Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dwaburekoty

dwaburekoty

#6442939 Napisano: 16.12.2017 08:54:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
Cb, gdybyś przeczytal to co napisalam od poczatku, lub chociazby zacytowal caly tekst, to Twoj post bylby niepotrzebny Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0

dwaburekoty

#6442802 Napisano: 15.12.2017 18:41:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Mój post jest ogólny i nikogo nie dotyka personalnie. wiem, że inni też wcześniej zwracali na to uwagę, ale jestem przerażona jakie banalne teksty/zdjęcia są nagradzane. Pamiętam jak rok temu wkrecilam sie w konkursy, to z wypiekami na twarzy czytalam nagrodzone teksty, na usta cisnelo sie slowo "geniusz!", podczas, gdy teraz tylko niedowierzanie: "serio???? too???". nauczylam sie jako tako radzic sobie z porazkami, choc czasem jakies wyniki przelewaja czare goryczy. Dzis po przeczytaniu nagrodzonych tekstow walcze z podtopieniem przez fale zalu i niezrozumienia. Quo vadis konkursy??

fakt, kiedyś stworzenie czegoś genialnego było gwarancją wygranej
dziś nie ma żadnej gwarancji, ze coś genialnego wygra choćby nagrodę pocieszenia

Ja po prostu unikam na przyszłość takich miejsc gdzie już raz zostałem zrobiony w balona nieprofesjonalnym podejściem jury. Szkoda nerwów i czasu, na szczęście wciąż są miejsca gdzie doceniają kreatywność i dobrą robotę. I w takich miejscach dzięki zaoszczędzonemu czasowi, można wykazać się jeszcze bardziej emotka

u mnie czarną listę otwiera Lidl i Krupnik za konkurs foto w stylu słowiańskiej imprezy. w zyciu juz tej wódki nie kupię. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6442763 Napisano: 15.12.2017 17:18:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mój post jest ogólny i nikogo nie dotyka personalnie. wiem, że inni też wcześniej zwracali na to uwagę, ale jestem przerażona jakie banalne teksty/zdjęcia są nagradzane. Pamiętam jak rok temu wkrecilam sie w konkursy, to z wypiekami na twarzy czytalam nagrodzone teksty, na usta cisnelo sie slowo "geniusz!", podczas, gdy teraz tylko niedowierzanie: "serio???? too???". nauczylam sie jako tako radzic sobie z porazkami, choc czasem jakies wyniki przelewaja czare goryczy. Dzis po przeczytaniu nagrodzonych tekstow walcze z podtopieniem przez fale zalu i niezrozumienia. Quo vadis konkursy?? Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6442760 Napisano: 15.12.2017 17:07:32 w Visa Konkursy
mampytanie napisał(a):

O co chodzi z wydrukiem z terminala?

Chodzi o ten papierek, który dostajesz razem z paragonem. Gdy Pani/Pan w sklepie pytają się Ciebie: Czy drukować potwierdzenie?
Tam są ostatnie 4 cyfry karty Visa. Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6442575 Napisano: 15.12.2017 12:39:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja rozumiem jak można grac o swiezaka emotka . ulubione zabawki mojej corki to wlasnie juniory i mis z Jordana. wszyskie klocki leżą w koncie bo ona paraduje z warzywami emotka . i jak ja jej mam odmówić emotka . ja w Henka zagralam raz. nie udalo sie i nie chce mi sie juz wiecej probowac Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6442330 Napisano: 14.12.2017 20:49:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do osób, które zostały dzisiaj poinformowane o małych zestawach la roche posay. Którego dnia wysłałyście zgłoszenie? Ja oczywiście obudziłam się ostatniego i jestem ciekawa, czy dla mnie starczy choć jeden z tych 2tysięcy, które miały być wysłane dla pierwszych zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6442211 Napisano: 14.12.2017 17:08:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
ekspres do kawy z kalendarza adwentowego emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6442061 Napisano: 14.12.2017 13:48:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Koniec 2 miesięcznego marazmu! Koniec siania defetyzmu. Biorę się w garść ze zdwojoną siłą. Jeszcze skrzynka mailowa będzie się zapychac od gratulacji, a telefony grzać od ciągłych telefonów i smsów z informacją o wygranej. kurierzy będą w kolejkach ustawiać się do drzwi z nagrodami! Organizatorzy i agencje oto nadchodzę!

no! to by było na tyle. Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0

dwaburekoty

#6441724 Napisano: 13.12.2017 20:30:25 w Wkurza mnie...
myszorka92 napisał(a):

Gada graj, graj może coś wygrasz... i co ?! w

Przynajmniej mówi, żebyś grała.... Mój to marudzi: "Znów grasz? Tylko Ci konkursy w głowie!". Potem jak coś wygram, to co 10 minut się pyta, kiedy dojdzie....Jak nagroda dojdzie, to narzeka, że piwo nie to, że słodyczy za mało, że "znów jakieś romansidło!?". A jak długo mam pecha, to gada, że kuriera dawno nie było, przy jednoczesnym marudzeniu, że znów poświęcam 30 minut dziennie na konkursy.
Zrozum tu faceta.... Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, jokan 0

dwaburekoty

#6441709 Napisano: 13.12.2017 20:01:44 w Visa Konkursy
Teraz mnie tak naszło: może pierwsze dwa tygodnie rozdawali Stany, a trzeci i czwarty tydzień będą wyłaniać zwycięzców do Korei? Nie dość że wyjazd do KP jest później o jakieś dwa tygodnie, to jeszcze wizy nie trzeba.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6441622 Napisano: 13.12.2017 17:24:05 w Visa Konkursy
bonitta napisał(a):

Ja wygrałam Utah z drugiego tygodnia, to chyba faktycznie ostateczny termin na rozdanie głównych a to dlatego, że najpóźniej 10 stycznia muszę dostarczyć do organizatora numery wiz, moje i męża. Wczoraj złożyłam podanie o wizy (160 dolarów od łebka - masakra) i termin na rozmowy z konsulem mamy na 3 stycznia. Jeśli konsul odmówi wiz (a może) to nagroda przepada i jesteśmy w plecy o 320 dolarów  Na ten moment cieszę się z tego tylko połowicznie bo martwię się formalnościami, organizator w żaden sposób nie wpływa na konsula (bo nie może). I teraz jak ktoś wygra 27 grudnia, powiadomią go załóżmy 5 stycznia, to już nie zrobi nic. Wylot jest 6 lutego. Także wydaje mi się, że faktycznie te wyjazdy będą rozdawane teraz (mnie powiadomiono 11 grudnia a zgłoszenie z 25 listopada). 

Dlatego mi się marzy Korea - tam przynajmniej nie potrzeba wiz... emotka . Dzięki za odpowiedź. Chyba z 7 razy przeczytałam regulamin bo nie mialam zielonego pojęcia o jakich etapach mówicie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6441542 Napisano: 13.12.2017 15:35:17 w Visa Konkursy
Dodatkowo spośród Zgłoszeń przesłanych do Organizatora w czterech pierwszych tygodniach trwania Konkursu, Komisja w oparciu o kryteria atrakcyjności, kreatywności oraz oryginalności, wybierze 12 (dwanaście) Zgłoszeń, których autorom zostanie przyznane prawo do Nagrody Głównej.

To fragment z regulaminu Visa. Czy to oznacza, że o Koreę już nie ma co grać? Konkurs zaczął się 16.11..... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6441537 Napisano: 13.12.2017 15:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktoś coś wie na temat samochodów z loterii Winiary? Ani jeden nie trafił się na forum, ani koleżance koleżanki i psu teścia?

Trafiło się jakiemuś znajomemu forumowicza.... W jakimś wątku ktoś pisał, że informowali już telefonicznie... Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6440518 Napisano: 11.12.2017 21:20:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak karp wody potrzebuję nagrody, a jak moja córka owacji, oczekuję motywacji.

Szanowny Empiku, odezwij się jutro. Wiesz, Finlandia jest spoko.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6440512 Napisano: 11.12.2017 21:06:14 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wycieczkowicze! Niesamowicie Wam zazdroszczę i z całego swojego podróżniczego serce GRATULUJĘ! Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

dwaburekoty

#6440269 Napisano: 11.12.2017 14:45:52 w Pomocy!!!!
Czy ktoś mógłby dać jakąś podpowiedź z actimela? wbiłam już chyba 50 kodów, ale mam wybitnego pecha.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6439881 Napisano: 10.12.2017 19:31:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Marzy mi się Norwegia, ale Actimel pewnie ma moje marzenia w poważaniu...
Pojechałabym do Finlandii, ale czy Empikowi spodoba się mój list....
Eh.... W Korei Południowej mnie jeszcze nie było, ale czy Visa o tym wie? Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

dwaburekoty

#6439271 Napisano: 08.12.2017 18:19:00 w Dziś cieszę się z.....
W końcu znaleźliśmy psa, którego sprezentujemy sobie i dziecku pod choinkę. Po wypisywaniu długich list za i przeciw padło na owczarka berneńskiego. Jestem przeszczęśliwa, bo w końcu znaleźliśmy odpowiedniego psiaczka, w odpowiednim wieku, z  odpowiednią płcią, z lokalizacją niedaleką od naszego domu i w odpowiedniej cenie... ufffff.... Dom na wsi bez psa to jednak kiepski dom.... Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6438862 Napisano: 07.12.2017 22:32:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
helcia85 ale Ci zazdroszczę!!!! gratulacje!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6438639 Napisano: 07.12.2017 15:47:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Drodzy organizatorzy konkursów, z powodu licznych niepowodzeń powoli wdrażam się w nowe zajęcia, bo próżni nie znoszę. Gdybyście dali mi chociaż jedną nagródkę, to miałabym motywację, aby wrócić do akcji przez Was organizowanych. PRoszę..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0