Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karolkas

karolkas

#2677959 Napisano: 21.09.2009 11:28:45 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że chyba już wszyscy mają kosze Dove, a ja nie... emotka emotka emotka emotka

ja tez nie mam,nie martw sie , łączę sie w smutku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2677890 Napisano: 21.09.2009 11:14:39 w Wkurza mnie...
snupy3 napisał(a):

melisa napisał(a):

ziolko napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

bawik70 napisał(a):

karolkas napisał(a):

wkurzyłam się na konkurs newsleterowy poradnika zdrowie i interpretacje regulaminów przez osoby siedzące w muratorze. Konkurs polega na tym, że trzeba jak najszybciej wyslać odpowiedź na pytanie zawarte w newsleterze, więc jak dostałam pytanie to wyslałam odpowiedź a za chwile powiedzialam kolezance zeby też wyslała. Jakie było moje zdziwienie gdy na wynikach okazało się ze ona wygrała a ja nie (pytanie co było nie tak? jesli kolezanka wysłała dokładnie takiego samego maila jak ja). Zadzwonilam więc do muratora, okazało się że owszem mój mail był pierwszy, wszystko z nim w porządku, dobrze odpowiedziałam,ale.... pani przyjęła zasadę grubego palca i stwierdziła ze przyzna nagrody takim osobom ktore jeszcze nic nie wygrały, a ja przed paroma miesiacami wygralam u nich jakąś książkę. Nie wspomnę że w regulaminie nic takiego nie było napisane, ze jak sie raz wygrało to już nie można wiecej. To byla interpretacja pani z muratora. I z sarkazmem zaprosiła mnie za tydzien do zabawy. A ja że za tydzien tez pani odrzuci mojego maila bo przyjmie taką a nie inną zasadę a ona, że może nie, pomyśli. Wkurza mnie takie zmienianie regulaminów. To by się nadawało na napisanie pismenej reklamacji, ale gościówa mojego maila mogła sobie sprytnie usunąć i nawet nie udowodnię że takowego wysłałam. No i te kosmetyki tego nie są warte. Ale ciekawe ile osób w taki sposób nie wygrało u nich.

Ale przecież można to sprawdzić Ty masz zapis wiadomośći wysłanej lub raport dostarczenia
Jak raz odpscisz to co konkurs to będą zasady -tego co raniej wstanie

Chamstwo i tyle emotka Ale nie pierwszy raz... Tylko trzeba walczyć o swoje!

racja... jeśli masz zapisanego maila w wysłanych i z potwierdzeniem odbioru to masz dowód - napisz reklamację na zmianę regulaminu wg własnego widzimisię... że mają trzymać się tego co piszą a nie piszą dla ludzi biorących udział w konkursie a sami go łamią emotka

taką zasadę przyjmuje większość portali, oczywiście po cichu, zero wzmianki w regulaminie. Wystarczy popatrzeć na wyniki większych portali z konkursami. Rzadko trafiają się takie same nicki, lub takie same nazwiska.
Z jednej strony wkurzałoby mnie jakbym widziała te same nicki/nazwiska, a z drugiej powinny być jasno określone zasady: np. można wygrać raz na trzy miesiące itp.

W tym konkursie opisywanym przez karokas kobita przegięła i to definitywnie. Jeśli regulamin nie miał takiego punktu, o którym wspomniała ta Pani to też bym się nieźle wkurzyła emotka

Zgadzam się,powinno być wyraźnie napisane,że jedna osoba może wygrać np raz na dany okres czasu,bo wtedy niepotrzebnie nie brało by się w czymś takim udziału.A to też jest przecież czyjś czas i czyjaś włożona praca,nie po to się człowiek stara żeby go na wstępie odrzucili i nie wzięli w ogóle pod uwagę jego zgłoszenia.
Swoją drogą tak jest chyba prawie wszędzie,chociaż regulaminy tego nie uwzględniają emotka

napisałam juz reklamacje, zmotywowaliscie mnie emotka ciekawe co z tego wyniknie. nie chodzi mi wcale o nagrodę tylko o samą zasadę, regulaminy powinny tyczyc sie wszytkich i uczestników i organizatorów
Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2676276 Napisano: 20.09.2009 07:55:42 w Wkurza mnie...
wkurzyłam się na konkurs newsleterowy poradnika zdrowie i interpretacje regulaminów przez osoby siedzące w muratorze. Konkurs polega na tym, że trzeba jak najszybciej wyslać odpowiedź na pytanie zawarte w newsleterze, więc jak dostałam pytanie to wyslałam odpowiedź a za chwile powiedzialam kolezance zeby też wyslała. Jakie było moje zdziwienie gdy na wynikach okazało się ze ona wygrała a ja nie (pytanie co było nie tak? jesli kolezanka wysłała dokładnie takiego samego maila jak ja). Zadzwonilam więc do muratora, okazało się że owszem mój mail był pierwszy, wszystko z nim w porządku, dobrze odpowiedziałam,ale.... pani przyjęła zasadę grubego palca i stwierdziła ze przyzna nagrody takim osobom ktore jeszcze nic nie wygrały, a ja przed paroma miesiacami wygralam u nich jakąś książkę. Nie wspomnę że w regulaminie nic takiego nie było napisane, ze jak sie raz wygrało to już nie można wiecej. To byla interpretacja pani z muratora. I z sarkazmem zaprosiła mnie za tydzien do zabawy. A ja że za tydzien tez pani odrzuci mojego maila bo przyjmie taką a nie inną zasadę a ona, że może nie, pomyśli. Wkurza mnie takie zmienianie regulaminów. To by się nadawało na napisanie pismenej reklamacji, ale gościówa mojego maila mogła sobie sprytnie usunąć i nawet nie udowodnię że takowego wysłałam. No i te kosmetyki tego nie są warte. Ale ciekawe ile osób w taki sposób nie wygrało u nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2671182 Napisano: 18.09.2009 02:10:02 w Pomocy!!!!
ewelcia napisał(a):

masza napisał(a):

pomoze mi ktos na bebiku, brakuje mi k. 60-70 glosow do wygr, misia a jutro się konczy........
emotka
http://www.bebiko...3b99fda5fd80e6b5c1d6

424

426 Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2657382 Napisano: 14.09.2009 07:37:26 w Połączenia nieodebrane
iwek napisał(a):

karolkas napisał(a):

Czy ktoś wie co to za numer telefonu 22 616 24 01, dzwonił o 17, a ja dopiero teraz zobaczyłam, że ktoś dzwonił emotka

Nie wiem czy taki numer ale z warszawskiego dziś po 16-stej babka dzwoniła z ofertą finansową. emotka

aha,bo zastanawiałam się czy nie oddzwonić jutro, ale chyba sobie podaruje Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2657299 Napisano: 14.09.2009 07:12:44 w Połączenia nieodebrane
Czy ktoś wie co to za numer telefonu 22 616 24 01, dzwonił o 17, a ja dopiero teraz zobaczyłam, że ktoś dzwonił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2650981 Napisano: 11.09.2009 12:17:36 w Carrefour konkursy
gratulacje dla wszystkich , mi cos nie wyszlo teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2650960 Napisano: 11.09.2009 12:09:27 w Carrefour konkursy
jest juz lista zwyciezców na carrefourze Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2650941 Napisano: 11.09.2009 12:05:03 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

karolkas napisał(a):

taaga20 napisał(a):

karolkas napisał(a):

taaga20 napisał(a):

mahuska napisał(a):

emotka emotka emotka gdzie moja ładowarka, nie beda dzwonili dopoki nie znajde emotka emotka emotka

ja szybciutko z pracy się urwałam żeby do domku podjechać po ładowarkę ... i tak wiem że dziś nie zadzwonią - no ale telefon mam już naładowany - jakby jednak chcieli dziś zadzwonoić emotka

a w ktorym carrefourze bralas udział bo ja na wiosennej

nie chciałam ci robić konkurencji emotka na Bohaterów Warszawy i na Mieszka emotka

kurka bo na bohaterów warszawy to ja tez pojechalam emotka

tylko pojechałaś czy zakupy też zrobiłaś i udział wzięłaś ? emotka

emotka no raczej zakupy zrobilam i wzielam Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2650904 Napisano: 11.09.2009 11:52:22 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

karolkas napisał(a):

taaga20 napisał(a):

mahuska napisał(a):

emotka emotka emotka gdzie moja ładowarka, nie beda dzwonili dopoki nie znajde emotka emotka emotka

ja szybciutko z pracy się urwałam żeby do domku podjechać po ładowarkę ... i tak wiem że dziś nie zadzwonią - no ale telefon mam już naładowany - jakby jednak chcieli dziś zadzwonoić emotka

a w ktorym carrefourze bralas udział bo ja na wiosennej

nie chciałam ci robić konkurencji emotka na Bohaterów Warszawy i na Mieszka emotka

kurka bo na bohaterów warszawy to ja tez pojechalam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2650846 Napisano: 11.09.2009 11:34:36 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

mahuska napisał(a):

a w ktorym carrefourze bralas udział bo ja na wiosennej Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2650200 Napisano: 11.09.2009 07:33:17 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

frysbi napisał(a):

mahuska napisał(a):

hej witam emotka kawka dla wszystkich zrobiona emotka

ja z mlekiem poproszę emotka

i ciacho do kawki emotka

oo nawet ciacho macie a ja na diecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2647535 Napisano: 10.09.2009 07:34:18 w Carrefour konkursy
niuniu napisał(a):

iaziaz napisał(a):

z pampersa hasełek na stronie nadal nie ma emotka ciekawe kiedy beda dzwonic

przeginaja trochę emotka biorą nas na wytrwałość chyba PS. już nie mogę się doczekac tych wyników emotka

ja tez czekam z niecierpliwością Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2639659 Napisano: 07.09.2009 09:50:11 w Carrefour konkursy
jeny ale mi cisnienie podskoczyło wlasnie mialam telefon i myslalam ze to z pampersa a to kolezanka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2639617 Napisano: 07.09.2009 09:29:33 w Carrefour konkursy
ja tez czekam, a ma ktos pojecie jak oni dzwonia, według jakiej kolejności, według alfabetu czy według listy sklepów podanych w zalaczniku?

i czy na pewno dzwonia z pampersa? Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2623747 Napisano: 01.09.2009 09:06:30 w dziś mam urodzinki
Zdrówka i piniedzorów i spełnienia marzeń dla wszystkich solenizantów dzisiejszychemotka

Dziś ma też urodziny mój synek Kacperek, kończy 3 latka. Piękny wiek emotka Wczoraj w nocy robiłam mu tort, zażyczył sobie czerwone porsche a wyszedł mi brązowy trabant z syreną na dachu, ale chyba i tak będzie się cieszył Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2583531 Napisano: 18.08.2009 07:20:36 w Rossmann
iaziaz napisał(a):

kto ma głosik na rossnet i moze zaklikac pw prosze emotka

poszly dwa glosiki na rossnet Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2583529 Napisano: 18.08.2009 07:18:56 w Rossmann
eduszo79 napisał(a):

prosze o rosnet ze stopki i PW, odklikam emotka

głosik na zdjecie poszedł, mój jest na 12, Kacper z pomarańczowa foczka, jak ktos moze Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2548979 Napisano: 05.08.2009 07:54:58 w Rossmann
Ja też bardzo prosze o glosiki-jesli ktos jeszcze ma

galeria Hipp -tytuł Wakacje z deserkami - najnowsze http://www.rossne...a/?contrixId=2300001

i galeria Wakacje gdzies około 50 str - tytuł Piekniej byc nie moze

Mogę się wymienić glosikami

Wyświetl w wątku >>
0 0

karolkas

#2545834 Napisano: 04.08.2009 07:24:02 w Konkursowiczki w ciąży
szczelny napisał(a):

3600 gram, 56 cm wzrostu, przez cesarskie cięcie. Ponoć wszystko Ok, żona i córka wymęczone. Niestety nie widziałem. Jadę po południu więc dam późnij jakieś informacje.
Dziekujemy za wsparcie emotka

PS. A na koncert chyba nie jade, mam kupca na bilet, jak się nie zgłosi to zobaczymy.

gratulacje
emotka niech się dzidzia dobrze chowa i w kość wam nie daje Wyświetl w wątku >>
0 0