Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Reni

Reni

#2462668 Napisano: 27.06.2009 08:55:12 w Rossmann
chochliczka napisał(a):

myszkapati napisał(a):

Witam, mam pytanko czy ktoś odbierał już w rossie nagrodę z Dove Go Fresh? U mnie w sklepie nagrody jeszcze nie ma a wyniki były chyba już w środę.

trzeba dokladnie czytac regulamin emotka

Dokładnie! emotka
A dla tych, którzy nie umieją czytac ze zrozumieniem: Kosmetyki i książki będą do odebrania w wybranych drogeriach od 10 lipca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2460560 Napisano: 26.06.2009 05:19:08 w Żegnamy zmarłych

Reni

#2456867 Napisano: 25.06.2009 09:57:00 w Rossmann
chochliczka napisał(a):

Dostalam odpowiedz z rossnetu:
Witamy serdecznie!
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Pani nagroda trafiła przez
pomyłkę do
innego sklepu. Jak tylko zostanie zwrócona do magazynu wyślemy ją Pani
do
domu.
Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja Rossnet.pl
niezly maja tam balagan.dzieki Reni raz jeszcze za pomoc emotka

No i widzisz wszystko dobrze się skończyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2456682 Napisano: 25.06.2009 08:51:56 w Rossmann
chochliczka napisał(a):

z bluszcza powinnysmy dostac 8 rzeczy lacznie z torba,torba nuie garniera,a loreala.Ja mam problem bo w moje jdrogerii nadal nie ma prezentu,poradzcie gdzie pisac maile?

pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2454503 Napisano: 24.06.2009 12:44:43 w Rossmann
natik999 napisał(a):

przygarne kodzika do Rossmana w Krakowie emotka

na moich komputerach nie mogę tych kodów pobrac:(

chcesz dalej kodzika? ja mam jednego zabłąkanego-bo i tak nie wybierałam tych nagród. Z tym że mam na Dunajewskiego a tam chyba nie dotarły nowe prezenty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2453115 Napisano: 23.06.2009 09:38:35 w poszukiwany, poszukiwana!!!
emotka że ja wcześniej tutaj nigdy nie trafiłam... emotka
Uspokajam: morales żyje, ma się dobrze i luka tutaj na nas od czasu do czasu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2451952 Napisano: 23.06.2009 03:27:44 w Wkurza mnie...
Dzisiaj mam zły dzień i jestem wkurzona-musiałam napisać 3 reklamacje do organizatorów konkursów, którzy coś mieszają i sciemniają emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2451712 Napisano: 23.06.2009 01:35:36 w TESCO konkursy
Ale przecież kajus18 ma dowód w postaci maila od nich, wiec lepiej niech teraz nie ściemniają emotka
wysłałąm im takiego maila ze az zastanawiałam sie czy wypada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2451584 Napisano: 23.06.2009 12:52:46 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

A Sponsorem jest zapewne Procter and Gamble.

Trzeba szybko interweniować bo wyniki na stronce mają być dziś.

na jakiego maila pisałaś w końcu?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2451573 Napisano: 23.06.2009 12:51:42 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

nice napisał(a):

Kurcze a ja odpowiadałam na pytanie dlaczego lubisz robić zakupy w tesco bo patrzyałam na regulamin na stronie i tesco i co teraz???? Niby klapa tak. O nie będe interweniować w tej sprawie. Ktoś ma namiary na jakiś kontakt? i wogóle to trzeba by było napisac lub zadzwonić do sponsora a nie organizatora, że organizator nie wuymógł na tesco poprawki. emotka

no to jest już Nas dwie.

ja dzwoniłam i pisałam do Organizatora - Ergo Marketing.

emotka Nie martwcie sie, jest nas więcej... ja też odpisałam zgodnie z pytaniem z regulaminu emotka pisze do nich, jak zasypiemy ich mailami to beda miec za swoje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2449141 Napisano: 22.06.2009 12:38:01 w Paragony
smsowicz napisał(a):

Mnie się naprawdę zgubił paragon, ale się w końcu znalazł emotka

Uważajcie na oszustów, którzy fałszują paragony
emotka

Szukanie paragonów, to najczęsciej cwaniactwo. A inny cwaniak sfałszuje paragon. emotka

emotka Szok do czego ludzie są zdolni... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2446283 Napisano: 20.06.2009 05:45:27 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

Reni napisał(a):

ismena napisał(a):

sarenka napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

Reni napisał(a):

halfpint napisał(a):

sildunia napisał(a):

martu18 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

mam pytanie do krakusek emotka

czy komus udalo sie odebrac prezent kolo bagateli??

bo mnie te kobity juz do szalu doprowadzaja, dzis byla siostra i tez nie dostala bo podobno jeszcze nie ma!!!

ja tam nie chodzę, bo te kobiety mnie wkurzają. za to na wiślnej są bardzo uprzejme emotka

na Dunajewskiego odradzam
fajna kierowniczka jest na Wiślnej i super zorientowana laska na Dietla emotka pozdrawiam te mile panie emotka

Ja na Dunajewskiego byłam już 4 razy przez ostatnie 2 tygodnie czekając na prezenty i ciąle nic. Napisałam też do rossnetu, czy wiedzą coś na ten temat i dostałam odpowiedź, że jest problem z dostawą i powiadomią mnie, jak prezenty tam dotrą... szkoda tylko, że został tylko tydzień na odebranie prezentu emotka ech, normalnie co za życie... emotka

Ja już zrezygnowałam z tego prezentu na Dunajewskiego-kupony oddałam sąsiadce
emotka Szkoda dla czegoś takiego czasu i nerwów... emotka

no porazka w tamtym rossmanie, a kobietki tam pracujace powinny dostac odznaczenie za nieuprzejmosc i gburowatosc
nalezy im sie emotka emotka

nie polecam rossmana na Wiślnej, a szczególnie jednej niegrzecznej sprzedawczyni.
Chciałam odebrać 2 prezenty, bo byłam z córką.
To sprzedawczyni stwierdziła, że dziecko nie otrzyma bo nie jest 100 % osobą i że prezent może odebrać tylko pełnoletnia osoba...

prezent przysługuje zalogowanemu użytkownikowi rossnet.pl. W regulaminie strony nie ma zastrzeżenia, że użytkownikiem może być wyłącznie osoba pełnoletnia... Więc Twoja córka jak najbardziej może na rossnet.pl posiadać konto i odbierać prezenty emotka ja bym napisała o takim zachowaniu sprzedawczyni do redakcji...

dokłdnie! nie ma nigdzie zapisane ze musi byc to osoba pełnoletnia tylko że osoba fizyczna a nia staje sie człowiek w chwili urodzenia emotka
no chyba, ze po wpisaniu daty urodzenia dziecka nie wyskakuje automatycznie ikonka z prezentem? Bo tego to nie wiem... emotka

no i tu sie mylicie moje drogie w regulaminie wydawania prezentow jest jak wol napisane , że
# Warunkiem uczestnictwa w Akcji jest:

* spełnienie warunków uczestnictwa wskazanych w § 3 pkt 1. Dodatkowo uczestnik Akcji deklaruje, że jest pełnoletnim nieubezwłasnowolnionym obywatelem RP.
* akceptacja całości Regulaminu oraz Regulaminu Subskrypcji i wyrażenie bezwarunkowej zgody na zastosowanie wszystkich jego postanowień;
Ja oczywiscie odbieram na nie pelnoletnie dzieci i nie mialam jeszzce problemu ale to dlatego , ze spzredawczynie nie czytają regulaminu

emotka faktycznie, a ja specjalnie czytałam regulamin i tego wcześniej nie zauwazyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2446181 Napisano: 20.06.2009 04:09:12 w Rossmann
ismena napisał(a):

sarenka napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

Reni napisał(a):

halfpint napisał(a):

sildunia napisał(a):

martu18 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

bo mnie te kobity juz do szalu doprowadzaja, dzis byla siostra i tez nie dostala bo podobno jeszcze nie ma!!!

ja tam nie chodzę, bo te kobiety mnie wkurzają. za to na wiślnej są bardzo uprzejme emotka

fajna kierowniczka jest na Wiślnej i super zorientowana laska na Dietla emotka pozdrawiam te mile panie emotka

Ja na Dunajewskiego byłam już 4 razy przez ostatnie 2 tygodnie czekając na prezenty i ciąle nic. Napisałam też do rossnetu, czy wiedzą coś na ten temat i dostałam odpowiedź, że jest problem z dostawą i powiadomią mnie, jak prezenty tam dotrą... szkoda tylko, że został tylko tydzień na odebranie prezentu emotka ech, normalnie co za życie... emotka

emotka Szkoda dla czegoś takiego czasu i nerwów... emotka

no porazka w tamtym rossmanie, a kobietki tam pracujace powinny dostac odznaczenie za nieuprzejmosc i gburowatosc
nalezy im sie emotka emotka

nie polecam rossmana na Wiślnej, a szczególnie jednej niegrzecznej sprzedawczyni.
Chciałam odebrać 2 prezenty, bo byłam z córką.
To sprzedawczyni stwierdziła, że dziecko nie otrzyma bo nie jest 100 % osobą i że prezent może odebrać tylko pełnoletnia osoba...

prezent przysługuje zalogowanemu użytkownikowi rossnet.pl. W regulaminie strony nie ma zastrzeżenia, że użytkownikiem może być wyłącznie osoba pełnoletnia... Więc Twoja córka jak najbardziej może na rossnet.pl posiadać konto i odbierać prezenty emotka ja bym napisała o takim zachowaniu sprzedawczyni do redakcji...

dokłdnie! nie ma nigdzie zapisane ze musi byc to osoba pełnoletnia tylko że osoba fizyczna a nia staje sie człowiek w chwili urodzenia emotka
no chyba, ze po wpisaniu daty urodzenia dziecka nie wyskakuje automatycznie ikonka z prezentem? Bo tego to nie wiem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2443553 Napisano: 19.06.2009 08:32:26 w Rossmann
halfpint napisał(a):

sildunia napisał(a):

martu18 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

emotka Szkoda dla czegoś takiego czasu i nerwów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2439606 Napisano: 17.06.2009 11:42:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariwanna napisał(a):

a na domo za projekt ogrodu tylko 5 wyróżnień? miało być 100, no chyba że nie mieli zgłoszeń...

Chyba jednak było więcej zgłoszeń, bo sama wysłałam na mamę i nie ma jej na liście... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2439154 Napisano: 17.06.2009 08:56:28 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

a mnie develey
ostatnio za kwiecień nagroda po półtora tygodnia przysłża a teraz ponad dwa tygodnie i nic
!

Zauważ, że ostatnio w innym terminie były wyniki. Zresztą dopiero wczoraj sprawdzali zgodność paragonów, więc nie ma co panikować emotka Czas maja do końca miesiąca i zamiast się wkurzać trzeba wymyślać i wysyłać kolejne hasła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2438004 Napisano: 16.06.2009 05:10:41 w Rossmann
erikakr napisał(a):

No właśnie, więc dlaczego tak. Zawsze wysyłają do drogerii.

Jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz do nich-oni zawsze bardzo szybko odpisuja (choć pewnie dzisiaj już nie pracują emotka )
Jesli chodzi o przesyłki to dzisiaj też dostałam maila ale w troszke innej formie, bo przez przypadek nie zapisali mnie na liscie laureatów i prezent wyślą mi kurierem emotka
Przy czym to było jasno napisane! Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2437980 Napisano: 16.06.2009 05:04:52 w Rossmann
erikakr napisał(a):

Nie podała Pani drogerii, w której chciałaby Pani odebrać nagrodę w konkursie „Miejsce, do którego wracam…”. Prosimy zatem o przysłanie adresu zamieszkania, na który będziemy mogli wysłać nagrodę.

Nie rozumiem. Mam podać adres drogerii czy domu?
Dostał ktoś kiedys paczkę do domu z rossnet?

Adres zamieszkania to przeciez Twoj domowy adres a nie adres Rosmanna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2437956 Napisano: 16.06.2009 04:48:30 w Pomocy!!!!
nineczka17 napisał(a):

woli napisał(a):

Pomocy!!! Gdzie mozna znaleść na stronie rmf fm cos na temat kampani proszku który mozna było wygrac tydzień temu.???

strony nie ma tylko w radiu byla reklama

rwas napisał(a):

022 2114040 dzwoni sie o pelnej godz 9-14
info na stronce nie bylo-lecialy spoty rekl
nie wiem czy jeszcze trwa

Dzisiaj w samochodzie specjalnie słuchałam RMFu i nie było już informacji o konkursie, zatem konk zakończony a my czekamy na info od nich kto wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Reni

#2437342 Napisano: 16.06.2009 11:41:49 w Rossmann
Posprawdzajcie maile bo tak jak pisalam mdw Rossnet rozsyła info o dodatkowych wygranych ze Skarbu, coś pomieszali we wczesniejszej liscie laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0