Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że muszę iść na operację woreczka i już się boję jak to będzie,
wkurza mnie, że żeby zrealizować jakąś nagrodę to muszę dużo dołożyć, a nie mam,
i że na wymarzone moje meble, na które w końcu uciułałam kasę muszę czekać 12 tygodni i że w domu jest jak w cygańskiej chacie,wszyscy na kupie
Co za niedziela!!! Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież ja i on to jedność Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje ślicznie, troszke sie napracowałam, ale co sie nie robi dla zrealizowania własnych pasji, robienie pracy to przyjemność była i przyjemnie się na makietę patrzy teraz.
Aczkolwiek na wakacje dla całej rodziny to jednak duzo za mało taka nagroda Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dogadałyśmy się mailowo że za tą samą cenę wyślę jej paczką. Poleciałam z wywalonym jęzorem w sobotę, żeby wysłać jej i zapomniałam że miało być priorytet i wysłałam zwykłą paczką. Gościów do mnie z ryjkiem, że nie fair postępuję, że jestem nieuczciwa, że nie tak się dogadałyśmy.Żeby nie było przeprosiłam za swoją omyłkę, a ona dalej swoje. Paczkę dostała wczoraj w poniedziałek. Szła od soboty do poniedziałku.Ale ona uważa że priorytetem by szybciej doszła. WWWrrrr, chyba się starzeję,bo nie rozumiem już młodzieży. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewno jawnie nie napiszą że mozna, ale i tak masa osób wysle, a pożniej opublikuja wyniki i nie bedzie wiadomo kto co wysłał Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej moze w końcu ja bym na wczasy jakies pojechala Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj ja kiedyś w tym katalogu odkryłam informację o wygranej wycieczce do Austrii na narty i trzy ponaglenia czy aby na pewno chcę jechać oczywiście odkryłam to po paru miesiącach i było już po ptakach Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie wiem, wydawały mi się za tanie w stosunku do innych produktów Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na real Żywiec juz nie czekamy? czy wyniki już były? Wyświetl w wątku >>
karolkas