia. Jednym to pasuje, innym nie.

to i ja tak mam emotka i lubię konstruktywną krytykę. tylko juz nie jestem taka incognito emotka ale sama też już z twarzy kojarzę kilku konkursowiczów, więc może to nie jest takie straszne Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325062 Napisano: 23.02.2017 12:12:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

Rzekłabym, że te fotki są gorsze, niż w wielkopolskim, ale nie mam odwagi emotka Prawie każdemu (prawie!) coś można zarzucić, ale z sympatii nie będę tego robić.

Mój faworyt to aktualnie dziewczyna ciemnowłosa na stronie 2 / po środku / rząd na samym dole. Może brwi trochę przerysowane, ale potencjał ma. Zresztą - Ty również, tylko tak jakby nie patrzysz w migawkę emotka

też zwróciłam na nią uwagę emotka ale tamta to mój ideał kobiecy emotka żeby nie było jestem hetero;)
a krytkować nie będę ale każdy ma oczyemotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto toemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325053 Napisano: 23.02.2017 12:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

masz na mysli to na ostatniej stronie? bo ono jest moim faworytem, pani w zwiewnej sukience, bardzo w stylu bueno wg mnie.

nie nie - tamto zdjęcie jest ekstra ale widać, że pełna profeska..i jak dla mnie ta Pani to profesjonalna modelka - chyba, że się mylę:) chodzi mi o piękny uśmiech 2 zgłoszenie od góry 1 strona:) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325041 Napisano: 23.02.2017 11:48:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324990 Napisano: 23.02.2017 10:03:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kurde no jak na złość, żadnego spa wygrać nie mogę... ;( kolejny konkurs i nic C4 palmolive.. nawet ręcznika:( Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324989 Napisano: 23.02.2017 10:02:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Czy wiadomo już czy w konkursie Knorr wygrywają jedno wersowe odpowiedzi czy 300 znakowe ballady ?

u mnie 1 wers, mniej wiecej dlugoscia taki jak to 1 zdanie, co oni podaja Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6324968 Napisano: 23.02.2017 09:40:27 w Paragony na trwające konkursy
kupie paragon spar Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324796 Napisano: 22.02.2017 18:08:41 w Kupię...
Odkurzacz dosc pilnie. Tylko nie automatyczny bo mam:P taki najzwyklejszy, najlepiej workowy, moze byc tez taki kijowy Philips czy Electrolux. Do 400-500zl max:) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324785 Napisano: 22.02.2017 17:54:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Wielkopolski na finiszu.
Część zdjęć rodem z "Posiłki w polskich szpitalach". Jeśli prawdziwa jest opcja, że przez żołądek do serca, wieeelu Polakom wróżę tzw. forever alone.
Inne fotki bardzo ładne & apetyczne (dziękuję, że się staracie!)
Szkoda, że przy pracach nie ma pełnych nazwisk; chciałabym dowiedzieć się, kto wcina z podłogi...

Haha ja sie przyznaje ... emotka  wykorzystalam tlo podlogowe bo zwyczajnie nic innego sie nie nadawalo....  ale patelka wpadla;)  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6324615 Napisano: 22.02.2017 12:26:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
i jeszcze jedno wazne pytanie, czy jest jeszcze sens odsylac na Milowa Rame ze Smolara dzis oswiadczenie + paragon?
informowali 15.02... ale mi paragon dopiero dotarł dziś............... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324612 Napisano: 22.02.2017 12:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chcę dodać zdjęcie na wizaz.pl Kinder Bueno i co ? i jakiś błąd mi wyskakuje? ktoś też ma taki problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324543 Napisano: 22.02.2017 09:54:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w konkursie PUR można dodawać dowolną ilość zdjęć na 1 osobę? nie widzę nic w regulaminie na ten temat.. albom ślepa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324521 Napisano: 22.02.2017 08:15:38 w Czy informują/ informowali?
truskaweczka123 napisał(a):

pewnie dziwnie zabrzmi., bo konkurs skonczony daaaaawno temu.. ale czy rozwiazali https://www.e-kon...-b.html#.WKyAeBw1qlg emotka

czy komus udalo sie wygrac??bo ja caly czas sie ludze ze wynikow nie bylo  emotka nigdy nic na tym everyday nie wygralam i nie mam pojecia po jakim czasie oni informuja, a reg. mi sie na tel. nie otwiera emotka

No wlasnie tez sie zastanawialam o nim ostatnio...nic mi nie wiadomo... Wyświetl w wątku >>

monisss

#6324178 Napisano: 21.02.2017 14:09:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
i ja mam 200zł od Jogobelli emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6323779 Napisano: 20.02.2017 15:49:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Za to u mnie w DN niccc... nie wpasowalam sie w ich gust:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6323774 Napisano: 20.02.2017 15:46:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mojej mamy zestaw kosmetykow Pierre Rene z Drogerii Natura - jej pierwsza wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
1 justkra 0

monisss

#6323646 Napisano: 20.02.2017 10:43:13 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

basku napisał(a):

czy w nowym projetkcie TRND z philips lumea urządzenie po okresie testowania trzeba będzie oddać?  czy zostaje na wlasnosc?

po 8 miesiącach będzie trzeba odesłać. I chyba na własny koszt.

ja się zgłaszam emotka nie ważne czy na własny koszt. wolę testować 8 miesiecy niz utopic prawie 2 000 i nie wiadomo czy u mnie to zda egzamin emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6323644 Napisano: 20.02.2017 10:42:03 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

constanza napisał(a):

szukam kogoś kto kupował ostatnio mieszkanie od dewelopera bądź z rynku wtórnego i uspokoi mnie, że da się to jakoś ogarnąć w sensowny sposób. Jestem przerażona tym, że w obu przypadkach trzeba tyle rzeczy sprawdzić emotka  przeraża mnie też wizja, że miałabym iść do notariusza wskazanego przez dewelopera czy agencję. Naoglądałam się tych wszystkich programów o oszustwach i się boję. A może ktoś kupował mieszkanie z pomocą prawnika i mogłby mi napisać jak to wygląda i w kwestii finansowej i w kwestii załatwiana. Może ktoś ma jakąś liste w punktach co sprawdzić żeby kupić mieszkanie i miec swiety spokoj emotka  będę wdzieczna za wszystkie wskazowki na PW emotka

Nie musisz iść do notariusza wskazanego przez dewelopera, możesz sobie wybrać innego, masz do tego prawo  emotka

Ja wszystkie sprawy załatwiałam z notariuszem wskazanym przez developera...było o wiele taniej i sprawniej. 
Przed jakimkolwiek zakupem poczytaj informacje o developerze w sieci, opinie klientów. Możesz również wybrać się na inne osiedle wybudowane przez tego developera i zobaczyć jak funkcjonuje. 
Nabywałam mieszkanie w domu który już stał, więc o tyle miałam łatwiej. Do dnia dzisiejszego zjawiają się na naszym osiedlu ludzie, którzy zainteresowani innymi inwestycjami tego developera pytają jak się mieszka...a ja zawsze chętnie dzielę się swoimi spostrzeżeniami.  emotka

niecałe 5 lat temu kupowałam przysłowiową dziurę w ziemi emotka no dobra coś tam stało emotka i po 1 sprawdzałam w necie developera, po 2 akty podpisywaliśmy przez notariusza od developera i wcale nie wyszliśmy na tym gorzej 3. jak masz nowe mieszkanie to tak naprawdę nie widzę większych zagrożeń, raczej kwestia wywiedzenia się o developerze , jeśli z wtórnego to upewnić się, że mieszkanie nie jest zadłużone. 4. moi rodzice obecnie będą sprzedawać mieszkanie i kupować nowe, moja siostra dopiero co kupiła mieszanie. jakby co pisz na pw emotka jak będę umiała pomóc to pomogę. p.s. ja kupowałam przez Home Brokera, moja siostra bezpośrednio u developera. powodzenia!  Wyświetl w wątku >>
0 0