Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika atanerka

atanerka

#6346128 Napisano: 13.04.2017 16:10:34 w SZUKAM....
lemontree96 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Czy widział ktoś te ciastka Mokate? 
Bo nigdzie ich nie mogę znaleźć. 

U mnie są w Biedronce.

Dziekuje, faktycznie w Biedronce za nimi nie patrzylam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6346089 Napisano: 13.04.2017 15:23:11 w SZUKAM....

Czy widział ktoś te ciastka Mokate? 
Bo nigdzie ich nie mogę znaleźć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6345717 Napisano: 12.04.2017 19:15:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Wszystkie e-maile z IV etapu tuńczyka Princes juz były?

Wczoraj jedna osoba się pochwalila, reszta cisza narazie, więc trudno powiedzieć, ale raczej maile poszły bo zawsze o tej porze maile już byly  Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6345501 Napisano: 12.04.2017 14:08:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zaklinam Princes  by w końcu się udaloemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6345030 Napisano: 11.04.2017 16:16:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Aha, ojciec zawsze może być "N/N" emotka

A w korespondencji pytam, do którego formularza podatkowego organizatorowi jest potrzebny numer dowodu osobistego emotka

Otrzymałam odpowiedz:

Dane o których Pani wspomina są wymagane ze względu iż Organizator loterii
obowiązany jest Ustawą O Przeciwdziałaniu Finansowaniu Terroryzmu i
Praniu Pieniędzy, która zobowiązuje do weryfikacji laureata nagrody
pieniężnej jaką jest karta przedpłacona. Natomiast jeżeli Pani nie poda
tych danych, nie utraci Pani prawa do otrzymania nagrody. Prosimy
natomiast o adnotacje, że odmawia Pani podania wymaganych danych.  

Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6345005 Napisano: 11.04.2017 16:01:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

kochani gdzie kupujecie Olej Polski i napój XL ?

u mnie tylko w Spar , Simply Market Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344985 Napisano: 11.04.2017 15:29:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

atanerka napisał(a):

joan napisał(a):

atanerka napisał(a):

Dziękuje

Nie wiem, ile masz czasu na odesłanie dokumentów - jeśli masz możliwość, napisz do nich, żeby Ci nagroda nie przepadła. I potem tę korespondencję wydrukuj i załącz do dokumentów.

Jedyną stałą, która opisuje obywatela Polski i nigdy się nie zmienia, co pozwala na jego jednoznaczną identyfikację... jest PESEL. Nr dowodu możesz zmienić, adres tak samo, o nazwisku nie wspomnę. Nawet ojcem może się okazać kto inny, niż wpisany w formularz 5 lat wcześniej (ponoć 30% ojców wychowuje cudze dzieci!)

Zakładam, że jeśli organizator nie rozumie, co to takiego PESEL i po co się go ma, a przy skrupulatnym wypełnieniu formularza się upiera, pozostałe dane można wpisać z d*** -> niech spotem u wróżki Seramidy sprawdzają, czy Twoim ojcem jest Bartolini Brtłomiej czy nie emotka

Jest 7 dni na wysylkę, zatem faktycznie uprzednio skontaktuje się z nimi mailowo i zobaczymy co odpiszą.
Jeszcze raz dzięki

Ja mam ten sam problem z wygraną piłką w Tesco, będę wdzięczna jeśli napiszesz co odpisali emotka

Jasne, dam znać Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344982 Napisano: 11.04.2017 15:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

atanerka napisał(a):

Dziękuje

Nie wiem, ile masz czasu na odesłanie dokumentów - jeśli masz możliwość, napisz do nich, żeby Ci nagroda nie przepadła. I potem tę korespondencję wydrukuj i załącz do dokumentów.

Jedyną stałą, która opisuje obywatela Polski i nigdy się nie zmienia, co pozwala na jego jednoznaczną identyfikację... jest PESEL. Nr dowodu możesz zmienić, adres tak samo, o nazwisku nie wspomnę. Nawet ojcem może się okazać kto inny, niż wpisany w formularz 5 lat wcześniej (ponoć 30% ojców wychowuje cudze dzieci!)

Zakładam, że jeśli organizator nie rozumie, co to takiego PESEL i po co się go ma, a przy skrupulatnym wypełnieniu formularza się upiera, pozostałe dane można wpisać z d*** -> niech spotem u wróżki Seramidy sprawdzają, czy Twoim ojcem jest Bartolini Brtłomiej czy nie emotka

Jest 7 dni na wysylkę, zatem faktycznie uprzednio skontaktuje się z nimi mailowo i zobaczymy co odpiszą.
Jeszcze raz dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344974 Napisano: 11.04.2017 15:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

atanerka napisał(a):

(...) Czy to bezpieczne podawanie peselu, rodzaju i nr dowodu osobistego... ? (...)

Standardowo odmawiam podania nr dowodu osobistego z zaznaczeniem, że nie podaję go celowo -> a jeśli jest "koniecznie potrzebny", organizator ma mi wyraźnie napisać, do czego niby. Jeszcze mi żaden nie odpisał, a wszystkie nagrody dotarły emotka

joan napisał(a):

atanerka napisał(a):

(...) Czy to bezpieczne podawanie peselu, rodzaju i nr dowodu osobistego... ? (...)

Standardowo odmawiam podania nr dowodu osobistego z zaznaczeniem, że nie podaję go celowo -> a jeśli jest "koniecznie potrzebny", organizator ma mi wyraźnie napisać, do czego niby. Jeszcze mi żaden nie odpisał, a wszystkie nagrody dotarły emotka

Dziękuje Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344968 Napisano: 11.04.2017 15:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Proszę o opinię:
W loterii https://www.e-kon...dy.html#.WOzVK2ekLIU w przypadku wygranej należy odesłać wszystkie zgłoszone paragony oraz wypełnic oświadczenie ( w załaczniku).
Czy to bezpieczne podawanie peselu, rodzaju i nr dowodu osobistego... ? Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344961 Napisano: 11.04.2017 14:52:16 w Informują
sms - loteria Olej Polski - 100zł Wyświetl w wątku >>

atanerka

#6344891 Napisano: 11.04.2017 13:21:25 w Biedronka
Nawet krowę splagiatowali....i to nie byle jaką krowe, lecz krowę z Kościerzyna , która staranowała rolnikaemotka
http://www.fakt.p...-przez-krowe/d0x9fnn
https://dzikaprzy...osowanie/karta/15557 Rzekoma krowa zajmuje 41 miejsceemotka ( co na chwilę obecną gwarantuje jej nagrode w postaci vouchera za 6000złemotka

Tak na marginesie, o ile ciężko w Polsce spotkać Mandarynkę, Żeglarza portugalskiego, itd. o tyle krów u nas dostatek... a nie żeby jeszcze krowę plagiatować...Co prawda sławna i wystapiła na łamach gazety ogólnopolskiej, jednakże krowa to krowa... Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

atanerka

#6344858 Napisano: 11.04.2017 12:46:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
andziulka21 napisał(a):

Nigdy nie wygrałam w konkursach Auchana i chyba tak już zostanie. Ehh emotka

Nie ogarniam obecnego konkursu Auchana, wysłałam juz z 8 zgłoszeń i wielkie nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344799 Napisano: 11.04.2017 11:09:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Olej Wielkopolski V etap - kurier UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344719 Napisano: 11.04.2017 08:50:32 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

Linku do oświadczenia laureata w maśle roślinnym.

http://45latmr.pl/
Zakładka regulamin,  oświadczenie po prawej stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344508 Napisano: 10.04.2017 16:04:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Czy osoby które wygrały w kinder bueno (etap 3) dostały już maile z biletami?

Tak, sprawdz spam emotka

Niestety pusto i w spamie:( Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344497 Napisano: 10.04.2017 15:38:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy osoby które wygrały w kinder bueno (etap 3) dostały już maile z biletami? Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344473 Napisano: 10.04.2017 14:53:39 w Biedronka

atanerka

#6344141 Napisano: 09.04.2017 19:31:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

6 kwietnia wygrałam  emotka

Ja wygrałam foremke silikonowa poprzez stronę internetową, miałam wysłać oświadczenie pobrane że strony plus paragon. Mimo to dzień po wygranym dniu,zadzwoniła miła pani chcąc poinformować mnie o tym,aby wysłać paragon i oświadczenie, jednakże byłam szybsza i dokumenty już wysłałam. 
Także powinni do Ciebie zadzwonić, ale może na wszelki wypadek skontaktuj się z nimi mailowo lub telefonicznie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6344138 Napisano: 09.04.2017 19:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

1)czy po odesłaniu danych z Garnier biedronka dostaliście jakiś info zwrotne??
2)wygrałam w loterii masła roślinnego w Tesco , przez SMS, ale nikt się zemną nie kontaktował w celu dalszych informacji jak odebrać nagrodę,  ktoś tez tak miał??
emotka

1)nie
2)dziś wygrałeś? Bo jeśli tak, to skontaktuja się zapewne dopiero jutro. Wyświetl w wątku >>
0 0