Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika domika

domika

#6793961 Napisano: 09.07.2021 09:58:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

domika napisał(a):

Czy jest gdzieś gotowe oświadczenie do pobrania z Eurosklepu ?

Jest na głównej stronie http://www.ustrzelnagrody.pl/, jeżeli o ten konkurs chodzi?

dzięki, ślepam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6793959 Napisano: 09.07.2021 09:50:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest gdzieś gotowe oświadczenie do pobrania z Eurosklepu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6793836 Napisano: 08.07.2021 16:51:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
słuchawki z Euro, głosnik oraz zestaw kaw z Jacobs Intermarche emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6793330 Napisano: 06.07.2021 21:25:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawlis11 napisał(a):

Przyznam się, że również zawiedziony byłem tym, że w konkursie Wawela nie wygrałem.
Po pierwsze dlatego, że we wcześniejszym konkursie z Wawela, którego również Fortuna PS była organizatorem dokończyłem JEDNO zdanie.
Ponieważ nic nie wygrałem, to w konkursie Cechini postanowiłem ułożyć wierszyki. Wysłałem 4 ciekawe zgłoszenia. Pokazałem nawet znajomym polonistom, by ocenili.
Chciałbym nadmienić, że Facebook Wawela śledziłem parę dni temu, z którego wynika oburzenie konkursowiczów - wygrał wierszyk nawiązujący do produktów.
Daję słowo Wam, ze gdybym wiedział, że wywoła to takie oburzenie dokończyłbym KILKA zdań - NIE w postaci wierszyka, tylko ciekawej prozy.
Ja sam zgłosiłem 4 paragony, czyli cztery prace.
Nie zostałem poinformowany, jakie moje zgłoszenie (praca) wygrało i który skan paragonu mam przesłać – wysyłam wszystkie w takim razie. To nie było sprecyzowane w wiadomości zwrotnej! Bardzo nieprofesjonalne podejście.
Przecież miałem kilka zgłoszeń z innymi paragonami, po czym kupowałem kolejne produkty i rejestrowałem nowe paragony. Musi być najpierw zakup, a potem zgłoszenie, co jest jasne w regulaminie.
Chciałbym poznać swoją zwycięską pracę i pracę zwycięzcy samochodu.
Moja Mama, mój Tata i inni członkowie rodziny rejestrowali paragony - wysyłali zgłoszenia. Po kilka prac - prozą. Czyżby ichniejsza „nowoczesna technologia” zdyskwalifikowała resztę mojej rodziny, ponieważ wysyłaliśmy z tego samego numeru IP?! Istnieje takie prawdopodobieństwo, bo w innych konkursach (typu loteria) mogli stosować ten mechanizm. Tutaj może być wina systemu. Gdybyśmy o tym wiedzieli, to byśmy skorzystali z komputerów sąsiadów, bo wedle regulaminu każdy członek rodziny powinien mieć równe szanse - wszyscy się posługiwali swoimi adresami mailowymi z tego samego IP. Na jedna osobę przypada jedna nagroda... W loteriach Smolara dyskwalifikują innych członków z jednego gospodarstwa domowego, co jest dyskryminujące, tu nic takiego nie było. Bardzo prawdopodobne filtrowanie zgłoszeń po adresie IP. Tyle zgrzewek myśmy zakupili, tyle prac (jedno zdanie, kilka zdań, ciekawy zapis). A pozostali nic nie wygrali, co jest bardzo oburzające. W konkursie-loterii Milka, organizowanej kiedyś przez Dino, było lepiej. Było 30 bonów do rozlosowania – wysłałem kilka i zostałem wylosowany. W zeszłorocznej Dino dwa razy zostałem wylosowany i było mniej nagród (50, 100?) – mimo, że mniej zgłoszeń wysłałem niż w tym roku. Szanse były nieograniczone dla wszystkich, bo to były loterie, ale zdaniem moim, skoro tutaj zasady są tak zawężone i ograniczone, odpowiedzi kreatywne, to podejrzane jest to, dlaczego prace moich członków rodziny nie zostały nagrodzone.

Mogę Cię zapewnić że nie "banują" po IP emotka

A jeżeli wysłałeś kilka zgłoszeń a nie wiesz które wygrało - zawsze wysyła się wszystkie zgłoszone paragony. I to jest standard w większości agencji. Wyświetl w wątku >>

domika

#6793242 Napisano: 06.07.2021 14:45:16 w Czy informują/ informowali?
pink086 napisał(a):

Ciechini wszystko poszło?

bony 0 14:36 Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

domika

#6793234 Napisano: 06.07.2021 14:38:21 w Informują
Informują z Konkurs "Cechini Muszyna" Dino

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6793188 Napisano: 06.07.2021 12:55:52 w moje dzisiejsze wygrane :)

domika

domika

#6793000 Napisano: 05.07.2021 15:06:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

domika

#6792950 Napisano: 05.07.2021 12:36:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To i ja przycupnę. Czerwiec skończył sie z przytupem - czas dobrze rozpocząć lipiec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6792946 Napisano: 05.07.2021 12:05:08 w Czy informują/ informowali?
olivkap napisał(a):

Czy z konkursu "Kierunek: Dominikana z Carlo Rossi" już informowali?

do 8 mają czas Wyświetl w wątku >>

domika

#6792933 Napisano: 05.07.2021 11:18:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Kawa Astra rozwiązana?Bo cisza w eterze.

Była dyskusja na ten temat, podobno już dawno ponformowali a nagrody są już u zwycięzców Wyświetl w wątku >>
1 soulfly 0

domika

#6792912 Napisano: 05.07.2021 09:52:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy Singleton/Tallisker wysyłali już nagrody ? Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6792804 Napisano: 04.07.2021 11:59:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię bon empik 500 zł na bon rtv euro agd o tej samej wartości emotka

Wymienię bon media expert o wartości 300 zł ( mam 2 bony) na bon rtv euro agd o tej samej wartości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6792550 Napisano: 02.07.2021 13:58:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W końcu rower Hortex , przywiózł przedstawiciel. Wyświetl w wątku >>

domika

#6792523 Napisano: 02.07.2021 12:08:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
atyde25 napisał(a):

Po 25 latach grania racja już trochę to się człowiek otrzaskał,że tyle można fajnych rzeczy wygrać.No i się nauczył  nie wtajemniczać i nie chwalić się.Bo ludzie to negatywnie przyjmują tym bardziej rodzina.Nigdy tyle  mnie złego nie spotkało niż tego od mówienie co wygrałam:)  I te   szczere gratulacje przez zaciśnięte zęby.Mniej wiesz,spokojniej śpisz.Ale to z czasem przychodzi ta wiedza i bolesna lekcja jest.Albo  to  dopytywanie wygrałaś  kłamiesz kupiłaś i udajesz hahaha:P Nawet nie chcę myśleć co mają rekiny co potykają się o te rowery,telewizory i inne rzeczy w garażach.A hasło wygrasz mi????????

Niestety z rodziną no to wiadomo najlepiej na zdjęciu emotka
U mnie bracia i mama spoko cieszą się z moich wygranych tym bardziej,że zawsze coś ode mnie dostaną emotka
Natomiast dalsza rodzina ... nie chwalę się ani nie sprzedaję nic bo dla nich wygrana to przecież darmocha wiec powinnam im sprzedać za 10 % wartości ceny albo najlepiej dac im w prezencie.  Wyświetl w wątku >>

domika

#6792499 Napisano: 02.07.2021 10:30:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
ivanotta napisał(a):

belca napisał(a):

freyja88 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Moi trzej fajni kurierzy zawsze pytaja Co wygralam tym razem.... i znienawidzone przeze mnie haslo..."pani to ma szczęście " emotka

No no...szczęście to ma ten co wygra sobie czas w natłoku codziennych obowiązków i zajęć na zastanowienie się i napisanie czegokolwiek na konkurs. Ja to nie zawsze mam to szczęście, ale "robim co możem" emotka

Mój kurier plotkarz swego czasu obgadał mnie...do mnie emotka Bo mnie nie poznał bez makijażu emotka Odbierałam nagrodę u narzeczonego,  a ten zaczął wywód jakie to nagrody wozi do takiej jednej tu z osiedla emotka

Ja to czekam aż wroce do roboty i z moim kurierem ulubionym bedziemy sobie pić kawe i pączki wcinać od czasu do czasu emotka . Czasem coś ode mnie odkupi w dobrej cenie i sam sobie zawiezie towar do domu. Dobry układ emotka

Ja żyję dobrze z wszystkimi kurierami oprócz tego z dpd, który ma pretensje do całego świata ze taką ma pracę ...

Reszta jest super emotka

Uwielbiam panią z Fedexu - super babka, która nigdy nie narzeka i dlatego często za miłą usługę dostaje ode mnie czekoladę, piwko bezalkoholowe albo winko emotka Zresztą ja zawsze staram się odwdzięczyć kurierom za to że idą mi na rękę.
Warto z nimi dobrze żyć - mnie tam taki drobny gest nic nie kosztuje emotka a im myślę, że jest miło gdy jakiś drobiazg dostaną. Wyświetl w wątku >>

domika

#6792375 Napisano: 01.07.2021 19:21:52 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

Braliscie/ zamierzacie wziąć udział w loterii szczepionkowej?  Czy ktoś z Was lub bliskich wygrał coś tam?

Weźmiemy udział emotka Nie znam jednak nikogo kto by już wygrał Wyświetl w wątku >>

domika

#6792374 Napisano: 01.07.2021 19:20:55 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

quaresma86 napisał(a):

Witam. Mam bon do dino.. tylko że ważny do wczoraj. Przepadło czy jest szansa na ich zrealizowanie?

Pisz do działu marketingu - albo przedłużą, albo nie przedłużą terminu. Innej rady nie ma.
https://grupadino.pl/kontakt/

W sklepie nie zrealizują bo sprawdzają daty, Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6792373 Napisano: 01.07.2021 19:20:10 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

margobb napisał(a):

kreatia napisał(a):

agicho napisał(a):

margobb napisał(a):

I co z tą Astra ITM? Ktoś może potwierdzić, że informowali? 

Astra nadal cisza(?) Mieli czas do 30.06 emotka

cisza emotka

Napisali mi @ dzisiaj, że laureaci już dawno poinformowani i już nawet nagrody mają w domu...

No to kurde tyle dyskusji było, nikt doslownie ani jedna osoba nie mogla się pochwalić..

Ktoś mógł po prostu napisać że informowali i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0