Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nikos

nikos

#6456022 Napisano: 24.01.2018 20:59:25 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

buziolek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Na konkurs Somat w biedronce trzeba kupic minimum 2 produkty? W zasadach jest "kup produkty za min 20 zl"...czyli 1 produkt odpada?

Ja kupiłam jeden produkt za 29.99 zl , dali kwote 20 zl bo tak byłby konkurs tani jak by można bylo kupić tylko kapsułki za 5.50zl emotka  

Chodzi mino to, ze czasami w regulaminach jest wyszczegolnione: "kup produkt lub produkty za min 20 zl" a tu sa wylacznie "produkty" w liczbie mnogiej. Nadmienie, ze kiedys stracilam nagrode przez taki zapis...bo mialam 1 produkt za 45 zl  zamiast "kup produkty za min 30 zl". Nie bylo to Albedo, ale od tamtej pory jestem czujna.

Również o tym pomyślałam. Zapytam u źródła, jak tylko dostanę odpowiedź dam znać emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6454442 Napisano: 19.01.2018 14:32:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
Lager ogromne GRATULACJE !! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6453620 Napisano: 17.01.2018 17:04:03 w Udane wymiany - polecane nicki:)
glena
Sympatyczny kontakt - dziękuję i polecam emotka Wyświetl w wątku >>
1 glena 0

nikos

#6452839 Napisano: 16.01.2018 09:50:39 w Kupię...
Kupię kod do Empik 50 zł lub 100zł Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6452450 Napisano: 14.01.2018 21:14:10 w Kupię...
Kupię bon do Empik 100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6451979 Napisano: 12.01.2018 14:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Po miesiącu odpowiedź od Blue Media ws wakacji z Orange i doładowania 30 zł

regulamin „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego

Dzięki za zamieszczenie ich odpowiedzi emotka

Aż brak mi słów na skomentowanie zachowania organizatora emotka

dali ciała na całej linii.... emotka

...ale regulamin nie mówi też nic o doładowaniu konta promocyjnego, jest dokładnie tak "Doładowanie telefonu pre - paid kwotą 30 PLN" w poprzednich edycjach było to normalne doładowanie, więc moim zdaniem zostaliśmy wprowadzeni w błąd, ponieważ nie sprecyzowali dokładnie jaki jest to rodzaj doładowania...

Już ja nic nie będę pisał o moim S8 który okazał się J3 - "Blue Sucks" tak się powinna nazywać ta agencja

Wiem, że marne to pocieszenie, ale pomyślsobie, kiedy zamiast J3 dostałbyś doładowanie Orange ... na miesiąc i to na konto promocyjne emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6451975 Napisano: 12.01.2018 14:08:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

regulamin „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego

dali ciała na całej linii.... emotka

...ale regulamin nie mówi też nic o doładowaniu konta promocyjnego, jest dokładnie tak "Doładowanie telefonu pre - paid kwotą 30 PLN" w poprzednich edycjach było to normalne doładowanie, więc moim zdaniem zostaliśmy wprowadzeni w błąd, ponieważ nie sprecyzowali dokładnie jaki jest to rodzaj doładowania...

Zgadza się, dlatego odbiłam piłeczkę i teraz jest po ich stronie. Jeśli ma ktoś jeszcze ochotę to zapraszam do kontaktu z nimi, myślę że się ucieszą  emotka

W międzyczasie wykonałam kilka telefonów,  nasluchalam się "dziękujemy za cierpliwość " zdychającym głosem nagranego automatu, kiedy oczekiwałam na połączenie. Podsumowując, takiej niekompetencji i dezinformacji jeszcze nie spotkałam. I nie chodzi o samą nagrodę,  bo jej wartość jest nie warta zachodu, ale o robienie ludzi w .... (trąbkę) Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

nikos

#6451961 Napisano: 12.01.2018 13:26:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

moim zdaniem to trochę tak, jakby nagrodą główną miał być samochód, a po wygranej zwycięzca dowiedział się, że dostanie go tylko na weekend... 

Ha, albo lepiej miniaturka 1:12 na weekend.  Bo mało tego, ale w sprawie ważność 1 miesiąc pakietu,  kiedy mam konto ważne rok mam kontaktować się z Orange emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6451952 Napisano: 12.01.2018 13:15:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

regulamin „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6451827 Napisano: 12.01.2018 10:39:28 w Visa Konkursy
andziulka21 napisał(a):

Mam do Was pytanie, jeśli wysłałam dwa zgłoszenia, to muszę im odesłać dwa skany potwierdzenia transakcji czy obojętnie który? 
Zapomniałam dopytac emotka

Jeśli wygrałaś 1 raz to obojętnie który, pod warunkiem, że data na potwierdzeniu transakcji jest przed datą wysłania zgłoszenia.  Wyświetl w wątku >>

nikos

#6451016 Napisano: 10.01.2018 11:55:15 w Czy informują/ informowali?
buziolek napisał(a):

jokan napisał(a):

masta55 napisał(a):

Czy informowali z 5 etapu Duracell?

mi sie wydaje, ze nie do konca ogarneli 4 etap....z 5 nikt sie nie chwalil jeszcze

z 4 póki co tylko z samymi mieczami dzwonili, więc jeszcze roboty zostały

Z robotami również dzwonili. Potwierdzili również wpływ dokumentów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6450197 Napisano: 08.01.2018 15:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

nikos napisał(a):

OP jakim formularzu piszą w mailu odnosnie konkrusu delecta?

W reg nie ma ani oswiadzcenai ani formularza./ w mailu tez

Jeszcze nie mam żadnego maila.

a u nas juz maile są

Mam, ale również nie mam żadnego załącznika Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6450184 Napisano: 08.01.2018 15:32:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

OP jakim formularzu piszą w mailu odnosnie konkrusu delecta?

W reg nie ma ani oswiadzcenai ani formularza./ w mailu tez

Jeszcze nie mam żadnego maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6450181 Napisano: 08.01.2018 15:31:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

nikos napisał(a):

izkak napisał(a):

jokan napisał(a):

odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

W regulaminie jest mowa o wysłaniu w prywatnej wiadomości odpowiedzi konkursowej (max 200 znaków), adresu e-mail, numeru paragonu i kasy oraz akceptacji regulaminu/wyrażeniu zgodny na przetwarzanie danych. Nie ma informacji o bocie, więc w teorii zgłoszenia z tymi danymi powinny być brane pod uwagę. Niestety w praktyce różnie to bywa i obawiam się, że nasze zgłoszenia wysłane jako zwykłe wiadomości zostaną po prostu zignorowane... 

napisali mi na prv że neistety zgłsozenie nie ejst wazne emotka

Mi również, z tym, że gdyby nie Wasze wpisy to nawet nie wiedziałabym o tym, ponieważ nie ma o BOT słowa w regulaminie, czy może się mylę? 

zawsze przecież można posłać jeszcze raz już prawidłowo

Jasne, że można, ale to już nowy etap... Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6450176 Napisano: 08.01.2018 15:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

izkak napisał(a):

jokan napisał(a):

odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

W regulaminie jest mowa o wysłaniu w prywatnej wiadomości odpowiedzi konkursowej (max 200 znaków), adresu e-mail, numeru paragonu i kasy oraz akceptacji regulaminu/wyrażeniu zgodny na przetwarzanie danych. Nie ma informacji o bocie, więc w teorii zgłoszenia z tymi danymi powinny być brane pod uwagę. Niestety w praktyce różnie to bywa i obawiam się, że nasze zgłoszenia wysłane jako zwykłe wiadomości zostaną po prostu zignorowane... 

napisali mi na prv że neistety zgłsozenie nie ejst wazne emotka

Mi również, z tym, że gdyby nie Wasze wpisy to nawet nie wiedziałabym o tym, ponieważ nie ma o BOT słowa w regulaminie, czy może się mylę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6449263 Napisano: 05.01.2018 12:26:28 w Kupię...
nikos napisał(a):

Kupię odkurzacz pionowy lub zamienię na odkurzacz bezworkowy Samsung. Potrzebuję podręcznej miotły emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6448567 Napisano: 04.01.2018 10:03:36 w Kupię...
Kupię odkurzacz pionowy lub zamienię na odkurzacz bezworkowy Samsung. Potrzebuję podręcznej miotły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6448003 Napisano: 02.01.2018 18:26:39 w Czy informują/ informowali?
Jak myślicie Syoss już cały obdzwoniony? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6446590 Napisano: 28.12.2017 22:10:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ogromne gratulacje 4 kółek emotka i to jakich emotka Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

nikos

#6446018 Napisano: 27.12.2017 14:37:23 w SZUKAM....
rzepkam napisał(a):

Czy możecie się zalogować na pocztę wp ?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0