Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Reni

Reni

#6162915 Napisano: 20.02.2016 14:17:49 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

estrelitta napisał(a):

mariolakal napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy płacił już ktoś bonem z konkursu 200 sklepów Kaufland? Wydają resztę za zakupy poniżej 200 zł zgodnie z regulaminem czy nie?

Oczywiście, że tak...  emotka

Dzięki Kochana za info, bo już różne ploty na forum chodziły emotka

Ploty wynikały pewnie z tego, że napisali, że nie można go wymienić na gotówkę, ale było odniesienie do regulaminu, w którym jest mowa o reszcie. Ludzie nie rozrózniają "wymiany na gotówkę" od "wydania reszty" emotka

nie od tego emotka  tylko od niedoinformowanych kasjerek  emotka  ja dwukrotnie w różnych sklepach miałam z tym problem więc zapobiegawczo brałam do zakupów karty, które są przed kasami. Nieraz szkoda czasu i nerwów na wyjaśnianie kasjerce/kierowniczce/pani z BOK... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6161691 Napisano: 18.02.2016 11:27:53 w Kaufland konkursy
magalan83 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Z tej karty wydadzą Ci resztę jeśli zakupy będą poniżej 200 zł

Z tej miękkiej karty napewno nie wydają reszty, mam taką na 100 zł, pytałam w sklepie i taką odp otrzymałam. Ale czy można kilka razy zrobić zakupy, nie zapytałam emotka  

reszty nie wydają ale zawsze można dobrać do zakupów te "twarde" karty, które są przy kasie  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6161323 Napisano: 17.02.2016 16:06:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

andii napisał(a):

maa napisał(a):

trochę się już pogubiłam w tych konkursach Zott. Czy ja dobrze rozumiem, że na konkurs w Biedronce paragon musi być z czasu trwania danej edycji a na konkurs ogólnopolski wystarczy sprzed wysłania zgłoszenia?

konkurs ZOTT w biedronce, trzeba mieć paragon danej rundy, a ogólnopolski jest BELRISO

Na ogolnopolski Belriso trzeba miec z danej rundy czy niekoniecznie?

nie, nie trzeba  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6159027 Napisano: 11.02.2016 17:54:33 w Biedronka
titinunu napisał(a):

Reni napisał(a):

titinunu napisał(a):

czy nagrody z konkursu lody Carte d'Or już ktoś dostał?Do jutra mają czas,a do mnie jeszcze nie dotarli

hmmm, nikt chyba nie chwalił się, że dostał... ja też czekam emotka

minutę temu dostałam maila .
Witamy,Zgłoszenie zostało zweryfikowane poprawnie. W ciągu kilku dni nagroda zostanie dostarczona.PozdrawiamyZespół Carte d'Or

ooo, faktycznie - mam i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6159023 Napisano: 11.02.2016 17:49:26 w Biedronka
titinunu napisał(a):

czy nagrody z konkursu lody Carte d'Or już ktoś dostał?Do jutra mają czas,a do mnie jeszcze nie dotarli

hmmm, nikt chyba nie chwalił się, że dostał... ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6157266 Napisano: 08.02.2016 13:49:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dorotka napisał(a):

Bo w Katowicach mąż właśnie musiał przekonywać że niczego takiego w regulaminie nie było?!

nie, u mnie tylko "dla formalności" zerknęła czy zgadzają się dane  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6157033 Napisano: 08.02.2016 10:04:45 w Biedronka
kasiulll napisał(a):

Coraz bardziej podejrzany mi się wydaje ten konkurs. Za dużo bałaganu gdzie nie spojrzeć. emotka  I przewiduję, że zaskakująco szybko poznamy laureata wycieczki ....czy tam może jednak laptopa asus emotka

Laptop była to główna nagroda w ich wcześniejszym konkursie, przypuszczam, że przez przypadek ten napis został z tamtego konkursu, a tutaj do wygrania jest wycieczka    emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6157021 Napisano: 08.02.2016 09:56:01 w Biedronka
Masza86 napisał(a):

aerdna napisał(a):

yolka123 napisał(a):

I jeszcze zaciekawiło mnie to, że zwycięskie hasła( już doczytałam,że dzienne posiedzenia były) raczej pochodzą wyłącznie z formularzy...Ja akurat wysłałam sms-a emotka

Regulamin nic nie "mówi" o polskich znakach w smsku, więc ciężko stwierdzić skąd pochodzą nagrodzone teksty.
Szkoda tylko, że nie chcieli nr par w smsach, a w formularzu już tak.

O jaki konkurs chodz bo zaczynam sie martwic emotka

"Azja na talerzu" https://www.e-kon...zu.html#.VrhW8vnhDIU Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6155312 Napisano: 04.02.2016 17:11:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

Reni napisał(a):

U mnie "tylko" 40 minut tłumaczenia i czekania... emotka

a w którym tyle czekać trzeba ? emotka  bo nie wiem, czy mi cierpliwości wystarczy emotka

w Bonarce ale teraz już będzie ok  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6155305 Napisano: 04.02.2016 17:05:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

Reni, niech zgadnę: w Twoim Auchan nikt o akcji nie wiedział?

oczywiście... emotka  Przynajmniej kolejni laureaci będą mieć łatwiej  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6155301 Napisano: 04.02.2016 17:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Czy ktoś już odbierał wygrany bon z Auchan? Chciałabym wiedzieć, czy to sprawnie przebiega bo nie chcę tam "w ciemno" jechać.

Szału nie ma, żadnych fajerwerków. Musisz okazać dowód tożsamości spisują dane, protokół, podpisujesz, dostajesz bon i idziesz na shopping emotka  

U mnie "tylko" 40 minut tłumaczenia i czekania... emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6153348 Napisano: 01.02.2016 18:52:07 w Ambasadorinnowacji - Philips
Widzieliście nowy regulamin testowania produktów? emotka

http://www.ambasa...ilips_01.02.2016.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6153310 Napisano: 01.02.2016 18:00:26 w SZUKAM....
marek262 napisał(a):

czy komuś otwiera się regulamin do tego konkursu?

http://www.e-konk...169027/#.Vq-NJcmQmGl

tak https://bankomani...8-0991cca2858d.pdf  Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

Reni

#6152454 Napisano: 30.01.2016 00:05:40 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

Czy ktoś też ma neostradę od Orange? 
Na początku tygodnia zapłaciłam fakturę, a dziś przyszedł mejl z podziękowaniem za wpłatę (podana suma) i z linkiem, że mogę sprawdzić stan mojego konta na stronie Orange. Pierwszy raz emotka  Nigdy tak nie było. Do tego w treści mejla mam jakiś dziwny numer niby wpłaty. Nie dostałam żadnej wiadomości, żeby wprowadzali takie zmiany jak mejle z podziękowaniem.
Próba oszustwa?

ja już od kilku miesięcy dostaję takiego @ po wpłacie emotka  a ten "dziwny numer" to Twój numer klienta  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6150745 Napisano: 27.01.2016 10:51:21 w Informują
SMS - Skarb Rossmann Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6149515 Napisano: 24.01.2016 15:10:27 w Ambasadorinnowacji - Philips
Marsi napisał(a):

Czy osoby, które testowały nawilżacze powietrza odesłały je i czy ktoś otrzymał maila z wynikami testowania? ja wysłałam w terminie zgodnie  z regulaminem i philips nie odebral, przesyłka wróciła z powrotem do mnie za co poniosłam dodatkowe koszty ;/

to samo pytanie do osób, które testowały wyciskarki czy juz odesłaliście sprzęt? jak to u Was wygląda?

dostałaś wcześniej informację, że masz odesłać nawilżacz...? Bo nie robi się tego do momentu aż nie ma wyników testowania...  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6148939 Napisano: 22.01.2016 12:24:59 w Kaufland konkursy
@szesnaście napisał(a):

Przeczytałam też regulamin i według mnie nagrodą był bon + pakiet tych produktów do pieczenia.

a przeczytałaś daty w regulaminie?  emotka  lista laureatów i regulamin jest do starego konkursu...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6148928 Napisano: 22.01.2016 12:11:14 w Kaufland konkursy
carissma napisał(a):

Hmmm, dostałam maila o wygranej  z Kauflanda "Świąteczne wypieki" ale nie ma mnie na liście zwycięzców. Ktoś też tak ma? Wgłębiłam się w regulamin i widzę, że do wygrania były bony lub produkty do pieczenia, których wcześniej nie widziałam. Skąd wiecie, że macie bony? W moim mailu nie pisze co wygrałam. emotka

bo to lista laureatów z tamtego roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#6148671 Napisano: 21.01.2016 17:52:58 w Kaufland konkursy
trampek. napisał(a):

Mógby mi ktos podesłac link do regulaminu na konkurs kaufland? albo gdzie znjade na stronie nie widze  w zakładke konkursy?

Konkurs został dzisiaj dodany do bazy... emotka

https://www.e-kon...an.html#.VqEL5PnhDIU Wyświetl w wątku >>
0 0