Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koniczynka123

koniczynka123

#7294199 Napisano: 04.09.2025 17:13:33 w Smolar
visserarthur napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rufus napisał(a):

rudzixon napisał(a):

samuraj napisał(a):

Smolarku czekam na telefon z tygodniową z żabki emotka 🫡

Biorę krzesełko i siadam obok Ciebie emotka

To ja sie poloze zeby nie pasc z wrazenia. emotka

ja już leże z telefonem w dłoni i czekam. Odrzucam wszystkich znajomych i rodzinę by nie blokowali linii

To odpalamy emotka   https://www.youtu.../watch?v=KGPwSRWwVQI

no i nie ja. Ale nr laureta rezerwowowego różni się tylko jedną cyfrą z moim nr! Normalnie zawał

Jakby Ci to powiedzieć… Na jednym z filmików Smolara mój numer paragonu był jako rezerwa z numerem telefonu różniącym się jedną cyfrą. Sprawdzałem, sprawdzałem mój numer paragonu z tym pomylonym numerem telefonu, aż któregoś razu wyskoczył komunikat, że jestem tym „prawowitym” rezerwowym- dokumenty wysłałem, nagroda dotarła. Do dziś nie wiem, czy to specjalnie tak robią… Bo ja trzy razy sprawdzam zgłoszenie przez wysłaniem…

Dawno tez o tym pisałam, miałam główną ale numer paragonu różnił się 1 cyfrą. Odesłałam ten co miałam(robię fotki zgłoszeń) i nagroda dotarła. Może chcą wyeliminować podrabiaczy paragonów. W sumie dobrze ale też o mało zawału nie dostałam, że cyfry się nie zgadzają   emotka

Numer paragonu to jeszcze, ale mnie, przez ten zły numer, w ogóle nie poinformowali. Gdybym nie sprawdził nagroda by przepadła… Po tym, co napisałaś, utwierdziłaś mnie, że moje trzykrotne sprawdzanie nie było błędne. Nagroda 20 tysi. Chamstwo!!!

Jak im ( i Kropce Bordo) system odczytuje numery tak jak w Grześkach(że muszę poprawiać) to nie dziwie się że nagrody zostają u organizatorów 🤨 Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7294099 Napisano: 04.09.2025 14:58:27 w Smolar
visserarthur napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rufus napisał(a):

rudzixon napisał(a):

samuraj napisał(a):

Smolarku czekam na telefon z tygodniową z żabki emotka 🫡

Biorę krzesełko i siadam obok Ciebie emotka

To ja sie poloze zeby nie pasc z wrazenia. emotka

ja już leże z telefonem w dłoni i czekam. Odrzucam wszystkich znajomych i rodzinę by nie blokowali linii

To odpalamy emotka   https://www.youtu.../watch?v=KGPwSRWwVQI

no i nie ja. Ale nr laureta rezerwowowego różni się tylko jedną cyfrą z moim nr! Normalnie zawał

Jakby Ci to powiedzieć… Na jednym z filmików Smolara mój numer paragonu był jako rezerwa z numerem telefonu różniącym się jedną cyfrą. Sprawdzałem, sprawdzałem mój numer paragonu z tym pomylonym numerem telefonu, aż któregoś razu wyskoczył komunikat, że jestem tym „prawowitym” rezerwowym- dokumenty wysłałem, nagroda dotarła. Do dziś nie wiem, czy to specjalnie tak robią… Bo ja trzy razy sprawdzam zgłoszenie przez wysłaniem…

Dawno tez o tym pisałam, miałam główną ale numer paragonu różnił się 1 cyfrą. Odesłałam ten co miałam(robię fotki zgłoszeń) i nagroda dotarła. Może chcą wyeliminować podrabiaczy paragonów. W sumie dobrze ale też o mało zawału nie dostałam, że cyfry się nie zgadzają   emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

koniczynka123

#7294009 Napisano: 04.09.2025 12:19:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle dzisiaj wyników i żadnego e-maila z informacją "Gratulacje, wygrałaś" ?! emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

koniczynka123

#7292830 Napisano: 31.08.2025 21:43:41 w Czy informują/ informowali?
Czy z balcerzaka można już wyrzucić opakowania? Regulamin zniknął ze strony a chce zrobić porządki w szafce Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7291941 Napisano: 28.08.2025 17:05:24 w PODZIĘKOWANIA
tuw3105
dziękuję za wymianę, polecam, szybka wpłata- miły kontakt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7291421 Napisano: 27.08.2025 13:38:39 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

ramaja napisał(a):

Loteria chupa chups też niestety 100 poszła się paść 😀,przesłali mi skan oświadczenie wraz z paragonem ,oraz sprawdzili w systemie moje zgłoszenia i niestety końcówka nr paragonu były 222 ja zarejestrowalam 2222, są skrupulatni niestety gdyby to był konkurs może by wyjaśnienia chwyciło niestety że to loteria ,więc nie ma zmiłuj się , 
Tyle że z ich strony zaraz odpisali  że sprawdza ,a w kolejnym dniu ładnie mi wszystko udokumentowali i nawet przesłali punk regulaminu 🙈

Jak udkokumentowali Ci, ze pomyliłaś się w formularzu? Widziałaś jakiś screen orygianlnego zgłoszenia czy dostałaś słynną tabelkę?

Jeśli ich "AI" odczytuje tak samo jak jak w loterii Grześka(ciągle muszę poprawiać, źle odczytane dane) więc nic dziwnego, że jest aż tyle pomyłek w Kropce Bordo  emotka  Też dostałam ramkę z inną cyferką Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7291208 Napisano: 26.08.2025 22:49:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
endrjuen napisał(a):

Czy ktoś kiedyś próbował kupować za bon Dino doładowanie do telefonu, Spotify lub Allegro? Dzisiaj chciałem doładować za 100 zł, ale panie mnie odprawiły, mówiąc, że muszą się zapytać w centrali, czy tak mogą.

Doładowanie do telefonu kupowałam często, nawet gdy do zakupów brakowało mi np 10 zł, czasem całość- nigdy nie robiły problemu Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

koniczynka123

#7291034 Napisano: 26.08.2025 12:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Dzwonili do kogoś jeszcze z T-mobile? Wczoraj widziałem jeden wpis w Informują, ale dziwi mnie, że tylko jeden emotka

Dwie edycje temu do mnie dzwonili w poniedziałek a dopiero w piątek inni chwalili się informacją o wygranej. Łudziłam się więc na główną  emotka  a była niższego stopnia. Oni mają jakieś dziwne metody wyboru i informowania. Wg mnie jeśli wygrałeś coś w poprzedniej edycji, to po otrzymaniu danych (w tym też peselu) robią segregacje. Od tej pory odechciewa mi się granie u nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7290665 Napisano: 25.08.2025 13:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy czeka ktoś jeszcze na Blik 100 zł z TymbarkLato pełne GAZZZ-u- Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7287094 Napisano: 13.08.2025 13:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś czeka jeszcze na karme z Gourmet? Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7287073 Napisano: 13.08.2025 12:31:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
estrelitta napisał(a):

Masakra 13 emotka

Zgadzam się   emotka   jeszcze muszę zadzwonić z życzeniami urodzinowymi(80 lat) do teściowej, która nie lubi żadnej synowej   Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7286570 Napisano: 11.08.2025 20:06:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Loteria Monster w Dino dała chyba większości konkursowiczom wygrać. Ja jestem w  szoku ile nagród nam wpadło. Teraz niech tylko powysyłają wszystko szybko. emotka

Mi na sporo zgłoszeń nic nie dała 😔 ale na pocieszenie wygrana na stronie z Jim Bima, tylko @ ni ma 🫩 Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7286447 Napisano: 11.08.2025 14:06:13 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

malmika napisał(a):

Hej. Przymierzam się do zmiany konta w banku i szukam nowego banku. Robię rozeznanie i oprócz ważnych dla mnie kwestii, zastanawiam się czy jest jakiś bank, który najczęściej ma jakieś konkursy? Typu płać kartą i loterie itp. Aktualnie w bazie widzę kilka, ale nie wiem w przypadku których banków jest to jednorazowy strzał, a które jednak częściej mają tego typu akcje. Oczywiście nie jest to główne kryterium w wyborze banku dla mnie, ale może akurat uda się to powiązać. Chyba że z jakiegoś konta bankowego jesteście zadowoleni i możecie polecić? Z MBank się rozstaję emotka

Santander ma konkursy od czasu do czasu plus daje 1% zwrotu za rachunki za prąd i gaz.
Konto podobno upierdliwe jakbyś chciała wpłacać jakieś większe kwoty gotówką, a tak to nie mam uwag. Brak opłat przy płatności miesięcznie 300zł kartą lub blikiem.
Moge podać kod polecający jakby co emotka

Też poleciłabym Santander, dodatkowo jest teraz promocja  https://www.santa...onta/konto-santander , masz tam też przelew natychmiastowy bez opłat. No i ważna karta, częściej mają konkursy na karty Visa Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

koniczynka123

#7286442 Napisano: 11.08.2025 13:51:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Chciałabym się wybrać na ten długi weekend gdzieś w okolice Gdanska (najbliższe miasto z południa  emotka ) - czy ktoś mógłby mi polecić jakąś miejscówkę, w zasadzie to chodzi mi o sam nocleg Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

koniczynka123

#7285683 Napisano: 08.08.2025 11:20:14 w Smolar
anaesth napisał(a):

Pojawiła się zakładka Namdong. Przepuszcza kogoś?

U mnie pudła, mam nadzieję, że wyniki jeszcze nie podpięte emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

koniczynka123

#7285535 Napisano: 07.08.2025 19:03:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rozmowy tego warte HEBE - czy ktoś dostał sms z 1 stopniem? Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7285306 Napisano: 06.08.2025 21:38:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na paragonie z Biedronki jest napisane, że to "Soplica Gorzka"? Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7284846 Napisano: 05.08.2025 20:18:05 w SZUKAM....
as32572 napisał(a):

Szukam osób które wykorzystały voucher ze Slowhop i mają polecajki, bo tak przeglądam te miejsca i nic do mnie nie przemawia a termin vouchera niedługo się kończy.
Idealnie jakby było z dobrym dojazdem komunikacją.

Zależy jaką masz kwotę, moi zarezerwowali sobie na sylwestra tą ofertę https://slowhop.c...;end_date=2025-08-15
Rezerwowali sporo wcześniej(zapłacili kodem slow), resztę dopłacali na miejscu, byli bardzo zadowoleni, glampy na stoku, wokół śnieg i widok na miasta... emotka Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

koniczynka123

#7284461 Napisano: 04.08.2025 17:04:45 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

Stówka do stówki i jest druga pensja. Ciekawe,  czy grubszymi fantami tak robią. Czekam jeszcze na coś większego emotka

Mi w tamtym roku też przepadły stówki, też podobno błąd w numerze, też wysłali mi rameczke ze zgłoszonym paragonem. Prosiłam czy nie mogli by słać jak inne firmy potwierdzeń na @ ale nic nie wskórałam. Pan tłumaczył, że to loteria, mają nadzór itd Tylko dziwnym trafem dużo osób robi błąd w zgłoszeniu emotka  chyba u żadnego innego organizatora aż tak dużo pomyłek nie ma emotka Wyświetl w wątku >>