Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karolkas

karolkas

#5399150 Napisano: 12.10.2012 07:43:40 w Biedronka
amaranta86 napisał(a):

jokan napisał(a):

amaranta86 napisał(a):

Wysyłam i wysyłam ale jakoś w gusta nie trafiam a to już naprawdę szczyt moich możliwości, nic lepszego nie wymyślę emotka

moje dzisiejsze poszły, ale bez polotu;-), wiec jutro na nic nie liczę
emotka

a może akurat się trafi! emotka

lewa102 napisał(a):

a mam pytanie do osob co wygraly. Czy ktos mial taka sytuacje ze wysylal przez kilka dni tego samego smsa i np. dopiero trzeciego dnia wpadla za niego nagroda?

dołączam się do pytania emotka

ja za drugim razem na moja mamę na tą samą treść trafiłam, więc może warto codziennie wysyłać to samo.I nie powiem że był to jakies super inteligentne hasło (w każdym bądź razie nikomu się nie podobało) Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5398421 Napisano: 11.10.2012 04:17:00 w Biedronka
czarnygreg napisał(a):

karolkas napisał(a):

Pomóżcie kto mi podpowie jak ma wyglądać ten sms zwrotny gdy sie wygra, cholerka moja mama nie umie danych osobowych wysłać swoich

dane.imię nazwisko.adres.rok urodzenia.zgoda na nr 81020

maja byc kropki, czy przecinki, bo każdy co innego pisze Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5398406 Napisano: 11.10.2012 04:12:22 w Biedronka
Pomóżcie kto mi podpowie jak ma wyglądać ten sms zwrotny gdy sie wygra, cholerka moja mama nie umie danych osobowych wysłać swoich Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5394927 Napisano: 09.10.2012 05:38:24 w Biedronka
przyszłam ponarzekać na biedronę , może w końcu choć jeden bonik ustrzelę, tak dla własnej satysfakcji po prostu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5390262 Napisano: 05.10.2012 04:40:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tablet z biedronki dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5371281 Napisano: 21.09.2012 12:25:52 w Inne mniejsze markety
bc14 napisał(a):

Pytanie do tych co wygrali w Biedronce.
Zgłszenie wyslane na dziecko, to kogo dane im teraz wpisać do rozliczenia z US(NIP, PESEL)?

u mnie było zgloszenie na męża, to jego nip bedzie, aczkolwiek praca była zbiorowa, nie tylko dorosłego. Ale myślę że jak na dziecko było, to i tak nip ustawowego opiekuna musi byc Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5368935 Napisano: 19.09.2012 06:07:52 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

marcin_zelu napisał(a):

Znam jeszcze jedną osobę, która ma tablet. Myślę, że wysyłają info alfabetycznie, więc ostatni trafi do mnie emotka

ale nie zaczęli wcale od początku alfabetu

dokładnie ja mam literkę Ś w nazwisku więc na pewno alfabetycznie nie szło Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5362762 Napisano: 14.09.2012 10:07:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wow ale jazda , super gratulacje emotka Są powody by świętowac Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5362150 Napisano: 13.09.2012 04:51:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
i ja gratuluję, super sprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5352029 Napisano: 04.09.2012 07:21:35 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

i w ten sposób karolkas twoja stopka straciła radosny wydźwięk....

na pocieszenie powiem Ci że pewnie nie jedno dziecko dziś kopnęło matkę w kostkę za utratę dzieciństwa emotka

no dokładnie, przez 6 lat siedzenia w domu myslalam, że świat na zewnątrz jest usłany różami, a tak nie jest emotka praca nie jest do końca po mojej myśli, aczkolwiek i tak się bardzo cieszę że ją mam, pomimo tego, że jest tylko na zlecenie. Może kiedyś dopcham się w końcu do koryta prawdziwych pracowników. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5352000 Napisano: 04.09.2012 07:03:04 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że po pierwszym dniu w szkole i w przedszkolu, zostałam pobita przez jednego synka za to że go zostawiłam w przedszkolu, a drugi się na mnie obraził, że za długo był w świetlicy.Czuję się kurde z tym źle,jak wyrodna matka, że jak ja moge swoim dzieciom to robić. A w pracy tez dołek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5302410 Napisano: 26.07.2012 07:08:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
ashley878 super nagroda, wielkie gratki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5255507 Napisano: 25.06.2012 02:16:53 w Wkurza mnie...
karolkas napisał(a):

Wkurzyłam się na wyniki z puchatka,ot co, odwaliłam taki piękny stadion, tyle pracy i kurde nic nawet nagrody pocieszenia, wrrrr.
Ale cieszę się że od jutra idę do pracy emotka to moja najlepsza wygrana, obym sie tylko w niej utrzymała.

a pójście do pracy wiąże się z nastepnym powodem do wkurzania, że pomimo tego ze będę pracować, to prawie nic z tego nie będę mieć, bo wszystko pójdzie na opiekunkę nad dwójką dzieci. Mój mąż dopiero teraz zobaczył ile kosztuje siedzenie w domu, jak musi zapłacić za nianię.
Będę po prostu pracować na to, żeby miec wpis w papierach że pracowalam. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5255338 Napisano: 25.06.2012 01:13:43 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się na wyniki z puchatka,ot co, odwaliłam taki piękny stadion, tyle pracy i kurde nic nawet nagrody pocieszenia, wrrrr.
Ale cieszę się że od jutra idę do pracy emotka to moja najlepsza wygrana, obym sie tylko w niej utrzymała. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5217361 Napisano: 02.06.2012 05:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

ja dzisiaj kupiłam 2xturek z tym że są to dwa opakowania razem złączone jakaś promocja jest 40% drugi gratis.. fakt faktem dosyć tanio wyszło bo za dwa 6zł płaciłam a na paragonie później widziałam była adnotacja 1xTurek.. czy taki paragon nadaje się do gry?

niekoniecznie, zalezy to pewno od organizatora konkursu. Ja kiedyś na timotei kupilam zestaw złożony z dwóch produktow, na paragonie miałam jedną pozycję. Trzeba było kupić dwa produkty, dwa produkty miałam, ale pozycja jedna na paragonie. Opisałam wszystko w liście do organizatorów, zalączyłam tą opaskę co produkty były złączone i mi uznali. Kalosze przysłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5191291 Napisano: 18.05.2012 08:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jenny21 napisał(a):

joan napisał(a):

Fuj.

A wtyki to owszem, ale tylko takie elektryczne.

Niech pokażą prace laureatów lodówkowych, ale WSZYSTKICH emotka

jenny21 - choć nie grałam, rozumiem Twoje rozgoryczenie...

Nie ukrywam wyslalam dwa zgloszenia na swoje nazwisko - sie postaralam, wydawaloa sie ze jest smiesznie i serowo, a potem jak widze ze wygrywa ta Pani o ktorej sie tyle tutaj na forum naczytalam to wiesz ... coż nie zawsze się wygrywa - trochę naiwnościa bylo tez sadzic ze w piatce bede emotka

ja wiedzialam ze tak bedzie, prace plastyczne do konków na tekst są teraz bardzo popularne, z resztą nie tylko monia posłała, /z tego co pamiętam to Beata S też często na prace plastyczne wygrywa. Dobrze ze nie bralam udzialu,leń ostatnio ze mnie totalny i intuicja mi mowiła ze bez wkładki nie ma szansy po prostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5189778 Napisano: 17.05.2012 09:16:56 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że zeby zrealizować jakąś wygraną nagrodę, to kurde muszę całkiem duzo dopłacać emotka do wyjazdu z opla z itaki 1500 zl dopłaty, do vouchera w hotelu Miłomłyn 550 zł doplaty, do prymata 340zł dopłaty, nie wspomnę że na benzynę ile musze wydać, bo z tego Szczecina to wszedzie daleko.
Za 500 zł doplaty to ja bym spędziła uroczy urlop pod namiotem przez tydzień a nie jeden weekend w hotelu.
Taka nagroda to jak nie nagroda, emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5156002 Napisano: 23.04.2012 06:18:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
bartula napisał(a):

O Matko, jaką dyskusje rozpętałam, niechcący emotka chciałam tylko napisać, że rozumiem dlaczego ktoś się od razu nie chwali. Kobitki spać, jutro poniedziałek emotka emotka

ja kiedyś w konkursie Opel została oskarżona o krypto reklamę, bo mój mąż mial na sobie koszulkę z małym logo Kia, no a ja miałam z dove a dzieci ze Śmiejżelków.No cóż ubrać się nie mam w co, chodzę w tym co wygrywam.Autentycznie myslalam ze ktoś napisze do organizatorów żeby mnie usunąc bo mamy koszulkę Kia,o czym de facto wiedzieli tylko konkursowicze, ktorzy je wygrywali. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5124694 Napisano: 05.04.2012 02:31:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doszedł plecak z gellwe dla synka, nie wiem czemu trochę zawiedziona jestem zawartością, myslalam ze tych produktów będzie więcej, no ale syn szczęsliwy bo plecak mu sie podoba Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#5111261 Napisano: 30.03.2012 05:58:02 w Połączenia nieodebrane
weronetka napisał(a):

karolkas napisał(a):

yonia napisał(a):

karolkas napisał(a):

Czy do kogoś też non stop dzwoni jakiś numer prywatny? juz 4 dzień, dzwoni i się rozłącza zaraz. Wkurza już mnie to.

automat radia zet?

jak automat?

zachęcajacy do slania esów ;/

znowu mialam o 19.30, sygnal jest okolo 4 sekundy, nawet nie zdążę podbiec i odebrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0