Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maverick

maverick

maverick

maverick

maverick

maverick

#7294498 Napisano: 05.09.2025 14:01:39 w SZUKAM....
niunio napisał(a):

maverick napisał(a):

podpowiedzi, co najtaniej wychodzi na loterię "Czysty świat" Rossmann ? emotka

Tu link do wyszukiwania z filtrami i sortowaniem po najniższej cenie, możesz od razu sprawdzić dostępność w swojej drogerii: klikemotka

Dziękuję ☺️ Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

maverick

#7294470 Napisano: 05.09.2025 12:55:31 w SZUKAM....
podpowiedzi, co najtaniej wychodzi na loterię "Czysty świat" Rossmann ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

#7293990 Napisano: 04.09.2025 12:00:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drogi Laureacie,z przyczyn technicznych nasze wcześniejsze wiadomości mogły nie dotrzeć do Ciebie lub trafiły do folderu spam.
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Poniżej znajdziesz Twój kod do Allegro:
25zł, kod od razu 
@ 11:45 od Kruger 
Mam nadzieję, że u Avanti, Nav czy G3 Group takie problemy nie występują przy moich wygranych emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#7293951 Napisano: 04.09.2025 10:57:56 w Żabka
jokan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mi odblokowali, bo im wysłałem przedsądowe wezwanie…

jaja sobie robią...nawet ostatnio nie brałam udziału w ich konkursach ani nic innego....emotka emotka

Może dlatego emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

maverick

#7293081 Napisano: 01.09.2025 16:58:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulacje!Do Twojego zgłoszenia w Konkursie "Gdzie weźmiesz Kozla" została przypisana nagroda: 50zł do Żabki. Wyświetl w wątku >>

maverick

#7291953 Napisano: 28.08.2025 17:30:10 w Żabka
A co wychodzi najtaniej w tej loterii? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

#7290328 Napisano: 23.08.2025 23:37:09 w Opisy z paragonów
gregory napisał(a):

Anisu napisał(a):

Znalazł ktoś może dobre opisy na loterię dr gerard?

A gdzie w ogóle można je kupić? W C4 nie znalazłem, w Biedronce też...

W Carrefour są na osobnej półce, opisy ok 
Ciastka mafijne
Jaśki Dr Gerard Wyświetl w wątku >>
1 Anisu 0

maverick

maverick

#7288906 Napisano: 19.08.2025 20:11:36 w Czy informują/ informowali?
rudzixon napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Namysłów dino tak mało wpisów ? 😳

Też zastanawiam sie o co tu chodzi  emotka

Chyba rok temu było podobnie, potem się okazało, że @ nie dochodziły, ale mogę się mylić emotka Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

maverick

#7288791 Napisano: 19.08.2025 14:21:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
300zl na konto od Smolara 
Loteria Develay
mBank teraz Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

maverick

#7288721 Napisano: 19.08.2025 12:55:38 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
I tak się kończą interesy z osobami, co mają po ponad roku 10 postów na forum emotka  słabe to, ale to moja opinia, czytam i śledzę tylko z boku jako również sprzedający i kupujący tutaj emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#7288569 Napisano: 18.08.2025 22:48:09 w co chcielibyście wygrać?
Z wysokości luksusowych nowych aut i/lub 100.000zł schodzę na Ziemię..na początek poproszę o 15.000zł lub równowartość tej kwoty, tak abym pobijał swoje najwyższe wygrane jedna po drugiej, niczym Duplantis rekordy po cm emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#7288194 Napisano: 17.08.2025 21:21:48 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Kawę mieloną? Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

#7287657 Napisano: 14.08.2025 19:44:06 w Wkurza mnie...
MiMonika11 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Wkurzają mnie sklepy dino. Zdarzy mi się zrobić zakupy na konkurs w 3 różnych sklepach dino i w każdym opisy produktów na paragonie są tragiczne. Pomijam fakt, że są to typowo wiejskie sklepy bez ładu i składu z bardzo naburmuszonymi niskich lotów pracownikami. Gdyby nie konkursy to nigdy bym do tej sieci nie zaglądał.

W ogóle powinni podzielić konkursy na te dla miastowych i wieśniaków. Dla miastowych do wygrania samochody, pieniądze, wycieczki i domy w Lidlu, Biedronce, Żabce i Carrefourze. A dla wieśniaków ziemniaki, słoma i kury do wygrania w Dino. Nie wiem co te agencje sobie wyobrażają, że miastowi muszą chodzić do wiejskich sklepów, żeby w konkursie zagrać 😳

Mam u siebie Dino ba!! Za miesiąc otwierają drugie;) Ale nie czuję się wieśniarą emotka  
mieszkam w miasteczku, które ma koło 17 tys mieszkańców. Mam 20 min autem do Bydzi (Bydgoszczy) 25 do Torunia i czuję się miastową emotka
nie rozumiem czemu ludzie mają problem z tym Dino. U mnie czysto, jest porządek a nie to co  w biedronce, w której czasem nie można przejść. emotka normalny sklep jak każdy, 
no i Dino Polski więc na plus jak dla mnie emotka

Nie rozumie, jak mozna czepiac sie opisow z TRZECH ROZNYCH Dino - przeciez opis idzie z JEDNEJ centraliiiiiiiiiii emotka

Co do Dino  masakra -mam kilka w okolicy i tak jeżdżę i robię zakupy .W jednym Dino był konkurs na piwa bezalkoholowe , zrobiłam zakupy , a kasjerka do mnie ,że na bona nie mogę kupić piwa .Tłumaczę jej ,że to jest piwo bezalkoholowe a ona do mnie ,że każde piwo ma chmiel i mi nie przyjmie bona. Ona była na szkoleniu i żadne piwa nawet bezalkoholowe nie przechodzą .Hit w innym dino przyjęli nawet na alkohol procentowy , bon z tego samego konka .. bez słów .... W kolejnym robiłam duże zakupy za 800 zł , w tym konkursowe rzeczy i kasjerka naliczyła mi zamiast 6 zgrzewek wody  to 36, po wyjściu ze sklepu sprawdzam paragon , wracam  grzecznie się upominam , przychodzi kierowniczka i chce mi paragon oryginalny zabrać , bo ona inaczej tego nie odkręci. Mówię ,że paragon muszę mieć , zamiast jakiejś kopi zastępczej , ona się upiera ,że ma prawo do oryginału .Zakończyło się wezwaniem na policję i po mojej stronie , nie mają prawa zabrać oryginału . Mało szkoleń mają ......za mało....

Bony papierowe do Dino to BONY TOWAROWE BEZ OGRANICZEŃ - wiem ze Źródła, nie dajcie się i jak Wam mówią inaczej to są niedoszkoleni, niedoinformowani. Też kilka pracownic wyedukowalem, niestety szkolenia z mojej strony były non profit 🫣

Wkurza mnie Karlsbad, ich konkursu i nagrody to dla mnie "atrakcyjna dziewczyna, tylko nie ma dojscia" Wyświetl w wątku >>

maverick

#7287596 Napisano: 14.08.2025 15:54:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
1. stopień Prince polo za wczoraj 😎 Biedronka
SMS 14:10 Smolar Wyświetl w wątku >>

maverick

#7287253 Napisano: 13.08.2025 17:40:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś może się dowiedział, czy w konkursie Jim Beam mogą być puszki?

Jeśli chodzi o Duży Ben to jest info dowolna butelkę* ale może lepiej zapytać i źródła 😇 Wyświetl w wątku >>
0 0