Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6829031 Napisano: 08.12.2021 10:29:02 w Avanti
paula9891 napisał(a):

Ja dziękuję tylko, kiedy muszę jeszcze o cos dopytać.Jeśli nie muszę, to nie zawalam ich mailami z podziękowaniami, bo domyslam się, że mają masę pracy i bez tego emotka

ja tak samo emotka  to jest solidna agencja odpisujaca na każdego maila, jakby tak nagle 110osób im odpisało.. mysle,ze srednio by byli zadowoleni emotka    Wyświetl w wątku >>

monisss

#6829018 Napisano: 08.12.2021 09:55:08 w Avanti
holaaolaa napisał(a):

Ciekawe czy dziś ruszy? emotka

Lidziu jak czytasz - prosimy .. emotka  hehe a tak serio myślę ,że dziś dadzą emotka    Wyświetl w wątku >>

monisss

#6828825 Napisano: 07.12.2021 16:18:27 w Czy informują/ informowali?
diabkate napisał(a):

gregory napisał(a):

diabkate napisał(a):

gregory napisał(a):

kreatia napisał(a):

gregory napisał(a):

Avanti z podójnego dzis milczy? czy mam porzucić nadzieję?

wpisów tu będzie mega dużo - oczekuj cierpliwie emotka

ale ja bym sie chciał wpisać najbardziej... najlepiej podwójnie. i dlatego pytam...

Mam nadzieję, że jeszcze nie było wyników, a jak będą, to i ja się załapie, bo chyba wyczerpałam już limit porażek. emotka

diabkate trzymajmy za siebie kciuki. moze to pomoże? ty za mnie ja za ciebie. tylko mocno! i podwójnie!

emotka

trzymam za Was kciuki! i za tych co jeszcze nic nie ugrali lub się starali a ich nie doceniono emotka  oby to była wasza runda! Wyświetl w wątku >>

monisss

#6828811 Napisano: 07.12.2021 15:38:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gregory napisał(a):

poskarżę się na lays i avatni (podójne wygrywanie). mam nadzieję, że to czytają. otóż informuję, że juz nie sjestem w stanie przejeść tych kupionych chipsów i jedyne co może poprawić ich wizerunek to główna dla mnie (albo najlpeiej dwie główne). Dziękuję - koniec wypowiedzi.

to tak z ciekawosci ile masz  w domu paczek ?:D mnie tez juz od nich nie dobrze.. zdecydowanie wole chipsy Lidlowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6828782 Napisano: 07.12.2021 14:04:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
magdalena-chili napisał(a):

little-daisy napisał(a):

Czy z Lays 2 etap wysyłali już przelew? Ktoś wie ile mają czasu?

Lays nawet 1. etapu jeszcze nie wysyłali i mają czas (zgodnie z zapisami regulaminu) do marca 2022 z tego co pamiętam

dokładnie..  ciekawe kiedy pójdą pierwsze przelewy..  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6828714 Napisano: 07.12.2021 11:49:10 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

domika napisał(a):

marzenier napisał(a):

Czy zdarzało Wam sie,ze przez opieszałość poczty,przepadały Wam nagrody (I to nie malej wartości)Zaraz chyba zejdę na zawał,mój list wysłany 1go grudnia,stoi gdzieś na trasie...Wczoraj mineło magiczne 7 dni,które miałam na dostarcznie paragonu do organizatora i nie wiem co mam zrobić.Pisałam już do organizatora z opisem sytuacji,ale narazie nie opowodziliNawet nie wiem,jak się z szukanie tego listu zabrać:/ i co robić.Polecony priorytet to był,ale coś gdzieś nawaliło.Jakieś rady??

Przejść się na pocztę i niech szukają listu (dzwonią na wer albo do oddziału docelowego)

Bylem.Nie mogą zlokalizować.Jak mi przepadnie to chyba się załamie:( 

złożyć reklamacje jak minęło 7 dni- wtedy mają obowiązek go szukać. a moze masz zdjęcie paragonu? wyslij do organizatora i numer przesylki. Mozesz zadzwonic ten infolinie ale oni guzik mogą.. bo to ostatnio przerabiałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6828435 Napisano: 06.12.2021 12:47:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

darog napisał(a):

freyja88 napisał(a):

darog napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Jeanettka. napisał(a):

Jak wyglądała "kontrola biletów" w pociągu Tyskie? Czy można komuś oddać bilet czy musiał być zwycięzca nagrody osobiście?

Szukali nazwisk na liście, ale dowodów nie sprawdzali emotka u

?? Przecież tam był numer biletu...to już rozumiem, dlaczego znajomi z Wawy na mnie obrażeni ...- nie wpuścili ich?!

W ogóle nie interesował ich bilet. Mieli listę osób i pytali o nazwisko. Osoby towarzyszącej już nie. Dowodów osobistych nie sprawdzano. "stół biesiadny" nie miał wystarczającej ilości miejsc, by pomieścić wszystkich uczestników. Część ludzi musiała stać i chybotać się z kuflem piwa, mając nadzieję, że nie dojdzie do większego hamowania. Niedopracowane moim zdaniem.

No to jasne...A RODO z podawaniem nazwiska-gdy ktoś za plecami stoi ich nie obchodziło?
Nie było mowy o nazwiskach a o tym by OKAZAĆ BILET. 

A ja tam uważam, że to już czepianie się i szukanie dziury w całym. Mi się podobało, nie mam im nic do zarzucenia.  

też tak uważam emotka  rodo np. a aptekach jest zerowo respektowane jak musisz podyktowac peselek przy wykupie erecepty emotka   emotka   a imię i nazwisko nie raz nawet z adresem leży na jakiejś klatce bo listonosz się pomylił emotka  pozytywnie zazdraszczam fajnej nagrody jaki był przejazd konkursowym pociągiem emotka    Wyświetl w wątku >>

monisss

#6828379 Napisano: 06.12.2021 11:09:08 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje dla ostatnich zwycięzców dużych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
1 sabina11 0

monisss

#6828201 Napisano: 05.12.2021 13:13:53 w Paragony na trwające konkursy
stamp2 napisał(a):

Kupie paragon Leclerc Wedel

ja też emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6827907 Napisano: 03.12.2021 20:22:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Biovital dzienna za 28.11 teraz mail  emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6827389 Napisano: 02.12.2021 07:46:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

szkielko napisał(a):

Czy po otrzymaniu maila z wygraną w Heinekenie i wejściu w formularz też nie widzicie, które życzenia wygrały?Wysyłałem życzenia do kilku osób i nigdzie nie mogę zobaczyć zwycięskiego zgłoszenia. W poprzednich latach było to jakoś bardziej czytelne...Macie może na to jakieś rozwiązanie? A może po prostu źle patrzę?

też się zastanawiałam, teraz nie ma tych życzeń, jak w poprzednich latach 

nie widać emotka nie ma nadal listy zwyciezcow, co lepsze uzupelnilam fomrularz zwyciezcy i potem mysle wejde jeszcze raz czy sie zapisalo i mialam formularz od nowa ..   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6827067 Napisano: 01.12.2021 10:00:36 w Avanti
iwona0103 napisał(a):

dzidziapiernik napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

na poczcie zainwestowałam bodajże 50gr więcej za info SMS o doręczeniu (listo polecony oczywiście, jakieś 9 pln opłata).

A za darmo masz to samo powiadomienie w aplikacji Envelo do śledzenia przesyłek.emotka

Listy można też śledzić przez stronę internetową: https://emonitoring.poczta-polska.pl/

można.. najlepsze jest to,że nie ma podglądu gdzie na prawdę jest list... przerabiałam to teraz.. na szczęście się znalazł.  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

monisss

#6827065 Napisano: 01.12.2021 10:00:00 w Avanti
sabanerro napisał(a):

monisss napisał(a):

sabanerro napisał(a):

Przepraszam za może absurdalne pytanie, ale czy wystarczy wysłać paragon listen poleconym, czy lepiej jakimś kurierem? Chodzi o podwójne świętowanie.

jesli chcesz sie stresowac jak ja polecam poczte... polecony priorytet 24.11 wyslany co prawda po 18.. ale dotrze dopiero dzis.. takze tego.. tzn na 500zł wysle normalnie poczta ale na główną never ever... 

A kurierem to trzeba mieć jakąś specjalną kopertę, czy zwykłą? Przepraszam, ja zielona jestem, to mój pierwszy raz emotka

ja wysylam czesto zwykla koperta dokumenty do mojej pracy emotka  i nigdy się jeszcze nic z tym nie stało. korzystam z furgonetki i nie muszę lecieć do punktu nadania tylko do mnie przyjeżdżają emotka   Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

monisss

#6827052 Napisano: 01.12.2021 09:48:10 w Avanti
sabanerro napisał(a):

Przepraszam za może absurdalne pytanie, ale czy wystarczy wysłać paragon listen poleconym, czy lepiej jakimś kurierem? Chodzi o podwójne świętowanie.

jesli chcesz sie stresowac jak ja polecam poczte... polecony priorytet 24.11 wyslany co prawda po 18.. ale dotrze dopiero dzis.. takze tego.. tzn na 500zł wysle normalnie poczta ale na główną never ever...  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6827040 Napisano: 01.12.2021 09:29:08 w Avanti
zubi napisał(a):

z jakich dni maile z Cheetos?

poczatek konkursu do ok.19.11 na pewno Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

monisss

monisss

#6827008 Napisano: 01.12.2021 07:59:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adriannoo napisał(a):

Czy będąc obdarowanym w Heinekenie można wziąć udział w konkursie i zrewanżować się piwami temu kto nas obdarował? Czy może jest się z automatu wykluczonym albo nie przyślą nagrody, jak sprawdzą, że już dostarczali na ten adres?

w zeszłym roku tak dochodziło emotka    Wyświetl w wątku >>
1 adriannoo 0

monisss

#6826755 Napisano: 30.11.2021 13:48:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miał ktoś tak,że musiał robić kopię paragonu ? inetresuje mnie Żabka da radę? Czy są problemy? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6826671 Napisano: 30.11.2021 10:05:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje skuterków i kolejnych 10 000 emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0