Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nikos

nikos

#6704461 Napisano: 21.05.2020 20:53:42 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony c4 Milka/oreo I Haribo  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6704388 Napisano: 21.05.2020 13:48:37 w Czy informują/ informowali?
Knorr Kupiec informował już? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6704104 Napisano: 20.05.2020 11:35:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

Powiedzcie mi, jak to jest: 
jeśli się (bardzo hipotetycznie) wygra w jednym konkursie u Albedo i wysyła też zgłoszenie na ich inny konkurs, to jest jeszcze szansa wygrać (ten sam numer telefonu)? Starają się wybierać nowe osoby? Zastanawiam się, czy wysyłać na Bref Biedronka ze swojego numeru telefonu, bo kilka dni zgłaszałam się na ,,zainspiruj się z E". Nie lubię pożyczać telefonu od męża emotka

Spokojnie możesz słać  emotka  jeśli wstrzelisz się w gust, wygrasz koleiny raz na ten sam numer  emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6704040 Napisano: 20.05.2020 07:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

helcia85 napisał(a):

W jaki sposób trzeba przesłać paragon i oświadczenie z BRef? Nie dosłyszałam, bo prowadziłam samochód. Mailowo czy pocztą?

Na pewno mailowo, tylko nie jestem pewna adresu - info@albedomarketing.pl  może ktoś potwierdzić ?

Tak, na tego maila, do 26 maja jest czas  emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6704019 Napisano: 19.05.2020 22:04:10 w Biedronka
antylopia napisał(a):

czy u Was w biedronce są żele Bref czy tylko kostki Bref?

Popatrz za dodatkowym standem z Bref, u mnie czaił się na sklepie mało widoczny, na półce w chemii były tylko kulki wc. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nikos

#6702368 Napisano: 11.05.2020 16:16:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy ktoś, kto nie dostał karty z Persil Biedronka, wie może czy reszta kart będzie wysłana. Wygrałam ja i ciocia. Moja karta jest, jej nie. To samo miasto.

Zobacz e-mail mi gls napisał, że nie dotarły do filii i będzie jutro

Nic nie mam na mailu. Chodzi mi o to, że nawet nie dostałam maila, że paczka idzie.

Jeśli nie dostałaś maila o nadaniu paczki pisz do Albedo, nie czekaj na info od GLS. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6702226 Napisano: 11.05.2020 09:10:08 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na Milkę w Carrefour emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6701920 Napisano: 08.05.2020 16:59:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy karta Rossmann = karta Rossne? 
nie wiem czy trzeba zakładać na nowo czy to jest to samo emotka  oświeci ktoś kto już kupował emotka   

Nie, karta rossne to program dla rodziców dzieci do lat 3. Trzeba zapisać się do programu, podać datę urodzenia dziecka i już, karta będzie automatycznie podpięta pod kartę Rossmann.

Jest też Rossne Junior dla dzieci, które ukończyły 3 rok życia, ale tam rabaty już dotyczą "starszaków".

Pytanie czy rossne junior też bierze udział w  tym konkursie. Od razu mówię, że nie wiem tego, nie sprawdzałam regulaminu i tylko tak pytam emotka

Jest karta Rossne, nie ma wyszczególnione, czy dla dziecka jeszcze w drodze,0-3, czy powyżej 3lat. Wyświetl w wątku >>

nikos

#6701900 Napisano: 08.05.2020 15:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7 napisał(a):

Czy karta Rossmann = karta Rossne? 
nie wiem czy trzeba zakładać na nowo czy to jest to samo emotka  oświeci ktoś kto już kupował emotka   

Nie, karta rossne to program dla rodziców dzieci do lat 3. Trzeba zapisać się do programu, podać datę urodzenia dziecka i już, karta będzie automatycznie podpięta pod kartę Rossmann.

Jest też Rossne Junior dla dzieci, które ukończyły 3 rok życia, ale tam rabaty już dotyczą "starszaków". Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nikos

#6701878 Napisano: 08.05.2020 13:45:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

Ktoś dziś też nie dostał powiadomienia od gls na kartę do Biedry ze Smart Prania?

A sprawdzałaś spam? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6701626 Napisano: 07.05.2020 14:55:58 w WC - rozmowy o wszystkim
domika napisał(a):

Szukam rady. Ponieważ nie udaje mi się od dwóch lat wygrać wymarzonego ekspresu mąż postanowił ze mam go sobie kupic na urodziny emotka
Pokierujcie czym się sugerować przy zakupie a czego unikać. Przyznaję jestem całkiem zielona w temacie.

Chcesz mieć ekspres jako eksponat, czy jesteś smakoszem kawy? Pijesz 1 czy kilka dziennie? Ile możesz na niego wydać?

Na te pytania na początku musisz sobie odpowiedzieć. Jeśli chcesz kupić coś tanio, później sporo dołożyć to ekspres na kapsułki. Masz mnóstwo smaków takich gotowych kapsułek. Do niektórych kupisz kapsułkę, którą sama będziesz przyrządzać. Nigdy takiego ekspresu nie zatrzymałam, bo od dawien dawna mam z młynkiem.

Dawno temu miałam ekspres na kawę mieloną, ze spieniaczem mleka. Z perspektywy czasu widzę, że mnóstwo czasu zajmowało mi ubijanie kawy w łyżce, później jego mycie, sprzątanie. 

Następny był z młynkiem. Wolnostojący. Super wygodny, kawa przepyszna. Ze spieniaczem mleka. Szybko, łatwo. Że względu na przeprowadzkę zostawiłam swoim lokatorom ekspres na mieszkaniu i kupiłam sobie do zabudowy. Codziennie parzy kilka aromatycznych kaw. Praktycznie wszystko dzieje się automatycznie. Czyści również. Jedynie raz na jakiś czas należy wyczyścić płynem i tabletkami, trwa to trochę czasu, ale to samoczyszczenie. Na bieżąco dolewam do dużego zbiornika wodę i wyciągam tackę, by wyczyścić (co ileś tam kaw sobie życzy)

Z mojego, kawosza, punktu widzenia polecam z młynkiem i spieniaczem mleka. Więcej  zapłacisz na początku, ale później  będzie "bezkosztowy", bo to dobry pretekst, by brać udział w konkursach z kawami emotka Wyświetl w wątku >>
2 domika, brucee 0

nikos

#6701527 Napisano: 07.05.2020 11:25:15 w Kupię...
Kupię kod netflix i karty allegro.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6701145 Napisano: 05.05.2020 17:17:51 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Knorr Kupiec z Małopolski  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6700925 Napisano: 04.05.2020 21:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

kreatia napisał(a):

Czy spotkal się ktoś z sytuacją wyczyszczenia karty przedpłaconej? Aktywowanej i z nadanym pinem, nigdy nie używanej?

Jak upłynął termin to może być pusta. Jeśli jest ważna sprawdź historię karty online, będzie widać gdzie 'poszły' pieniądze.

Znam zasady. Termin jest jeszcze dłuuuugi, transakcje na infolinii są tak ogólnie przedstawione, że nic nie wiadomo poza kwotami. Pytam, czy ktoś mial taką sytuację, bo zastanawiam się, czy może te karty są ciagle w użytku? Ciężko mi uwierzyć, że to kradzież... 

Tak, 3k poszły sruuuu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6700760 Napisano: 04.05.2020 11:44:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy dostaliście bony do Auchan od Smolara z konkursu "Kuchnia marzeń od Somat"? Powinny być wydane do 28.04, a ja nawet nie mam maila z weryfikacją paragonu.

Cisza, weryfikacji też brak.  Wyświetl w wątku >>

nikos

#6700444 Napisano: 01.05.2020 18:48:01 w Wkurza mnie...
doo napisał(a):

Wkurza mnie Facebook. Jak klikam na tablecie w link www.facebook, to przenosi mnie na m.facebook, a układ strony mi się nie podoba. Czy trzeba coś w ustawieniach poprzestawiać, żeby mi nie przeskakiwało?

Jeśli korzystasz z Chrome w prawym górnym rogu masz pionowe "..." kliknij tam, wybierz "wersja na komputer" z listy i w razie potrzeby w adresie strony usuń "m. ". Wówczas powinnaś mieć wygląd pełnej strony, a nie wersji mobilnej. Wyświetl w wątku >>
1 doo 0

nikos

#6700443 Napisano: 01.05.2020 18:43:49 w Kupię...
Kupię kartę netflix i kartę/kody allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6699943 Napisano: 29.04.2020 11:44:51 w SZUKAM....
mia napisał(a):

jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Wysyłałam paczkomatem nieregularne paczki i nie miałam nigdy problemów. Natomiast nie wiem czy to szczęście czy norma emotka
W swej beztrosce byłam przekonana, że te wymiary są tylko po to, żeby paczka zmieściła się do danej skrytki.

a co chcesz wyslac, i jaki bedzie mialo ksztalt? wg mnie moze byc dowolny, byle sie w skrytce miescilo....

Też mam taką nadzieję. Sztućce (wielkie) do grilla, są w takim "usztywniaczu" kartonowym niestety tylko. emotka Długie to to jest (ponad 50 cm), i nie mam takiego pudła w domu.
Mam zamiar to owinąć grubo folią bąbelkową (na kształt baleronu emotka ) i potem streczem.

Nie muszą być w kartonie. Te wymiary to ograniczenie max. paczki do gabarytu skrytki. Dobrze je zabezpiecz i przyklej etykietę tak, by nie było problemu z jej zeskanowaniem. Wyświetl w wątku >>
2 mia, viviean 0

nikos

#6699901 Napisano: 29.04.2020 10:13:26 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

Tak coś czuję, że informatyk po oddaniu laptopa doradzi jednak już jego wymianę albo tyle zaśpiewa za naprawę, że nie opłaca się będzie  go naprawiać:( A to dla mnie wielka strata, bo wygrałam go w 2010 roku w konkursie w Leclerc:) Mam więc można powiedzieć do niego sentyment:) Wobec tego może ktoś mi doradzi jakiś niezbyt drogi nieskomplikowany w obsłudze laptop.Ja to głównie potrzebuję do przeglądania poczty  i internetu. Od czasu do czasu tylko muszę na nim przepisywać dla mamy do pracy jakieś tam opinie, konspekty,itp.Może są teraz jakieś fajne konkursy/promocje na laptopy?

Co do konkursów to nie kojarzę, by aktualnie były z takimi nagrodami, ale jeśli będziesz potrzebowała konsultacji przy zakupie/naprawie, pisz pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6699182 Napisano: 26.04.2020 09:38:42 w SZUKAM....
Pamiętacie jaka jest pobierana prowizja przy wypłacie środków z karty Millenium, która była do wygrania z Milki u Karlsbada? Wyświetl w wątku >>
0 0