Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dwaburekoty

dwaburekoty

#6638998 Napisano: 12.09.2019 08:28:44 w Czy informują/ informowali?
albedo z Naleczowianka? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6638918 Napisano: 11.09.2019 22:00:12 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Dziewczyny trzymam kciuki za Waszych bliskich - będzie dobrze zobaczycie  emotka  A wkurza mnie  znieczulica oraz to, że wokół mnie wszyscy mówią, jaki to pan Jarosław K jest dobry bo " daje " ludziom tyle pieniędzy... Ja się pytam czyje on pieniądze daje, bo na pewno nie swoje, tylko nasze wspólne....

Też mnie to wkurza...  i obawiam się tego, co będzie w październiku...  emotka emotka

Na kogo zatem proponujecie zagłosować, chętnie się dowiem?! Bo mam nadzieje, że macie jakiegoś dobrego kontrkandydata  emotka

Nie mam, ale wiem jedno jak tak dalej pójdzie to nasze państwo będzie druga Grecją. W tv ciągle mówią o podwyzce pensji najnizszej,ale kto bedzie musial te wyplaty placic? PIS? czy prywatni przedsiębiorcy?Już słyszę od nich, że będą zwalniać ludzi i zamykać firmy, jak tak dalej pójdzie... ech nic tylko się spakować i szukac pracy za granica, ja chyba tak zrobię.

a ja i tak stawiam, że ta płaca minimalna nie jest realna... Najpierw kryzys zapuka do europejskich drzwi i plany się posypią. Na PIS nie glosuje i głosować nie będę, ale nie uważam, że wszystkie ich plany są złe. Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6638630 Napisano: 11.09.2019 11:14:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

mi się wydaje, że ostatnio podawali w czwartki emotka  czyli dzień po losowaniu

mi się też te czwartki zakodowały. i tak-pierwsze losowanie ze zgłoszeń 2.09-9.09 Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6638560 Napisano: 11.09.2019 09:45:28 w Paragony na trwające konkursy
4 kody almette + paragon (na paragonie 2 sztuki serka) zamienię... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6638538 Napisano: 11.09.2019 08:47:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
eh, wygralabym sobie jakąś wycieczkę do Tajlandii lub Australii albo Gruzji, albo jakiegoś Suva hybrydę, albo jakąś gotówkę... Albo nawet coś z tic taca..... Albo cokolwiek. Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6638388 Napisano: 10.09.2019 16:59:46 w Paragony na trwające konkursy
0 0

dwaburekoty

#6638262 Napisano: 10.09.2019 12:06:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
30pln z tmobile.... przed chwilą sms Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6637948 Napisano: 09.09.2019 15:02:55 w Giełda Kodów ; )
4 kody Almette (gdzieś mi się paragony zawieruszyly-jestem w trakcie poszukiwań) zamienię na.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6637767 Napisano: 09.09.2019 09:29:03 w Paragony na trwające konkursy
może ktoś chciałby wymienić Almette (mam) na paragony Tic tac? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6637644 Napisano: 08.09.2019 18:33:04 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

rufus napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

sprzątam po muzycznej loterii Tic Tac emotka

Zakupione tiktaki tez trzymalem w podobnym lub tym samym pudelku. haha emotka ktore bylo opakowaniem ktorejs z nagrod, juz nie pamietam ktorej. emotka piłka lays? emotka

ps. czy nie uwazacie ze moze byc ciezej wygrać ze wzgledu na to, ze nie licza sie kody a paragony ktore moga byc podrabiane przez wielu ludzi??

emotka piłka Real Madryt chyba Nivea men emotka ale nie pamiętam dokładnie emotka idealne pudło na tiktaki

https://www.onecr...-tic-tac-containers/ Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6637597 Napisano: 08.09.2019 14:10:40 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Zakupione tiktaki tez trzymalem w podobnym lub tym samym pudelku. haha emotka ktore bylo opakowaniem ktorejs z nagrod, juz nie pamietam ktorej. emotka piłka lays? emotka

ps. czy nie uwazacie ze moze byc ciezej wygrać ze wzgledu na to, ze nie licza sie kody a paragony ktore moga byc podrabiane przez wielu ludzi??

nagród tygodniowo chyba też jest mniej (nie pamiętam, ile było w poprzedniej akcji, ale wydaje mi się, że dużo mniej). No i są atrakcyjniejsze wg mnie. No cóż... zobaczymy...
PS. też wolałabym kody (dobrze, że chociaż tym razem trzeba wysłać zdjęcie paragonu od razu). Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6637594 Napisano: 08.09.2019 13:55:23 w skojarzenia
tajemnica spadajacej kromki-kot z serem na głowie Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6637582 Napisano: 08.09.2019 12:52:28 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

ja jestem tak zachwycona nagrodami w obecnej loterii, że już mężowi powiedziałam, że ma szykować kartony do tic tacow

ja pragnę czytnika (dla męża, swój mam i uwielbiam) i konsoli lub zegarka. a Ty? emotka

zegarki w dużej ilości (już sobie wybrałam-ahahahahahaha), okulary i konsoli. Na czytniku w ogóle mi nie zależy. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6637577 Napisano: 08.09.2019 12:40:36 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

ja jestem tak zachwycona nagrodami w obecnej loterii, że już mężowi powiedziałam, że ma szykować kartony do tic tacow Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6637542 Napisano: 08.09.2019 09:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może ktoś z Was wie, czy w planach jest nowy budżet?
Czy jest jakiś konkurs/loteria, na potrzeby której trzeba kupić oliwę spożywczą? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6637360 Napisano: 07.09.2019 07:59:50 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Pisałam o angielskim Lidlu. 
Miałam w planach kupić jedną marchewkę do gulaszu, ale musiałam zrezygnować. Do wyboru były tylko kilogramowe worki zwykłej marchwi, kilogramowe worki marchwi organic i marchew organic brudna z ziemi razem z nacią również w wielopaku w folii. Gdybym kupiła cały worek, to pewnie nie zużyłabym reszty, a nienawidzę wyrzucać jedzenia.
Mój powrót z zakupów wygląda zwykle tak, że otwieram kosz, rozpakowuję torbę i uwalniam te wszystkie biedne warzywka z foliowych kondomów. Folia ląduje w koszu, bo się tego nie przetwarza... Tacki przynajmniej idą do kosza na plastik lub w kartony.

w poprzedniej ciąży mocno przeżywałam kryzys migracyjny, w obecnej -kryzys ekologiczny. 15 minut w pepco zastanawiałam się czy kupić piankowe arkusze żeby zrobić córce girlandy na sufit. kupiłam-mam wyrzuty sumienia emotka emotka .

wybaczcie, ale śmieszą mnie ludzie, którzy płaczą nad ekologią, a jednocześnie sami mają dzieci. dziękuję.

ah, czyli posiadanie dzieci wykreśla mnie już z grona osób, które chcą troszczyć się o środowisko.....
Dziękuję za uświadomienie. Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6637313 Napisano: 06.09.2019 20:23:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dostajecie zwrotki z domestosa na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6637309 Napisano: 06.09.2019 20:05:14 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Pisałam o angielskim Lidlu. 
Miałam w planach kupić jedną marchewkę do gulaszu, ale musiałam zrezygnować. Do wyboru były tylko kilogramowe worki zwykłej marchwi, kilogramowe worki marchwi organic i marchew organic brudna z ziemi razem z nacią również w wielopaku w folii. Gdybym kupiła cały worek, to pewnie nie zużyłabym reszty, a nienawidzę wyrzucać jedzenia.
Mój powrót z zakupów wygląda zwykle tak, że otwieram kosz, rozpakowuję torbę i uwalniam te wszystkie biedne warzywka z foliowych kondomów. Folia ląduje w koszu, bo się tego nie przetwarza... Tacki przynajmniej idą do kosza na plastik lub w kartony.

w poprzedniej ciąży mocno przeżywałam kryzys migracyjny, w obecnej -kryzys ekologiczny. 15 minut w pepco zastanawiałam się czy kupić piankowe arkusze żeby zrobić córce girlandy na sufit. kupiłam-mam wyrzuty sumienia emotka emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6636387 Napisano: 04.09.2019 12:31:42 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

superloser napisał(a):

Marzycielka z Ciebie  emotka
Teraz ŚWIADOMIE ludzie zakupy pakują w torebki DARMOWE na warzywa - oszczedzając kase a nie środowisko.
Czasy Alternatywy 4, gdzie do kontenera na śmieci z wiadrkami to historia ... teraz sa worki na śmieci, nawet zapachowe...

W mojej okolicy jakiś mały promil ludzi rzeczywiście robi tak, jak napisałaś. Natomiast większość ludzi korzysta z toreb / siatek wielorazowych.

Co do wiader -> to już kwestia indywidualna. W domkach dostaje się kolorowe worki z podziałem segregacyjnym i nie wezmą Ci kartonów luzem. Ale zawsze można podejść do "dzwonka" i tam luzem wrzucić te kartony.

co to znaczy - podejść do "dzwonka"?

dzwony to takie zbiorcze kosze, w których segreguje się odpady (szkło kolorowe, białe, papier, plastik itp.). w każdej wsi już chyba są. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

dwaburekoty

#6636378 Napisano: 04.09.2019 12:11:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Alpy na mnie czekają. Wyświetl w wątku >>