Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nikos

nikos

#6751868 Napisano: 14.12.2020 08:00:11 w Paragony na trwające konkursy
0 0

nikos

#6750505 Napisano: 08.12.2020 09:31:20 w Informują

nikos

#6750041 Napisano: 06.12.2020 09:45:10 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na loterię "Kolej na Tyskie" (z Intermarche) sprzedam lub wymienię na inny Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6749587 Napisano: 03.12.2020 18:01:24 w Paragony na trwające konkursy
Pepsi Tesco 11zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6748515 Napisano: 30.11.2020 14:52:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Profi Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6748144 Napisano: 28.11.2020 14:33:53 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon Desperados Carrefour plus Lubisie wymienię na paragony Profi z Intermarche. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6747669 Napisano: 26.11.2020 13:51:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
pokrzywa30 napisał(a):

bethan napisał(a):

olunka napisał(a):

bethan napisał(a):

Czy komuś brakuje kopert z Tyskiego Dino?
Nie wszystkie do mnie doszły.

mnie brakuje 2 x 50

U mnie też brak dwóch. 50 i 100.

Ja czekam na 50 i 100 jeszcze żaden nie dotarł a jest jakieś info od in postu czy po prostu kurier z przesyłką bez wcześniejszego info

U mnie wczoraj przyszedł kurier, a godzinę później SMSy że wysłali bony  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6746015 Napisano: 20.11.2020 13:05:04 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

Szukam informacji na temat rejestracji karty płatniczej z konkursu MILKA w Intermarche.
Czy musi być zarejestrowana na zwycięzcę konkursu (czyli na mnie), czy też mogę ją zarejestrować na męża?

Tej karty nie rejestrujesz. Tylko Karlsbadowi podajesz, że dotarła, sama tworzysz pin i oni ją doładowują. 

Karta się aktywuje przy pierwszej płatności  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nikos

#6745980 Napisano: 20.11.2020 11:39:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ma ktoś wykaz sklepów euro z choinkami? Nie otwiera mi się lista a w google pcha się eurortv emotka

https://www.eurosklep.eu/nasze-sklepy

Wg tej listy jest sklep, który został zlikwidowany 10 lat temu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6745727 Napisano: 19.11.2020 16:40:31 w Smolar
magdalena-chili napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Podpięte  są wyniki z TCHIBO u Smolara na stronie ?

O ludu zaś tak szybko...

Jeżeli są to u mnie nico... 

To jeśli podpięte to i u mnie ZONK! KOLEJNY!

A czy jesli pojawia sie ten konkurs na liscie rozwijalnej, to juz jest rownoznaczne z tym, ze laureaci są podpięci?  

Z programistycznego punktu widzenia pozycja na liście może się pojawić dużo wcześniej.  Następnie jak ktoś wrzuci dane do pliku, w tym przypadku z laureatami, podmienia się pusty plik na docelowy, lub po prostu podpina bazę.

A jak to wygląda w tym przypadku, czy jest już uzupełniona, wie jedynie sam Smolar (lub laureaci, którzy już się odnaleźli w bazie) emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6745137 Napisano: 18.11.2020 07:30:54 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

w empiku wybieram doładuj środki - e-karta   i wpisuję kod z otrzymanego voucheru 30 zł żywiec, jednak otrzymuje komunikat" Karta o podanym numerze nie istnieje"

Ktoś tak miał?  JAk to rozwiązać?

Podbijam... Moja znajoma też ma ten problem, a ja nie potrafię Jej pomóc... 

Miałam w ubiegłym roku. Dzwoniłam do empik na infolinię, pisałam maila i w odpowiedzi dostałam nowy kod, działający.  Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

nikos

#6743003 Napisano: 10.11.2020 09:39:38 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

dostałam SMS od inpost24 że moja paczka jest wstrzymana z powodu niedopłaty 0,50 nóż w kieszeni się otwiera na oszustów żerujących z każdej strony wrr emotka

Nic nie klikaj. Inpost dopłacasz tylko wtedy, jak jesteś nadawcą paczki, a będzie ona np. miała większy gabaryt lub wagę, za którą zapłaciłaś. I nie będzie to kwota 50gr. To oszustwo! Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6741312 Napisano: 02.11.2020 19:58:01 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

Szukam informacji czy do karty Fa Biedronka od Albedo dołączone są dokumenty zwrotne?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 tadziowa 0

nikos

#6741176 Napisano: 02.11.2020 13:40:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
malgol napisał(a):

Czy ktoś nie dostał dzisiaj wszystkich kart do Dino od Albedo? Wysyłają partiami?

Wygląda na to, że nie poszły wszystkie "na raz". Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6740552 Napisano: 30.10.2020 13:39:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
Olunka ogromne gratulacje emotka emotka emotka  szerokości! Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6739838 Napisano: 28.10.2020 13:24:15 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Dostałam odpowiedź z tego 2 maila i ten sam tekst wszystko działa czy dodała pani produkt do koszyka.Nie zatańczyłam,zaśpiewałam i odprawiłam modły.Nawet nie uwzględnili tego co napisałam poprzednio.Przekazywanie informacji między pracownikami w firmie nie działa.

Dokładnie to samo. Porażka z tym konkursem. Jak by się nie dało podać danych do wysyłki i żeby wysłali...  Ja rezygnuję i unikalnie dziękuję za nagrodę o wartości 30zl gdzie jeszcze jakieś problemy są z dopłatą 6gr.... cyrk... Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6739740 Napisano: 28.10.2020 10:48:08 w SZUKAM....
FBbeata7 napisał(a):

nikos napisał(a):

halliday napisał(a):

nikos napisał(a):

reniii napisał(a):

nikos napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Czy te kody z Develey napakowane już działają?Ten z dziś ,bo u mnie nie działa i nie odejmuje ceny zestawu.

Ja wygrałam daaawno temu. I odpuscilam sobie. NIGDZIE kod nie działał, pod żadną przeglądarką, czy to mobilną, czy na komputerze. NIGDZIE. Więc ostatecznie uznałam, niech się unikalnie napakują tą nagrodą. 

Można przecież do nich napisać w tej sprawie. 

Owszem, pisałam. Raz. Wystarczy. Powiedzieli, że kod "powinien" działać. Spróbowałam i dziękuję za taką "nagrodę", której nie da się zrealizować. Szkoda czasu i zachodu.

ale dodałaś najpierw ten produkt do koszyka

Tak. Wszystko wg wytycznych z załącznika. Nie działa przycisk rabatujący, mimo wpisanego wygranego kodu. Żadna przegladarka ani mobilna, ani komputerowa. Po prostu przycisk jest nieaktywny. 

Bo ten kod jest przypisany do konkretnego konta na Develey,ja wygrałam ,a mąż chciał zrealizować ze swojego konta - to nie szło, dopiero z mojego konta, z moim adresem meilowym dało się wykorzystać, do tego kod obejmuje tylko ten konkretny zestaw unikalnie napakowany, nie można go wykorzystać na nic innego w wygranej cenie.

Tak, wiem. Nie działa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6739471 Napisano: 27.10.2020 12:12:37 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

nikos napisał(a):

reniii napisał(a):

nikos napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Czy te kody z Develey napakowane już działają?Ten z dziś ,bo u mnie nie działa i nie odejmuje ceny zestawu.

Ja wygrałam daaawno temu. I odpuscilam sobie. NIGDZIE kod nie działał, pod żadną przeglądarką, czy to mobilną, czy na komputerze. NIGDZIE. Więc ostatecznie uznałam, niech się unikalnie napakują tą nagrodą. 

Owszem, pisałam. Raz. Wystarczy. Powiedzieli, że kod "powinien" działać. Spróbowałam i dziękuję za taką "nagrodę", której nie da się zrealizować. Szkoda czasu i zachodu.

ale dodałaś najpierw ten produkt do koszyka

Tak. Wszystko wg wytycznych z załącznika. Nie działa przycisk rabatujący, mimo wpisanego wygranego kodu. Żadna przegladarka ani mobilna, ani komputerowa. Po prostu przycisk jest nieaktywny.  Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nikos

#6739412 Napisano: 27.10.2020 10:46:15 w SZUKAM....
reniii napisał(a):

nikos napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Owszem, pisałam. Raz. Wystarczy. Powiedzieli, że kod "powinien" działać. Spróbowałam i dziękuję za taką "nagrodę", której nie da się zrealizować. Szkoda czasu i zachodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6739156 Napisano: 26.10.2020 12:34:48 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Ja wygrałam daaawno temu. I odpuscilam sobie. NIGDZIE kod nie działał, pod żadną przeglądarką, czy to mobilną, czy na komputerze. NIGDZIE. Więc ostatecznie uznałam, niech się unikalnie napakują tą nagrodą.  Wyświetl w wątku >>
0 0