Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nikos

nikos

#6641586 Napisano: 19.09.2019 20:26:03 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy ktoś kiedyś nie odebrał na czas przesyłki z paczkomatów?
u nas paczki do paczkomatów dostarczają różnie. Między 10 a 13.
I przypuśćmy mam czas do jutra do 10:10. A co jak przyjadę o 10:30 ? A kuriera jeszcze nie było zabrać ją ze skrytki?
Otworzy mi się czy się zablokuje to otwarcie?

Otworzy się, ale jak boisz się, że nie zdażysz to zawsze możesz przedłużyć pobyt paczki w paczkomacie - usługa płatna emotka

wiem że mogę. ale akurat mam tak prawie paczkę do odbioru do 10:10 a będę mniej więcej o 10:30 bo nie dam rady wcześniej i myślałem że to z automatu o 10:10 zamkną i się nie otworzy.
dzięki emotka

Idea paczkomatów jest taka, żeby ułatwiać życie ludziom, a nie utrudniać emotka  dopóki kurier nie pojawi się ponownie w paczkomacie paczka będzie grzecznie na Ciebie czekała. Najbliższy mi paczkomat jest zazwyczaj przeładowany, więc paczki czasem są wkładane w 2 turach, na szczęście płynnie ludzie odbierają swoje zamówienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6641526 Napisano: 19.09.2019 16:11:50 w SZUKAM....
Czy są jakieś aktualne zniżki na eobuwie poza tą z newslettera? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6639790 Napisano: 14.09.2019 14:15:52 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

Uważajcie przy zakupach/wymianach paragonów jeśli są loterie/konkursy etapowe (np Tic Tac) bo można sobie nabyć paragony na które komuś się nie powiodło w poprzednich etapach. Czyli kupujcie najlepiej z datami z nierozwiązanych etapów.

Ciekawa jestem czy tacy "handlarze" zdają sobie sprawę, że tam siedzą ludzie myślący? Fakt kupujący łatwo wpisuje się na czarną listę w najgorszym przypadku, a w najłagodniejszym pominięcie zgloszenia. Ale, ale... W przypadku Tic Taca można tak sobie nagrabić chciwością, za 2 max zeta. Już pomijam fakt, kiedy agencja ma swój program do rozpoznawania obrazów, albo ogólnodostępny, ale tutaj podaje się numer paragonu! Odpowiedni select w bazie zwracający duble i ma się dane, wszystko na tacy, razem z danymi osobowymi... 

Żeby nie było, że to fanaberie - PMI Combera  w loteriach jak jest dubel prosi o skan paragonu. To bardzo uczciwe. 

A co do konkursów i loterii, gdzie posłaliśmy dubel to miło byłoby, gdyby SMS zwrotny nas o tym poinformował. Zawsze mielibyśmy szansę na zareagowanie, zanim nasze zgłoszenie pójdzie w cyberprzestrzeń. Bo przecież samemu kupując przed chwilą paragon możemy mieć dubla paragonu kupionego w innym miejscu z innej kasy.    Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6639132 Napisano: 12.09.2019 12:32:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Myślicie, że przejdzie taki paragon do konkursu WEDEL w C4?
skończyła się rolka papieru i nie wydrukowało dalszej części emotka
 nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ?

Oczywiście, że zgłaszać. PMI sobie weryfikują sami niejasności,  a w centrali na pewno to potwierdzą. Jeśli drukarka nie miała kopii elektronicznej to jest na drugiej rolce  (i zapewne na serwerze w bazie)

kurcze tego nie wiem.
Zakupy robił tata. Prosiłem o paragon więc przywiózł, a nie wiedział że w ogóle taki dostał bez końcówki...

Każda kasa/drukarka ma swoją kopię, tylko zależy od urządzenia, czy papierową, czy e-kopie. Jeśli mimo to masz obawy zadzwoń lub napisz do organizatora emotka  Sam z siebie nie wyrzucaj emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nikos

#6639107 Napisano: 12.09.2019 12:01:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Myślicie, że przejdzie taki paragon do konkursu WEDEL w C4?
skończyła się rolka papieru i nie wydrukowało dalszej części emotka
 nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ?

Oczywiście, że zgłaszać. PMI sobie weryfikują sami niejasności,  a w centrali na pewno to potwierdzą. Jeśli drukarka nie miała kopii elektronicznej to jest na drugiej rolce  (i zapewne na serwerze w bazie) Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6639035 Napisano: 12.09.2019 10:10:45 w Kaufland konkursy
monkakk napisał(a):

nikos napisał(a):

izkak napisał(a):

Czy przychodzą Wam mailowe potwierdzenia udziału w konkursie Wawel? Koleżanka dostała na początku konkursu, ja wysłałam wczoraj zgłoszenie i cisza  emotka  Jest tam jakiś limit znaków? 

Tak, ja wczoraj otrzymałam zwrotkę.

Wyglądana to, że nie ma limitu znaków, aczkolwiek to nie jest info od Organizatora, lecz brak takiego zapisu w regulaminie i wcześniej już jedna osoba potwierdziła brak limitu tu na forum.

U mnie na jednym mam @, na drugim nie. 

A może to kwestia serwera? Czy na tym samym masz te dwie skrzynki? Ja dostałam zwrotkę na interie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6639029 Napisano: 12.09.2019 09:57:21 w Kaufland konkursy
izkak napisał(a):

Czy przychodzą Wam mailowe potwierdzenia udziału w konkursie Wawel? Koleżanka dostała na początku konkursu, ja wysłałam wczoraj zgłoszenie i cisza  emotka  Jest tam jakiś limit znaków? 

Tak, ja wczoraj otrzymałam zwrotkę.

Wyglądana to, że nie ma limitu znaków, aczkolwiek to nie jest info od Organizatora, lecz brak takiego zapisu w regulaminie i wcześniej już jedna osoba potwierdziła brak limitu tu na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6638842 Napisano: 11.09.2019 18:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelcia753 napisał(a):

nikos napisał(a):

Kaufland Wawel jest limit znaków, czy nie?

Nie ma

Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6638817 Napisano: 11.09.2019 17:08:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
A jednak się udało trafić w brameczkę Kaufland - Nestlé 100 zł emotka emotka  (mała rzecz, a cieszy, bo bramki to nie moja bajka emotka ) Wyświetl w wątku >>

nikos

#6638816 Napisano: 11.09.2019 17:03:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kaufland Wawel jest limit znaków, czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6638278 Napisano: 10.09.2019 12:31:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
nataszka napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Doładowanie T-mobile

też doładowanie 1/1 czy te 30 zł będzie można wykorzystać na smsy premium?

Do tej pory nie było z tym problemu emotka

W temacie: doładowanie T-mobile Wyświetl w wątku >>

nikos

#6638146 Napisano: 10.09.2019 09:15:58 w Paragony na trwające konkursy
Loterie
Uśmiechnięta loteria - 6zl
Nestlé Kaufland - 12zl
2xTymbark - 4zł

Konkurs
Konkurs Nestlé - 3 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6638002 Napisano: 09.09.2019 16:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

nikos napisał(a):

Czy z ostatniego etapu Glade miał ktoś potwierdzenie weryfikacji paragonu na maila?

Tak, miałem emaila o pozytywnej weryfikacji na drugi dzień od wysłania

A wysyłałeś dane od razu? Chyba muszę jeszcze raz wysłać maila (dziś ostatni dzień). Do tej pory właśnie od razu miałam weryfikację, a teraz jakieś klocki... Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6637996 Napisano: 09.09.2019 16:23:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z ostatniego etapu Glade miał ktoś potwierdzenie weryfikacji paragonu na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6637920 Napisano: 09.09.2019 14:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBemilia6 napisał(a):

Czy w Ramię wygrał ktoś kto nie dostał zwrotki? 

Tak, ja 2 stopień.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6637901 Napisano: 09.09.2019 13:36:42 w Czy informują/ informowali?
Konkurs "Ruszaj w podróż z Nestlé" Intermarche Albedo były już wyniki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6637862 Napisano: 09.09.2019 11:47:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

nikos

#6637748 Napisano: 09.09.2019 08:23:04 w Paragony na trwające konkursy
Paragon loteria Nestlé Kaufland sprzedam 14 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6637612 Napisano: 08.09.2019 15:34:01 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam ostatnie 2 paragony z Uśmiechniętej Loterii 6zl/szt Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6637546 Napisano: 08.09.2019 09:47:55 w Loterie bramkowe
gryfnobabka napisał(a):

barcza napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

nikos napisał(a):

Jak tam Wasza skuteczność w Nestlé Kaufland? Nie widzę żadnych wpisów. U mnie 0/2, ale to standard, jeśli chodzi o bramki u mnie emotka  

Też standard - 0/1.
Za to długo rozważałam, czy wpisać K czy S... emotka

U mnie dwa pudła, ale bez dylematu K-S emotka

U mnie też 0/2 , dziwny jest ten brak wpisów

Dziwne jest to, że kompletnie nikt się nie pochwalił jeszcze bonem...

Dlatego właśnie zapytałam o skuteczność innych Konkursowiczów. Bo to, że ja nic nie trafiłam to żaden wyznacznik emotka  ale ta cisza wokół jest dziwna...

Widocznie "Kowalscy i Nowakowie" mają swoją część tortu emotka  

Mam jeszcze dwa paragony, jak trafię to napiszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0