Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dwaburekoty

dwaburekoty

#6623673 Napisano: 25.07.2019 12:56:14 w Czy informują/ informowali?
tukany z itm już skończyli? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6623526 Napisano: 25.07.2019 08:25:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Śniło mi się dzisiaj, że na koncie mam 197 tysięcy. Na jawie niestety nie mam aż tylu, ale może jest jakiś konkurs, w którym brałam udział i organizatorzy postanowili zwiększyć pulę wygranych emotka .... Bardzo proszę o wygraną.... Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6623502 Napisano: 25.07.2019 00:03:38 w skojarzenia
McDonald's-oszustwo Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6623158 Napisano: 24.07.2019 09:32:29 w skojarzenia
0 0

dwaburekoty

#6623132 Napisano: 24.07.2019 06:37:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vaka napisał(a):

Hej,
mam pytanie. Wygrałam w konkursie bilety na jeden z festiwali, ale niestety okazało się, że nie mogę jechać.  Chcę je sprzedać albo oddać komuś, ale trochę się boję, bo jest na nich napisane "wstęp bezplatny/nie na sprzedaż". W regulaminie nie ma nic o tym, że nie można sprzedawać, albo oddać znajomym za darmo, a same bilety nie są imienne. To dwa bilety, tak jakby dla osoby wygrywającej i osoby towarzyszącej. Jedyne co to regulaminie samego festiwalu jest zapis, że przy wymianie biletu na opaski festiwalowe niekiedy poza samym biletem żądają pokazania dowodu tożsamości. No i teraz nie wiem - sprzedawać/oddawać komuś, czy nie? (zadałam pytanie w dwóch tematach, bo nie wiedziałam w którym lepiej)

ja bym śmiało sprzedawała i się nie przejmowała emotka . Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6622732 Napisano: 23.07.2019 09:43:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

dwaburekoty

#6622464 Napisano: 22.07.2019 12:33:22 w Paragony na trwające konkursy
paragon maoam zamienię na... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6621845 Napisano: 19.07.2019 14:23:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
powiedzcie mi proszę, czy rynek konkursowy jest teraz faktycznie zdominowany przez rymowanki? Wygrywacie coś jeszcze normalnymi wypowiedziami?

Swego czasu odeszlam od rymowanek na rzecz kreatywnych, dowcipnych i dwuznacznych (w mniemaniu moim i mojej rodziny) odpowiedzi i na początku wygrywałam i to nie byle co, a najlepsze nagrody w mojej konkursowej historii. A teraz nie mogę przebić muru nawet na najsłabsze nagrody.... Serio, nie opłaca się już pisać "normalnie"? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6621804 Napisano: 19.07.2019 12:47:16 w WC - rozmowy o wszystkim
misiamarysia napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

basiag napisał(a):

bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mój mąż mi ostatnio zdjecie zrobił jak nad Wisłą schylam się po kapsla.... wszystkim znajomym pokazuje i się ze mnie śmieją emotka

Jak zajedziesz wypasionym autkiem (lub inną nagrodą - czego serdecznie życzę), dzięki temu kapslowi zdobytą, szczęka wszystkim śmiejącym się, opadnie mocno. emotka emotka

Dokładnie.
Moja rodzinka też brechtała się kiedyś w moich rymowanek, tyle że u mnie zawsze zostawało to w rodzinie,a że mam sporo luzu to było wesoło. Dziś już nawet tego nie pamiętają tylko ładnie proszą o wygranie czegoś  emotka
Puknij czymś "dziada" w łeb i uświadom że pewne sprawy nie opuszczają ścian domostwa.  emotka

Ze mnie też się w domu śmieją, ale już przynajmniej wiedzą, że nie opowiadamy nikomu o wygranych, bo miałam wiele sytuacji, że znajomi pisali / dzwonili do mnie, żeby im też coś wygrać, skoro sobie wygrywam, już nawet mają paragon, a że oni nie potrafią pisać (nie dosłownie, oczywiście), a dla mnie to przecież "żaden kłopot", to proszą o ..... (tutaj pojawiała się lista, np voucher na wczasy, auto, mniejsze nagrody ...). Nie rozumieli, jak mówiłam, że siedzę nad swoim zgłoszeniem na ten właśnie konkurs i nic nie przychodzi mi do głowy, bo "co to dla ciebie, nie bądź taka".
A rodzinka się niby dalej trochę śmieje z segregatorów na paragony, opakowań po tic tacach, chrupkach,

niech się śmieją emotka u mnie też tak było na początku... a teraz to nawet pomagają i żyją wspólnie tym wszystkim bez ciśnienia na wygrywanie im czegokolwiek. Jak coś wpada to się dzielę emotka Czasem faktycznie się zdarzy że w szerszym gronie żeby się pośmiać ktoś przypomni o paragonach czy opakowaniach albo że ze wszystkimi kurierami w mieście jestem na Ty... jak podczas ostatniej majówki wyszło w grupie to szybko zgasiłem temat przypominając że za chwilę jadę na wakacje wygrane tym razem do Bułgarii.. kolejny rok z rzędu emotka  
Ale i tak mogę w kółko przypominać że wesele miałem w dużej mierze z konkursów. Suknia i garnitur wygrane w konkursach, alkohol też, fotograf też... nawet naklejki na butelki i karteczki z nazwiskami. Do tego sporo gotówki  więc jak podsumowaliśmy całość kosztów to prawie 60-65% wyszło taniej emotka
A i tak satysfakcja i radość z wygranych nawet najmniejszych jest nadal najwyższych lotów emotka  

Bosko, że to wszystko wygrałeś na swoje własne wesele i że akurat konkursy Ci podeszły jak na zamówienie, nawet fotograf. Dlatego to takie wciągające i daje tyle satysfakcji.

mój mąż też taki śmiejący się był, mówił mi, że się kompromituję itp itd. U nas też sytuacja się zmieniła przed i po weselu: darmowa fotobudka, najpiękniejsze zaproszenia, masakrycznie drogie buty dla mnie i dla niego, super alkohole i wyjazd w góry.... Teraz mi sam pokazuje konkursy i szuka paragonów po koszykach.... Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6621707 Napisano: 19.07.2019 09:29:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
miały być wakacje, miały być nagrody. nie ma nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6621624 Napisano: 18.07.2019 21:42:23 w Popraw sobie humor...
androm napisał(a):

bubba napisał(a):

stare ale zawsze mnie bawi tak samo emotka

może ktoś kto grał z muzeum Cheetos to stworzył

mam w domu inwazję myszy i ryjowek - jak dla mnie to zdjęcie jest koszmarne.... cała nadzieja w bocianach ktore założyły gniazdo w sadzie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dwaburekoty

#6621143 Napisano: 17.07.2019 16:50:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nasturcja19 napisał(a):

Co dziś wysyłają inpost z goldensubmarine?

suflety z nivea klub? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6620957 Napisano: 16.07.2019 23:07:52 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

Andzik napisał(a):

Co to za afera w toruńskiej szkole? Ja przeczytałam tylko artykuł, więc nie wiem z pierwszej ręki, ale się wkurzyłam. Artykuł był o polskim chłopcu co w szkole zwrócił uwagę koledze z Ukrainy, bo po jego poglądach śmiem wątpić czy zasługuje na mino jego kolegi. Ten chłopiec wychwalał banderę i UPA. A wcześniej opluł koszulkę polskiego chłopca bo miał założoną z niezłomnymi. Teraz się pytam gdzie jest szkoła, bowiem zgłosili winę polskiego chłopca, tak wiem bo bali się posądzenia o nacjonalizm, tak pozwalajmy by nas opluwano. Powinna być ostra reprymenda dla Toruńskiej szkoły. Jestem tolerancyjna, ale to był mord i popieram stanowisko polskiego chłopca. Porównywać AK do UPA, to skandal!. Czy może ktoś bardziej orientuje się w tej sprawie?

czyli popierasz chłopięco - dziecinne wyzwiska na przerwach? o losie emotka

to nie jest żadna wojenka między dziećmi, tylko rola rodziców i nauczycieli, by przekazywali PRAWDĘ historyczną. a prawda nie jest nigdy czarno - biała.  bo i Polacy mają prawo czuć się skrzywdzeni, ale i Ukraińcy - przez długi czas poniżani - mogli zwyczajnie psychicznie nie wytrzymać. to są skomplikowane kwestie, w których nie ma tych dobrych i tych złych. ale kto by o tym rozmawiał z dziećmi w szkole, która musi być pro - polska.

Ukraincy często nie mają pojęcia na temat mordu wolynskiego. Ich pojęcie o historii jest mgliste, a jeśli już jakieś jest, to uważają je za wymysł. Wiem, co mówię... W przeciwieństwie do Polaków mają też wpojoną ogromną dumę narodową.
Ja historyczną edukację swojego męża zaczęłam w Polsce. Obejrzał parę(naście) dokumentów na ten temat, bo jak sam powiedział, on o tym nie miał pojęcia (a jest z terenów, które miłością ddziałań Bandery nie darzą). Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dwaburekoty

#6620761 Napisano: 16.07.2019 13:22:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

faworek napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

Czy ktoś jeszcze ma ochotę puścić pawia na wyniki DC?  emotka   Nie chcę urazić żadnego zwycięzcy, wręcz przeciwnie - gratki z całego serca! Nie brałam udziału w konkursie, żeby nie było. Ale większość tych tekstów jest tak trywialna i niezapamiętywalna, że jestem w dość głębokim szoku po tych wyborach. Mam wrażenie, że większość jest pisana na kolanie, od niechcenia. I tu pytanie: czy to dzisiaj jest tekstowa norma, czy może chcieli nagrodzić mugoli? Czy w jury są studenci? Rzadko wyniki tekstowych są publikowane, stąd moja rozdziawiona twarz. Ktoś jeszcze tak czuje? Czy ze mną jest coś nie tak? Jestem ciekawa  emotka emotka emotka

/jeszcze raz: wszystkim zwycięzcom mega gratuluje, ostatecznie liczy się tylko wynik emotka  z satysfakcji nie da się zadzwonić, zrobić zdjęcia, ani podjechać po konkursowe zakupy emotka  

Brałam udział, nie wygrałam. Większość tekstów moim zdaniem bardzo fajna. Kilka kiepskich. Jedyne co mi się rzuciło w oczy to nagrodzony tekst z błędem ortograficznym. Poza tym super, choć ja wybrałabym inne pierwsze miejsce, ale to ja.  

Nagroda główna mi się bardzo podoba. A potem różnie emotka Niektóre fajne, a niektóre nie. Uważam, że miałam lepsze teksty od cześci, a wpasowuj ace się w to, co wybierali emotka ale kto tak nie ma? emotka

Wygrałam telefon, ale według mnie najgorszym tekstem na kilka wysłanych. Niestety się z tym zgodzę.

Nie wygrałam, chociaż moje teksty były całkiem podobne do niektórych wygranych. No cóż widocznie nieodpowiednia odmiana jakiegoś słowa i nie wpasowałam się w gusta jury, wpływu na to nie mam, więc jedynie co to mogę się doczepić, że faktycznie niektóre wygrane teksty nijak mają się do konkursowego pytania.

Natomiast ja odnoszę wrazenie, ze szanownemu jury excel splatal figla...i kolejnosc laureatow miala byc zupelnie odwrotna. Chyba, ze instaxy byly nagroda wyzej pozycjonowana od telefonow emotka  zdecydowanie lepsza pula odpowiedzi. Ten konkurs jest dowodem na to, ze kazdy moze wygrac samochod emotka  wystarczy tylko troche szczescia. 

Nie brałam udziału, ale weszłam w poszukiwaniu odpowiedzi, dlaczego przegrywam. Trochę jestem zawiedziona,że wygrały same rymowanki (a może miały być rymowanki???). a ja głupia uderzam w prozę. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6620290 Napisano: 15.07.2019 14:32:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
masakra jakaś. nagród brak, weny brak. jak żyć??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6620101 Napisano: 14.07.2019 20:22:33 w Paragony na trwające konkursy
mam wolny paragon z dino i radlerami. wymienię chętnie na inne paragony. proszę o propozycje w prywatnej wiadomości. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6619770 Napisano: 13.07.2019 10:41:58 w SZUKAM....
mama-l-k-m napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ostatnio mi pomogliście to i teraz poproszę emotka  Muszę kupić becik dla chłopczyka, mam sporą zniżkę na stronę https://www.newyorkstyle.pl/pl/c/BETY/86  więc chce kupić tutaj, ale nie mogę się zdecydować. Czy Muffi szary może być?

ładny emotka
nie używałam przy żadnym dziecku becika więc nie wiem czy będzie praktyczny - wolałam otulacze bambusowe.
A jaką sukienkę wybrałaś poprzednio?

Mi się też bardzo podoba, ale podzielam powyższe zdanie-miałam kupiony becik i nie używałam w ogóle, więc jeśli becik nie jest na specjalną okazję to ja polecam śpiworki. Są bardzo praktyczne. Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6619454 Napisano: 12.07.2019 08:58:49 w skojarzenia
alternatywa- świadomość Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dwaburekoty

#6619215 Napisano: 11.07.2019 14:15:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
smolar znów nic nie dał.... masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6619171 Napisano: 11.07.2019 12:41:52 w Pomocy!!!!
czy ktoś chciałby się podzielić jakąś radą jak wystrzelić się w bramkę actimela? Wyświetl w wątku >>
0 0