Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonooka85
Postów 793
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubrania w większości już na mnie nie wchodzą, ale wspomnienia zostaną na całe życie
aaa nad zgłoszeniem myślałam chyba tydzień, dzień w dzień powtarzając Mężowi, że wygranie w tym konkursie jest nierealne; po wysłaniu odpowiedzi przyszło mi do głowy, że mogłabym jeszcze zamienić jeden w y r a z
*aj, no tak - Sablewską też miło było poznać
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gry z konkursu AleJapa
Nestle dzienna za (chyba) sobotę
i bileciki do kina L. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od Mokate
przed chwilą Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LejziDejzi Tobie również! piątka!
joasiunia no niezły czad
Ostatnio zastanawiałam się, czy i mnie uda się trafić do tego wątku i z czym
No i tak.. wygrałam jednym paragonem. W ogóle mam wrażenie, że u mnie sprawdza się zasada 'im mniej, tym lepiej'.
Przyznam się, że gdy coś wygrywam nie ma już takiego WOW i pierwszy raz od dawna ucieszyłam się TAK BARDZO z wiadomości o nagrodzie.. może właśnie dlatego, że udało się tym jednym jedynym zgłoszeniem.
A tak po głowie chodziła mi wczoraj ta loteria.. Miałam ustawione przypomnienie, że się kończy i męczyła mnie myśl, że powinnam coś jeszcze kupić, że przecież ten ekspres jest do wygrania, że to moja ulubiona kawa, więc co szkodzi zrobić zapas..? Ale sklep jest za daleko, Mąż miał inne plany na wieczór i nie chciałam z siebie robić nadgorliwej-wariatki-konkursowej
P.S. Trzymam kciuki za Wasze wygrane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozmowa z Mężem:
- kurczę chyba lepiej było wygrać ekspres do kawy (zawsze gramy o ten ekspres i ciągle nic)
- no chyba lepiej.. a co my z dzidzią zrobimy?! napisz.. może się ktoś zamieni?
Oczywiście czytajcie to z przymróżeniem oka, my poważni nie jesteśmy.
(tel. 660....6, jedne zgłoszenie) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że niektórzy ludzie nie mają swojego życia, nie widzą swoich problemów, a patologię chcą zrobić z innych.
Ale cóż.. Mąż powiedział, że z ludzi chorych psychicznie nie można się śmiać. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tel. przed chwilą Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dopiero co dziś po południu (zanim jeszcze dopatrzyłam się tego smsa) mówiłam Mężowi, że mój telefon widzę w pewnej loterii, i koniec kropka muszę w końcu wygrać nowy w następnym miesiącu, bo ten mój paroletni wygląda już dość nieestetycznie (dzieci go trochę obgryzły) itd.
A tu taka niespodzianka
Dzięki za info, teraz będę wiedzieć jak to u nich jest
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ja nic o stopniu nie widzę, a w dziennych są takie wpisy :> Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bilety na mecz Polska-Macedonia z "Wstąp do reprezentacji" PZPN Biedra,
dziecko me będzie zadowolone, dopiero co wczoraj wrócił z jakiegoś meczu i podobno był przeszczęśliwy,
ale z wrażenia zasnął zanim zdążyłam go wypytać.
Ups, głupio się przyznać, ale sama nie lubię piłki
Jako że pora obiadowa - smacznego! Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 793
Punkty karne 0
Konkursy dodane