Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dwaburekoty

dwaburekoty

#6544628 Napisano: 06.11.2018 13:38:46 w Czy informują/ informowali?
sasaaabp napisał(a):

czy wiadomo juz coś odnośnie: 
- Listerine, 
- Dębowe ???

Dębowe ma czas do konca listopada Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6544249 Napisano: 05.11.2018 12:59:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
chcialabym wygrac kiedys glowna w loterii u Smolara jednym zgloszeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6544165 Napisano: 05.11.2018 09:29:59 w Paragony na trwające konkursy
mogę kupić nivea men w rossmannie (konkurs+loteria) - paragon sprzedam za 60% wartości. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6543324 Napisano: 31.10.2018 16:27:41 w Czy informują/ informowali?
asandraa napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy informowali z konkursu "Amica na Warsaw Home"?

podbijam

nie (przynajmniej tak myślę emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 ajaxa 0

dwaburekoty

#6543317 Napisano: 31.10.2018 16:02:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

gdzie kupujecie produkty Nivea Baby Disney?

rossmann Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

dwaburekoty

#6543293 Napisano: 31.10.2018 14:25:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czy jestem jedyną, której Smolar wyswietlil "niestety dzisiaj nie wygrałeś"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6543212 Napisano: 31.10.2018 10:21:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
drugi słoik z bakallandu....
ehhhh liczę na Amicę i Smolara dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

dwaburekoty

#6543009 Napisano: 30.10.2018 13:47:34 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

powtarzający się sen po raz setny (?).
Moja wielka, szalona miłość z lat studenckich zostawiła mnie 3 (!!!) razy w ten sam sposób. po prostu ni z gruszki ni z pietruszki przestał sie do mnie odzywac. a ja glupia wracalam za kazdym razem. w kazdym razie temat zamkniety, nie odzywamy sie totalnie do siebie od momentu gdy poznalam mojego meza (on sie obrazil, mi to bylo na rękę).
Sen o tym zostawianiu mnie pojawial sie w roznych wariacjach. dzisiaj snilo mi sie jednak, ze zostawil mnie moj maz. po prostu spakowal sie i przestal sie odzywać- a miedzy nami uklada sie rewelacyjnie.

jak sie tej wizji pozbyc?

Ty to się powinnaś cieszyć, że to są tylko senne koszmary, niemające się nijak do rzeczywistości (mam na myśli odejście męża).Bo niestety życie pisze dla nas czasem takie nieprzewidywalne i bardzo przykre scenariusze...

to jak kawał o dobrym wujku Stalinie: uderzył a mógł zabić.....

Niemniej jednak jakbyś miała wielokrotnie podobny sen, to zaczęłabyś myśleć, że coś chyba jest nie tak....

No to nie pozostaje Ci chyba nic innego jak sprawdzić męża....

a ja juz myslalam ze powinnam isc do psychologa bo moje sny to juz jak z nerwica natrectw wygladaja XD Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6542998 Napisano: 30.10.2018 13:31:09 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Moja wielka, szalona miłość z lat studenckich zostawiła mnie 3 (!!!) razy w ten sam sposób. po prostu ni z gruszki ni z pietruszki przestał sie do mnie odzywac. a ja glupia wracalam za kazdym razem. w kazdym razie temat zamkniety, nie odzywamy sie totalnie do siebie od momentu gdy poznalam mojego meza (on sie obrazil, mi to bylo na rękę).
Sen o tym zostawianiu mnie pojawial sie w roznych wariacjach. dzisiaj snilo mi sie jednak, ze zostawil mnie moj maz. po prostu spakowal sie i przestal sie odzywać- a miedzy nami uklada sie rewelacyjnie.

Ty to się powinnaś cieszyć, że to są tylko senne koszmary, niemające się nijak do rzeczywistości (mam na myśli odejście męża).Bo niestety życie pisze dla nas czasem takie nieprzewidywalne i bardzo przykre scenariusze...

to jak kawał o dobrym wujku Stalinie: uderzył a mógł zabić.....

Niemniej jednak jakbyś miała wielokrotnie podobny sen, to zaczęłabyś myśleć, że coś chyba jest nie tak.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6542965 Napisano: 30.10.2018 12:29:43 w Wkurza mnie...

Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6542613 Napisano: 29.10.2018 08:16:35 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się bardzo, że po roku ciągłego obiecywania, że teraz na pewno wygram tę pralkę, skończyłam ze złudzeniami i wczoraj w mojej łazience wylądowało to cudowne urządzenie. Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6542579 Napisano: 28.10.2018 20:35:38 w Czy informują/ informowali?
asandraa napisał(a):

Czy informowali z konkursu "Amica na Warsaw Home"?

nie. beda informować do 31.10. Wyświetl w wątku >>
1 ajaxa 0

dwaburekoty

#6542447 Napisano: 27.10.2018 19:53:14 w WC - rozmowy o wszystkim
nataszka napisał(a):

Nie dajmy się zwariować ...świat do góry nogami się przewraca....!!! 

"W sytuacji, kiedy nauczyciel postawi dziecku ocenę za brak pracy domowej, rodzic ma prawo żądać pisemnego uzasadnienia i złożyć zażalenie do kuratorium, a nawet pójść do sądu - powiedział w Polsat News Mariusz... jakiś tam, organizator akcji "Dom nie jest filią szkoły". Podkreślił, że dzieci i ich rodzice nie mają obowiązku realizowania za szkołę podstawy programowej w domach"

mnie to przeraża. raz rodzice mówią, że "dom nie jest filią szkoły", żeby potem zapisać dziecko na tysiąc pięćset zajęć dodatkowych, o czym pisała Joasiunia. nie mam na celu nikogo obrażać, ale ci rodzice współcześni to jacyś dziwni są...... Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6542260 Napisano: 26.10.2018 18:20:28 w Lay's
paulina998 napisał(a):

Wiecie mniej więcej jak ma wyglądać tekst? zupełnie nie wiem co napisać? w formie wiersza? pomóżcie, bardzo zależy mi na słuchawkach 

milosne wyznanie w formie wiersza w stylu retro nie przeszło. a przynajmniej było co najmniej jedno lepsze od mojego. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6541958 Napisano: 25.10.2018 17:10:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
takie ładne odpowiedzi wychodzą spod mojej klawiatury, a i tak nie trafiają w gusta jury emotka . a jak trafią to tylko w beznadziejne nagrody najniższego rzędu, z którymi nie mam co zrobić i nikt nie chce nawet ich kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6541730 Napisano: 24.10.2018 21:08:26 w Czy informują/ informowali?
Amica "codzienność w kuchni"?
Citi smakuje z voucherami na menu degustacyjne na fejsbuniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6541464 Napisano: 24.10.2018 08:36:58 w Lay's
monisss napisał(a):

noska81 napisał(a):

ehhh.. nie potrafię ich rozgryźć. Zależy mi na kamerce i zostały tylko 3 dni. Próbuję różnych sposobów - swoje zdjęcia, ich zdjęcia, ale nic nie działa ...

chodzi o tekst raczej emotka też poluję na kamerkę i na longboarda dla mnie i córki.. ale też się nie udaje emotka  

kurczę, to ja chcę kamerkę XD.....
też mi się wydaje że chodzi bardziej o tekst. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6541291 Napisano: 23.10.2018 15:27:26 w Czy informują/ informowali?
bamfarfe22 napisał(a):

Surf i coccollino z 1 etapu informowało we wtorek czy środę? Bo się zastanawiam czy 2 etap już poszedł?

we wtorek. też czekam Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6541259 Napisano: 23.10.2018 14:35:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
kod do showmax na miesiac z princessy salty&caramel.... chciałby ktoś? oddam za paragon do milki i prince polo.... Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

dwaburekoty

#6541216 Napisano: 23.10.2018 12:23:15 w Paragony na trwające konkursy
itm velvet sprzedam
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0