Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karolkas

karolkas

#4805259 Napisano: 03.11.2011 01:30:20 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Chciałaś dać coś dziecku, czy pokazać, że jesteś taką super ciocią? Nie twierdzę, że nie masz racji i rozumiem Twoje oburzenie, ale z drugiej strony to gdyby zależało Ci tylko na tym, by to dziecko miało frajdę, to w sumie jaka różnica, kto ten prezent wręczy?! A Siostra nawet, jak chciała tak zrobić, powinna Cię zapytać o to, czy się zgadzasz...

no chciałam żeby dziecko też wiedziało że dostaje tez coś od cioci, a nie ciagle od babci, mamy czy mikołaja.
To chyba tez przyjemnie jest jak dzieci później wiedzą od kogo co dostały. Moje przynajmniej wiedzą, że tę zabawkę maja od babci, tamtą od wujka, a tamtą mikołaj przyniósł i jak ten wujek przyjedzie to wiedzą że to od niego.Moim zdaniem tak powinno być. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4805145 Napisano: 03.11.2011 12:55:40 w Wkurza mnie...

uff dzieki, myślałam ze to ja jakaś dzwina jestem.tyle wskóralam, że siostra da tę zabawke dziecku (tak mi powiedziała) ale z tekstem do mnie że jestem nieczuła i babcia nie bedzie miala co dziecku dac na mikolaja i ot tyle w tym temacie emotka i jakos sie źle czuję, bądź człowieku dobry i daj coś dziecku Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4805079 Napisano: 03.11.2011 12:29:30 w Wkurza mnie...
szarri napisał(a):

karolkas napisał(a):

Ale sie wkurzyłam, nie wiem może ktoś mnie naprostuje, moze ja źle rozumuję.
Wysłałam synkowi mojej siostry prezent - samochód z lego i chciałam żeby go jemu wręczyła tak od ciotki, a ona co zrobiła? schowała i powiedziała że dokupi jeszcze czekoladkę i da mu na Mikołaja, ręce mi opadły.

No kurde nie wiem, a może tak się robi teraz, dostajesz od ciotek prezenty dla dzieci i je chowasz i selekcje robisz (to na mikołaja, to pod choinkę,to na urodziny) i jednym słowem pozbywasz sie problemu kupowania prezentu od siebie.

a siostra jest z tych normalnych? bo jeśli tak, to może po prostu wie, że dzieciak ma za dużo zabawek i nie chce mu dawać kolejnych bez okazji. wiem po moim rodzeństwie, że pierółka od babci, coś tam od cioci i nagle chłopaki mają dziesięć ton zabawek i nie potrafią docenić następnej ani nawet tych, co mają...

siostra mi napisała w smsie, ze nie ma w tym nic zlego ze chciała odciązyc babcię,która ma do obdarowania trzech wnuków i zeby ten prezent wręczyła babcia jako swój.A moje dzieci i tak prezentów od babci nie dostają, bo babcia nie ma pieniedzy (z resztą, jak dostaną lizaka tylko to też się cieszą a ja nie wymagam od nie).
Nie wiem jakoś mi sie to nie podoba i mam prawo być lekko wkurzona, chocby i w dobrym celu to było Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4804972 Napisano: 03.11.2011 11:43:44 w Wkurza mnie...
minia napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wysłałam synkowi mojej siostry prezent - samochód z lego i chciałam żeby go jemu wręczyła tak od ciotki, a ona co zrobiła? schowała i powiedziała że dokupi jeszcze czekoladkę i da mu na Mikołaja, ręce mi opadły.

No kurde nie wiem, a może tak się robi teraz, dostajesz od ciotek prezenty dla dzieci i je chowasz i selekcje robisz (to na mikołaja, to pod choinkę,to na urodziny) i jednym słowem pozbywasz sie problemu kupowania prezentu od siebie.

hmm pierwsze słysze- ja bym zabawke zabrała i dala dziecku

wyslalam pocztą bo trochę kilometrow ode mnie mieszka siostra i niestety nie mogłam wręczyć osobiście. No zdrzaźniłam się, z chęcią bym zabrała zabawke z powrotem Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4804946 Napisano: 03.11.2011 11:37:33 w Wkurza mnie...

No kurde nie wiem, a może tak się robi teraz, dostajesz od ciotek prezenty dla dzieci i je chowasz i selekcje robisz (to na mikołaja, to pod choinkę,to na urodziny) i jednym słowem pozbywasz sie problemu kupowania prezentu od siebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4802243 Napisano: 02.11.2011 11:08:55 w TESCO konkursy
gocha542 napisał(a):

karolkas napisał(a):

czym przychodziły bony z tesco do F&F, bo widzialam ze sie chwalono, a do mnie nic nie doszlo

pocztą

aha dzieki,mam nadzieje ze chociaz poleconym, bo jak nie to znowu gienie mnie okradną Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4802217 Napisano: 02.11.2011 11:02:03 w TESCO konkursy
czym przychodziły bony z tesco do F&F, bo widzialam ze sie chwalono, a do mnie nic nie doszlo Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4789757 Napisano: 27.10.2011 06:12:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Choć tak teraz przejrzałam, nie sa takie złe te historyjki, tylko ta jedna, nie za bardzo ja rozumiem Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4789732 Napisano: 27.10.2011 06:03:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
polec napisał(a):

nocti napisał(a):

Wedel emotka
Gość wygrywa w 5 tygodniu historyjką (swoją drogą cienką moim zdaniem)
I teraz w 12 tygodniu wygrywa tą samą historyjką.
Na swoim koncie ma aż 4 story (z czego jedna dwa razy) i aż dwie wygrane???

I coraz więcej rzuca mi się w oczy nicków, które wygrywają mając na koncie napisane 2-4 story, a niektórzy piszący po kilkanaście nie mają nic.

Chyba w 9 tygodniu, albo koło tego było aż 6 osób, które napisały tylko 1 historyjkę i tą jedną jedyną wygrały.

Kolejnym hitem jest dla mnie sprawa (niektórzy pamiętają) jak dziewczyna plagiatowała Bombonierkę (G.Turnau) i wygrała. Było to dziwne dla osób nie znających utworu bo ani nie był to happy end ani love story (o zdradach i kłamstwach?).
Usunęli ją za plagiat. Tydzień później ta sama osoba pisze story, ale nie wygrywa. Dwa tygodnie później powtarza to story i wygrywa.
Zastanawiające...

Wyjątkowo mnie ten Wedel wk***ia.
Wiem, ze się o gustach nie dyskutuje, ale już brak mi pomysłów na niego emotka .

Polec Twoja historyjka mi sie bardzo podobała, nawet ją obstawiałam że wygra i lajka dałam. Ja nie wiem było tyle fajnych historyjek, a wybrali jakies nie wiadomo co, chyba juz zmęczeni są. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4787563 Napisano: 26.10.2011 09:45:44 w Kaufland konkursy
maa napisał(a):

ktos komu udalo sie juz wygrac moze sie wypowiedziec co lubi Kaufland
bo sle na kazdy etap zgloszenie i na razie wielkie pustki

ja wygralam dwa razy i za kazdym razem rymowanka i dwa razy bardzo podobne teksty wygraly Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4786300 Napisano: 26.10.2011 02:27:06 w Kaufland konkursy
merynosek napisał(a):

vilemo napisał(a):

karolkas napisał(a):

mam pytanko, odpowiedź na obecny etap to jest ta Wola Krzysztoporska?

a nie Gliwice?

Gliwice?

no to jaka w końcu odpowiedz jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4783531 Napisano: 25.10.2011 02:28:11 w Kaufland konkursy
mam pytanko, odpowiedź na obecny etap to jest ta Wola Krzysztoporska? Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4776164 Napisano: 22.10.2011 05:57:17 w Kaufland konkursy
Kto moze odstapic jakiś jeden paragonik na ten etap, tak za dziekuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4759814 Napisano: 16.10.2011 08:50:23 w Konkurs na forum2?
uszczelnilas okno (tego na co dien nie robisz emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4759793 Napisano: 16.10.2011 08:44:31 w Konkurs na forum2?
naprawilaś kran Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4759775 Napisano: 16.10.2011 08:39:27 w Konkurs na forum2?
udalo ci się naprawić mikrofon w kompie i pogadałaś z przyjaciółką Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4759755 Napisano: 16.10.2011 08:32:41 w Konkurs na forum2?
załatałas dziure w oknie i umyłaś okna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4753152 Napisano: 13.10.2011 09:01:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
super gratulacje, ekstra nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#4746297 Napisano: 11.10.2011 11:44:03 w Kaufland konkursy
slavek napisał(a):

A co napisaliście o tych 3000 pracowników? Pytam tych co wygrali emotka

ja napisalam tak,tylko się nie śmiejcie

3 tys – tyle mi brakuje do spełnienia marzeń,
3 tys – by stać się ekstra narciarzem,
3 tys - by do SPA mieć wstęp,
Tyle zatrudnia pracowników Kaufland sklep

za to nie wiem co napisac na 4 etap, moze ktos podpowie na pw