Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie!
A dla tych, którzy nie umieją czytac ze zrozumieniem: Kosmetyki i książki będą do odebrania w wybranych drogeriach od 10 lipca
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i widzisz wszystko dobrze się skończyło
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pw
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcesz dalej kodzika? ja mam jednego zabłąkanego-bo i tak nie wybierałam tych nagród. Z tym że mam na Dunajewskiego a tam chyba nie dotarły nowe prezenty
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uspokajam: morales żyje, ma się dobrze i luka tutaj na nas od czasu do czasu
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłałąm im takiego maila ze az zastanawiałam sie czy wypada...
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na jakiego maila pisałaś w końcu??
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokłdnie! nie ma nigdzie zapisane ze musi byc to osoba pełnoletnia tylko że osoba fizyczna a nia staje sie człowiek w chwili urodzenia
no chyba, ze po wpisaniu daty urodzenia dziecka nie wyskakuje automatycznie ikonka z prezentem? Bo tego to nie wiem...
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już zrezygnowałam z tego prezentu na Dunajewskiego-kupony oddałam sąsiadce
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jednak było więcej zgłoszeń, bo sama wysłałam na mamę i nie ma jej na liście...
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zauważ, że ostatnio w innym terminie były wyniki. Zresztą dopiero wczoraj sprawdzali zgodność paragonów, więc nie ma co panikować
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz do nich-oni zawsze bardzo szybko odpisuja (choć pewnie dzisiaj już nie pracują
Jesli chodzi o przesyłki to dzisiaj też dostałam maila ale w troszke innej formie, bo przez przypadek nie zapisali mnie na liscie laureatów i prezent wyślą mi kurierem
Przy czym to było jasno napisane! Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Adres zamieszkania to przeciez Twoj domowy adres a nie adres Rosmanna
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj w samochodzie specjalnie słuchałam RMFu i nie było już informacji o konkursie, zatem konk zakończony a my czekamy na info od nich kto wygrał
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane