Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Reni

Reni

#6185089 Napisano: 18.04.2016 11:36:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

Czy dzisiaj mają być wyniki kamis z młynkami?

nie, dopiero za tydzień  Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6185035 Napisano: 18.04.2016 10:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

beacia121 napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Czy po wysłaniu maila z paragonem na paczkę - sprzątaczkę przychodzi jakiś mail zwrotny/ potwierdzający otrzymanie paragonu ? 

Tak

A ile się czeka na taką zwrotkę bo ja nic nie dostałam- wygrana 14-go

spokojnie, tam trzeba odczekać kilka dni na potwierdzenie   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6184829 Napisano: 16.04.2016 21:53:08 w GFK
mia napisał(a):

Reni napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś jeszcze bierze udział w etapowym badaniu z owocowym serkiem Almette?

tak, ja  emotka

W sumie nic nie chcę, tylko ciekawiło mnie, że nikt o tym nie pisze.
I zastanawiam się, czemu kazali mi kupic ten serek, skoro nie pytaja o niego? emotka

no właśnie też mnie to zaskoczyło po pierwszym dzienniczku  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6184827 Napisano: 16.04.2016 21:49:30 w GFK
mia napisał(a):

Czy ktoś jeszcze bierze udział w etapowym badaniu z owocowym serkiem Almette?

tak, ja  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6184418 Napisano: 15.04.2016 13:09:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Jak tam wyniki z tego konkursu 
http://www.magnetic-konkursy.pl/
tam było 100 koszy do wygrania - a na razie tylko jedna osoba z forum wygrała????
czy ktoś coś wie więcej na temat tego konkursu? dziś mają być wyniki - ciekawe czy będą? emotka

wczoraj do późna informowali laureatów, którzy wysłali zgłoszenia smsem, mieli wysłać @ z formularzem. Jak na razie @ brak, więc przypuszczam, że i pójdzie on razem do laureatów ze zgłoszeń smsowych jak i przez www. Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6184119 Napisano: 14.04.2016 17:38:48 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

były wyniki konkursu wielkanocnego magnetic?

nie, oni dopiero dzwonią do laureatów z tego konkursu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6182997 Napisano: 12.04.2016 12:24:41 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

Ma ktoś regulamin Hebe neutrogena? Do ilu dni wg regulaminu trzeba odesłać paragon?

http://www.hebe.p...trogena-dzien-kobiet Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6176941 Napisano: 25.03.2016 18:24:03 w Ambasadorinnowacji - Philips
sweetmedi25 napisał(a):

Reni napisał(a):

sweetmedi25 napisał(a):

Mam wyzwanie w związku z testowaniem produktu. I jest w regulaminie taki zapis:
 c) wystawić krótką opinię własną oraz opinię znajomych, o których mowa w punkcie a) powyżejna temat testowanego produktu na stronach wskazanych przez klubphilips@philips.com;
opinia winna być zgodna z tematyką, w szczególności wskazywać na cechy testowanego
Produktu Testowania;

Jakie to strony wskazane przez klub?

Oni w korespondencji mailowej napiszą Ci konkretnie na jakiej stronie ma być umieszczona dana opinia, typu ceneo.pl, philips.pl etc 

ale ja do 29 marca mam zrobić wyzwanie a nic jeszcze mi nie napisali... teraz święta i następny dzień roboczy to właśnie 29 marzec, więc nie wiem co robić...

Nie wiem jak jest to określone w regulaminie Twojego testowania ale gdy ja byłam testerką to trzeba było samemu wysyłać opinie na adres mailowy klubphilips. To były opinie osób, którym użyczyłam produkt + swoją i filmek. Oni poprawiali (skracali) recenzję i wówczas odpisywali na jakich stronach ma być publikacja... Sprawdź to koniecznie w regulaminie testowania!  Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6176930 Napisano: 25.03.2016 17:41:42 w Ambasadorinnowacji - Philips
sweetmedi25 napisał(a):

Mam wyzwanie w związku z testowaniem produktu. I jest w regulaminie taki zapis:
 c) wystawić krótką opinię własną oraz opinię znajomych, o których mowa w punkcie a) powyżejna temat testowanego produktu na stronach wskazanych przez klubphilips@philips.com;
opinia winna być zgodna z tematyką, w szczególności wskazywać na cechy testowanego
Produktu Testowania;

Jakie to strony wskazane przez klub?

Oni w korespondencji mailowej napiszą Ci konkretnie na jakiej stronie ma być umieszczona dana opinia, typu ceneo.pl, philips.pl etc  Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6175822 Napisano: 22.03.2016 16:51:24 w Biedronka
yolka123 napisał(a):

Moja teza jest taka: Biedronka stworzyła ten konkurs,aby zwiększyć obroty w tych sklepach z  listy.Inne pewnie mają się dobrze:)
Top Chips to marka własna Biedronki i ona też jest sponsorem nagród, żaden Fritolay,czy Unilever.
Mogła sobie wybrać sklepy gdzie ma wzrosnąć sprzedaż.
Chipsy kosztują 2,15.
Wiadomo, że człowiek coś dokupi, gdy już pójdzie na zakupy.
Bardziej martwi mnie, ze przy wyborze haseł mogą cieplejszym okiem patrzeć na zgłoszenia z kodów pocztowych z tych własnie miast.
Bo niby po co chcą ten kod już w formularzu?emotka

Nie wydaje mi się   emotka   Z samego Krakowa jest tyle adresów, że nawet nie wiedziałam, że tyle jest w jednym mieście Biedronek  emotka  W tym adres z Dworca Głównego gdzie ZAWSZE jest taka kolejka, że szok i klientów tam na pewno nie brakuje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6175697 Napisano: 22.03.2016 11:55:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

belca napisał(a):

luko922 napisał(a):Zestaw z konkursu walentynkowego Tesco. Strasznie kiepski ten zestawik...

Luko922 wczoraj dotarł zestawik z ITM....

COLGATE PASTA MW EXPERT WHITE COOLMINT 75ML, COLGATE SZCZOTKA
MAX WHITE ŚREDNIA
, COLGATE PŁUKANKA NATYCHM. BIELSZE ZĘBY 500ML,
PALMOLIVE ŻEL AROMA SO RELAXED 500ML, PALMOLIVE ŻEL AROMA FEEL THE
MASSAGE 500ML, AJAX MAX
POWER GEL WATERFALL SPLASH 750ML) o jednostkowej wartości 101,40 zł brutto .

Jeśli to ten konek Streamline, to miał być zupełnie inny zestaw.

Przecież nagroda jest zgodna z regulaminem emotka

100 nagród III stopnia o łącznej wartości 4.626 zł brutto, każda w postaci zestawuproduktów (tj. pasta do zębów elmex Sensitive 75 ml, szczoteczka do zębów Colgate
360 Whole Mouth Clean średnia, oliwkowe mydło Palmolive w płynie 300 ml, płyn
do szyb Ajax Glass Cleaner Triple Action 500 ml), o jednostkowej wartości zestawu
46,26 zł brutto Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6175121 Napisano: 20.03.2016 16:38:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie kodów do Multikina wygranych w konkursie Wedel. Czy Wasze mają 10 cyfr? Mój jeden ma 9 i nie wiem, czy podawać go w kinie czy pisać do Albedo  emotka

u mnie wszystkie były 10 cyfrowe...  Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6174904 Napisano: 19.03.2016 15:55:26 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

bruce napisał(a):

W nowej gazetce Tesco, ważnej od 17 marca, jest konkurs z wodami ze strony: cechinimuszyna.pl z pobytami weekendowymi. emotka

Nie mam gazetki, a w necie nie mogę znaleźć tego konka...  Czy może ktoś zapodać linka ? 

http://www.tesco....03-muszyna/index.php    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6174901 Napisano: 19.03.2016 15:51:30 w Carrefour konkursy
aurorcia napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy w konkursie C4 Kamis trzeba kupić tylko produkty Grill? Bo na plakacie są zwykłe ...liść laurowy, przyprawa do żurku...no żeś to Albedo to ....jego mać!

Nawet nie gadaj, bo mąż same pieprze dziś kupiłemotka

No niestety wg. regulaminu musi być Kamis z oferty Grill  Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6173013 Napisano: 15.03.2016 13:38:19 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

Chciałam zrobić na święta to ciasto: http://www.mojewy...-kremem-i-jajeczkami
i mam pytanie czy komuś gdzieś rzuciły się w oczy te jajeczka? Jeśli tak, to w jakim sklepie je znajdę?

widziałam je w zestawach prezentowych TESCO, więc pewnie i tam można je kupić  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6171561 Napisano: 11.03.2016 11:16:30 w TESCO konkursy
@banka-manka napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Pierwszy raz gram w Tesco - który nr wysyłamy w konkursie Karmi ten u góry, czy numer transakcji? emotka

Czy ktoś mógłby pomóc? 

Sama nie gram,  ale w Smolarze zawsze podawało się numer z prawej strony obok daty. Chyba, że coś się zmieniło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6170913 Napisano: 09.03.2016 22:43:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bimbusia napisał(a):

Mam pytanie jeśli chodzi o konkursy z magazynu Tesco. W regulaminie pisze np, że konkurs polega na wysłaniu wiadomości SMS o treści: DEICHMANN na numer 71700 następnie dokończy zdanie konkursowe: „Mój pomysł na wiosenny luz to…”, maksymalnie wpisując swoją odpowiedź w 160 znakach. I moje pytanie brzmi, czy ten DEICHMANN ma być w tym samym smsie co odpowiedź, czy mają to być dwa smsy jeden po drugim? 

DEICHMANN to prefiks emotka  czyli poprawna treść smsa to: DEICHMANN. (dokończenie zdania)  Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6167049 Napisano: 01.03.2016 13:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leman8 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

Wiecie może czy z TRND informują o dostaniu się do kampanii wszystkich w jednym momencie, czy są może jakieś etapy wysyłania informacji?

Jeden mail info 13.04 drugi 13.23

hmm, ja mam 12:56 a drugi 13:18, czyli nie informują w jednym momencie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6163889 Napisano: 23.02.2016 12:31:24 w SZUKAM....
bzowapani napisał(a):

Reni napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś taki okap:
http://www.mediae...amica-ots615i,id-519

szukam informacji, czy to coś nad okapem (to takie wysokie) to jest rzeczywiście takie wysokie czy tylko na zdjęciu? jak to wygląda w kuchni? będę wdzięczny za ppomoc emotka

tu w rysunku montażowym masz wymiary http://www.amica....opowy_60_cm--OTS615I

wymiary widziałem, tylko chodzi mi o tą wileką część czy ją widać, ale widocznie można zabudować emotka

tak to jest do zabudowy emotka  tutaj masz inny model, ale efekt końcowy mniej więcej powinien wyglądać tak: http://www.okapyk...7-light-plus-60.html Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6163877 Napisano: 23.02.2016 12:22:19 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

ma ktoś taki okap:
http://www.mediae...amica-ots615i,id-519

szukam informacji, czy to coś nad okapem (to takie wysokie) to jest rzeczywiście takie wysokie czy tylko na zdjęciu? jak to wygląda w kuchni? będę wdzięczny za ppomoc emotka

tu w rysunku montażowym masz wymiary http://www.amica....opowy_60_cm--OTS615I Wyświetl w wątku >>
0 0