Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dwaburekoty

dwaburekoty

#6358478 Napisano: 22.05.2017 10:18:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ledwie postawiłam kropkę i zatwierdziłam komentarz w przegranym wątku, a już wygrałam dwie książki z Cosmopolitan.

Oby tak dalej. Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6358461 Napisano: 22.05.2017 09:48:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Po kryzysie konkursowym, wczoraj wieczorem usiadłam i wysłałam odpowiedzi na kilka konkursów. Wątku, spraw proszę, aby to się opłaciło, bo zbyt długo nic nie wygrałam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6357707 Napisano: 18.05.2017 20:24:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że w większości konkursów ostatnio muszę się dopraszać o nagrody.... Kiedyś po prostu przychodziły pocztą, teraz po miesiącu trzeba się dopominać emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6356956 Napisano: 16.05.2017 21:59:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
driven by design i karty ze skody. Cieszę się, bo to zawsze jakiś drobiazg za poświęcone kilka minut. Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, madllen 0

dwaburekoty

#6355523 Napisano: 12.05.2017 15:13:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czuję jakby ktoś mi odciął konkursowe skrzydła, zamknął wszystkie nagrody w szklanym pomieszczeniu i wyrzucił kluczyk hen, hen daleko...  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

dwaburekoty

#6354505 Napisano: 10.05.2017 10:39:33 w GFK
kachakacha napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

pawlisko napisał(a):

zakupy +10 pkt ... zakończyło się po zaznaczeniu "Dżem" rzadko ...

Chyba nie o to chodzi, zaznaczylam dzem często i również mnie wywalilo.

Chodziło o serki topione Hochland. Będzie ich reklamowała Anna Guzik i trzeba będzie ocenić przygotowane przez nich reklamy

Chajzer i Stępień też będą ich reklamować.  +100pkt u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6354375 Napisano: 09.05.2017 21:58:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mmika26 napisał(a):

Tracę wenę i moc, nic nie wygrałam od kilku miechów, aż już zapomniałam jak to jest coś wygrać...chcę wygrać cokolwiek, coś malusiego an otarcie łez i przełamanie złej passy

Ja też... Liczę na jakąś fajną nagrodę, która sprawi, że z radością będę rozwiązywać zadania konkursowe, a nie pisać maila za pięć dwunasta, licząc na łut szczęścia z tak kreatywną, że aż głupią odpowiedzią. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6353564 Napisano: 08.05.2017 12:06:05 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Jesteśmy na etapie wybierania alkoholu na wesele... Generalnie wczoraj byliśmy na wystawie/targach i w ręce wpadły na butelki wina firmy Potęga tradycji o smaku jarzębiny z orzechem włoskim i czarnej porzeczki. Ja, ze względu na dziecko, to mogłam je co najwyżej powąchać...

Stara, polska tradycja, by do ślubu iść już od razu z dzieckiem, sprawdza się zawsze emotka emotka

tak to jest jak się zachciewa rozdzielać śluby na cywilne i kościelne z różnicą dwóch lat Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6353543 Napisano: 08.05.2017 11:51:24 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś z Was zna wina Potęga tradycji? Jesteśmy na etapie wybierania alkoholu na wesele i zastanawiamy się, czy lepiej postawić na wina o polskich smakach, czy lepiej takie tradycyjnie stawiane na stołach weselnych. Generalnie wczoraj byliśmy na wystawie/targach i w ręce wpadły na butelki wina tej właśnie firmy o smaku jarzębiny z orzechem włoskim i czarnej porzeczki. Ja, ze względu na dziecko, to mogłam je co najwyżej powąchać, ale podoba mi się butelka i sam pomysł na takie smaki, zwłaszcza, że nasze wesele będzie w rustykalnym stylu. Mój wybranek stwierdził, że są dobre, ale nie wie, czy postawiłby je na stole. Mojej mamie baaaardzo smakowało. Byłabym wdzięczna za opinię, jeśli ktoś się z nimi spotkał, lub też za opinie, czy jeśli na weselu spotkałby się właśnie z takim alkoholem, to czy spróbowałby je z zainteresowaniem, czy raczej trzymałby się od nich z daleka wybierając standardowe wina.
Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6352412 Napisano: 04.05.2017 12:17:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A z konkursów "wyszło dno. Zero, czyli nic". Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6351465 Napisano: 28.04.2017 18:46:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Liczyłam na wysokie obcasy i się przeliczyłam emotka . Kiepściutki miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6351387 Napisano: 28.04.2017 16:10:20 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś otrzymał już maila z Wysokich Obcasów?
"Opisz swoją najgorszą depilację?"
Zwycięzcy mieli być poinformowani mailowo do 29.04, ale 29 to sobota, więc wątpię czy będą pracować.
Będę wdzięczna za info emotka Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6350937 Napisano: 27.04.2017 15:14:08 w Wkurza mnie...
A mnie nie wkurza, ale jest mi przykro, że usłyszałam dzisiaj dwie opinie na temat moich konkursów:
1) "Nam nic tak nie spada z nieba jak Tobie. My na wszystko sami musimy zapracować." - a odpowiedzi konkursowe to chyba aniołki mi piszą emotka
2) "Że też Ci się opłaca siedzieć pół dnia nad konkursami za 10pln".
Rzadko biorę udział w promocyjnych, a staram się wybierać konkursy, w których do wygrania są rzeczy, na które, w obliczu zbliżającego się wesela sponsorowanego przez nas samych i remontu, po prostu żal mi było wydać jakiekolwiek pieniądze. I wiem, że to nie jest pół dnia, a kilkanaście minut, ale mimo wszystko obydwie opinie wpędziły mnie w podły nastrój.  Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6349709 Napisano: 25.04.2017 08:58:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

dwaburekoty

#6349460 Napisano: 24.04.2017 12:59:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Razem z Mamą jaja!!! Dużo jaj: i przepiórczych, i ekologicznych od just a salad emotka Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6349095 Napisano: 22.04.2017 20:40:25 w SZUKAM....
 kerocna napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

... linka do konkursu literackiego, trwającego od stycznia do grudnia, w którym co miesiąc oceniali/będą oceniać różne formy literackie. Tematem była chyba szeroko rozumiana słowiańszczyzna. Można było wziąć udział maksymalnie trzykrotnie. Może ktoś pamięta lub wie o jaki konk mi dokładnie chodzi... Ja niestety nie pamiętam ani tytułu, ani organizatora, po możliwych datach rozpoczęcia i zakończenia (tj. początek stycznia i koniec grudnia) też szukałam. Może być PW. 
Dziękuję emotka

A może to? emotka
https://www.e-kon...17.html#.WPugmWd8vIU

Tak!!!!! Dziękuję serdecznie emotka emotka emotka . Słowiańszczyzna utkwiła mi w pamięci ze względu na Noc Kupały emotka Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

dwaburekoty

#6349089 Napisano: 22.04.2017 20:14:36 w SZUKAM....
annb napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

... linka do konkursu literackiego, trwającego od stycznia do grudnia, w którym co miesiąc oceniali/będą oceniać różne formy literackie. Tematem była chyba szeroko rozumiana słowiańszczyzna. Można było wziąć udział maksymalnie trzykrotnie. Może ktoś pamięta lub wie o jaki konk mi dokładnie chodzi... Ja niestety nie pamiętam ani tytułu, ani organizatora, po możliwych datach rozpoczęcia i zakończenia (tj. początek stycznia i koniec grudnia) też szukałam. Może być PW. 
Dziękuję emotka

Może to któryś z tych:

https://www.e-kon...su.html#.WPuZ-_mLTIU

https://www.e-kon...za.html#.WPuZkPmLTIV

Dziękuję, ale to nie te emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6349080 Napisano: 22.04.2017 19:42:58 w SZUKAM....
Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6349031 Napisano: 22.04.2017 14:20:04 w PLAGIATY
edzia21 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a): Czy to jeszcze inspiracja, czy już plagiat? Składniki wyglądają na te same:http://www.ewawac...l/przepisy/664-1.jpg
http://www.konkur...c7a5207283583852.jpg Z całym szacunkiem, ale popadasz już w lekką paranoję z tymi pracami.
Prace nie są moje, nie znam autora...jednak to się robi już mało smaczne ;/ 

I szczerze zazdroszczę Ci nadmiaru wolnego czasu, którego mi brakuje

Śledzę po prostu zwycięskie prace, aby mniej więcej wiedzieć w jakie dania mam celować. Najpierw dwa tygodnie szukałam puszek z tuńczykiem. W końcu, gdy znalazłam, zrobiłam danie na podstawie własnego pomysłu, bez szperania w Internecie. Nie spotkał się z aprobatą Jury. Zrobiłam drugie według własnego pomysłu - też nic nie wygrałam. Widocznie były za słabe. Nie mam w planach szukania w sieci grafiki i próby odwzorowywania czyjegoś dania. Przykre, że nazywasz to paranoją. Nie siedzisz ze mną 24 godziny na dobę, nie wiesz, o której wstaje, o której chodzę spać, a na podstawie mojego udzielania się na forum (?), czy śledzenia konkursu jednego z niewielu promocyjnych, które mnie interesują, uważasz, że mam nadmiar czasu... Równie dobrze, mogę powiedzieć, że współczuję Ci organizacji czasu pracy, że nie masz wolnej chwili, bo tak mi się wydaje.... 

Edit: zauważ również że zadałam pytanie, aby wyznaczyć granicę, bo wyżej toczyła się dyskusja, co jest inspiracją, a co jest plagiatem. Temat kradzieży prac w konkursach znam słabo, bo zazwyczaj bazuję na swojej wyobraźni. A nie krzyczę: PLAGIAT! PLAGIAT! Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6348981 Napisano: 22.04.2017 10:56:37 w PLAGIATY
Czy to jeszcze inspiracja, czy już plagiat? Składniki wyglądają na te same:
http://www.ewawac...l/przepisy/664-1.jpg
http://www.konkur...c7a5207283583852.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0