Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6303108 Napisano: 20.12.2016 14:42:16 w Biedronka
misschocolate napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

mia napisał(a):

shell napisał(a):

mia napisał(a):

Nie rozumiem - nie było smsów z Biedronki, czy nikt się nie pochwalił? emotka
Skąd ta lista?...
http://drgerard.e...reaci_2016_12_20.pdf

o wow emotka
Nie było smsów. Może dziś puszczą. Tzn w takim razie zaraz emotka

Jak o mnie chodzi, już nie muszą. emotka

ciekawa zbieżność wylosowanych numerów w dwóch ostatnich dniach  emotka

I początek numeru po raz drugi się mi zgadza (samochód), oraz dni ale niestety nie ten nr paragonu  emotka

Możesz to być jeszcze Ty emotka  Bo z tego co widzę zrobili kopiuj wklej z numerów 13.12.2016r. do 14.12.2016r.
To jest błąd zapewne.

Mam nadzieję, że to jest błąd, bo czekam na wyniki z ostatniego dnia emotka

to trzymamy kciuki emotka   Wyświetl w wątku >>

monisss

#6303103 Napisano: 20.12.2016 14:41:24 w Biedronka
ja też - 4 zgłoszenia i nic. szkoda, ze mało kto się pochwalił autkiem. Jeszcze raz wielkie brawa dla tych co wygrali i mieli odwagę się pochwalić:) Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6302948 Napisano: 20.12.2016 10:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apropo konkursu łazienka Twoich marzeń, wysyłałam zgłoszenie 21 listopada i nawet bonu nie dostałam?nie zdążyłam, czy nic do mnie nie dotarło? ma ktoś bon za zgłoszenie po 21.11? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302929 Napisano: 20.12.2016 10:37:37 w SZUKAM....
xena napisał(a):

monisss napisał(a):

xena napisał(a):

monisss napisał(a):

xena napisał(a):

czy ktoś może ma jakiś pomysł i oświeci mnie dlaczego na monitoringu poczty nie wyszukuje mi listu poleconego nadanego wczoraj rano?? Wysyłałam też paczkę i zajechała już b. daleko a nr listu nie znajduje wcale:( Wysyłałam w kopercie bąbelkowej kartę visa z elseve i bony, jak to gdzieś wcięło to masakra! Czy mogli jeszcze nie wprowadzić do systemu?

okres przedświąteczny.. możliwe, że nie ogarniają już. u mnie nie raz tak było, że przesyłka doszła a na stronie było,że w doręczeniu, ale lepiej sprawdzić.

no ale jak sprawdzić?? wcale nie znajduje takiego numeru??

a wpisujesz caly ? z wszystkimi zerami?

tak z 2 zerami z przodu

to nie wiem.. a z innej przegladarki probowalas? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302925 Napisano: 20.12.2016 10:29:16 w SZUKAM....
xena napisał(a):

monisss napisał(a):

xena napisał(a):

czy ktoś może ma jakiś pomysł i oświeci mnie dlaczego na monitoringu poczty nie wyszukuje mi listu poleconego nadanego wczoraj rano?? Wysyłałam też paczkę i zajechała już b. daleko a nr listu nie znajduje wcale:( Wysyłałam w kopercie bąbelkowej kartę visa z elseve i bony, jak to gdzieś wcięło to masakra! Czy mogli jeszcze nie wprowadzić do systemu?

okres przedświąteczny.. możliwe, że nie ogarniają już. u mnie nie raz tak było, że przesyłka doszła a na stronie było,że w doręczeniu, ale lepiej sprawdzić.

no ale jak sprawdzić?? wcale nie znajduje takiego numeru??

a wpisujesz caly ? z wszystkimi zerami? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302917 Napisano: 20.12.2016 10:12:42 w SZUKAM....
xena napisał(a):

okres przedświąteczny.. możliwe, że nie ogarniają już. u mnie nie raz tak było, że przesyłka doszła a na stronie było,że w doręczeniu, ale lepiej sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302746 Napisano: 19.12.2016 20:36:38 w SZUKAM....
netka2000 napisał(a):

monisss napisał(a):

Co zrobic z poczta na wp...nie wiem czy ktos sie nie wlamal na konto, bo mamy poczta przestala dzialac...z godziny na godzine...nie miala zadnego telefonu przypisanego i nie wiem co teraz zrobic?! Nagle jest informacja (z zapisanym haslem w przegladarce) ze haslo jest zle.... 

Poczekać. Często to się zdarza na wp. Po jakimś czasie wraca do normy.

Serio? Matko... ja mam konto na gmailu i nie jestem przyzwyczajona do takich akcji... dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302738 Napisano: 19.12.2016 20:29:36 w SZUKAM....
Co zrobic z poczta na wp...nie wiem czy ktos sie nie wlamal na konto, bo mamy poczta przestala dzialac...z godziny na godzine...nie miala zadnego telefonu przypisanego i nie wiem co teraz zrobic?! Nagle jest informacja (z zapisanym haslem w przegladarce) ze haslo jest zle....  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302527 Napisano: 19.12.2016 14:36:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
hehe nawet "głupiego" kucyka z wielkiej  loterii. na 4 zgłoszenia. także tego.. no miło by było jakby do Świąt jednak cokolwiek wpadło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302447 Napisano: 19.12.2016 13:04:14 w Nasze wygrane w minionym roku
zaczęłam grać czerwiec 2016 i mogę pochwalić się główną z Avanti, no i szereg drobnych i większych wygranych emotka
najfajniejsza wygrana - zegarek, nie w moim kolorze, sama bym sobie w życiu nie kupiła ale noszę go od kilku dni i wyraźnie coraz bardziej się do niego przyzwyczajam emotka
niestety wygrane piwa nie działają dobrze na moją trzeźwość umysłu. chyba kończę brać udział w konkursach z %
dzięki wygranym w końcu moja szafa staje się pełna (normalnie żal mi wydać kasę na modne, ładne ciuchy).
oczywiście mój cel - samochód, jeszcze nie osiągnięty. jeszcze:)
w loteriach nie mam szczęścia(do czasu) emotka
ale co najważniejsze. znalazłam swoją pasję. coś mojego, coś co daje mi ucieszkę w krainę fantazji od tej szarej codzienności, od pracy i pieluch emotka i spotkałam wiele fajnych ludzi. to jest moja największa wygrana !
Wyświetl w wątku >>

monisss

#6302288 Napisano: 19.12.2016 08:05:25 w Lay's
mia napisał(a):

kalka napisał(a):

No pięknie, a ja właśnie zagrałam w ostatnim dniu konkursu LAYSów w Tesco emotka  Mam pytanie: czy powinno przyjść potwierdzenie ma maila? 

W Tesco? emotka
W ogólnopolskich Lay's nie przychodzi żadne potwierdzenie. A konkursu w Tesco nie kojarzę...

No jak ?:) byl. Sluchawki do wygrania. Nie tu nic nie przychodzi ze zwrotek. Ehh z lezka w oku zegnam ten konkurs emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

monisss

#6302162 Napisano: 18.12.2016 19:44:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
L
scrabble napisał(a):

A jak Wam poszło w Paczce Sprzątaczce? Ja pierwszy raz nic nie ustrzeliłam, zgłoszeń chyba 6  emotka

3 na paczke, i po 1 glade i kiwi i okragle zero:) u mnie tak wygladaja loterie. Wierze ze za x czasu ustrzele cos wartosciowego i wtedy skoncze grac;) po tylu pudlach zal mi przestac bo to niemozliwe zeby tak nic nie wygrywac:P Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monisss

#6301329 Napisano: 16.12.2016 13:17:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Heineken - życzeniami dla mojej psiny emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6301289 Napisano: 16.12.2016 12:43:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic.... nawet Velvet mnie olal ....  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6300991 Napisano: 15.12.2016 19:07:45 w Biedronka
mia napisał(a):

monisss napisał(a):

(...) Bierzecie udzial w Tefalu czy odpuszczacie? Kupilam zelazko bo moje ledwo zipie, ale maz zadowolony nie byl bo model dziwny... na polskim rynku brak... (...)

Nie wiem co to za model, ale:
Primo - Tefal żelazka generalnie akurat ma dobre. emotka
Secundo - co ma mąż do żelazka? Prasować będzie? emotka

A to takie dziwne? On sobie sam koszule prasuje. Czesciej go uzywa niz ja:D Wyświetl w wątku >>

monisss

#6300986 Napisano: 15.12.2016 18:42:17 w Biedronka
HOLLY napisał(a):

monisss napisał(a):

Z innej beczki. Bierzecie udzial w Tefalu czy odpuszczacie? Kupilam zelazko bo moje ledwo zipie, ale maz zadowolony nie byl bo model dziwny... na polskim rynku brak... szkoda ze nie bylo patelni bo to jest naprawde dobry produkt Tefala.ale tak sam paragon albo wychodzi ok 45zl kupujac te akcesoria albo 90 i wiecej....

Jeżeli chodzi o konkurs to obawiam się, że wygrają świecąco- tańczące laurki. Żelazko jak Ci się zepsuje na gwarancji, to w Biedronce bez problemu zwrócą kasę, a cena jest fajna. Miałam kiedyś żelazko z górnej półki cenowej i zaraz po okresie gwarancji padło, więc nie ma na to reguły. 

Tez tak pomyslalam ;( oby nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6300978 Napisano: 15.12.2016 18:28:26 w Biedronka
Z innej beczki. Bierzecie udzial w Tefalu czy odpuszczacie? Kupilam zelazko bo moje ledwo zipie, ale maz zadowolony nie byl bo model dziwny... na polskim rynku brak... szkoda ze nie bylo patelni bo to jest naprawde dobry produkt Tefala.ale tak sam paragon albo wychodzi ok 45zl kupujac te akcesoria albo 90 i wiecej.... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6300872 Napisano: 15.12.2016 15:25:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
2xT-mobile.. mogliby rozdawać darmowe smsy premium emotka   Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6300857 Napisano: 15.12.2016 15:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Płatność kartą z Elseve przeszła normalnie  emotka

A ja teraz chciałam zapłacić i chciało pin emotka

pin jest w szarym świstku dołączonym przy kopercie z kartą. tak powinno chcieć pin Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6300849 Napisano: 15.12.2016 15:03:25 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

joan napisał(a):

arya napisał(a):

(...) Uwielbiam rurki waflowe  emotka

Niestety, ja również emotka Nawet moja kicia ma jakąś gerardofazę: potrafiła w nocy wyjść z łóżka i zacząć wyżerać okruszki waflowe z opakowania, które akurat leżało na stole emotka Dlatego dobrze, że to już koniec konkursu emotka

Ja mam faze na herbatniki z misiami. Najlepiej sie udal moj maz, konkursowicz pelna para z kilkuletnim doswiadczeniem w robieniu zakupow na x paragonow i objawami konkursoholizmu, przyniosl mi z duma paragon z 1 opakowaniem misiow. 

nic mi o nich nie mów.. czytając ten wątek pochłonęłam pół paczki truskawkowych...  brawo dla męza:)  Wyświetl w wątku >>