Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Reni

Reni

#5180562 Napisano: 11.05.2012 03:13:21 w Carrefour konkursy
wrrrryyy napisał(a):

kajus18 napisał(a):

Czy z Welli czekamy na jakieś telefony, maile, czy trzeba odesłać samemu paragon? emotka emotka

Po godzinie 16 przyszły e-maile z Welli

no właśnie dziwnie, bo dostałam tylko jednego @ z dwóch... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5176672 Napisano: 09.05.2012 12:11:20 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie pewna osoba z forum emotka Ona już wie, że to o niej piszę emotka emotka Ale nie martw się I.....o jestem sprytniejsza niż Ci się wydaje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5175535 Napisano: 08.05.2012 06:53:34 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

do ilu dni zwrotki z welli trzeba odesłać ?

masz na to AŻ 24 godziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5170482 Napisano: 04.05.2012 11:45:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

deva napisał(a):

kiedy maja być wyniki konkursu JYSK na hasło reklamowe, pamięta ktoś?

było coś takiego w bazie emotka emotka

było było emotka https://www.e-kon...rticles-2-95935.html
niestety nie zapisałam kiedy mają być wyniki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5163777 Napisano: 27.04.2012 12:33:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
paczka mentosów emotka z jakiejś starej gry na ich profilu FB -roznosi PP Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5163689 Napisano: 27.04.2012 11:34:04 w Rossmann
Rozsyłają kupony rabatowe na podkład emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5160789 Napisano: 25.04.2012 01:31:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulki z Tyskiego-szkoda tylko że zamiast zamawianego rozmiaru S przysłali XL... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5156490 Napisano: 23.04.2012 10:19:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nagroda z bonduelle (konkurs puszka alladyna na fb)-kurier K-EX emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5156375 Napisano: 23.04.2012 09:42:59 w Inne mniejsze markety
kadjas123 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kadjas123 ja nie zostawiłabym tego tak.

Co prawda nie brałam udziału w tym konkursie, ale powinniście napisać gdzieś wyżej, bo jeśli tak dalej pójdzie, to za każdym razem organizator będzie sobie pozwalał na takie numery.

dzwoniłam gdzie się dało, niestety minął czas reklamacji emotka . Teraz podobnie znajoma czeka na nagrode z groszka, wygrana chyba 3 m-ce temu, termin reklamacji krótki a nagrode niby mają czas wysłania do maja. Jeśli jej nie dostanie wtedy już nie odpuszcze. Szkoda, że nie wiem czy jest więcej takich przypadków emotka na forum.
Ze Smolara zresztą też przedstawiciel nie dostarczył 2 lata temu 2 odkurzaczy więc jesli nagrode dostarczają przedstawiciele to mamy zero pewności, że dojdą emotka

Ze Smolarem miałem podobnie, ale nie dałem za wygraną i w końcu zamiast odkurzaczy po ponad pół roku dostałem listę sprzętu AGD, który mogłem sobie wybrać, więć wziąłem pralkę i klimatyzator.

No widzisz a my słalismy najpierw reklamacje @, potem listowne za potwierdzeniem, były obietnice,że rozpatrzą no i .... Przepadły 2 odkurzacze wtedy oba o wartości ponad tysiąc złotych-szkoda,że nie dogadaliśmy się wcześniej emotka

Ja też miałam kiedyś problem z odbiorem nagrody w pewnym sklepie, to przedstawiciel był na urlopie, to na zabraniu... W końcu zaczęłam męczyć agencję telefonami-nagrodę odebrałam prawie 2 m-ce po terminie emotka Trzeba walczyć o swoje!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5147786 Napisano: 18.04.2012 10:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

iva napisał(a):

o to poczekam aż info będzie na stronce emotka

Myślisz, ze dadzą?

myślę że powinni emotka

ja też tak uważam-za bardzo był reklamowany ten konkurs i za duża nagroda, żeby teraz anonimowo obdarować zwycięzce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5147596 Napisano: 18.04.2012 08:36:45 w Inne mniejsze markety
Monika11 napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy limit jakiś jest na PSP z Leclerca na gospodarstwo domowe ? - czytam reg. i chyba nie widzę wzmianki-wolę się upewnić przed odesłaniem paragonu emotka

A nie uważasz, że chyba nie cała rezerwa otrzyma nagordy, bo z tego co widze, to rezerwowych jest już powyżej 10, a nagród było 20...

PSP było 40 do wygrania o ile dobrze pamiętam -a w czoraj ok.6 osób sie pochwaliło wygrana -to nie rozumię czy rezerwowi nie dostana PSP?

Dostaną, dostaną emotka Swiift to porządna agencja i nie bawi się w potencjalnych laureatów emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5144121 Napisano: 16.04.2012 03:55:55 w Pomocy!!!!
evja napisał(a):

Mam problem z Allegro.
Niedawno rozpoczęłam działalność gospodarczą na ryczałcie. Muszę rozliczać się z każdego przychodu łącznie z kosztami wysyłki i muszę zapisywać go dokładnie tego samego dnia kiedy ktoś kupi jakiś przedmiot (niezależnie od tego czy już zapłacił czy nie).

W piątek sprzedałam przedmiot. Zapisałam odpowiedni przychód. Dziś kupująca chce, żebym wysłała jej list polecony ekonomiczny, żeby było taniej. Ja wysyłam tylko priorytetem - mam to zaznaczone na stronie o mnie, w opcjach wyboru przesyłki mam tylko ,,list polecony priorytetowy . Ponieważ dopiero zaczęłam prowadzić działalność chciałabym, żeby wszystkie wpłaty zgadzały się z ewidencją. i teraz tak
Czy kupująca może żądać ode mnie wysyłki inną formą dostawy, niż zaznaczone jest to w aukcji?
Czy ma prawo wystawić mi komentarz negatywny od którego nie można się odwołać?

Nie wiem co robić, bo mam dopiero 18 komentarzy i każdy negatyw wpłynąłby znacząco na sprzedaż. A najgorsze jest to, że staram się jak mogę, żeby wszystko było zgodnie, sprawnie, miło i rewelacyjnie.

HELP

Kupujący biorąc udział w Twojej aukcji zaakceptował jej warunki-tym samym koszty wysyłki, więc po zakupie nie może sam sobie decydować jakie będą koszty wysyłki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5141465 Napisano: 15.04.2012 12:18:19 w Kupię...
kupię kosmetyczkę skórzaną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5133694 Napisano: 11.04.2012 08:23:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niusia86 napisał(a):

czy dzwoniła do kogos wiosna pachnaca nagrodami

tak, około godziny temu dzwonili do mnie z zestawem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5116464 Napisano: 02.04.2012 11:41:14 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

Reni napisał(a):

nocti napisał(a):

Zaczęli dzwonić.
Od razu mówię, że nie do mnie.

wiesz może z jakiego numeru? emotka

z komórki 661 ...
Rozmowa trwała krótko w przeciwieństwie do poprzednich obdzwanianych przez PMI.

dzięki za info emotka no to czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5116459 Napisano: 02.04.2012 11:38:47 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

Zaczęli dzwonić.

Od razu mówię, że nie do mnie.

wiesz może z jakiego numeru? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5106674 Napisano: 29.03.2012 09:08:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kotmarian napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

Tak se czytam o tym Wedlu, choć nie brałam udziału i widzę, że fajny jakiś ten konkurs był... emotka emotka

Też jestem w szoku,nie brałam udziału,ale za to brałam udział w Wedlu w Tesco z konsolami i widzę,że to też oni organizowali!Już się boję emotka emotka

NIE ma sie co bać tylko kurierem wysłać, przy wartościowej nagrodzie nie zaszkodzi. (15 pln )

Ja też przy nagrodach o większej wartości wysyłam kurierem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5087757 Napisano: 21.03.2012 10:02:35 w Carrefour konkursy
Dzwoni palette z 18 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5073537 Napisano: 14.03.2012 12:45:46 w Rossmann
katechetka napisał(a):

cleopatra napisał(a):

Reni napisał(a):

Czy ktoś odbierał już nagrodę z konkursu L’OREAL PARIS DERMO-EXPERTISE?? Ja dzisiaj byłam w moim rossmannie i Pani powiedziała, że nie ma mojego nazwiska ani ich drogerii na liści laureatów... emotka emotka
Zerkałam na listę i były tylko 2 strony nazwisk, więc nie wiem czy to z innego konkursu, czy co...? emotka

ja wygrałam główna nagrode wiec nie wiem. moją chyba maja kurierem wyslac

Reni napisał(a):

cleopatra napisał(a):

Reni napisał(a):

Czy ktoś odbierał już nagrodę z konkursu L’OREAL PARIS DERMO-EXPERTISE?? Ja dzisiaj byłam w moim rossmannie i Pani powiedziała, że nie ma mojego nazwiska ani ich drogerii na liści laureatów... emotka emotka
Zerkałam na listę i były tylko 2 strony nazwisk, więc nie wiem czy to z innego konkursu, czy co...? emotka

ja też główną, z tym że nie pisze tam nic o wysyłce kurierem, na dole jest ogólne info że nagrody do odbioru od 12 marca... emotka Zapytam w przyszłym tygodniu może tak jak pisze gracet nagroda jeszcze nie dotarła a oni pokazali mi listę z innego konkursu emotka

Ja też wygrałam główną i dziś przyniósł kurier piękny zestawik:
- multiregenerujący krem na dzień REVITALIFT 10 TOTAL REPAIR
- krem regenerujący na noc p/zmarszczkowy + ujędrniający
- kremowe mleczko do demakijażu
- tonik wygładzający
- bransoletka APART.
Wszystko super zapakowane, z napisem: Uwaga szkło

Dzięki za info emotka zatem czekam na kuriera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#5072374 Napisano: 13.03.2012 09:01:53 w Rossmann
cleopatra napisał(a):

Reni napisał(a):

ja też główną, z tym że nie pisze tam nic o wysyłce kurierem, na dole jest ogólne info że nagrody do odbioru od 12 marca... emotka Zapytam w przyszłym tygodniu może tak jak pisze gracet nagroda jeszcze nie dotarła a oni pokazali mi listę z innego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0