Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katake

katake

#6534099 Napisano: 02.10.2018 18:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calineczka354 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

kreatia napisał(a):

rufus napisał(a):

NETTO... myślicie, że wszystkie główne nagrody zgarną tak jak w poprzednich etapach zdjęcia, na których widać ich autorów?  emotka  

Tak myślę  emotka  

Ja też

Tez uważam, że jednak dadzą takim, gdzie widać autorów, ale jak już jesteśmy przy NETTO to mojego zgłoszenia nadal nie ma w galerii i zero odzewu. Czy jest jeszcze ktokolwiek kto jest w podobnej sytuacji? Zaczynam się niepokoić bo zbliża się termin ogłaszania wyników ;( 

Moje są wszystkie trzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6534097 Napisano: 02.10.2018 18:04:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

NETTO... myślicie, że wszystkie główne nagrody zgarną tak jak w poprzednich etapach zdjęcia, na których widać ich autorów?  emotka  

Też jestem tego zdania..I myślę,że im więcej twarzy tym lepiej. Dużo fajnych prac i sryliardy zapychaczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6533721 Napisano: 01.10.2018 17:33:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

onka37 napisał(a):

karmelowakrowka napisał(a):

Zgłoszenie do Netto właśnie zostało zaakceptowane emotka

moje tylko 2 i to najsłabsze, czekam dalej

u mnie już jest akceptacja prac. Ufff emotka

U mnie też....choć widzę taki ogrom prac,że to chyba nie ma znaczenia...:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6533620 Napisano: 01.10.2018 14:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

marilla napisał(a):

Ale dużo zgłoszeń w tym 3 etapie netto, wow!  emotka

1792 na razie emotka

Masakra...mogłam się bardziej spiąć w poprzednich etapach-teraz ciężko wyróżnić się tłumu. Dużo fajnych prac-ale nie wskazuję typów-bo mnie tu znów ktoś będzie podejrzewał o nakierowywanie;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6533585 Napisano: 01.10.2018 13:18:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karmelowakrowka napisał(a):

Zgłoszenie do Netto właśnie zostało zaakceptowane emotka

Ja nadal czekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6533575 Napisano: 01.10.2018 12:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

katake napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka hm, sam nie wiem, co lepsze - mieć w domu orkę, czy kaszalota? emotka  

Orka jakaś lotniejsza się wydaje emotka

Yhy, że niby "ty nad poziomy wylatuj" i takie tam? emotka

No raczej;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6533521 Napisano: 01.10.2018 11:22:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

onka37 napisał(a):

ja miałam orkę w sobotę i wczoraj, w życiu sie tak nie napracowałam przy zdjęciach

emotka hm, sam nie wiem, co lepsze - mieć w domu orkę, czy kaszalota? emotka

Orka jakaś lotniejsza się wydaje:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6533492 Napisano: 01.10.2018 10:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale kurdę burdel...wolałabym,żeby moja praca miała chociaż szansę...tyle się Przy tym narobiłam,A tu nawet nie ma jak udowodnić,że wysłało się zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6533488 Napisano: 01.10.2018 10:33:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

katake napisał(a):

Czy komuś zdarzyło się,że jego zdjęcie na konkurs urodzinowy netto nie zostało opublikowane?Po załadowaniu zgłoszenia pojawiła się formułka, że przyjęto i czeka na weryfikację.Nic tam obrazoburczego nie było,nowych zdjęć już nie dodają,A mojego nie ma:-(

poczytaj sobie stronę wcześniej

Taakie buty...moje zgłoszenie jest z soboty wieczór.To możliwe,żeby tyle leżało odłogiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6533479 Napisano: 01.10.2018 10:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś zdarzyło się,że jego zdjęcie na konkurs urodzinowy netto nie zostało opublikowane?Po załadowaniu zgłoszenia pojawiła się formułka, że przyjęto i czeka na weryfikację.Nic tam obrazoburczego nie było,nowych zdjęć już nie dodają,A mojego nie ma:-( Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6532283 Napisano: 26.09.2018 20:39:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
agagaga napisał(a):

joannakarolina napisał(a):

agagaga napisał(a):

Wyżaliłam się na brandcomm a tu mail z wiadomością o wygranej. Nie wierzę!

Żaląc się na organizatora,nie poznałaś swojego wygranego zdjęcia  emotka

Kiedy pisałam post były jeszcze 3 nagrody do rozdania.

Nieźle:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6532090 Napisano: 26.09.2018 14:49:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

Staram się nie komentować wyborów jury, ale to zdjęcie z kością spowodowało u mnie taki odruch wymiotny, że nie zjem obiadu (nie jestem wegetarianka) i nie mogę zapomnieć tego widoku...  emotka

Też zwróciłam na nie uwagę...zakrwawiona kość rzuca się w oczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6532022 Napisano: 26.09.2018 13:12:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja typuję jeszcze Radosława z liczbami 23..mile morskie itp.ta rodzinna fotka. Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6532012 Napisano: 26.09.2018 13:05:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Przed ogłoszeniem 4 głównych zrobili sobie przerwę na lunch:-) Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

katake

#6531948 Napisano: 26.09.2018 11:40:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

leci netto  emotka

Miałam też meldować:-)śledzę... Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

katake

#6531811 Napisano: 25.09.2018 21:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ktoś trafił na płatki na loterie nestle? 6 sklepów po drodze różnych spożywczych paczek brak  emotka

6? Ja przeszłam chyba 16 mniejszych i większych w okolicy i nic!

więcej nie miałam sklepów  emotka

Ktoś pisał o info z Fb ze dopiero maja po sklepach rozsyłać.

Ja pisałam:-) w piątek odpisali mi,że dopiero zaczynają zaopatrywaćsklepy.Rychło Wczas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6531586 Napisano: 25.09.2018 11:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

[quote=

@gnieszk@]

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

haima napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

Gdzie mozna kupic platki Nestle do nowej loterii? W Biedronie nie ma...

Do tej pory nigdzie nie widziałam  emotka

ja również... Ani w Biedrze ani w moim C4...

Co to za loteria?

https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-pelna-zlotych.html#.

Hej.Ja pytałam w piątek na FB. Odpisali, że aktualnie rozsyłają promocyjne opakowania do sklepów. Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6531276 Napisano: 24.09.2018 13:22:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
mereszka napisał(a):

Nie wiem czy macie takie wrażenie że niektórzy dają komentarze które im się zdjęcia Najbardziej podobają żeby szanowna komisja weszła na profil i przeczytała ten post A to wygląda jak sugerowanie żeby to zdjęcie było wybrane na zwycięzcę ja mam takie wrażenie nie wiem jakie wy Czyli jak ktoś sugeruje że piękne zdjęcie jest z dziurą to możemy się spodziewać że będzie teraz na podium

Raczej nie...też jestem uczestnikiem konkursu i wrzuciłam inne zdjęcie. Piszecie, które zwracają Waszą uwagę-to też napisałam, które zwróciło moją.Takich zdjęć jest oczywiście więcej. Piszecie także o zdjęciach, które Was śmieszą (np. Świebodzin, a pan zgarnął dwie nagrody w poprzednim rozdaniu).Myśląc tym torem-np. zdjęcie pani Joanny-została wyrażona opinia, że super i mam rozumieć, że drugie zdjęcie pani Joanny zgarnie pierwszą nagrodę-bo komuś z forum się spodobało.  Wyświetl w wątku >>
0 0

katake

#6531221 Napisano: 24.09.2018 11:40:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

zina napisał(a):

katake napisał(a):

Mój typ to zdjęcie poszukiwaczy skarbów..zrobione z perspektywy dziury w piasku. Zwraca uwagę.

Taaa....jak w konkursie Snickers i w wielu innych. Ciągle jedno i to samo (za przeproszeniem) do porzygu.

To prawda, ale skuteczne emotka  nam już się znudziło, ale jury zapewne zobaczy tę pracę po raz pierwszy i się zachwyci. Podoba mi się, w ogóle dużo jest konkretnych prac w tym etapie 

Napewno mniej jest 23 znalezionych w otoczeniu-bo to nie było wybierane w pierwszym etapie. Moim skromnym zdaniem wiele fajnych jest prac, więcej niż w etapie pierwszym. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

katake

#6531220 Napisano: 24.09.2018 11:38:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
[quote=

zina napisał(a):

katake napisał(a):

katake] Mój typ to zdjęcie poszukiwaczy skarbów..zrobione z perspektywy dziury w piasku. Zwraca uwagę.

Nie jestem konkursowym wyjadaczem-w konkursach biorę udział od roku-stąd może moja niewiedza.Niemniej jednak moją uwagę fotka zwróciła. Zobaczymy co spodoba się jury... Wyświetl w wątku >>
0 0