Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika prosiaczek

prosiaczek

prosiaczek

#6763011 Napisano: 04.02.2021 12:52:08 w Smolar
A dostał ktoś coś z psiego patrolu? ja wygrałam puzzle, ale nie ma ich i nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6762968 Napisano: 04.02.2021 10:08:04 w Smolar
No dobra, tylko czy z konkursu nie robi się loteria? Napisz słaby tekst, może wygrasz? Jak się to ma do regulaminu i pitolenia o oryginalnym humorze Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6762917 Napisano: 03.02.2021 21:23:51 w Smolar
Bardzo interesująca dyskusja. Pozwolę sobie sięgnąć do regulaminu w/w konkursu:
Komisja konkursowa oceniając rozwiązanie Zadania konkursowego (prace) weźmie pod uwagęprzede wszystkim następujące kryteria:
− zgodność pracy z postanowieniami Regulaminu;
− kreatywność;
− humor i niebanalny dowcip;
− oryginalność.

Nie oceniam osoby - oceniam teksty. Żodyn, żodyn nie jest szczególnie kreatywny, oryginalny z niebanalnym dowcipem. Piszę to obojętnie, bez zazdrości - bo w tym konku nie biorę udziału bo... to Smolar. emotka
Radości z wygranej nie chce nikomu odbierać - niech mu ulży w budżecie domowym, niech kupi sobie coś fajnego.
Ale te teksty sa po prostu słabe. Skupmy się na regulaminie. Jeśli są tam wytyczne (jak przeze mnie wypisane) a wygrywają takie teksty, tym samym należałoby się starać pisac byle jak pod agencję, to ten konkurs zaczyna nosić znamiona loterii. A nie konkursu KREATYWNEGO. Bo wygrywa zwykły wpis, a nie KREATYWNY oryginalny z niebanalnym dowcipem. Wychodzi na to,że w Smolarze żeby wygrac trzeba grać i... pisać byle co, wysyłac byle co, może wybiorą. Jak w loterii. Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6762758 Napisano: 03.02.2021 11:17:43 w Smolar

FBemilia6 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kermit napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...
https://www.punkt...ilioner.pl/#laureaci

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził  emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę. 

Nie raz i nie dwa Smolar takie nagradza,  a haseł wcale nie potrzeba czytać. Wystarczy poczytać posty "laureatów"  na forum  emotka

Cóż, nie jestem zdziwiona, już dawno uważałam, ze jestem dla nich zbyt kreatywna ;D emotka    Ja uważam, że często losują. Widziałam tę firmę w środku i widzę ile robią czasem jednocześnie konków iloterii. To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam emotka   A co do zdjęć ( nie biorę w foto udziału) to zraziły mnie ciut kiedyś do Smolara zdjęcia w konkursie piwa, gdzie na nagrodzonych były dzieci...
Do ich loterii nic nie mam. Lubię.  Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6762213 Napisano: 31.01.2021 22:16:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Witajcie w ten mroźny dzień, czy czai się tu nagród cień? Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6761751 Napisano: 28.01.2021 21:53:32 w Przedszkolaki i przedszkola :)
patyk napisał(a):

Szczerze powiedziawszy to wysyłając dziecko do prywatnego żłobka za który płacę tyle że szok, to spodziewałam się jednak grup około 10 dzieci. Moja koleżanka ma dziecko w prywatnym żłobku w Warszawie i jest 8 dzieci. 
Zależało mi na bardziej indywidualnym podejściu.
No cóż, kolejny raz oczekiwania miałam zbyt wielkie  :niepewn

Zapisując nie spytałaś o liczebnośc grup? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6761701 Napisano: 28.01.2021 18:35:55 w Przedszkolaki i przedszkola :)
patyk napisał(a):

Mam pytanie do mam dzieci w żłobku. Jak liczne są grupy? 

Czy 15-16 dzieci w grupie w prywatnym żłobku to normalne?!  emotka

Zależy od ilości personelu. I metrażu:) Może być i 30 emotka  na dziecko do roku 1 pani na 5dzieci, powyżej roku jedna na 8 dzieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6761612 Napisano: 28.01.2021 12:48:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

temat jest wyjaśniany z dostawcą nagród. Jeśli doszło do pomyłki przy wysyłce - ta zostanie naprawiona.Proszę o chwilę cierpliwości:) 
Pisze Walker na zarzuty na fb

Mam nadzieję, że wyślą smartfon Huawei P40, a nie P40 lite ...
A czy wiecie, który dokładnie model mają wysłać. Pytam, aby nie być zaskoczona!

P40, widziałam na FB Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

prosiaczek

#6761592 Napisano: 28.01.2021 12:11:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
temat jest wyjaśniany z dostawcą nagród. Jeśli doszło do pomyłki przy wysyłce - ta zostanie naprawiona.Proszę o chwilę cierpliwości:) 
Pisze Walker na zarzuty na fb Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6761585 Napisano: 28.01.2021 11:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojteke-konkursy napisał(a):

Odpisał mi walker na fejsie:
"Dzień dobry,Dziękuje za informacje.

Weryfikuje temat.

Z odpowiedzią wrócę możliwe najszybciej."

U mnie też, szybko odpisała. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

prosiaczek

#6761573 Napisano: 28.01.2021 11:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Czy ktoś z Was otrzymał uszkodzoną walizkę z Nivea baby?
Albo reklamował ktoś nagrodę od agencji Golden Submarine? Z jakim skutkiem?

a co Twojej dolega?Bo mojej nie rozpakowałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6761553 Napisano: 28.01.2021 10:58:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysyła ktoś od razu poleconym reklamację? czy na razie ślemy mejle i chwilę czekamy? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6761541 Napisano: 28.01.2021 10:39:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

domika napisał(a):

scofield napisał(a):

edzia21 napisał(a):

soulfly napisał(a):

Incubi prosi o maila w sprawie niezgodnosci nagrody z regulaminem,zegarki konkurs Walker,dzwoniłem.

Liczą, że nie wszyscy się skroją i będą mieli roszczenia - sprytne.
Skoro dali ciała (świadomie lub nieświadomie) to powinni sami się kontaktować.

dokladnie, ja bym tam zrobil szum na FB emotka

Napisałam emotka

W takim razie pisze... 

Piszę maila właśnie. Do sponsora też wyślę. Prośba by jak największa ilość osób się zgłosiła po wymianę. Niech się wywiążą z regulaminu tak jak my.

Rzućcie wzorem wiadomości i adresem na priv, cooo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6761527 Napisano: 28.01.2021 10:22:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Incubi prosi o maila w sprawie niezgodnosci nagrody z regulaminem,zegarki konkurs Walker,dzwoniłem.

Masz adres? Co pisałeś? Możesz na priv, ja też mam GT2e a nie GT2. Możesz na priv? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6761506 Napisano: 28.01.2021 09:34:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monika11 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Jutro będą walizki z Nivea i książeczki. Mam też info FedEx - sądzę że to smartwatch Johnnie Walker

u mnie info od Fedex-ale obstawiam miseczki PROFI

Już jest smatwatch z Walkera. Nie grałam w Profi emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

prosiaczek

#6761472 Napisano: 27.01.2021 22:55:13 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

Może ktoś wie, co jutro wozi Fedex?

a nie walkera? Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0

prosiaczek

#6761470 Napisano: 27.01.2021 22:47:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Głupie pytanie odnośnie  np. Haribo emotka

Zakup dowolny sklep.
Dealz tez sie liczy? Tam sa produkty niedostępne raczej w standardowych sklepach. Ma to jakiekolwiek znaczenie?

ale czemu nie? Haribo to haribo a Dealz jest sklepem na terenie pl Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

prosiaczek

#6761439 Napisano: 27.01.2021 19:30:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jutro będą walizki z Nivea i książeczki. Mam też info FedEx - sądzę że to smartwatch Johnnie Walker Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6761246 Napisano: 27.01.2021 10:43:58 w Kupię...
Pióro wieczne damskie lekkie i nowe emotka  Najchętniej waterman Wyświetl w wątku >>
0 0