Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6852179 Napisano: 31.03.2022 09:56:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
marcu kończ się już.. emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6851859 Napisano: 29.03.2022 12:02:19 w Wkurza mnie...
domenicasun napisał(a):

Wkurza mnie, że w naszym kraju wszystko bardzo szybko wymyka się spod kontroli. Sanepid, skarbówka nie działają. Można już legalnie pracować nielegalnie i zamieszczać ogłoszenia w mediach społecznościowych z cennikami za wykonanie w nie wiadomo jakich warunkach sterylności paznokci, fryzur, pielmieni i wareników z mięsem, twarogiem. To wszystko bez książeczki zdrowia, zezwolenia. Wkurza mnie, że odbywa się to kosztem osób, które płacą czynsze za wynajem lokali, odprowadzają składki do ZUS, wypłacają pensje pracownikom i jeszcze nie podniosły się po pandemii. Rozumiem jak ciężko jest uchodźcom, zwłaszcza tym, którzy uciekli do nas z rejonów objętych działaniami wojennymi. Ale... nie wszystko na raz, od razu i za darmo.

tak.. ja też słyszę już zakrawające o chore sytuacje.. np. jedna ze szkół dała znać do zrozumienia rodzicom, że to oni powinni płacić za obiady nowym uczniom z Ukrainy, tak samo wyprawkę dla tych dzieci kupują rodzice.. w pracy u męża też robią zbiórki.. pracownik ma fundować środki higieny osobistej.. wiecie.. wszystko pięknie ładnie.. ale ile jesteśmy w stanie to wytrzymać? a kredyty w górę tak , ze niektórzy Polacy pewnie nie utrzymają tych kredytów.. mam tego pecha, że mam kredyt i na prawdę zaczyna być nieciekawie w dalszej perspektywie podwyżek stóp procentowych ...  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6851853 Napisano: 29.03.2022 11:45:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dobra ostatni raz się w marcu wpisuję, bo wierzę, że w końcu ten zły los odczaruję emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6851852 Napisano: 29.03.2022 11:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

fineessa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

sabanerro napisał(a):

sabanerro napisał(a):

Czy brał już ktoś udział w konkursie Felix? W regulaminie jest informacja, że w formularzu konkursowym trzeba załączyć zdjęcie paragonu, ale podczas wypełniania formularza nie ma nic takiego gdzie się wgrywa zdjęcie.

Dodatkowo w formularzu "do 300 znaków" a w regulaminie " Odpowiedzi nie mogą przekraczać 250 znaków" emotka

Pamiętajcie ze to biedronkowy konkurs

Raczej Biedronka nie ma nic do tego, tylko nieogarnięta agencja GoldenSubmarine, w której pracują analfabeci. Dla przykładu zapis z regulaminu:Dowodem zakupu jest paragonu dokumentujący przynajmniej jednorazowy zakup dowolnego z produktu marki FELIX w dowolnym sklepie stacjonarnym sieci
BIEDRONKA emotka

liczą, że nikt nie czyta regulaminów ? emotka  śmieszne .. a z drugiej trochę straszne bo ciekawe jak będą wybierani zwycięzcy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6851704 Napisano: 28.03.2022 14:36:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalmia86 napisał(a):

Chciałam boxa Haribo - nie wygrałam, chciałam 500 w Hochalnd - nie wygrałam, chciałam gary od Winiary - nie wygrałam... Przestanę chcieć chyba...

tak samo ..  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6851653 Napisano: 28.03.2022 10:38:51 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Strasznie jestem zła,że dopiero w liceum dowiedziałam się,że naród rosyjski nas nie wyzwolił a te wszystkie filmy co się oglądało za dzieciaka były bajkami.

Tak, dalej wierz w to, co chcesz emotka Choćby w to, że tylko jeden front (zachodni) rozwiązał sytuację wojenną zupełnie bez absolutnie żadnego wkładu ze strony Armii Czerwonej.

Cb656 tu muszę się z Tobą zgodzić . Dziadkowie mi opowiadali jak było. Faktem jest ,że rosyjskie wojska też byli tymi złymi ,ale nie wszyscy. Babcia mówiła ,że doznała wiele krzywd od Niemców ,a Rosjanie bardzo im pomagali. Był głóg,bieda ,a oni dzieli się chlebem z Polakami. Wiem jaka jest oficjalna wersja historii po zmianach,ale jednak wierzę w taka ,która opowiadali dziadkowie. Oni to przeżyli i widzieli jak było naprawdę. Babcia (ponad 80 lat już ma) zawsze powtarza,że wojna wyzwala w ludziach bestie i tylko nieliczni potrafią nad. nimi zapanować.

Moja prababcia z koli mówiła ze Rosjanie to było największe zło jakie chodziło po ziemi. Gwałcili, kradli, mordowali z zimną krwią nawet małe dzieci.

ja też słyszałam taką wersję.. a tak serio.. ludzie są różni.. przecież i wszystkich Polaków nie możemy wrzucić do jednego worka..  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6851651 Napisano: 28.03.2022 10:35:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Haribo poszło całe z II etapu? emotka

Spokojnie, na 101 nagród dopiero jedna osoba napisała. Poprzednio chwalili się od 12 do 16.

oo dzięki za pocieszenie emotka ))  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6851354 Napisano: 25.03.2022 13:33:19 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Co z Superpharm? Będą dziś infornować? emotka

na razie cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6851302 Napisano: 25.03.2022 08:23:06 w Wkurza mnie...
że moja córka jest wiecznie chora! no ileż można!!!!  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6851301 Napisano: 25.03.2022 08:22:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
marzec bardzo lichy.. jedynie ładny prezent na urodziny.. a tak same pustki praktycznie emotka losie masz jeszcze kilka dni marca żeby to zmienić...   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6851296 Napisano: 25.03.2022 07:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

banka-manka napisał(a):

kajeczka napisał(a):

xxdesiree napisał(a):

Konkurs Fantasia w Lidlu - numer paragonu, który podajecie?

pytałam w agencji - otrzymałam odp, iż ten wskazany na grafice 

Dopytam, gdzie na stronie albo w regulaminie była ta grafika? Szukałam sama kwestii który numer. I żadnego info nie znalazłam ani przy formularzu ani w regulaminie. Ale mogłam przeoczyć, bo nie raz mimo skrupulatnego czytania coś mi umknie.

przy wysyłaniu zgłoszenia nie było widać takiej grafiki, w regulaminie też nie było żadnej ani jednej wskazówki choćby GDZIE znajduje się numer: na dole? na górze? wpisany u mnie tradycyjnie - numer u góry.

ja też wpisywałam ten na górze... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

monisss

#6851123 Napisano: 24.03.2022 09:17:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nanajka81 napisał(a):

Prawdopodobnie jadą maskotki + mikrofon z gryzzali Kurier Inpost nadawca K&Y

tak to na pewno to.. też do mnie jedzie. ciekawe co to za maskotki Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

monisss

#6851115 Napisano: 24.03.2022 08:28:02 w Zapowiedzi konkursów
domika napisał(a):

od 4.04

ten 1000zł to w gotówce czy na jakiś mecz?  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6850995 Napisano: 23.03.2022 14:53:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
rare85 napisał(a):

domika Gratki głównej w Cheetosach emotka Jesteś Mistrzem! emotka

Domika graty emotka )  wymiatasz dziewczyno emotka Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

monisss

#6850978 Napisano: 23.03.2022 14:09:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olunka napisał(a):

rare85 napisał(a):

Znowu Cheetos nic... Na cały konkurs jedyne 100 zł emotka P O R A Ż K A!

Na cały konkurs ...nicemotka

ja ciut więcej ale i tak porażka jak na konkurs od Avanti..  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6850975 Napisano: 23.03.2022 14:07:58 w Smolar
mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

marzenier napisał(a):

Jest już brylantowa zakładka.

To ja jednak wolałam, jak jej nie było... emotka

Ja też. Od października nie miałam tak paskudnego miesiąca. 

też wolałam jak jej nie było emotka  w kupie raźniej emotka emotka   ot taki konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

monisss

#6850954 Napisano: 23.03.2022 12:20:17 w Avanti
muzasa88 napisał(a):

Wyniki Lay's ostatni etap please jak najszybciej! 

hallo.. Avanti ? emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6850953 Napisano: 23.03.2022 12:19:48 w Smolar
marzenier napisał(a):

Co ten Smolar? Wrzucił zakładkę i sobie poszedł emotka  

i zaspał chyba dziś? ...  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6850938 Napisano: 23.03.2022 11:30:06 w Wkurza mnie...
co zrobiło Albedo.. miały być mieszane zestawy.. a nie wysyłąją dla faceta - damskie, a dla kobiety męskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6850937 Napisano: 23.03.2022 11:28:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw Fa - dla faceta damski.. Albedo dałeś ciała po całej lini...emotka  (akurat mąż używa i już się cieszył, że będzie miał zapas.. a tu... )  Wyświetl w wątku >>