Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agniehaha89

agniehaha89

#6396877 Napisano: 31.08.2017 09:04:32 w Smolar
luckyluk34 napisał(a):

Jak jedna osoba na forum pochwali się autem to już będzie sukces. Chociaż ja się pochwalę jeśli wygram, a jestem hurtownikiem i tego nie ukrywam. 

w zeszłym roku chyba nikt się nie chwalił. Przypuszczam, że w tym roku jest 2 x więcej zgłoszeń. Wygrać auto to cud. Mi nawet głośnika się nie udało.  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6396845 Napisano: 31.08.2017 06:37:41 w Smolar
Przyznać się kto czeka na wyniki z Coca coli. Mi się dziś śniła ta loteria.   Wyświetl w wątku >>

agniehaha89

#6396647 Napisano: 30.08.2017 16:13:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic nic nic nic nic oby jutro coś ruszyło. Hej nagrody koniec wakacji ! Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6396218 Napisano: 29.08.2017 15:22:05 w Smolar
cb656 napisał(a):

avanti99 napisał(a):

cb656 napisał(a):

...miałem też taki przypadek. Ale to była sytuacja wyjątkowa - rozładowany telefon leżał zapomniany w domu, gdy ja byłem przez weekend na wyjeździe. No i po powrocie, po naładowaniu i włączeniu, nie przyszedł już SMS, jaki został do mnie wysłany w tym czasie. Ech, chryja z tego wyszła, bo nadawca się obraził, że nie odpisuję, co wyszło dopiero dużo później w jakiejś rozmowie. No dobra, ale w przypadku tego SMOLARA fon był aktywny i przy tyłku. W dodatku jest potwierdzenie od innych ludzi, że Smolarowi zdarza się to nie pierwszy raz.

a i owszem - nie zawsze dochodza. pamietam jak kiedys wygralam recznik i ktos polecil mi abym sprawdzila bo bylo ich mnostwo a ja zdziwiona bo nie udalo sie trafic. Bylam laureatka recznika. Pani ze Smolar, ze mam blokade na premium moze. Nie mialam. Odeslalam paragon elegancko priorytetem poleconym i nigdy moje oczy nie ujrzaly recznika. emotka (((((((((

O, to akurat nadaje się do topu "Dziś cieszę się z..." emotka No bo jak już jest taki zbieg okoliczności, że Avanti pisze do mnie w sprawie Smolara, to ja to odbieram jako ZNAK KUMULACJI i już się cieszę, bo pewnie to coś zwiastuje emotka

a ja w coca-coli biedronka odbieram jako znak , ze w zabezpieczeniu captcha zawsze muszę zaznaczać samochody osobowe emotka Wyświetl w wątku >>

agniehaha89

#6396012 Napisano: 29.08.2017 09:21:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

W konkursie velvet chyba jest jakiś fotomontaż -produkt jest chyba doklejony.  Nie jestem pewna. Chodzi o zdjęcie na rowerze już je widziałam w jakimś konkursie dr gerard czy cos . 

nie tylko na tym hehe co drugi konkurs ta sama fotka 

To nie fotomontaż, to lenistwo i bagażnik wypakowany produktami promocyjnymi. Choć w DrGerard Państwo występują w innych ciuchach emotka

myślałam, że to fotomontaż, ponieważ ten Pan jakoś dziwnie trzyma te opakowanie, nie widać palców.

Widać place emotka  Tylko Pan ma czarne rękawiczki i troche zlewają się z tłem.

Rzeczywiście. W takim razie bardzo przepraszam tego Pana za niesłuszne oskarżenia. Peace! Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6396004 Napisano: 29.08.2017 09:01:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

W konkursie velvet chyba jest jakiś fotomontaż -produkt jest chyba doklejony.  Nie jestem pewna. Chodzi o zdjęcie na rowerze już je widziałam w jakimś konkursie dr gerard czy cos . 

nie tylko na tym hehe co drugi konkurs ta sama fotka 

To nie fotomontaż, to lenistwo i bagażnik wypakowany produktami promocyjnymi. Choć w DrGerard Państwo występują w innych ciuchach emotka

myślałam, że to fotomontaż, ponieważ ten Pan jakoś dziwnie trzyma te opakowanie, nie widać palców. Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6395941 Napisano: 28.08.2017 21:19:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
W konkursie velvet chyba jest jakiś fotomontaż -produkt jest chyba doklejony.  Nie jestem pewna. Chodzi o zdjęcie na rowerze już je widziałam w jakimś konkursie dr gerard czy cos .  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6395630 Napisano: 28.08.2017 12:00:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Mi się nie podoba, że bez żadnych konsekwencji można na forum sprzedawać nagrody bez paragonu. Co rusz widzę ogłoszenia "sprzedam nagrodę osobie z własnym paragonem" . Według mnie za takie ogłoszenia powinny być bany, bo to jawne ominięcie regulaminu tzn. zakazu kupowania paragonów na zakończony konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6394878 Napisano: 25.08.2017 14:33:43 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

constantine napisał(a):

czy wygrane 1000zł w loterii muszę podać jako dochód do składania wniosku o 500plus ???

myślę że nie bo to jednorazowo , a po co dochód do wniosku? chyba że na pierwsze 

nie ma znaczenia, czy jednorazowo czy miesięcznie. Dochody jednorazowe np. zwrot z podatku otrzymany w 2016r. (taki dodatkowy wykorzystany ze składek społecznych i zdowotnych ) dzieli się na 12 miesięcy i dolicza do dochodu ... 
W ustawie o świadczeniach rodzinnych nie ma nic o dochodach z wygranych konkursów także nie trzeba tego wpisywać  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

agniehaha89

#6394836 Napisano: 25.08.2017 13:13:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
kermit napisał(a):

bruce napisał(a):

mirai napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Dla mnie ten konkurs to jeden wielki pPrzekręt

Dzisiaj w MDW nikt nie pochwalił się wygraną z Żywca - nie chcę gdybać - ale z tą loterią chyba nie do końca jest wszystko o.k. emotka  

Od początku tak go traktowałam emotka , bo mi to wybieranie ustawień nie pasowało. Ale cicho o tym piszę emotka , bo wiem, że zaraz zaczną znowu mi tłumaczyć, co i jak z tymi butelkami. emotka

emotka  już Ci dam spokój Bruce z tym tłumaczeniem emotka . A co do loterii nie chcę sobie nawet wyobrażać jaka była łączna ilość zgłoszeń skoro ludzie zgłaszali po 100, 200 czy 400 kodów. Miliony... Mnie jakoś brak wygranych na forum  specjalnie nie dziwi. Ogroooooomna ilość zgłoszeń to raz, a nagród "tylko" 100, poza tym w loterii brała masa ludzi "niekonkursowych" (reklama, oznaczenia na butelkach itd.), a zresztą część forumowiczów choćby wygrała i tak się nie pochwali...

to tak samo jak z loterią paragonową. Nikt się nigdy nie pochwalił wygraną. Jeden raz widziałam tylko wpis na fb mojego salonu fryzjerskiego, że wygrał ich klient i w związku z tym US wezwał ich do siebie na dywanik emotka  Prawdopodobieństwo trafienia mniejsze niż w totka. Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6394440 Napisano: 24.08.2017 16:19:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ten rok taki marny  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6394437 Napisano: 24.08.2017 16:13:20 w Dyskusje o loteriach
a czemu te zawleczki z żywca trzeba trzymać aż do 4 października? Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6394424 Napisano: 24.08.2017 15:46:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

agniehaha89

#6394246 Napisano: 24.08.2017 12:54:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

petunija1 napisał(a):

bruce napisał(a):

jokan napisał(a):u mnie juz promocyjne opakowania widzialam emotka , ale tam zakup jest dopiero od daty konkursu

Odnoszę wrażenie, że to jest dużo lepszym rozwiązaniem niż np.  Almette, bo wprawdzie można teraz nakupować tych serków mnóstwo, ale te pierwsze dni początku promocji będą pewnie taką lawiną zgłoszeń kodów zakupionych wcześniej, że serwer im zwyczajnie siądzie. emotka

A tam paragon nie bedzie potrzebny jak w ostatniej edycji?

bedzie,

Skad info ze bedzie?Przeciez kody sa wewnatrz opakowan, wiec myslalam ze paragonow nie trzeba... emotka Poza tym na opakowaniu info : ZACHOWAJ OPAKOWANIE Z KODEMani słowa o paragonach

nie wiem, wyszlam z zalozenia, ze jednak trzeba - w tamtej edycji trzymalam paragony tez z tego co pamietam...a doratl ktos do tego regulaminu?

Ahaa, bo ja mowie o prince polo a wy o Almette
Wg mnie Almette i paragon i wieczko, prince polo opakowania z kodem sa potrzebne emotka

Dokładnie. Mam nadzieje, że tym razem konkurs będzie lepiej zorganizowany i kody nie będą się powtarzały.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

agniehaha89

#6394111 Napisano: 24.08.2017 09:22:40 w Konkursowiczki w ciąży
Witam przyszłe mamy. Za zapisanie się do klubu rossnę dostaje się prezent za 1 g, który można odebrać przy następnych zakupach. Moja koleżanka dostała wczoraj takie oto szczoteczki
  Wyświetl w wątku >>

agniehaha89

#6393759 Napisano: 23.08.2017 13:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

ziolko napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Mi tez nie uznali paragonu,chociaż dla mnie był słabo ale czytelny na skanie 

zwiększyłaś kontrast w programie graficznym?

Nic nie zwiększyłam,normalny skan,nie mam siły sie z nimi wykłócać,od Pani usłyszałam ze "inni konkursowicze"potrafia zabezpieczać paragony" wiec ja tez powinnam 

legenda głosi, że niektórzy konkursowicze trzymają paragony w lodówce w alfabetycznie ustawionych segregatorach  Wyświetl w wątku >>

agniehaha89

#6393720 Napisano: 23.08.2017 12:47:18 w Czy informują/ informowali?
colgate w lidl? Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6393630 Napisano: 23.08.2017 09:36:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dwa bony poszły w świat szkoda paragon wyblakł to fakt po takim czasie 

napisz do nich, że w razie wątpliwości mogli samodzielnie zweryfikować paragon u sprzedawcy albo poproś aby przedłużyli ci czas na przedstawienie czytelnej kopii. Tylko nie wiem czy warto o jaką kwotę się rozchodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6393321 Napisano: 22.08.2017 14:10:56 w Oddam za darmo
oddam za darmo zdjęcie z kodem z żywca. Niestety ja nie mogę go rozszyfrować a organizator milczy. Może komuś się uda. 

edit : nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6393246 Napisano: 22.08.2017 12:32:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jo-anna napisał(a):

Nikt się nie chwali wygranymi z MILKO? Czyżby nastąpiła "posucha" w tym konkursie?

nie ma żadnej postuchy, wręcz przeciwnie jest mnóstwo zgłoszeń i duża konkurencja. To, że nikt się nie chwali nie znaczy, ze nikt nie wygrywa. Wiele osób już się przekonało , że nie warto się chwalić wygranymi nagrodami, szczególnie tymi wartościowymi.  Wyświetl w wątku >>