Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6614576 Napisano: 28.06.2019 16:27:16 w Informują
lirene seria sloneczna 505 .. Wyświetl w wątku >>

monisss

#6613454 Napisano: 25.06.2019 22:02:51 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

androm napisał(a):

grappa25 napisał(a):

czy ktoś już dostał info od Karlsbada jaką nagrodą będzie uraczony w konkursie Carrefour Graj o rower Milka? Polecone raczej już powinny dotrzeć... Czekają na wszystkich?

ta pani od tego konka to podobno poszła na urlop i dopiero wczoraj wróciła

a oni wysylaja takie informacje? czy dopiero sie dowiemy jak nagroda bedzie w domu?

nikt nie ma pojecia....  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6611438 Napisano: 19.06.2019 13:54:57 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

monisss napisał(a):

ashanti napisał(a):

Ech, ja też wiązałam z tym konkursem nadzieje...   ale czy dobrze widzę w regulaminie, że organizatorem jest Palarnia kawy Astra, czyli producent? Nie żadna agencja? To kto im wtedy patrzy na ręce? Moze dlatego 53 wartosciowe nagrody trafiły do uczestników-widm  emotka

no właśnie wcale tak nie jest... ja wygrałam w C4 i się okazało,ze konkurs obsługuje agencja. ale pierwsze o niej słyszałam. 

Ale była podana nazwa w regulaminie (w konkursie z C4)? Bo tutaj jest sama Palarnia czyli producent  emotka

nie bylo wlasnie.. ja sie dowiedzialam jak do mnie przyjechala paczka skad szla..  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6611436 Napisano: 19.06.2019 13:50:04 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

Ech, ja też wiązałam z tym konkursem nadzieje...   ale czy dobrze widzę w regulaminie, że organizatorem jest Palarnia kawy Astra, czyli producent? Nie żadna agencja? To kto im wtedy patrzy na ręce? Moze dlatego 53 wartosciowe nagrody trafiły do uczestników-widm  emotka

no właśnie wcale tak nie jest... ja wygrałam w C4 i się okazało,ze konkurs obsługuje agencja. ale pierwsze o niej słyszałam.  Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

monisss

#6611305 Napisano: 19.06.2019 08:34:32 w Czy informują/ informowali?
belca napisał(a):

helcia85 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Dino Astra faktycznie nikt nic na forum nie trafił?

A minął już termin informowania?

Nie. Według regulaminu rozstrzygnięcie ma mieć miejsce 30 czerwca...ale koleżanka do nich pisała i jej odpisali, że laureaci zostali już powiadomieni emotka

nie chce mi się wierzyć, że nikt z forum nie wygrał..  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6611105 Napisano: 18.06.2019 13:49:22 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon margaryny ABC Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6611096 Napisano: 18.06.2019 13:20:51 w Kupię...
walizkę średnią ktos ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6610968 Napisano: 18.06.2019 06:52:16 w Kupię...
ma ktos bilety do wroclawskiego zoo do odsprzedania 2dorosla+1dziexko? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6610967 Napisano: 18.06.2019 06:50:36 w Kupię...
toster z nutelli Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6610782 Napisano: 17.06.2019 15:22:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

monisss napisał(a):

monisss napisał(a):

androm napisał(a):

Jeśli chodzi o wysyłkę paragonu to się 3 dni na wysłanie czy dostarczenie do nich, bo popatrzcie jak dziwnie jest napisane w regulaminie:
Oryginały dowodu zakupu Produktów objętych promocją wraz z imieniem nazwiskiem i adresem nadawcy (ulica, numer domu i mieszkania, miasto, kod pocztowy) powinny być wysłane w terminie 3dni od daty przeprowadzonej rozmowy za pomocą przesyłki pocztowej poleconej lub kurierskiej. O zachowaniu terminu decyduje data stempla pocztowego lub nadania przesyłki kurierskiej, z zastrzeżeniem, iż pod uwagę będą brane przesyłki zawierające datę stempla pocztowego/ nadania zgodną z powyższym terminem, które wpłynęły do siedziby Organizatora nie później niż w ciągu 3dni od daty powiadomienia.

fakt.. czyli co kuriera trzeba brac?

W celu weryfikacji prawa do nagrody, prosimy o przesłanie oryginału paragonu oraz wypełnionego oświadczenia laureata konkursu (do pobrania
na stronie www.grajorower.pl) w terminie trzech dni roboczych od daty powiadomienia na adres

w sumie jest napisane PRZESŁANIA nie WYSŁANIA

kurcze, dziwne, że tak szybko trzeba dostarczyć
15zł na kuriera, a potem się okaże, że wygrałam bon za stówkę...

dziwna.. ja juz zamowilam kuriera.. wiem,ze poczta zawiedzie mnie bo mam beznadziejna a do tego zaraz Boze Ciało.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6610781 Napisano: 17.06.2019 15:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natka005 napisał(a):

Co w sytuacji jeśli wysłałam 6 zgłoszeń w konkursie Milki i teraz nie wiem, który paragon im wysłać? Kontaktować się z nimi, by wskazali jaki numer paragonu był wpisany przy wygranym zgłoszeniu czy wysłać im 6 paragonów? Będę wdzięczna za pomoc.

ja bym wysłała 6 dla świętego spokoju, ale lepiej zadzwonić i się upewnić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6610776 Napisano: 17.06.2019 15:14:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

androm napisał(a):

Jeśli chodzi o wysyłkę paragonu to się 3 dni na wysłanie czy dostarczenie do nich, bo popatrzcie jak dziwnie jest napisane w regulaminie:
Oryginały dowodu zakupu Produktów objętych promocją wraz z imieniem nazwiskiem i adresem nadawcy (ulica, numer domu i mieszkania, miasto, kod pocztowy) powinny być wysłane w terminie 3dni od daty przeprowadzonej rozmowy za pomocą przesyłki pocztowej poleconej lub kurierskiej. O zachowaniu terminu decyduje data stempla pocztowego lub nadania przesyłki kurierskiej, z zastrzeżeniem, iż pod uwagę będą brane przesyłki zawierające datę stempla pocztowego/ nadania zgodną z powyższym terminem, które wpłynęły do siedziby Organizatora nie później niż w ciągu 3dni od daty powiadomienia.

fakt.. czyli co kuriera trzeba brac?

W celu weryfikacji prawa do nagrody, prosimy o przesłanie oryginału paragonu oraz wypełnionego oświadczenia laureata konkursu (do pobrania
na stronie www.grajorower.pl) w terminie trzech dni roboczych od daty powiadomienia na adres

w sumie jest napisane PRZESŁANIA nie WYSŁANIA Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6610768 Napisano: 17.06.2019 15:03:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

fakt.. czyli co kuriera trzeba brac? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6610750 Napisano: 17.06.2019 14:44:58 w skojarzenia

monisss

#6610746 Napisano: 17.06.2019 14:42:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

coś czuje, że się nacieszyłam z rowerów emotka za dużo maili tylko na rowery..

Było 40 nagród z każdego rodzaju... także szanse są na każdą nagrodę emotka  

jasne emotka tylko miałam nadzieję, że poszły TYLKO  rowery emotka no coz,milo,ze cos wpadlo   Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

monisss

#6610738 Napisano: 17.06.2019 14:37:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
coś czuje, że się nacieszyłam z rowerów emotka za dużo maili tylko na rowery.. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

monisss

#6610736 Napisano: 17.06.2019 14:34:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Miejmy nadzieję że im wcześniej email tym lepsza nagroda emotka  

nie ;( emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

monisss

#6610713 Napisano: 17.06.2019 14:18:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Milką @ o jednym czasie wysłali?

mam 14.06 Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

monisss

#6610700 Napisano: 17.06.2019 14:12:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
też mam maila od Karlsbada emotka emotka emotka emotka moja pierwsza wygrana u nich, bez rodzaju nagrody?! Wyświetl w wątku >>

monisss

#6610605 Napisano: 17.06.2019 10:53:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy dostał ktoś protokół odbioru który będzie podstawą do gwarancji w konkursach Podejdź łagodnie ASTRA? kurczę dostałam kartę gwarancyjną a
protokołu ni ma emotka nie znam tej agencji, regulamin mi się nie odapala na tym kompie.. ktoś pomoże? Wyświetl w wątku >>
0 0