Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#7102672 Napisano: 22.06.2023 11:42:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
chciałabym w końcu wygrać jakąś główną,żeby mieć motywacje i uzasadnienie dalszej gry emotka  bo czasami się zastanawiam co ja tutaj robię? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
3 ReneK, mia, anaesth 0

monisss

#7102609 Napisano: 22.06.2023 07:58:13 w co chcielibyście wygrać?
bony lub gotówka na fajne wakacje - potrzebuje porządnie odpocząć przed wrześniem... a najlepiej tak ze 100 000-200 000zł żebym mogła się na spokojnie zastanowić co dalej chcę robić w życiu... Wyświetl w wątku >>

monisss

#7102458 Napisano: 21.06.2023 16:14:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
300zł z Desperadosa za wczoraj chyba Wyświetl w wątku >>

monisss

#7102105 Napisano: 20.06.2023 14:07:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

A czy jest ktoś kto wygrał voucher 5k w Lambi?🤔🙃

A Amooco ? To jest możliwe w ogóle ? emotka Szczerze to w 7 etapie trzasnąłem 10 zwrotek (po 4 wiersze) naprawdę niezłej rymowanki i nawet na 500 się nie załapałem... Może im się czytać nie chciało emotka

Oni czytają .Ale właśnie też się zastanawiałam czy ktoś zgarnął te 5000zł ,ale myślę, że to osoby niechwalące się zgarniały i tyle emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#7102060 Napisano: 20.06.2023 11:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

Czy wszyscy już otrzymali sosy Hainz?

u mnie wszystko przyszło co miało przyjść, może napisz do organizatora? u mnie ostatnio zawieruszyła się jedna przesyłka, może coś przeoczyli

u mnie tez są. Dokładnie lepiej napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7102034 Napisano: 20.06.2023 10:29:56 w Avanti
kate86 napisał(a):

Jak u Was z tą kasą w paczkach Lay’s? U mnie narazie na 3 paczki nicemotka

1 i nic i nie zamierzam już kupować dla "kasy" emotka   z jednej strony fajnie, bo w końcu odpoczniemy od tych chipsów emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

monisss

monisss

#7102015 Napisano: 20.06.2023 09:47:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

panasa napisał(a):

karols napisał(a):

Czeka ktoś na wyniki Milki z C4 ?

ja czekam emotka

którego dnia konkursu wysyłane zgłoszenie?

ja też czekać czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7102014 Napisano: 20.06.2023 09:47:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to i ja się wpiszę emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

monisss

#7101978 Napisano: 20.06.2023 08:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cytriss19 napisał(a):

edith napisał(a):

Proszę o radę  ,nie gotową odpowiedź,co się sprawdza w obecnym konkursie w Dino z piwami,rym, proza, coś szczególnego?  Wysłałam 3 zgłoszenie i zero. Z góry dziękuję za pomoc 🙂

Jeśli można się podłączyć, to również proszę. Również 3 zgłoszenia - każde w innym stylu i nic. Odwdzięczę się jakąś podpowiedzią jeśli tylko będę umiała pomóc emotka

u mnie też 4 x rymy,zgłoszenia raczej z tych kreatywnych i 4 pudła.. ja też nie wiem o co tam chodzi emotka  jak wygram to podpowiem emotka  jeszcze 2 puściłam,ale już na nic nie liczę, choć nie ukrywam miło by było jakby się zwróciło w chociaż jednym bonie emotka Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

monisss

#7101329 Napisano: 16.06.2023 17:24:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

aga111 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dostajecie kody z wyzwania Milky Way? U mnie oczywiście brak. Zawsze ta sama, irytująca historia.

Tak. Ja kupiłam Milky Way w środę i po kilku minutach dostałam kod.

Ja nie miałam pisałam do nich i wysłali

Ja pisałam już w sprawie trzech kodów - od wczoraj cisza. Kiedyś o wiele sprawniej odpowiadali.

Ja jak mi nie odpisywali szybko to pisałam do organizatora - to były dzienne w Avanti. Faktycznie na samym początku wysyłali szybko a teraz...coraz dłużej. Szkoda, że tyle czasu mają ten system kodów i nadal to szwankuje... Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

monisss

#7101313 Napisano: 16.06.2023 16:07:31 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

O której Żabka z nawadniania wysyłała smsy? Serce mi złamali emotka

Bez przesady. To tylko gra. Raz się wygrywa raz przegrywa. niektórzy wygrywają zdecydowanie mniej emotka  nie wiem o której wysłali ale pewnie już poszło. Nie było super dużo nagród A konkurencja ostatnio jest bardzo mocna.

"Smolar?! "

To nie Twój wpis z dzisiaj? emotka

Mój emotka  Ale na szczęście serca mi nie łamią przegrane bo bym już to dawno nie miała haha

To może włóż więcej tego serca w prace konkursowe, to nie będzie tak źle emotka .

Gdybym tak umiała emotka  są lepsi i  trzeba się z tym pogodzić. A u Ciebie nie ten konkurs to na pewno następny:) głowa do góry. Serce masz jedno emotka  nie daj to sobie złamać. Wyświetl w wątku >>

monisss

#7101310 Napisano: 16.06.2023 16:04:03 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

Bez przesady. To tylko gra. Raz się wygrywa raz przegrywa. niektórzy wygrywają zdecydowanie mniej emotka  nie wiem o której wysłali ale pewnie już poszło. Nie było super dużo nagród A konkurencja ostatnio jest bardzo mocna.

"Smolar?! "

Mój emotka  Ale na szczęście serca mi nie łamią przegrane bo bym już to dawno nie miała haha

Szkoda serca emotka  w życiu jest dużo fajnych rzeczy a granie i nagrody to tylko miły dodatek:))) Wyświetl w wątku >>

monisss

#7101306 Napisano: 16.06.2023 16:00:56 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

"Smolar?! "

Mój emotka  Ale na szczęście serca mi nie łamią przegrane bo bym już to dawno nie miała haha Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7101304 Napisano: 16.06.2023 15:57:08 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

Bez przesady. To tylko gra. Raz się wygrywa raz przegrywa. niektórzy wygrywają zdecydowanie mniej emotka  nie wiem o której wysłali ale pewnie już poszło. Nie było super dużo nagród A konkurencja ostatnio jest bardzo mocna. Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

monisss

#7101228 Napisano: 16.06.2023 13:25:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka kiedy los się w końcu odwróci? chciałabym za te wszystkie porażki w końcu wygrać coś dużego ... emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

monisss

#7101199 Napisano: 16.06.2023 12:39:57 w Informują
Informują z Konkurs "Cheetos Hashtags" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
3 etap Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7101165 Napisano: 16.06.2023 11:11:10 w Avanti
olivkap napisał(a):

mia napisał(a):

Ech, Avanti... 0/2. A już myślałam, że zaczynamy iść w jednym kierunku. emotka
Nie wspomnę już o tym, że celowałam wyżej niż bon. emotka Może właśnie za wysoko to było...

U mnie identyczna sytuacja 0/2, pisałam zgłoszenia na auto, a nie mam nawet bonu  emotka

u mnie tak samo haha emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#7101149 Napisano: 16.06.2023 10:44:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie do tych co już kiedyś wygrali w konkursie Lambi 
Pierwszy raz u nich wygrałam i znów chcą paragon czy mogę wysłać to samo zdjęcie z papierem w tle  czy musze robić nowe foto ( dodam ze wygrałam pierwszym zgłoszeniem na mnie, bo wcześniej wysyłałam na innych domowników wiec praktycznie mam to sfotografowania tylko jeden paragon)
Wiem , ze oni z tymi zdjęciami się mocno czepiają i nie chce aby przez moją głupotę lub niewiedzę nagroda przeszła mi koło nosa....
wiec mogę jeszcze raz wysłać im to zdjęcie z papierem w tle?...i przejdę pozytywną weryfikacje emotka
Za pomoc z góry serdecznie dziękuję  emotka

tak to samo emotka  tylko jeśli wysyłałaś potem na siebie inne paragony to je również wyślij. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#7101101 Napisano: 16.06.2023 08:40:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!