Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukasz6

lukasz6

#6420542 Napisano: 25.10.2017 20:01:16 w Smolar
luckymen napisał(a):

bethan napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

W Leclerc mają ten sam zapis https://www.e-kon...e-leclerc.htmlPewnie docelowo ten zacny zapis pojawi się we wszystkiech regulaminach Smolar.

Komuś tam nieźle peron odjechał. 

Może uokik?
ten zapis z puntu 11.15 to rzeczywiście nadaje się do UOKiK - chyba nie przemyśleli do końca.

Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6415694 Napisano: 13.10.2017 06:32:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a to dobre
http://www.konkur...esz-miec-zdrowe-zeby

a co, jesli ktoś kupił tę szczotę, by wziąć udział w konkursie? a tu taki klops.... Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6403853 Napisano: 15.09.2017 14:06:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
grandprix napisał(a):

Kawa Jacobs z Tesco.

a jak sa zapakowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6401795 Napisano: 11.09.2017 09:58:16 w Smolar
superloser napisał(a):

magie1982 napisał(a):

superloser napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Nie przekręcaj mi nicku Zmierzam tylko do tego, ze trzeba dbać o swoje sprawy. Nie dostajesz zwrotki, drąż temat, pisz, bombarduj agencję. Nie ma to nic wspólnego z siedzeniem w internecie 24/7. Może wtedy coś się uda zadziałać. Tak jak pisze andziulka21, pomarudzić może każdy, tylko po co? Ty jednak superloser jesteś czynnym uczestnikiem tego forum, Wiec wiesz co w trawie piszczy.

Z tego co piszesz, to Organizator poinformował Cie meilem - a Regulamin NIE DAJE TAKIEJ OPCJI!!!TERMIN ogłoszenia wyników też jest NIEZGODNY z regulaminem.

Wiec, po co ten Regulamin? ?? Moze bylas jedyna, której udało sie zagrać???
Skoro ZMIANA rejestracji emailem, działała NA SZKODE INNYCH.

I jak Organizator sprawdza istnienie Tych Dzieci??? 
18stolatek ma 3 letnie dziecko ? Czy rodzenstwo? Czy sąsiada? 

słuchaj, burzysz się i bulwersujesz na mnie, za błędy kogoś, kto prowadził konkurs? Pisz reklamację, skoro masz już maila, może coś ugrasz. Piszesz, że ludzie się wykłócają tu, a co robisz sam? Jedyna nie jestem, ktoś inny chwalił się wygraną. Jednocześnie zamykam temat i życzę powodzenia w pisaniu reklamacji...

Piszesz, by ingerowac u Organizatora  - to bedzie chyba na Twoja szkode?
O co sie sprzeczać?  O brak profesjonalizmu Agencji?  Ewidentnie nie przestrzegają REGULAMINU. A Twoja wygrana jest tego dowodem. 

ja grałem smsem i cisza.  na maila o udostępnienie listy laureatów odpisali, że powiadamiają dopiero i że lista będzie dostępna od 22 września.  do dziś (11.09.) jest termin na złożenie reklamacji (tak mówi regulamin). czy ktoś chce przyłączyć się? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6400813 Napisano: 08.09.2017 08:58:21 w Informują
magie1982 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Netto konkurs Hot Wheels, u mnie mail, bo z powodu błędu systemowego tak wysyłałam odpowiedz.

jakim cudem można było wysyłać odpowiedzi mailem? emotka w regulaminie nie ma na ten temat ani słowa...

wysłałam sms, nie dostałam zwrotki. Napisałam maila do agencji. Odpisali mi, że mają problem z systemem i kazali odpowiedzieć mailem. Taki CUD emotka

fajnie, gratuluję
ciekawe zatem, kto wygrał, skoro smsem kazali słać odpowiedzi....

Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6400650 Napisano: 07.09.2017 18:29:32 w Informują
magie1982 napisał(a):

Netto konkurs Hot Wheels, u mnie mail, bo z powodu błędu systemowego tak wysyłałam odpowiedz.

jakim cudem można było wysyłać odpowiedzi mailem? emotka w regulaminie nie ma na ten temat ani słowa... Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6397014 Napisano: 31.08.2017 11:54:34 w Informują
asiakali napisał(a):

Jacobs w Tesco tel. 509...000 emotka  

a ktoś pisał już tydzień temu, że powiadamiali emotka to chodzi o Karlsbad? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6389554 Napisano: 14.08.2017 12:17:51 w Informują
monkakk napisał(a):

Konkurs "Napęd do działania z Black" sms

Ta Monika Tkacz-Tokajuk to chyba nagradza według kolejności wpływu smsów. Następnym razem wyślę eska w pierwszy dzień konkursu. Gratki na wygranych. Pochwalcie się, kiedy słaliście smsy. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6389307 Napisano: 13.08.2017 19:40:31 w Informują
malgosia74 napisał(a):

InCubi - Tesco Tchibo sms 576xxx o 17:06   emotka   emotka   emotka

w niedziele? emotka Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6386962 Napisano: 07.08.2017 10:51:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
onlyrybka napisał(a):

Bony Wedel ITM, od Agencji Radna.Oświadczenie z koperty sztuk 1, należy podpisać i odesłać w ciągu 3 dni, na swój koszt  emotka

ja też mam, ale niczego nie odsyłam, jak się odezwą z ponagleniem, to podeślę im mailem skan. Swoją drogą, przesyłkę dostarczał mi Ukrainiec z In Postu. Dwa słowa może umiał po polsku. Przy wydawaniu nie musiałem niczego podpisywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6380561 Napisano: 18.07.2017 21:09:10 w Czy informują/ informowali?
czy Tiger kogoś informował smsem o zapasie rocznym ze Shella? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6380530 Napisano: 18.07.2017 19:57:20 w Smolar
aguagu napisał(a):

superloser napisał(a):

aguagu napisał(a):

Czy Smolar informował dzisiaj z loterii Tiger Sesja - nagrody tygodniowe i główne? 

W MDW ktos o 20zl wspomnial

To nagrody dzienne emotka

a jak sprawdzić na wyniki.smolar.pl wygrany paragon do odesłania? sprawdzam 5 paragonów zgłoszonych i komunikat niestety nie wygrałeś... a sms przyszedł o wygranej... Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6378322 Napisano: 12.07.2017 05:14:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Luiza12 napisał(a):

Posucha trwa juz bardzo bardzo dlugo. Nue wiem,  jak ja przelamac  emotka

Polej sobie i na zdrowie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6377942 Napisano: 11.07.2017 07:50:32 w Czy informują/ informowali?
czy Tyskie Intermarche do kogoś już dzwoniło? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6376534 Napisano: 06.07.2017 11:20:41 w Kupię...
kupię nowego laptopa, możliwość wymiany na rower miejski damski, prostownicę, słuchawki, radio cyfrowe z dopłatą. Proszę o oferty. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6371847 Napisano: 26.06.2017 07:29:24 w Albedo Marketing
ewikewikk napisał(a):

Pomyliłam promocje, fakt. Sypię głowę popiołem. Już nigdy nic złego nie powiem na Albedo - Najuczciwszą z Najuczciwszych i na czwartego po wieszczach Henryka z Olsztyna. Teraz widzę, że żal, po niewygranym choćby raz autem - lukasz6 - mnie zaślepił, "zionąc nienawiścią" - cb656 - obrzuciłam kłamstwami i pomówieniami ZAWSZE NIEWINNYCH. Tym bardziej przepraszam. Od dziś jestem piewcą wszelakich zalet Najuczciwszej z Najuczciwszych i z niecierpliwością czekam na "Hasła zebrane" Henryka z Olsztyna w 8 tomach z Epilogiem, które to staną się hitem wydawniczym wszech czasów. W międzyczasie dam się spacyfikować szpiegowi  Albedo, szukającego "sprzymierzeńców" na stronie by mogli się wykazać choć jednym wyrokiem skazującym dla tych co ich od lat opluwają. A teraz zajmę się przełykaniem łez zawiści, goryczy konkursowego niespełnienia i modlitwami żarliwymi o deszcz nagród dla lukasz6. Amen!  

i że ja "zionę nienawiścią" buhaha - muszę pochwalić się moim znajomym tą internetową oceną.
ewikewikk - pomoc psychologiczna jest na wyciągnięcie ręki, zapraszam do gabinetu, bezpłatnie, nie wezmę nic za terapię. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6371846 Napisano: 26.06.2017 07:25:51 w Albedo Marketing
ewikewikk napisał(a):

Pomyliłam promocje, fakt. Sypię głowę popiołem. Już nigdy nic złego nie powiem na Albedo - Najuczciwszą z Najuczciwszych i na czwartego po wieszczach Henryka z Olsztyna. Teraz widzę, że żal, po niewygranym choćby raz autem - lukasz6 - mnie zaślepił, "zionąc nienawiścią" - cb656 - obrzuciłam kłamstwami i pomówieniami ZAWSZE NIEWINNYCH. Tym bardziej przepraszam. Od dziś jestem piewcą wszelakich zalet Najuczciwszej z Najuczciwszych i z niecierpliwością czekam na "Hasła zebrane" Henryka z Olsztyna w 8 tomach z Epilogiem, które to staną się hitem wydawniczym wszech czasów. W międzyczasie dam się spacyfikować szpiegowi  Albedo, szukającego "sprzymierzeńców" na stronie by mogli się wykazać choć jednym wyrokiem skazującym dla tych co ich od lat opluwają. A teraz zajmę się przełykaniem łez zawiści, goryczy konkursowego niespełnienia i modlitwami żarliwymi o deszcz nagród dla lukasz6. Amen!  

nigdy się nie wdaję w personalne dysputy, ale chyba jakiś problem jest. Nie mój interes, ale ewikewik wyraźnie zabolało pytanie? skoro wygrałaś już swoje autka i masz czym jeździć, to daj szansę innym, niech też się cieszą z wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6371674 Napisano: 25.06.2017 13:07:20 w Albedo Marketing
ewikewikk napisał(a):

I przez przypadek trafiłam na mój ulubiony duet - ALBEDO I HENRYK Z OLSZTYNA. Po koszeniu przez parę lat we wszystkich promocjach Henkela w Albedo wielu samochodów, gotówy, fantów pomniejszych - a były to czasy gdy auta Fundowane przez Henkel miały wartość po 80 tyś, nagrody gotówkowe szły w dziesiątki tysięcy - znów mój idol się objawił. Ciekawe, że w promocjach innych agencji nie jest tak błyskotliwy, by zgarniać główne i pomniejsze nagrody w każdej promocji na siebie i rodzinę. Choć, jak niezmordowanie przekonuje nasza Forumowiczka "jego talent literacki jest bezsprzeczny i zostawia w tyle maluczkich" takich jak wszyscy forumowicze tutaj. Ciekawe, że tylko Albedo widzi jego wyjątkowy talent. I jego rodziny, którą stadami obstawiał i wygrywał... I wygrywa znów, jak widać... To musi być wyjątkowy geniusz i Albedo nie ma z tym nic wspólnego!http://www.grosze...o-nowych-wlascicieli

ewikewik pochwal się zatem ile Ty do tej pory wygrałaś aut? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6370451 Napisano: 22.06.2017 06:03:37 w Albedo Marketing
artus1978 napisał(a):

Ode mnie do firmy Albedo wyszło stosowne zawiadomienie weryfikacyjne

mowa trawa - jak w PISie
nic z tego wpisu nie wynika
niepotrzebnie tylko podsyca emocje Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6369021 Napisano: 18.06.2017 10:00:19 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

lukasz6 wysłałam do Carrefoura i Wedla.. zero odzewu, również od nich.. 
Chyba, że robią jakąś kontrolę w agencji i stąd to opóźnienie w odpowiedzi.. nie wiem.. to są tylko moje niepotwierdzone hipotezy  emotka

Wedel powinien zareagować. Kiedyś miałem taka akcje z tqg. Był konkurs vegety w którymś z marketów. Wysyłane smsy w ogóle do nich nie dochodziły czyli nikt nie wygrał... odpisali mi na reklamacje, ze mój przypadek był jednostkowy i bardzo przepraszają, a laureaci zostali wyłonieni. Skłamali, bo jednostkowy nie  był, jako ze wysłałem tez smsy z innego numeru i było to samo. Podałem, ze powiadomie zleceniodawcę, to od razu znalazły się przeprosiny i jeszcze 100 zł ekstra rekompensaty. Resztę z nagród zachowali dla siebie emotka Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0