Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonooka85

zielonooka85

#6637628 Napisano: 08.09.2019 16:34:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Danio przed chwilą Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

zielonooka85

#6629951 Napisano: 14.08.2019 01:31:03 w Wkurza mnie...
mama-l-k-m napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Nasza pediatra mnie wkurza! Ale żeby to pierwszy raz
Poszedł Mąż z dzieckiem i bólem brzucha. Dziecko wróciło z ... początkiem anginy (?! ) i antybiotykiem.
Antybiotyku nie dałam, a dziś pediatra zachwycona "oh widzę poprawę, super, proszę kontynuować podawanie".
Cóż - nie odzywałam się, czy może.. zaniemówiłam   
wypadało by tu jeszcze dodać te hasło "gdy widzę swój dyplom inżyniera, to boję się iść do lekarza"

Ja miałam w druga stronę. Młody kaszlał strasznie aż się dusił, temperatury zero a ona do mnie , że to  taka jego uroda a ja mam zrobić sobie drugie dziecko to tym przestane się tak przejmować...2 godziny później leżał na intensywnej terapii..ropne zapalenie płuc, stracił przytomność. W szpitalu do kompletu gronkowca ze skóry  przenieśli mu do krwi i dostał SEPSY....Kiedy poszłam jej wygarnąć to..ja byłam winna bo pewnie jej czegoś nie powiedziałam..wryyy

niestety dobry pediatra to podstawa aby szybko rozpoznał chorobę i postawił dobrą diagnozę.
Nasza super lekarka od września idzie na emeryturę - nie wiem do jakiego lekarza będę teraz chodzić z dziećmi. Teraz porobiłam wszystkie bilanse, szczepienia aby całą 3 obejrzała przed swoim odejściem. Chłopaki dostali skierowania do chirurga na operacje przepukiliny pępkowej i chirurg potwierdził słuszność decyzji.
A uwielbiałam ją za to że nie dawała od razu antybiotyku - badania crp to podstawa u niej była. Córka jak miała 5mc mi gorączkowała po 40C przez 3 dni też od razu komplet badań do zrobienia i trafiłyśmy do szpitala z dobrą diagnozą a nie jak inna lekarka że to pewnie trzydniówka.
Oby dzieci oszczędziły mnie w tym sezonie jesienno- zimowym i swoim chorowaniem.

W temacie wkurza mnie że już 3 miesiąc odpuszczam w chodzeniu na fitness - wczoraj w domu po 30min byłam umęczona jak po 50min na fitnesie na który chodziłam - a dziś ramiona bolą.. trzeba wrócić bo kondycja będzie gorsza..

No właśnie.. ta nasza wkurza mnie antybiotykami na wszystko. Diagnozy też jak widać stawia dość śmieszne. Na szczęście dzieci na nic poważnego nie chorują (chociaż kto wie..) i chodzę do niej tylko żeby osłuchała. Ale na co ja w sumie liczę.. że słuch ma dobry? Mnie dziś powiedziała, że zależy jej na dobru moich dzieci, przecież dlatego pracuje. Według mnie.. to ona w tej pracy „wróży z kuli”. Nie pytajcie dlaczego i po co jestem do niej zapisana. Chyba tylko..bo jest... blisko.
Powinnam się wkurzyć sama na siebie, albo na Męża, że go posłuchałam zapisując się. No ale kto to wiedział, że zatrudnią taką lekarkę. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6629519 Napisano: 13.08.2019 00:39:44 w Wkurza mnie...
Nasza pediatra mnie wkurza! Ale żeby to pierwszy raz emotka
Poszedł Mąż z dzieckiem i bólem brzucha. Dziecko wróciło z ... początkiem anginy (?! emotka ) i antybiotykiem.
Antybiotyku nie dałam, a dziś pediatra zachwycona "oh widzę poprawę, super, proszę kontynuować podawanie".
Cóż - nie odzywałam się, czy może.. zaniemówiłam emotka  

wypadało by tu jeszcze dodać te hasło "gdy widzę swój dyplom inżyniera, to boję się iść do lekarza" Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6627230 Napisano: 05.08.2019 13:05:57 w Informują
Automat Nestle dzwonił do Męża, tylko nie jestem pewna, czy to pierwszy, czy drugi dzień konkursu. A do mnie nie?! „Czy mogę w czymś jeszcze pomóc” „w niczym, dziękuję” „ Twoje pytanie mnie zaskoczyło, przekażę je do działu obsługi” ..
12:23 Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6626601 Napisano: 02.08.2019 16:19:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
o matko!
już miałam przeklinać Milko, iż wzięło me zdjęcie do galerii na stronie, a nagrody nie dało
ale przed sekundą dostałam @ i pomyślałam sobie " o fajnie będę mieć opaskę z zegarkiem"
a chwilę później doczytałam, że to hulajnoga
i mnie zatkało
nie często tak się dziwię wygranymi emotka

a w ogóle, to jakiś czas temu Mąż wygrał zestaw koszulek z lodów Manhattan, rozbawiła mnie ta wygrana, ale jak na zdjęcie odkładane do ostatniej chwili, to i tak nieźle emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6625387 Napisano: 30.07.2019 19:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

slonecznik1309 Niee, ale wgrywałam zdjęcie paragonu z produktem

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6621271 Napisano: 17.07.2019 23:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wilhelmzdobywca napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Czy jadąc na wczasy tez bierzecie pudło paragonów? emotka

Ja ostatnio wiozłam torebkę z kapslami... Paragonów siatka też przejechała w tę i z powrotem, wolę nie myśleć, o ilu konkursach zapomniałam emotka

Konkursowicz to chyba nigdy nie ma wakacji, jak nie jakiś paragon do zgłoszenia, to trzeba zrobić zdjęcie z produktem do konkursu emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6621266 Napisano: 17.07.2019 23:28:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jadąc na wczasy tez bierzecie pudło paragonów? emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6620972 Napisano: 17.07.2019 01:28:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

anaesth napisał(a):

mczarna napisał(a):

No to mamy pełen szał- 1 osoba pochwaliła się z Crunchips ...Gdzie reszta?

No właśnie, gdzie moja konsola?! emotka
A tak serio, to wg regulaminu 15.07. miało być losowanie, a potem do 3 dni roboczych na informowanie. Tak szybko wysłali maile? emotka

tez się zdziwiłam tym wpisem w mdw i brakiem innych...

to ja się przyznam do popełnienia jednej 50 z 9.07 chyba, ale oddałam jĄ siostrze (bo jak do mnie na konto wpłynie, to klapa, ciężko później się z kasĄ rozstać emotka ), to nie wiem czy ja wygrałam, czy ona emotka  ;) Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

zielonooka85

#6620540 Napisano: 16.07.2019 09:23:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

mrs-mg napisał(a):

Konkurs Wasa na 100 - wygrałam w nim hulajnogę w ostatnim etapie. Sprawdzałam wcześniej w regulaminie i dam sobie rękę uciąć, że jak byk stało, że jej wartość to około 1200 zł. Teraz jest napisane, że wszystkie nagrody są warte ok. 500 zł. Czy ktoś to jeszcze zauważył albo jest w podobnej sytuacji? A może ktoś ma stary regulamin przed zmianami?
Nie dostałam jeszcze hulajnogi, więc dopuszczam możliwość, że i tak przyjdzie model w granicach pierwszej ceny, ale ten zapis w regulaminie trochę mnie zmartwił, bo różnica w wartości jest jednak spora. Czy organizator może w ogóle coś takiego zrobić?

Ja od bardzo dawna widziałam zapis o cenie wszystkich nagród. Jeśli przyślą nagrody takie jak na zdjęciu to dostaniesz:
https://www.sklep-presto.pl/victoria-sport-hulajnoga-elektryczna-modern-bug-enero-120w-4722654/

Wszystkie nagrody w tym konkursie miały wartość ok 500 zł, też sprawdzałam tę hulajnogę i to ta z linku wyżej emotka Wyświetl w wątku >>
1 mrs-mg 0

zielonooka85

#6619005 Napisano: 11.07.2019 01:47:26 w co chcielibyście wygrać?

zielonooka85

#6618050 Napisano: 08.07.2019 19:15:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Są już wyniki Robico Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6617279 Napisano: 05.07.2019 23:22:56 w moje dzisiejsze wygrane :)

zielonooka85

#6617225 Napisano: 05.07.2019 20:17:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

katsal napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tak marnie w Tchibo na forum? Nikt nie wygrał za pierwszy dzień?

Na to wygląda, no chyba,że jeszcze nikt się nie pochwalił - w każdym razie ja 0/2 :

U mnie 0/3

Z pierwszy dzień ja. 1/1 cud jakiś. Wyświetl w wątku >>
2 e-e, fiona25 0

zielonooka85

#6617098 Napisano: 05.07.2019 16:03:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chciałam napisać, że u mnie "Eee tylko bilet do cc od Tchibo".. ale z drugiej strony, nie jest źle.. przynajmniej zostałam wyróżniona.
pierwszy dzień, @ sprzed dwóch godzin znalazłam w spamie
w pobliżu same Heliosy emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6616378 Napisano: 03.07.2019 22:42:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reolo3 napisał(a):

mczarna napisał(a):

reolo3 napisał(a):

O której to gracie w Żywcu, że wygrywacie? N-ty kod i nic emotka emotka

Myślisz,że ktoś tobie to zdradzi? haha 

Masz rację, poniosło mnie  emotka

to pewnie było pytanie retoryczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6615571 Napisano: 01.07.2019 23:00:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
o matko jest rower u Siostry emotka
B-stok emotka
22:25 Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6615484 Napisano: 01.07.2019 18:48:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
informowali dziś z płatów nestle..  dziewczyna brata wygrała walizkę,
nawet nie wiedziałam, że bierze udział w loteriach, a tu się okazuje, że w którejś z mk cafe wygrała ekspres LoL
a to u niej są te nagrody, o które gram emotka  ha ha Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6615153 Napisano: 01.07.2019 00:08:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

Przypominajka - do dziś ważny jest kod na fotoalbum CEWE  wygrany w konkursie Kinder Chocolate Edycja Retro – Mamy wspomnienia”  a także bon do LIDLA wygrany w konkursie wielkanocnym TYMBARK.

myślałam, że już zmarnuję ten kod.. gdyby nie Mąż nie ogarnęłabym książki, za długo myślę nad wyborem zdjęć, wyszedł nam miszmasz, ale przynajmniej z każdym zdjęciem związane jest jakieś wspomnienie
uff pierwszy dzień miesiąca, przeżyłam wczoraj, chociaż przyznaję, że zmarnowały mi się jakieś dwa paragony, co prawie się nie zdarza 
ufffff Wyświetl w wątku >>
0 0