Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koniczynka123

koniczynka123

#7169678 Napisano: 14.04.2024 14:40:30 w Wkurza mnie...
mandarynka16 napisał(a):

zebry napisał(a):

Mnie wkurza, ze tyle czekalam na loterie Visy z wyjazdami na olimpiade, a ilosc glownych nagrod to totalna zenada emotka
I jak to porownac do Rosji 2018.

A mnie wkurza jak ktoś na odwal opisuje konkursy, tak jak ten Visa. Nagród jest więcej niż to co w opisie

Kiedy wpisywałam konkurs  strona działała(teraz nie działa) i nagrody były inaczej zapisane więc nie ma się co stresować. Nie jestem nowicjuszką i wiem jak się dodaje konkursy. Nie pierwszy już raz organizator miał niedopracowany regulamin i poprawiał. Ale faktycznie chyba przestane dodawać konkursy skoro was wkurza. Potem wielkie zdziwienie, że nikt już nie chce pisać o wygranych ani dodawać konkursów emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7169595 Napisano: 13.04.2024 19:38:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

Nowa loteria desperados zaczyna się literą Y? I czy butelka jest oznaczona informacja o loterii? Kupiłem desperados bez oznaczen i jest Y

Moja butelka jest oznaczona, na szyjce pisze "wygrywaj co chcesz" Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7169521 Napisano: 13.04.2024 11:22:53 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Z Faktorii Win informowali też inne stopnie czy tylko thermomixy?

Podbijam pytanieemotka choć sądząc po ilości nagród i czasu na poinformowanie to może nie poinformowali Wyświetl w wątku >>
2 simonapp, taak 0

koniczynka123

#7169403 Napisano: 12.04.2024 18:10:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z faktorii win ktoś dostał e-maila o wygranej innej niż thermomix, o którym pochwaliła się tylko 1 osoba? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7169175 Napisano: 11.04.2024 17:55:05 w Żegnamy zmarłych
Mówią że motocykliści to dawcy nerek z własnej winy. Niestety bywa różnie, właśnie dowiedziałam się że w kolegę z klasy (jadącego główną drogą) uderzył samochód wyjeżdżający z podporządkowanej. Grzegorz zmarł na miejscu emotka W piątek to mogłam być ja ale cudem umknęłam śmierci. To już 3 osoba z mojej klasy- wszystkie "zginęły tragicznie". Anię śmierć dopadła w Niemczech. Piorun uderzył w wiatę przystankową i odłamek szyby rozciął jej gardło. Uważajcie na siebie emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7168560 Napisano: 08.04.2024 15:04:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Uważajcie na kasy samoobsługowe na Circle emotka
drukaja jakiś dziwny kwitek… Pisałam do Agencji i odpisali że tych z kas samoobsługowych nie uznają bo to nie paragon fiskalny…
19zl w błoto! Pociesze się Laysami emotka

Ja tak miałam z Sephorą, dowód zakupu też do kosza emotka

a z jakiej racji ta kasa nie wydaje paragonu? Przecież to niezgodne z prawem

Zakup internetowy u mnie. Widać nie wszystko przechodzi przez kase emotka

no tak, ale zakup internetowy nie zwalnia z wydania paragonu

Przy jednym zakupie mam notę obciążeniową, bo jest bez Vat więc ten produkt nie ma faktury. Poza tym kupowałam przez 3 dni i patrząc po numerach zamówień to dziennie mają koło 5 tys zamówien- już odpuszczam konk, bo nawet 100 nie trafiłam. Ps. W zgłoszeniu chcą tylko numer zamówienia ale w regulaminie jest zapis, że chcą paragon lub fakturę więc dla mnie Nota nie jest dokumentem Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7168548 Napisano: 08.04.2024 14:09:54 w Połączenia nieodebrane
501602232 jeśli do kogoś dzwonił ten numer, to oszustwo. Gościu zaciągający po rusku emotka informuje o próbie podjęcia przez kogoś kasy z konta(Nest Bank)i że informuje Policje o włamaniu na konto- wyśmiałam go, bo nawet nie mam tam konta. Szybko się rozłączył. W necie nie ma podanego tego numeru więc w razie czego... Poza tym dziad jeden miał wszystkie moje dane, ciekawe skąd emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7168094 Napisano: 05.04.2024 09:16:47 w Avanti
monisss napisał(a):

gregory napisał(a):

Avanti! Wróć!
Jakże brak Twoich konkursów.

Oby nie, jedna z najgorszych agencji😡

nikt Ci nie każe u nich grać...

Ale też nikt nie może zabronić mi mieć swoje zdanie 🤔 jeśli mam do tego powód Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

koniczynka123

#7166846 Napisano: 27.03.2024 17:15:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Na liście Laureaci w Chupa Chups są osoby np dzisiaj z 27.03 , a laureatem staje się w momencie pozytywnej weryfikacji dokumentów wysłanych pocztą TRADYCYJNĄemotka

Zawsze Kropka tak robi, wskakują z automatu. Mi kiedyś przepadła nagroda, bo było źle opisane i zmienili laureata dopiero po zakonczeniu konkursu Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

koniczynka123

koniczynka123

#7166579 Napisano: 26.03.2024 12:50:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Drodzy zdarzyło Wam się stracić jakąś cenną nagrodę? W jakich okolicznościach? Przez Wasze niedopatrzenie czy z innego powodu? Ps. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Voucher na 25 tys 10 lat temu, wygrałam rozprawę, straciłam sporo kasy na adwokata- organizator po rozprawie "zbankrutował"(zmienił tylko nazwę firmy- nadal istnieje) - Policji wystarczyło wtedy oświadczenia firmy, że auta firmowe nagle im się roztrzaskały emotka i komornik nie miał z czego ściągnąć dług. Szkoda było nerwów i pieniędzy na tych oszustów emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

koniczynka123

#7165075 Napisano: 18.03.2024 11:24:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Żekoniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Posiadam kartę "Moje sklepy". Czy ktoś się orientuję, czy w loterii Moje Wielkanocne Wygrane trzeba zeskanować aplikację, by wziąć udział w losowaniu o nagrody główne. Z mojej strony wygląda to tak: posiadam paragon, na którym nie ma numeru karty, ponieważ nie zeskanowałem kodu z aplikacji. Czy jeśli podam kod z aplikacji w formularzu konkursowym i wygram nagrodę główną, to będę jej pozbawiony, skoro nie użyłem aplikacji przy zakupie?

W ich poprzednich akcjach trzeba było zeskanować kartę przy zakupach. Zakupy zapisują się na karcie i wtedy oni widzą, że została użyta aplikacja przy zakupach. W apce tych zakupów nie ma ale w bazie jest. 
Zależy też od kasy czy drukuje numer karty czy nie, ale jeśli została zeskanowana w sklepie, w którym taką kartę respektują, to jak najbardziej re zakupy się zaliczają. 

Innymi słowy, brak zeskanowanej karty przy zakupach nie daje możliwości wygrania głównej.

Mój sklep jest na "rozwijającej się " liście a nie należą do " Moich sklepów", mimo to zgłosiłam ten paragon. Pojechałam specjalnie dalej i też twierdziła że nie należa do sieci tych sklepów(mimo, że są)- nie chciała zeskanować aplikacji tylko chciała kartę "Eurosklep" Jak wygram to wtedy się będę martwić, nigdzie w regulaminie nie doczytałam że trzeba im okazać apkę. Mam ją ściągniętą, numer w zgłoszeniu podałam. Jak  mają źle dopracowane zasady to nie nasza wina

Tzn. jak pracowałem w abc to też nie należał do sieci MOJE SKLEPY, bo to trzeba mieć specjalny program wgrany w kasę, a to mało nie kosztuje, więc może temu nie wszyscy mają. Sklep podczas konkursów też był na liście konkursowej. Po prostu wtedy nie mając karty zgłaszamy się po natychmiastowe, a do głównej jedynie mając kartę. Ja to tak rozumiem, bo jakiś skład musi być, że użyto karty. To tak jak z apką dają bilety za kupno piw. Co z tego że kupimy piwo bez karty choć mamy w telefonie. I tak biletu nie dostaniemy.

Przy piwie jest zapis, że musi być apka- tu już to wygląda inaczej. No ale piwo to tylko sieć EuroSklepow o ile się nie mylę Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7161919 Napisano: 29.02.2024 20:21:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do dzisiaj kody z Orlenu na kawę i hot doga jeśli ktos nie wykorzystał!! Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7161652 Napisano: 28.02.2024 16:07:59 w Informują
Informują z Konkurs "Wyrusz po zapach, który pokochasz" Silan

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
Nadawca Henkel- zawieszki Wyświetl w wątku >>
1 asia670 0

koniczynka123

#7161475 Napisano: 27.02.2024 18:44:10 w Dziś cieszę się z.....
rainbowdash napisał(a):

Czy można się oficjalnie dowiedzieć, kto tu z kim kręci??

To nie takie proste emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7161300 Napisano: 26.02.2024 19:17:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czy orientuje się co wysyła Pelargos DHLem? 😏

Pralki z ariela

Właśnie "problem" polega na tym, że nie miałam maila z informacją o wygranej z tego konkursu...

A coś innego z everyday?

Nie. To jedyny konkurs, w którym brałam udział 😏

W sprawie wysyłki pralki dzwonili wcześniej, więc pewnie jakby nie było maila to i tak byś wiedziała, ale może bony też idą, a Twój mail się zawieruszył?;) Dane mieli w profilu, więc kto wie emotka  może ktoś będzie miał inny pomysł albo też wygrał w Kauflandzie i ma powiadomienie?

Do mnie na pewno idzie DHL z Pelagros bon 300 zł z tego konkursu https://www.e-kon...ale-nagrody-kaufland Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7161244 Napisano: 26.02.2024 15:58:06 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Wygraj Toyota Yaris od Milka! Dino

https://slodkiezw...a_Yaris_od_Milka.pdf
Wysyłka bonów kurierem DPD dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7159840 Napisano: 18.02.2024 21:46:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

W konkursie DanCake wysłane prace pojawiaja się po akceptacji?

U mnie po 2 dniach dopiero była akceptacja i wtedy też pojawił się wpis na stronie Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7159532 Napisano: 16.02.2024 12:29:03 w WC - rozmowy o wszystkim
baxter napisał(a):

notta napisał(a):

maryal napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

tereniagno napisał(a):

baxter napisał(a):

tereniagno napisał(a):

baxter napisał(a):

Chyba muszę kupić nowe urządzenie wielofunkcyjne (drukarka/skaner), moje coraz częściej odmawia posłuszeństwa.
Co byście polecili? Interesuje mnie urządzenie laserowe i żeby miało niedrogie tonery do wymiany.

Mam od lat HP drukarka ze skanerem. Jestem super zadowolona.
Monitor i kompa kompa też mam HP. Nic się nie dzieje.emotka
Polecam HPemotka

Laserową? W jakiej cenie można kupic toner?

No,nie jest akurat laserowa.Tonery kupuję przeważnie w Media Expert w cenie 70-85zł,ale starczają na długo.

Zależy ile drukujesz i skanujesz... Do użytku domowego mam brother DCP-B7520 DW

Kupilam rok temu
Urządzenie wielofunkcyjne HP Smart Tank 515  i bardzo polecam. Wg producenta tusz wystarczy bez dolewania na ok. 3 lata.Drukuje duzo, jeszcze nie musialam dolewac. Drukuje swietnie,skanuje,kopiuje,podobno dziala na wf ale nie potrafilam tego zrobic i podpielam kablem.

mam od lat Drukarka Samsung ML-1670 i śmiga mi doskonale. Do drukowania oświadczeń, regulaminów, kolorowanej i innych takich, a wkład do niej kupisz już za 40 zł nieoryginalny. Starczy na długo bo raz na kwartał może nawet rzadziej wymieniam.

Dzięki wszystkim za wypowiedzi, moje obecne urządzenie wielofunkcyjne laserowe to Panasonic KX-MB2000 PDB, naprawdę przez wiele lat mi służyło a toner 2 razy wymagał wymiany ale teraz domaga się wymiany bębna bo mimo, ze toner nowy to paskudnie drukuje, korzystam  jak to w domu, czasami jakiś dokument czy przepis trzeba wydrukować no i do celów konkursowych, częsciej chyba korzystam ze skanowania niz drukowania. Nie chcę wchodzić w atramentowe, dawno temu miałam chyba 2 czy 3 drukarki HP, jako takie dobre ale przy rzadkim dukowaniu  czesto zasychał tusz, dlatego tylko laserowe i na wifi.

Ja z laserówki HP Jet Pro CM1415fnw wróciłam na zwykłego brothera. Sama maszyna HP była droga, tusz też niebotycznie drogi (250 zł, zamiennik 100 zł), obraz może i ładny ale dla samych druków konkursowych wystarczy drukarka taka zwykła na tusze. Wyświetl w wątku >>
2 baxter, cb656 0

koniczynka123

#7158736 Napisano: 11.02.2024 23:40:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Czy ktoś miał taką sytuację? Dodalam do swojego konta empik, wygraną kartę na 300 zl ( ze starego konkursu kinder). Środki były widoczne i nawet wydałam z nich ponad 80 zł. Ostatnio chciałam zrobić zakupy, a na koncie jest 0zł. Kod ważny jeszcze kilka miesięcy, więc spróbowałam dodać ponownie. Niestety jest komunikat, że błędny. Pisałam do empiku przez formularz. Nikt  się nie odezwał. Nie wiem, gdzie to sprawdzić.

Wyloguj się i zaloguj jeszcze raz wejdź na https://www.empik...to/dostepne-srodki  też tak kiedyś miałam, może robili wtedy coś ze stroną Wyświetl w wątku >>
0 0