Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonooka85

zielonooka85

#6645791 Napisano: 04.10.2019 15:39:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No nie wierzę..z BIC tym razem nic? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6644392 Napisano: 01.10.2019 00:15:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Konkursy bic kids. Trzeba tam wpisać dane dziecka, wiek. Czy to jest później jakoś weryfikowane przez agencję? 

nie emotka  to jest potrzebne do oceny pracy - wiadomo, że 4latek nie zrobi takiej jak 10l. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6644207 Napisano: 30.09.2019 14:05:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon 100 zł Velvet C4 
tel. przed chwilą Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6644205 Napisano: 30.09.2019 14:03:47 w Informują
Velvet bony tel. 6000.... Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6641912 Napisano: 20.09.2019 23:08:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Hmm a w SMS Loozz mieliście podany stopień nagrody, czy tylko „wygrywasz nagrodę”? 
Bo ja nic o stopniu nie widzę, a w dziennych są takie wpisy :>

U Los Mejores sms'y o tresci "wygrywasz nagrode" (bez stopnia) oznaczaja ZAWSZE glowna.

No nie mów! Znaczy piszesz mi, że wygrałam telefon?! emotka  
A dopiero co dziś po południu (zanim jeszcze dopatrzyłam się tego smsa) mówiłam Mężowi, że mój telefon widzę w pewnej loterii, i koniec kropka muszę w końcu wygrać nowy w następnym miesiącu, bo ten mój paroletni wygląda już dość nieestetycznie (dzieci go trochę obgryzły) itd.
A tu taka niespodzianka emotka

Dzięki za info, teraz będę wiedzieć jak to u nich jest emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6641896 Napisano: 20.09.2019 21:32:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hmm a w SMS Loozz mieliście podany stopień nagrody, czy tylko „wygrywasz nagrodę”? 
Bo ja nic o stopniu nie widzę, a w dziennych są takie wpisy :> Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6640875 Napisano: 18.09.2019 01:33:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs o.b. na instagramie, bony new balance - wykorzystałam je w ostatniej chwili, ale buty które przyszły.. hmm rozmiar to jakiś kosmos, w sumie model na żywo też mi się nie podoba i moje pytanie: czy ktoś zwracał je i dostał zwrot pieniędzy na konto zamiast bonu? czy może w ogóle nie da się tego zwrócić i bon przepada? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6638781 Napisano: 11.09.2019 15:43:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
o i voucher na zagerek, mam nadzieję, że nie będzie mi robić tic tac tic tac; a już miałam ponarzekać, że nic w tym nie wygrałam, tylko wiecie jak to jest - głupio narzekać, jeśli wygrało się w czymś innym emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6638776 Napisano: 11.09.2019 15:31:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wiadomości znad robienia obiadu:
Bilety na mecz Polska-Macedonia z "Wstąp do reprezentacji" PZPN Biedra,
dziecko me będzie zadowolone, dopiero co wczoraj wrócił z jakiegoś meczu i podobno był przeszczęśliwy,
ale z wrażenia zasnął zanim zdążyłam go wypytać.
Ups, głupio się przyznać, ale sama nie lubię piłki emotka
Jako że pora obiadowa - smacznego! Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6638643 Napisano: 11.09.2019 11:54:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wyróżnienie w „Wykadruj zmiany”, czymkolwiek ono jest emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6637628 Napisano: 08.09.2019 16:34:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Danio przed chwilą Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

zielonooka85

#6629951 Napisano: 14.08.2019 01:31:03 w Wkurza mnie...
mama-l-k-m napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Nasza pediatra mnie wkurza! Ale żeby to pierwszy raz
Poszedł Mąż z dzieckiem i bólem brzucha. Dziecko wróciło z ... początkiem anginy (?! ) i antybiotykiem.
Antybiotyku nie dałam, a dziś pediatra zachwycona "oh widzę poprawę, super, proszę kontynuować podawanie".
Cóż - nie odzywałam się, czy może.. zaniemówiłam   
wypadało by tu jeszcze dodać te hasło "gdy widzę swój dyplom inżyniera, to boję się iść do lekarza"

Ja miałam w druga stronę. Młody kaszlał strasznie aż się dusił, temperatury zero a ona do mnie , że to  taka jego uroda a ja mam zrobić sobie drugie dziecko to tym przestane się tak przejmować...2 godziny później leżał na intensywnej terapii..ropne zapalenie płuc, stracił przytomność. W szpitalu do kompletu gronkowca ze skóry  przenieśli mu do krwi i dostał SEPSY....Kiedy poszłam jej wygarnąć to..ja byłam winna bo pewnie jej czegoś nie powiedziałam..wryyy

niestety dobry pediatra to podstawa aby szybko rozpoznał chorobę i postawił dobrą diagnozę.
Nasza super lekarka od września idzie na emeryturę - nie wiem do jakiego lekarza będę teraz chodzić z dziećmi. Teraz porobiłam wszystkie bilanse, szczepienia aby całą 3 obejrzała przed swoim odejściem. Chłopaki dostali skierowania do chirurga na operacje przepukiliny pępkowej i chirurg potwierdził słuszność decyzji.
A uwielbiałam ją za to że nie dawała od razu antybiotyku - badania crp to podstawa u niej była. Córka jak miała 5mc mi gorączkowała po 40C przez 3 dni też od razu komplet badań do zrobienia i trafiłyśmy do szpitala z dobrą diagnozą a nie jak inna lekarka że to pewnie trzydniówka.
Oby dzieci oszczędziły mnie w tym sezonie jesienno- zimowym i swoim chorowaniem.

W temacie wkurza mnie że już 3 miesiąc odpuszczam w chodzeniu na fitness - wczoraj w domu po 30min byłam umęczona jak po 50min na fitnesie na który chodziłam - a dziś ramiona bolą.. trzeba wrócić bo kondycja będzie gorsza..

No właśnie.. ta nasza wkurza mnie antybiotykami na wszystko. Diagnozy też jak widać stawia dość śmieszne. Na szczęście dzieci na nic poważnego nie chorują (chociaż kto wie..) i chodzę do niej tylko żeby osłuchała. Ale na co ja w sumie liczę.. że słuch ma dobry? Mnie dziś powiedziała, że zależy jej na dobru moich dzieci, przecież dlatego pracuje. Według mnie.. to ona w tej pracy „wróży z kuli”. Nie pytajcie dlaczego i po co jestem do niej zapisana. Chyba tylko..bo jest... blisko.
Powinnam się wkurzyć sama na siebie, albo na Męża, że go posłuchałam zapisując się. No ale kto to wiedział, że zatrudnią taką lekarkę. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6629519 Napisano: 13.08.2019 00:39:44 w Wkurza mnie...
Nasza pediatra mnie wkurza! Ale żeby to pierwszy raz emotka
Poszedł Mąż z dzieckiem i bólem brzucha. Dziecko wróciło z ... początkiem anginy (?! emotka ) i antybiotykiem.
Antybiotyku nie dałam, a dziś pediatra zachwycona "oh widzę poprawę, super, proszę kontynuować podawanie".
Cóż - nie odzywałam się, czy może.. zaniemówiłam emotka  

wypadało by tu jeszcze dodać te hasło "gdy widzę swój dyplom inżyniera, to boję się iść do lekarza" Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6627230 Napisano: 05.08.2019 13:05:57 w Informują
Automat Nestle dzwonił do Męża, tylko nie jestem pewna, czy to pierwszy, czy drugi dzień konkursu. A do mnie nie?! „Czy mogę w czymś jeszcze pomóc” „w niczym, dziękuję” „ Twoje pytanie mnie zaskoczyło, przekażę je do działu obsługi” ..
12:23 Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6626601 Napisano: 02.08.2019 16:19:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
o matko!
już miałam przeklinać Milko, iż wzięło me zdjęcie do galerii na stronie, a nagrody nie dało
ale przed sekundą dostałam @ i pomyślałam sobie " o fajnie będę mieć opaskę z zegarkiem"
a chwilę później doczytałam, że to hulajnoga
i mnie zatkało
nie często tak się dziwię wygranymi emotka

a w ogóle, to jakiś czas temu Mąż wygrał zestaw koszulek z lodów Manhattan, rozbawiła mnie ta wygrana, ale jak na zdjęcie odkładane do ostatniej chwili, to i tak nieźle emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6625387 Napisano: 30.07.2019 19:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

slonecznik1309 Niee, ale wgrywałam zdjęcie paragonu z produktem

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6621271 Napisano: 17.07.2019 23:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wilhelmzdobywca napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Czy jadąc na wczasy tez bierzecie pudło paragonów? emotka

Ja ostatnio wiozłam torebkę z kapslami... Paragonów siatka też przejechała w tę i z powrotem, wolę nie myśleć, o ilu konkursach zapomniałam emotka

Konkursowicz to chyba nigdy nie ma wakacji, jak nie jakiś paragon do zgłoszenia, to trzeba zrobić zdjęcie z produktem do konkursu emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6621266 Napisano: 17.07.2019 23:28:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jadąc na wczasy tez bierzecie pudło paragonów? emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6620972 Napisano: 17.07.2019 01:28:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

anaesth napisał(a):

mczarna napisał(a):

No to mamy pełen szał- 1 osoba pochwaliła się z Crunchips ...Gdzie reszta?

No właśnie, gdzie moja konsola?! emotka
A tak serio, to wg regulaminu 15.07. miało być losowanie, a potem do 3 dni roboczych na informowanie. Tak szybko wysłali maile? emotka

tez się zdziwiłam tym wpisem w mdw i brakiem innych...

to ja się przyznam do popełnienia jednej 50 z 9.07 chyba, ale oddałam jĄ siostrze (bo jak do mnie na konto wpłynie, to klapa, ciężko później się z kasĄ rozstać emotka ), to nie wiem czy ja wygrałam, czy ona emotka  ;) Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0