Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika domika

domika

#6767221 Napisano: 01.03.2021 14:12:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ładnie proszę o łaskawy marzec emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6767093 Napisano: 28.02.2021 18:07:19 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

superloser napisał(a):

kalinea napisał(a):

Zastanawiam sie jak patrzą na Was kasjerki jak kupujecie produkty na kilka paragonów? Mnie jedna chciała dzis zabić wzrokiem ale nic nie powiedziała emotka  

Sa kasy samoobslugowe, wiec po problemie  emotka

Z tym też różnie bywa. emotka  

Mnie to zastanawia czemu tak krzywo patrzą ? Przecież i tak siedzi na kasie to bez różnicy jej czy kasuje 7 razy Ciebie czy inne osoby w kolejce.
Bardziej to moga się wkurzać osoby stojące za nami emotka a nie kasjerki. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

domika

domika

domika

#6766716 Napisano: 25.02.2021 21:53:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy e-bon z loterii"Bądź przy kasie" 50 trzeba realizować za jednym zamachem?

jak mi wiadomo karty biedronki są wielorazowe, ale niech ktoś potwierdzi, bo nie miałem karty z tego konkursu.

Wielorazowe emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

domika

#6766642 Napisano: 25.02.2021 13:50:14 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie że regulaminowa wartość nagród jest daleka od realnej... Z ciekawości zajrzałam ile warte te super kominy z kinder które na olx można kupić od 10 zł wzwyż za sztukę - Nagrody III stopnia: 300 sztuk nagród w postaci zestawu szalika typu „komin” o wartości 184,50 zł (słownie sto osiemdziesiąt cztery złote i 50/100). Przecież to jest chińska szmatka... Skąd oni te ceny biorą???

Niestety nie pierwszy konkurs z takimi odrealnionymi cenami i pewnie nie ostatni emotka
Wystarczy przypomnieć sobie torby z Fantasii po 100 zł czy z Kujawskiego bodajże tak samo wycenione emotka Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

domika

#6766635 Napisano: 25.02.2021 13:23:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie konkursu WAWEL - dobrze nadziany - poprawili regulamin z błędami w gramaturze oraz napisali że Advocat opisany jako Maciek można wysyłać - akceptują emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

domika

#6766633 Napisano: 25.02.2021 13:07:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie wiem jak ugryźć to Raffaello emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6766425 Napisano: 24.02.2021 12:19:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

emotka 4 konkursy z dnia kota rozwiązane i ani pół nagrody emotka czemu? przecież mam takiego fajnego kota...

Ja mam 3 koty i też zero nagród emotka

W temacie: nic  dziś nie wpadło - ani dla mnie ani dla kota  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6766393 Napisano: 24.02.2021 09:27:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pudliszki - nagroda ale nie dotarła bo wszystko potłuczone emotka Czy pisaliście do organizatora w tej sprawie ? Czy czekacie aż sami wyślą kolejną paczkę ? Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6766358 Napisano: 23.02.2021 21:53:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

domika napisał(a):

Batony Advocat z Wawel w 3 sklepach na paragonie widnieją jako Maciek .... Dwie zakupione mini Mocno orzechowe mają nie 46 g a 44 g . Opakowanie i reszta się zgadza.
Szału dostanę z tymi opisami,

Fortuna w regulaminie ma same błędy odnośnie produktów. Takie gramatury jak oni sobie wymyślili nie istnieją. Nawet w sklepie firmowym Wawel takich nie ma emotka

Też mam opis Maciek, już się zastanawiałam , czy firm nie pomyliłam i Wedla czasem nie kupiłam .

Bo ten adwokat to kiedyś był z nazwy Maciek... i w kasie pewnie została stara nazwa Batonu. A kod ten sam i zapewne nikt nie zmienił ...

Dokładnie tak jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6766330 Napisano: 23.02.2021 18:48:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Batony Advocat z Wawel w 3 sklepach na paragonie widnieją jako Maciek .... Dwie zakupione mini Mocno orzechowe mają nie 46 g a 44 g . Opakowanie i reszta się zgadza.
Szału dostanę z tymi opisami,

Fortuna w regulaminie ma same błędy odnośnie produktów. Takie gramatury jak oni sobie wymyślili nie istnieją. Nawet w sklepie firmowym Wawel takich nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6766274 Napisano: 23.02.2021 14:07:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A ktoś czeka jeszcze na patelnię? Ja dziś nie dostałam nic

Ja czekam na produkty. Na razie  cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6766232 Napisano: 23.02.2021 11:18:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy w Wawel dobrze nadziane jest limit znakow? Czytalam regulamin, ale nie widzę żadnego zapisu, więc wolę spytać.

Bez limitu Wyświetl w wątku >>

domika

#6766122 Napisano: 22.02.2021 16:58:45 w SZUKAM....
inska napisał(a):

w jakich sklepach jest kawa Astra Łagodna?
w lidlu nie ma, w auchan nie ma

Stokrotka, Intermarche na 100 % Wyświetl w wątku >>
1 inska 0

domika

#6766112 Napisano: 22.02.2021 16:29:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
xman111 napisał(a):

500zł Wawel Dobrze nadziany emotka

I u mnie 500 emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6766064 Napisano: 22.02.2021 13:00:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

domika napisał(a):

Jakiś czas temu na pewnym profilu na facebooku pewna firma zorganizowała sobie konkurs.
W regulaminie podkreślili że zgłoszenie ma mieć max 400 znaków.
Nagrodzili zgłoszenie mające grubo ponad 700 znaków i na zapytanie dlaczego tak zrobili - odpisali uwaga cytat: "
Przyznaliśmy nagrodę w porozumieniu z fundatorem nagród....i ponieważ jego
wypowiedź szczególnie nam się podobała i w ocenie komisji konkursowej
zasługiwała na wyróżnienie. Wszystkie odpowiedzi były wspaniałe i bardzo
ciekawe, niestety nagrody były tylko 3. Pod uwagę braliśmy wszystkie
odpowiedzi konkursowe, nikt nie został odrzucony ze względu na długość
liczbę znaków. Za chwilę będą kolejne konkursy, zapraszamy do udziału!
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia!"

Brakuje mi słów. Po prostu.

To jest niestety nagminne, ja juz praktycznie odpuściłam konkursy na FB. Masa ludzi gra nawet o pierdoły, wypisując eseje na tysiące znaków i dodając dodatkowo zdjęcie...

Dokładnie. Czasem konkurs o kubek i kalendarz a ludzie robią specjalnie zdjęcia z produktem emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

domika

#6766048 Napisano: 22.02.2021 12:14:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jacu007 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

domika napisał(a):

Jakiś czas temu na pewnym profilu na facebooku pewna firma zorganizowała sobie konkurs.
Nagrodzili zgłoszenie mające grubo ponad 700 znaków i na zapytanie dlaczego tak zrobili - odpisali uwaga cytat: "

Brakuje mi słów. Po prostu.

brakuje emotka regulamin sobie a ludzie sobie... Ale niestety coraz częściej w konkursach na FB widzę takie coś - napisz krótką rymowankę - wygrywa esej. Dokończ zdanie - wygrywa wiersz, napisz 3-4 zdania w odpowiedzi - wygrywa zdjęcie i opowiadanie...

A zgłosenie czegoś takiego do urzędu celnego coś by dało? Czy tylko sąd? (wiadomo, że dla idei, bo koszty sądowe byłby nieadekwatne do ceny nagród).

Gra niewarta świeczki. Ale niesmak pozostał. Wyświetl w wątku >>

domika

#6766044 Napisano: 22.02.2021 12:04:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Brakuje mi słów. Po prostu. Wyświetl w wątku >>

domika

#6765916 Napisano: 21.02.2021 08:52:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Czy w konkursie Mokate ITM nie ma limitu znaków? Bo nie widzę żadnej info w regulaminie  emotka

250 emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0