Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika matryczek

matryczek

matryczek

#6665835 Napisano: 12.12.2019 13:09:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

magisterek napisał(a):

matryczek napisał(a):

Hej, mam 2 nieodebrane połączenia z Blue Media - prawdopodobnie w związku z konkursem nju. Czy ktoś z doświadczenia się orientuje, czy jest sens oddzwaniać? Czekać na maila? Czy nagroda przepada? 

Jeśli masz dwa nieodebrane połączenia, to już na Twoje miejsce zadzwonili do kogoś innego emotka Niestety, ale nagroda ci przepadła.

tu akurat wysylaja maila:)

Super, dziękuję za odpowiedzi emotka W takim razie czekam na maila  emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

matryczek

#6665822 Napisano: 12.12.2019 12:31:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej, mam 2 nieodebrane połączenia z Blue Media - prawdopodobnie w związku z konkursem nju. Czy ktoś z doświadczenia się orientuje, czy jest sens oddzwaniać? Czekać na maila? Czy nagroda przepada?  Wyświetl w wątku >>
0 0

matryczek

#6664058 Napisano: 05.12.2019 15:23:46 w Zdjęcia naszych wygranych
darog napisał(a):

Bardzo mocno damski podpis ma Antonio...zupełnie niepodobny do autografów jakie można znaleść w internecie. Możecie wstawić swoje? Czy tylko ja przypuszczam ze ktoś sobie w agencji moze fałszuje podpisy?

Wyświetl w wątku >>

matryczek

#6459883 Napisano: 05.02.2018 13:46:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Witam, mam pytanie odnośnie konkursu T mobile, a właściwie publikacji wyników. Czy mi się wydaje, czy nagrodzili jedynie 8 prac (9 łącznie z tą niezgodną z regulaminem)?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0