Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika FBsebastian3

FBsebastian3

#7284549 Napisano: 04.08.2025 21:25:54 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

KROPKA - PISZCIE W TYM TEMACIE I NIE RÓBCIE PIĘTROWYCH CYTATÓW!!!!

A dlaczego nie? Za jednym zamachem każdy konkursowicz dowie się ,ze kropka kręci lody Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

FBsebastian3

#7284532 Napisano: 04.08.2025 20:26:14 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
wiolka252 napisał(a):

pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

monikar napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że Kropka Bordo po raz czwarty nie prześle mi nagrody. Był podobno błąd w numerze telefonu. Zawsze zdarza się to wtedy, kiedy kupuję od kogoś paragon i ta osoba przesyła oświadczenie z moimi danymi.
Więcej już nie kupię!

Nie chcę Cię zniechęcać ale ta agencja potrafi sobie wymyślać powody dla których nie przyznaje nagród. Mi ostatnio powiedzieli że zwycięski czek blik został wysłany na numer telefonu a ja żadnego blika nie otrzymałam. Poprosiłam więc żeby przesłali go jeszcze raz a wtedy dowiedziałam się że blik się przeterminował i nagroda przepadła emotka

Mi ostatnio przepadły 2 bliki z chupa chups, niby wysłane a żadnego meila nie dostałam. A na wiadomości nie odpisują 😩

Tak mi odebrali już dwie nagrody pod rząd i pewni w Takim też coś wymyśla by zatrzymać sobie .tak to jest jak nagrody przechodzą w ręce organizatora i nie ma rezerwy nawet. 🥵

Może czas poinformować sponsorów o tym procederze?  To wygląda na zaplanowaną akcję pt golimy konkursowe owieczki na drobną kasę. Jeśli nie przyślą mi bonu z Tyskiego, z pewnością to zrobię

Ta ostatnia moja nagroda - której nie wydadzą - to właśnie z konkursu Tyskiego w Biedronce.
W zeszłym roku na jeden z konkursów wyslałam dwa zgłoszenia. Nagroda przepadła, bo podobno zgłosiłam inne numery paragonów - każdy z nich wg agencji różnił się o jeden, czyli na paragonie było np. 1234, a ja im podałam w zgloszeniu 1233. Jestem skrupulatna, dwa razy wszystko sprawdzam. To wręcz niemożliwe, żebym dwa razy popełniła ten sam błąd. 
Wychodzi na to, że trzeba robić print screen wysyłanego zgłoszenia, a potem zdjęcie oświadczenia i paragonów, żeby nie wmawiali nam błędów.

no a jakby zażądać od nich zdjęcie wysłanego zgłoszenia i oświadczenia odesłanego 
…??

O właśnie ja tak im napisze ,jak mi odpiszą że coś źle wpisałam ,bo jestem pewna że wszystko było ok

Gdzieś czytałam,ze taką prośbę rozpatrzyli negatywnie. Co to za krętactwo nie podawanie numeru wygranego paragonu? Proponuje wszystko nagrywać. Wyświetl w wątku >>

FBsebastian3

FBsebastian3

FBsebastian3

#7284515 Napisano: 04.08.2025 19:44:29 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
joan napisał(a):

onmyown napisał(a):

U mnie to samo. Kilkanaście lat grania, nigdy żadnej pomyłki, zawsze jestem bardzo skrupulatna, a tylko u Kropki od zeszłego roku się mylę. I to nawet dwa razy w jednym konkursie!emotka  Cuda panie, cuda. Chyba zacznę nagrywać filmiki podczas wysyłania zgłoszenia

Oj tak! emotka

BTW -> dopiero co skończyły się 2 konki Kropki Bordo (Łap lato -> Aldi oraz Nuii -> Kaufland). Obserwujmy, co się wydarzy...

Na 3 wysłane paragony oczywiście 4 zapomniany był wygrany.  Było 25% szansy i trach. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

FBsebastian3

#7283953 Napisano: 02.08.2025 08:33:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dla Atlantydka i InkiR! Brawo Wyświetl w wątku >>

FBsebastian3

FBsebastian3

#7283814 Napisano: 01.08.2025 14:51:34 w Wkurza mnie...
Moje" szczęście". Wbijam xyz paragonów na winiary i dłuuugo czekam na wygraną. W końcy wygrywam,jest 50zł ale w weryfikacji sa 2 losy. Na drugi dzień mówię sobie,że szkoda ich by było...Janowiec czeka. Wbijam i co? WYGRANA. Ale 6 i nic z tego nie będzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

#7283223 Napisano: 30.07.2025 20:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

katoda1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dostal juz ,ktos te piny do czeków z nescafe?smsy wysłali rano ,a pinów brak

Niestety nadal brak PINów...

A sprawdzaliście SPAM? Ja miałam PIN na maila minutę po sms🤔

Też nie mam pinu, w SPAMie też nie, poczekam, jeśli nie będzie kilka dni to napiszę do nich.

Też nie mam.no to się wyjaśniło Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

#7283221 Napisano: 30.07.2025 20:38:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nescafe . PIN od kogo przyszedł bo nic nie mam? Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

#7283018 Napisano: 30.07.2025 12:23:36 w Wkurza mnie...
Jakość wygranych gadżetów. Położyłam się pierwszy raz na poduszce z nutelli. Sztywna, nie pracująca. Jedynie jako wątpliwa ozdoba. Nie mogą dawać wygranych jak koszulki z lecha,somersby tylko coraz większy badziew? Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

FBsebastian3

#7282565 Napisano: 28.07.2025 20:22:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FAT sp. Z o.o ,co wiozą? Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

#7282499 Napisano: 28.07.2025 16:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

stamp2 napisał(a):

chwytajmarzenia.pl udało sie dzisiaj komuś wysłać zgłoszenie?emotka

Wczoraj nie mogłam wysłać przez cały dzień, rano puściłam i pudlo 😄

Rano poszło ale później już nie Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

#7282464 Napisano: 28.07.2025 14:49:07 w Gratulacje! Dla wygranych!

FBsebastian3

#7282463 Napisano: 28.07.2025 14:46:56 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Trampki czerwone żywiec rozmiar 43. Sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

#7282247 Napisano: 27.07.2025 19:41:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Witt działa komuś? Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

#7282244 Napisano: 27.07.2025 19:34:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

agicho napisał(a):

daszu77 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

chwytajmarzenia.pl-jak poprawnie dodać zdjecie paragonu?emotka

Wiele osób ma z tym problem. To skanowanie to bubel.
Napisz do nich. Trzeba ich cisnąć, może coś zmienią w końcu.

Dziś każdy wyraźny paragon nie wchodzi mi 🤬 najgorsza strona ze skanowaniem. Lubią mieć zapchana skrzynkę i jeszcze żeby na bieżąco  odpisywali a to lakoniczne ich .."proszę spróbować dodać ponownie zdjęcie " jakbym nie próbowała na różne sposoby 🥵

Dzisiaj mam to samo, nigdy nie miałam aż takiego problemu, po wielu próbach nie chciało wgrać zdjęcia, teraz mam błąd numeru telefonu, chyba nie dodam dzisiaj nic emotka

Codziennie tak mam i jeszcze bład przy numerze telefonu. Wszyscy tak mamy czy tylko co niektórzy? Odwzwijcie się cze dzisiaj wam wchodziło Wyświetl w wątku >>
0 0

FBsebastian3

#7282201 Napisano: 27.07.2025 16:22:25 w Wkurza mnie...
Żywiec i ten czerwony krzyżyk ! Witt i katastrolalna strona!  Pedigree i zapomniałam wbić paragony. Trzymajcie mnie bo wyskocze z parteru Wyświetl w wątku >>

FBsebastian3

#7281987 Napisano: 25.07.2025 23:46:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Działa Witt choć nie do końca bo zabrakło " próbuj dalej"  ,a przy ponownej próbie wbicie paragonu już informacja,ze numer zostal wykorzystany. Obyło się bez dreszczyku emocji

Już nie działa 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0