Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika domika

domika

#6755789 Napisano: 02.01.2021 14:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Pepsi Lidl, tam się tylko wchodzi na messengera pepsi i od razu po prostu tylko odpowiada na pytanie? Nie rejestruje sie paragonu? Nie ma też żadnej zakładki do konkursu na messengerze pepsi

Wyślij np hej i bot sam ci się odezwie i po kolei będzie ci pisał co masz robić Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

domika

#6755763 Napisano: 02.01.2021 12:13:15 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

dobrze jest się odprężyć, zapalić świecę Glade o kojącym aromacie. Nastrój się wtedy zmienia i nie wali w domu jak z rozprutej małpy w ciemnej murzyńskiej chacie...

Czy Wam też czasami przychodzą tylko TAKIE teksty do głowy? emotka

Gdyby były konkursy na świńskie i głupie rymowanki nie musiałabym pracować do końca życia emotka a mój mąż to byłby bilionerem - jemu tylko takie przychodzą do głowy. dlatego już nie prosze go o pomoc, bo jak mi tekst wymysli to ryję potem pół dnia ze śmiechu i kompletnie nic normalnego nie mogę wymyślić emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6755598 Napisano: 31.12.2020 22:02:55 w Życzenia na święta i nie tylko
Dobrego Nowego Roku dla nas wszystkich emotka
Niech się nam darzy,  bramki niech się otwierają a agencje niech nam sprzyjają emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6755444 Napisano: 31.12.2020 10:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

Czy z tego konkursu przychodzi potwierdzenie na email po wyslaniu zgloszenia?
https://www.e-kon...-johnnie-walker.html

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6755440 Napisano: 31.12.2020 09:46:21 w Wkurza mnie...
misiamarysia napisał(a):

jarekcda napisał(a):

pikawka napisał(a):

radosna napisał(a):

pikawka napisał(a):

radosna napisał(a):

mojej mamie na niskie ciśnienie lekarz zalecił koniaczek emotka

Mam prawie 90-letnią ciocię, której lekarz kardiolog też zalecił małe dawki koniaczku. Wyniki jej się poprawiły, nie ma żadnych ubocznych działań stosowania koniaku emotka  A ja piję koniak dla podwyższenia ciśnienia, bo nic innego mi go nie podwyższa.
A czasem przy ciśnieniu 85/55 trudno cokolwiek działać. Poza tym koniak mnie ciut rozgrzewa. Jest mi nienormalnie zimno przez większą część roku. Jeśli macie na to jakiś sposób, będę wdzięczna. Bo ta "zimnica" mnie strasznie wkurza. 

Zbadaj sobie tarczycę. Ja akurat też jestem niskociśnieniowcem, a ciągłe uczucie zimna okazało się u mnie objawem niedoczynności tarczycy. 

Od 10 lat mam Hashimoto, biorę codziennie Euthyrox i mam dobre wyniki, ale to uczucie zimna pogłębia się.

No to u mnie to samo. Też biorę euthtrox i też hashi. Na to uczucie zimna chyba nic nie poradzimy  :

Uczucie zimna może być spowodowane skokami TSH- raz wysokie lub niskie. Mam znajomą, która to ma. Ma właśnie takie objawy.

Może TSH macie dobre, a za niskie Ft3??? Wtedy jest zimno, duszno i różne inne niefajne rzeczy. Wtedy trzeba (lekarz prowadzący oczywiście) spróbować zmienić dawkę, ale nie zawsze pomaga. tarczyca rządzi się swoimi prawami i niekiedy rozstraja cały organizm. Kto nie choruje, nigdy nie zrozumie.

Samo TSH może jedynie sugerować że coś się dzieje z tarczycą - natomiast FT3i FT4 już dokładniej nam powiedzą co jest nie tak. Warto do kompletu jeszcze zrobić Anty TPO i Anty Tg emotka

A w temacie - wkurzam się sama na siebie. Zostawiałma sobie większość konkursów na dziś i teraz zapieprzam wypisując głupoty emotka
Wyświetl w wątku >>

domika

#6755193 Napisano: 30.12.2020 12:29:59 w Wkurza mnie...
flamur napisał(a):

Wkurza mnie, że kupiłem w Lidlu dwupak Mirindy po 2,5 litra butelka, a to przecież trzeba 2 litrową butelkę... 8 złoty w błoto. 

Też się wczoraj naszukałam jak szalona 2 l emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6755163 Napisano: 30.12.2020 11:37:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD - bon polo Berlinki Wyświetl w wątku >>

domika

#6754964 Napisano: 29.12.2020 14:23:39 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

Co to za przesyłka od DRUKARNIA KRISPAUL PULKOTYCKI PAWEL ? Może ktoś kojarzy? Na pewno coś konkursowego, wozi GLS, może ktoś kojarzy? Mam informację o nadaniu dzisiaj tej przesyłki.

Jager Wyświetl w wątku >>

domika

#6754961 Napisano: 29.12.2020 14:15:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

domika

domika

#6754660 Napisano: 28.12.2020 11:11:24 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

długo myślalem, czy brac udział w loterii Monopoly. Poczułem dzisiaj (24.12) impuls i w końcu się zdecydowałem. Zamówiłem grę na empik.com, opłaciłem, ale do końca dnia nie przyszła faktura elektroniczna. Myśłalem, że taki dokument niemal od razu pojawi się na moim koncie. Niestety nie, a zgodnie z regulaminem trzeba mieć nr faktury, żeby sie zgłosić w loterii. 

Na 100% zostanie im z 250 gier do rozdania w 2021r  emotka
Masz nadal szanse emotka

dla mnie ten konkurs jest niepoważny - mam już 2 monopoly w domu i nikt z rodziny nie chce monopoly bo każdy ma a tu mało że trzeba kupić monopoly to jeszcze jest prawie 100% szansa na wygranie monopoly... No litości, kto wymyślał ten konkurs?

To "prawie 100% szansa", jesli losuja 500 gier i 1000 rezerw... jak beda losowac 1 laureat + 2 rezerwy to szanse spadaja  emotka

nie chce mi się wierzyć że znajdzie się 500 ludzi którzy kupią monopoly i wezmą udział w konkursie po to aby wygrać monopoly. No ale może się mylę, w dzisiejszych czasach konkursowicze umieją dobrze kombinować.

ale jeszcze było 25tys złotych do wygrania.

I i360 organizowalo...

Ja też nie dostałam faktury. Wcale. Nawet gdy odebrałam przesyłkę z Żabki.Ani papierowej ani elektronicznej.Żadnej.

Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6754659 Napisano: 28.12.2020 11:10:27 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

długo myślalem, czy brac udział w loterii Monopoly. Poczułem dzisiaj (24.12) impuls i w końcu się zdecydowałem. Zamówiłem grę na empik.com, opłaciłem, ale do końca dnia nie przyszła faktura elektroniczna. Myśłalem, że taki dokument niemal od razu pojawi się na moim koncie. Niestety nie, a zgodnie z regulaminem trzeba mieć nr faktury, żeby sie zgłosić w loterii. 

Na 100% zostanie im z 250 gier do rozdania w 2021r  emotka
Masz nadal szanse emotka

dla mnie ten konkurs jest niepoważny - mam już 2 monopoly w domu i nikt z rodziny nie chce monopoly bo każdy ma a tu mało że trzeba kupić monopoly to jeszcze jest prawie 100% szansa na wygranie monopoly... No litości, kto wymyślał ten konkurs?

To "prawie 100% szansa", jesli losuja 500 gier i 1000 rezerw... jak beda losowac 1 laureat + 2 rezerwy to szanse spadaja  emotka

nie chce mi się wierzyć że znajdzie się 500 ludzi którzy kupią monopoly i wezmą udział w konkursie po to aby wygrać monopoly. No ale może się mylę, w dzisiejszych czasach konkursowicze umieją dobrze kombinować.

ale jeszcze było 25tys złotych do wygrania.

I i360 organizowalo...

Ja też nie dostałam faktury. Wcale. Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6754241 Napisano: 23.12.2020 14:19:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bony  z konkursu Somat w Polomarket emotka Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

domika

#6754198 Napisano: 23.12.2020 11:40:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Niewiadoma z konkursu Soraya w Intermarche okazała sie bonem do Yes emotka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, mili05 0

domika

domika

#6753490 Napisano: 19.12.2020 12:58:42 w Paragony na trwające konkursy
rene napisał(a):

Ma ktoś wolny paragon Winiary z Biedronki?
Mam Mk Cafe! emotka

W senie majonez ? Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6752901 Napisano: 16.12.2020 20:37:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lindor Intermarche, empik 200 smolar Wyświetl w wątku >>

domika

#6752815 Napisano: 16.12.2020 17:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margotkowe napisał(a):

Czy ktoś, kto wygrał w konkursie Soraya ITM dostał po wysłaniu danych jakąkolwiek odpowiedź lub informację, jaką nagrodę wygrał?

Nie dostałam żadnej, od nich nigdy nic nie przychodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6752581 Napisano: 16.12.2020 11:32:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
A jednak wypisuje sie z "dziś nic nie wygrałam" - blender emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6752228 Napisano: 15.12.2020 08:39:37 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

a najgorsze że normalne prace dzieci są bez szans przy takich emotka Dlatego coraz rzadziej namawiam dzieci aby rysowały coś na jakiś konkurs.

Ja mojej córce już też nie mówię o konkursach plastycznych, bo jak widzi potem z jakimi pracami przegrała to jej się nie chce. Woli rysować dla siebie.

Jasne ja nie twierdze, że za wszystkie dzieci rysują rodzice bo są naprawdę dzieciaki obdarzone mega talentem. No ale 90 % biorących udział w konkursie ? emotka Wyświetl w wątku >>