Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika domika

domika

#6731895 Napisano: 26.09.2020 20:39:58 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

Z drugim dzieckiem jestem już mądrzejsza i rezygnuje z pluszaków (zostawiam tylko to bliskie dziecięcemu sercu). wiecie może gdzie w dobie koronowirusa przyjmują kurzolapy (przedszkola i domy dziecka w czasie pandemii nie przyjmują)?
Wiecie może czy studenci ASP przyjmują takie rzeczy (wiem, że kiedys tak, nie wiem jak teraz)?

Zapytałabym w schroniskach dla zwierząt emotka Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

domika

#6731893 Napisano: 26.09.2020 20:37:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

wea86 napisał(a):

soulfly napisał(a):

nataliii napisał(a):

Podpowiecie jak z agnecja First Jesli chodzi o weryfikacje paragonow? Chcą pieczątki czy nie? Bo właśnie kupiłam Jacobs w C4 i opis jest tylko Kawa ziarnista Jacobs. I zastanawiam się czy nie będzie potem problemów;)

Z c4 przejdzie.

Też miałam taki opis w C4 i kazali pieczatke

Ja też i nie kazali.

Ja miałam w polomarket tylko JACOBS i nie chcieli emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6731727 Napisano: 25.09.2020 18:52:58 w Dziś cieszę się z.....
A ja się cieszę, że za godzinkę kolejna kocia bieda znajdzie w moim domku schronienie emotka
To juz trzeci kot ... obawiam się że na tym się nie skończy.
Trza rękawy zakasać i dużo wygrywać, bo kto na veta i żarcie zarobi ? emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6731684 Napisano: 25.09.2020 14:22:44 w moje dzisiejsze wygrane :)

domika

#6731615 Napisano: 25.09.2020 10:33:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

jokan napisał(a):

Przychodzą wam zwrotki z Nestle Dino?

Właśnie wysłałam i nie mam zwrotki. I oczywiście znowu konkurs bez podawania nr paragonu emotka

Też nie mam zwrotki Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

domika

#6731613 Napisano: 25.09.2020 10:17:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
słuchawki Lays Stokrotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6731447 Napisano: 24.09.2020 14:30:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lipa z Tchibo Inter Marche emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6731380 Napisano: 24.09.2020 12:27:28 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Top Market Olewnik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6731336 Napisano: 24.09.2020 11:24:29 w Czy informują/ informowali?
Czy Avanti za ostatni dzień informowało z Lays Stokrotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6731329 Napisano: 24.09.2020 10:49:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
wczoraj 2x 100 dallmayr i bon z Lato aktywnych nagród Wyświetl w wątku >>

domika

#6731297 Napisano: 24.09.2020 08:30:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pc174 napisał(a):

Koszulka Lech - 10 tydzień. Brak info o wysyłce, które były w poprzednich latach...
P.S.
Czy poczta może bez niczego wkładać polecone do skrzynki?  emotka

Tak, w związku z Covid robią to od kilku miesiecy.

W temacie Elseve z dino wczoraj Inpost Wyświetl w wątku >>

domika

#6730971 Napisano: 22.09.2020 19:57:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adriannaa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

adriannaa napisał(a):

xxdesiree napisał(a):

Nestle Złote śniadanie na Instagramie - coś im się pomieszało i podali 3 zwycięzców zamiast 10  emotka

tylko ciekawe czy ktoś już im zwrócił uwagę

Każdy pewnie się obawia, że jak dopyta, czy zwróci uwagę to trafi na czarną listę tych, co już nie wygrają. I wcale się nie dziwię.

Bardzo ciekawe, czemu takie dziwne są dziś wyniki. Zgłoszeń było dużo, więc nie było tak, że nie było komu tych nagród rozdać.
Trzeba doczytać w regulaminie czy mogą nie rozdysponować wszystkimi nagrodami dziennymi, jeśli uznają według ich kryterium, że poziom był nie wystarczający.

przeczytałam regulamin i tam nie ma takich informacji, a poziom wczorajszych zgłoszeń był dość wysoki dlatego może jest szansa, że się po prostu pomylili

A te 3 wybrane w porównianiu z innymi zgłoszonymi sa ... hmm słabe emotka

Wyświetl w wątku >>

domika

#6730679 Napisano: 21.09.2020 18:01:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
jokan napisał(a):

Lech Dino, nadal ślą

Doczłapał i do mnie emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6730612 Napisano: 21.09.2020 15:33:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale że tak nic na tyle nagród od Leszka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6730536 Napisano: 21.09.2020 13:02:59 w moje dzisiejsze wygrane :)

domika

#6730356 Napisano: 20.09.2020 10:17:36 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

orbitka napisał(a):

Wkurza mnie, że konkursy są organizowane w tym samym czasie w różnych produktach. Jak ich nie ma, to sobie myślę "mogliby jakiś fajny konkursik zrobić". Jak się zaczną ( głównie sierpień-listopad) to jakby ich coś opętało. We wszystkim. A ja mam później tyle słodkiego, że rodzina gardzi wafelkami, cukierkami itp.
Aha i wkurza mnie również to, że mało jest fajnych konkursów w proszkach do prania, papierach toaletowych, środkach czystości, czy jakichś zdrowszych produktach spożywczych. Są głównie w chipsach, słodyczach i słodzonych napojach.  I weź tu się zdrowo odżywiaj. 

Z 2 lata temu była loteria na feat&easy - sałaty. Codziennie brałam sobie do pracy. To był jedyny okres kiedy byłam taka fit  emotka
Teraz biorę słodycze ...

Konkursy na środki czystości i prania są cały czas - Non stop ja juz nie ma ich gdzie upychać
loteria E
konkursy E w różnych sklepach
Bref w różnych sklepach
Persil w różnych sklepach
Vanish w różnych sklepach
teraz znowu jest w Henkel w Intermarche
z papieru toaletowego jest Regina cały czas emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6730353 Napisano: 20.09.2020 10:03:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

domika

domika

#6730179 Napisano: 18.09.2020 23:10:57 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Co dla jednego jest śmieciem...................
Ogólnie zgadzam się z wypowiedzią ale nie jej tonem wyższości ja nie gram o śmieci.To o co grasz o auta,bony na wyjazdy,no nie wiem już o karty po 30 tysięcy.To tak prosto napisać ja nie gram o takie rzeczy bo to badziew.I ile aut czy wyjazdów za grube tysiące już masz wygranych?Jak człowiek chce poczuć ten dreszczyk emocji gra dla gry.Ja też myślałam oj po co mi takie bluzy a już mam w szafkach trochę zapasu gum do żucia bo tych ich pastylek szczerze nie znoszę.Grześki też mam a ich nie lubię a jestem zmuszona wciskać w siebie po 1 raz na kilka dni bo nikt u mnie tego nie zje.I po co mi te sznurówki bo bon za 200 zł to by był nadmiar szczęścia.A obudziłam się bo ja nawet sznurówek nie trafiłam.Kinder Bueno akurat lubię ale tak jak w poprzednich ich promocjach niczego nie wygrałam tak i w tej wiem,że nie wygram.Za to odniosłam duży sukces wyleczyłam się z kupowania chipsów i chrupek bo tego to ja nie zjem.A nie będę spragnionym pato pod Biedrą tego wciskać zamiast taniego wina lub piwa bo mnie by wyzwali a cenię sobie jednak spokój i ciszę.
A wracając do tematu nie lubię tak,że kilka dni po 30 stopni teraz 16 i zaraz mam kaszel.A teraz mieć kaszel to jest prawdziwa udręka.

Ja tylko się odniosę do tego, że pomiędzy badziewnymi bluzami a voucherami za 30 tysięcy i autami, jest cała masa mniejszych, ale fajnych nagród, o które można grać emotka Jak ktoś gra dla dreszczyku emocji to jest cała masa konkursów choćby z książkami, płytami, kosmetykami, głośnikami, produktami spożywczymi - rzeczami, które można wykorzystać albo bez wstydu podarować komuś bliskiemu, czy choćby do biblioteki, domu dziecka czy domu samotnej matki emotka

Mnie niezmiennie wkurzają badziewne nagrody w konkursach promocyjnych i ceny usług dentystycznych emotka

Chodzi o to,że gracze sami napędzają rozdawanie takich,, śmieciowych" nagród- gdyby jedna akcja , druga ,zakończyła się niepowodzeniem i  bardzo nikłym zainteresowaniem, to może agencje  oraz sponsorzy  poszliby  po rozum do głowy.Jasne , można komuś podarować wygraną, ale to jest wciskanie komuś tego, co nam niepotrzebne.Jaka gwarancja,że jemu się przyda i spodoba?
Aut wygranych mam  1,drugie rodzinnie, wycieczkę na Kretę, 12 tys., meble za 10 tys.- bo kiedyś to były konkursy...Teraz 50 zł z  Magnesii to wielki wyczyn, ale wodę wypiłam , do zlewu nie wylałam.

no osobiście bluzy z tic tac nikomu bym na prezent nie dała. I co niektórych innych nagród również (pufy, lazy bagi, kubki z reklamą, koszulki, torby itepe) Głośniki - słuchawki - od biedy ujdą. Jak mogę komuś z rodziny oddać to co wygram i jemu się przyda - to tak robię aczkolwiek coraz mniej jest takich nagród do rozdawania. Pół roku temu ludzie rzucili się na bransoletki minky z fantasi i wciąż co niektórzy próbują je sprzedać. Mi osobiście się mega nie podobały choć też raz zagrałam, ale raczej dla zasady (i dla zasady nie wygrałam). Gratuluję Ci takich fajnych wygranych - ja raczej cienki bolek, najwyższa moja wygrana to tysiąc złotych.

Ja grałam o te bransoletki z myślą o licytacjach charytatywnych dla dzieci chorych na SMA.
Miałam ich 10 - 1 zostawiła sobie córka reszta poszła na aukcjach za ponad 1300 zł w sumie emotka

Wyświetl w wątku >>

domika

#6730122 Napisano: 18.09.2020 18:42:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Vanish Tesco bez podania rodzaju nagrody, pewnie bon emotka Wyświetl w wątku >>