Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nikos

nikos

#6846006 Napisano: 21.02.2022 22:34:09 w Paragony na trwające konkursy
Wedel Carrefour wymienię na Wedel Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6845590 Napisano: 19.02.2022 12:54:58 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Wedel C4 wymienię na Wedel Itm Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6845548 Napisano: 18.02.2022 23:53:48 w SZUKAM....
aguagu napisał(a):

U mnie też działa, ale nie przyszło potwierdzenie - @ interia.

Przyjdzie z opóźnieniem, ale będzie.  Wyświetl w wątku >>
1 aguagu 0

nikos

#6845532 Napisano: 18.02.2022 23:08:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bibeck napisał(a):

nikos napisał(a):

Ktoś wysyłał dziś zgłoszenie z Zimy z Lidl i dostał zwrotkę z podziękowaniem na maila w Onecie?

Ja wysyłałem wczoraj (onet), zwrotki brak... emotka

Właśnie zastanawiałam się, czy na pewno czegoś nie skopałam, ale widocznie problem leży po stronie Onetu. Na zwrotkę nie mam ciśnienia, pytanie czy mail z nagrodą dojdzie... może Onet globalnie dnsy ich zablokował na firewallu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6845529 Napisano: 18.02.2022 22:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wysyłał dziś zgłoszenie z Zimy z Lidl i dostał zwrotkę z podziękowaniem na maila w Onecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6845525 Napisano: 18.02.2022 22:31:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Pomocy emotka  mam takie nowe paragony z lidla, i w miejscu gdzie zawsze byla data nie ma jej... czy numer wydruku wpisac ten, ktory zawsze byl u gory po prawej czy ten z dolu gdzie teraz jest dataemotka Chodzi o konk piwo z lidl do dzis.

emotka

Numer jest na górze po prawej stronie, data powinna być pod sumą zakupów (Ja tak mam). Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

nikos

#6845216 Napisano: 18.02.2022 08:21:37 w Paragony na trwające konkursy
Mam Persil z Auchan 30 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844697 Napisano: 16.02.2022 07:04:20 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto weryfikowal płatności olx. Jest do olx jakiś działający telefon? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844632 Napisano: 15.02.2022 17:30:17 w Kupię...
Kupię weekendowy pobyt w hotelu na południu Polski.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844494 Napisano: 15.02.2022 08:07:46 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

Mi to by się przydało po prostu Intermarche, może być bez kas samoobsługowych emotka  

To samo pomyślałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nikos

#6844380 Napisano: 14.02.2022 15:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

nikos napisał(a):

monisss napisał(a):

anionimowo napisał(a):

monisss napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Jestem tak zła, dziecko zniszczyło mi zgłoszony paragon do Lay'sNie do odratowaniaA jak wygram? Małe szanse ale zawsze sąTo co wtedy mam zrobić? 😬 

duplikat ze sklepu?

Da się tak zrobić?I jak?Pierwszy raz słyszę o takiej możliwości?

nigdy nie brałam , ale wiem,że niektórzy tu pisali o duplikatach

Wszystko zależy od regulaminu. W większości regulaminów jednak jest zaznaczone, że życzą sobie oryginał.

Duplikat to chyba też w dalszym ciągu oryginał - bo nie kopia, ani zdjęcie.Wydaje mi się, że większy problem jest z otrzymaniem duplikatu w sklepie niż z zaakceptowaniem przez organizatora.

Tak, wydaje Ci się. 

Duplikat nie jest oryginałem. Duplikat jest duplikatem paragonu. Dla przykładu Smolar zaznacza że 
"Dowód zakupu – oryginał paragonu fiskalnego lub imiennej faktury VAT(...)  Dowodem zakupu na potrzeby niniejszego Konkursu nie jest w szczególności jego:- kserokopia,- kopia notarialnie poświadczona, - wtórnik,- odpis,
- duplikat....

Dlatego warto zapoznać się z konkretnym regulaminem. Wyświetl w wątku >>

nikos

#6844375 Napisano: 14.02.2022 15:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

anionimowo napisał(a):

monisss napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Jestem tak zła, dziecko zniszczyło mi zgłoszony paragon do Lay'sNie do odratowaniaA jak wygram? Małe szanse ale zawsze sąTo co wtedy mam zrobić? 😬 

duplikat ze sklepu?

Da się tak zrobić?I jak?
Pierwszy raz słyszę o takiej możliwości?

nigdy nie brałam , ale wiem,że niektórzy tu pisali o duplikatach

Wszystko zależy od regulaminu. W większości regulaminów jednak jest zaznaczone, że życzą sobie oryginał. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844026 Napisano: 12.02.2022 10:53:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas jest dobrze emotka    Zdaję sobie sprawę, ile czasu Cię to kosztuje, migracje, poprawki, udoskonalanie etc. I nerwów...  Moja wypowiedź to była tylko luźna dygresja odnośnie właśnie tej inwigilacji, jeśli nią wsadziłam kij w mrowisko, uraziłam Cię, przepraszam, nie to było moim celem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844018 Napisano: 12.02.2022 09:50:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas nie piałam z tym do Ciebie. Zdaję sobie doskonale sprawę w jaki sposób działają Android i Adkontekst. Chodziło mi o to, że wychwytywanie tekstu to jest nic, w stosunku do algorytmu rozpoznawania obrazu, który w mig potrafi wykonać zadanie. Co zrobisz z reklamami i stroną to Twoja sprawa, jak napisałeś MOŻESZ. A czy ja chcę? Nie. Pewnie jak zdecydowana większość. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6843986 Napisano: 11.02.2022 19:47:54 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Dziwna koincydencja, nie podoba mi się to. emotka emotka Na stronie ekonków uaktywniają się reklamy powiązane tematycznie z wątkami poruszanymi w wiadomościach prywatnych.
To znaczy, że Google adkontekst ma jakiś dostęp do treści tych wiadomości.
To się nie dzieje przypadkiem.
Czy ktoś jeszcze zaobserwował u siebie w komputerze podobną zbieżność? emotka
Pisał o zakupie odkurzacza (przykład) i potem zaczęły się mnożyć oferty sprzedaży odkurzaczy na ekonkach

To samo... ale pójdę dalej... zrobiłam zdjęcie butów w sklepie dwóch par, bo nie mogłam się zdecydować i... mam reklamy dokładnie tych modeli. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6843754 Napisano: 10.02.2022 19:31:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Piniatę z wysyłką od organizatora wymienię/sprzedam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6842784 Napisano: 06.02.2022 11:31:42 w SZUKAM....
babariba napisał(a):

montezumaRurkę do mleka czyścić patyczkami do uszu ???   o bardziej absurdalnym (i o wątpliwej skuteczności) sposobie w życiu nie słyszałem

Edit: w normalnych ekspresach służy do tego automatyczny program płukania spieniacza (czyli też tej rurki) wrzącą wodą - to jest praktycznie bezobsługowe, nie licząc konieczności wyczyszczenia rurki z zewnątrz z mleka, w którym wcześniej ta rurka była zanurzona - system mega higieniczny, bo mleko w systemie jest obecne tylko w trakcie przygotowania pianki

Uwierz, że nie jest to absurd. Mi też się wydawało, że przepłukanie i czasami wyparzenie rurki jest ok. Ale nie jest, bo wewnątrz niej gromadzi się jednak tłuszcz z mleka. Dlatego przepychaliśmy rurkę patyczkami do uszu - co na nich się zbierało - nie będę doprecyzowywać...

Zgadza się, nie wystarczy tylko przepłukać. Trzeba tą rurkę w środku co jakiś czas przeczyścić. Polecę Ci szczoteczkę

https://allegro.p...14ee7421a14291fbf951

Kosztuje grosze, a jaka wygoda emotka  

Ja mam od 7 lat ekspres Boscha w zabudowie z młynkiem i automatycznym pobieraniem mleka z pięknego podajnika, lub praktycznego kartonu z mlekiem. Całkowicie bezobsługowy, jedynie co to trzeba co kilka(naście) kaw opróżnić tackę z wodą i kupkami (jakkolwiek to brzmi emotka ) po zaparzonej, zmielonej kawie. Wcześniej przez kilka lat też miałam Boscha, zmieniłam tylko ze względu na nową kuchnię i przeprowadzkę, nie chciałam już na blacie ekspresu. Zostawiłam go wynajmującym, ma kilkanaście lat i do tej pory ekspres służy. Więc mit o awaryjności Boscha obalam. Jak ze wszystkim, zdarzają się wadliwe modele, jak np hiper eko zmywarka Bosch, w której nie jestem w stanie w trybie Eko umyć szklanek. Bo jak to serwisant Bosch powiedział, że taki już jej urok. Więc nabrałam się na "chłyt" marketingowy w tym modelu. Pewnie teraz po latach to dopracowali, ale jak wchodził ten model to po prostu nie działało.  Wyświetl w wątku >>

nikos

#6842565 Napisano: 04.02.2022 16:26:28 w Kupię...
Kartę/kody do Smyka  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6841692 Napisano: 01.02.2022 09:50:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Jak Albedo dzwoni z nagrodami, to najpierw na główne?(Pytam z ciekawości) :)

Zazwyczaj, choć i bywało dawniej, że główne szły na koniec emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6841582 Napisano: 31.01.2022 19:23:54 w Pomocy!!!!
katee14 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs kinder. Mogę dodać zdjęcie paragonu ale nie mogę już poniżej nic wpisać  w rubryce numer paragonu. Już parę razy zamykałam i ciągle to samo, a widziałam w regulaminie, że to obowiązkowa pozycja. Tylko u mnie jest to okienko nieaktywne. Miał ktoś podobnie?

Od początku masz formularz nieaktywny? Jeśli wcześniej przed dodaniem paragonu są pola aktywne, to uzupełnij je, a na koniec dodaj paragon.  Wyświetl w wątku >>
0 0