Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika prosiaczek

prosiaczek

#6749383 Napisano: 02.12.2020 23:32:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda natychmiastowa 16 stopnia... loterii Psi Patol  emotka  puzzle trefl z wyżej wymienionym Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6749253 Napisano: 02.12.2020 15:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Wygral ktos cos w Kauflandzie?
Wczoraj 60 dziennych i cisza  emotka
Dzis juz ponad polowa doby i niiiiiiiiicccccccccccccccccccccccc emotka

Ja z mężem 2 i nic. Rozczarowanko Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6748666 Napisano: 01.12.2020 00:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Potwierdzi ktoś że poszły eski z konkursu Moc prania w Kaufland ?
Nikt się tu nie chwalił a widziałam na fb że podobno o 17:30 poszły sms o pralkach .
A tu nic ? Nikt ani żelazka ? emotka Może 

Poszły same pralki? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6747198 Napisano: 24.11.2020 23:54:29 w moje dzisiejsze wygrane :)

prosiaczek

#6745979 Napisano: 20.11.2020 11:37:20 w Paragony na trwające konkursy
potrzebuję EUROSKLEP choinki - najchętniej zamienię za jakiś paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6745965 Napisano: 20.11.2020 11:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ma ktoś wykaz sklepów euro z choinkami? Nie otwiera mi się lista a w google pcha się eurortv emotka

https://www.eurosklep.eu/nasze-sklepy

Dzięki, to znalazłam - witryna nieosiągalna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6745960 Napisano: 20.11.2020 11:06:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktoś wykaz sklepów euro z choinkami? Nie otwiera mi się lista a w google pcha się eurortv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

prosiaczek

#6744711 Napisano: 16.11.2020 20:34:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Studio versus Paweł cichy. 
Ktoś podpowie (może być na priv) czy preferuję krótkie czy długie odpowiedzi?  emotka
Obecnie w Nivea nie ma ograniczenia a nie przepadam za długimi i nie mam z nim doświadczenia. 

lubi moje odpowiedzi emotka  ;) emotka  :P Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6742313 Napisano: 07.11.2020 09:28:33 w WC - rozmowy o wszystkim
kuleczkar napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

witam
Czy ktoś z Was przechodził kwarantannę bez instalowania aplikacji? Pytam bo w rodzinie jest taki przypadek ze nie ma możliwości instalacji tej apki z powodu telefonu starej daty....

Szwagier na przełomie lipca/sierpnia miał niby Covid i nie zainstalował apki, bo stwierdził, że nie wie gdzie potem jego foty 'będą się poniewierać'. Powołał się właśnie na posiadanie starodawnego modelu telefonu. 

Tak, mam stary telefon i nie mogłam. Podobnie mąż i perę innych osób. No bez przesady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6741853 Napisano: 05.11.2020 10:12:18 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Mam syna w pierwszej klasie. Co muszę wypełnić aby otrzymać ten zasiłek opiekuńczy z powodu Covid-19? Na początku roku sytuacja mnie nie dotyczyła, bo byłam na urlopie macierzyńskim. Teraz nie mam wyjścia i nie wiem od czego zacząć...

poprzednio były wnioski na stronie zus do pobrania i wypełnienia, 

Nie ma specjalnego covidowego zasiłku. Bierzesz po prostu ten zasiłek na dziecko, którego masz 60 dni na rok Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6740720 Napisano: 30.10.2020 23:34:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Nie mam pojecia ale mam czarny 

Ja im odpisałam, że chce niebieski. Przyjeżdża kurier a tu... Róż! Okazało się, że odpisałam im nie z tego startera   emotka chyba wolałabym czarny... Może ktoś chciałby się zamienić na niebieski? Naiwnie pytam emotka

Ja pierdzielę, to jakiś facet pakował emotka  

dlaczego tak sądzisz? przecież nie wybrała koloru to dali najmniej popularny kolor

Ja wybrałam Niebieski a dostałam czarny. Szpilka wybrała niebieski a dostała różowy. Czy ten ktoś pakujący znał się na kolorach? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6740699 Napisano: 30.10.2020 22:11:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Nie mam pojecia ale mam czarny 

Ja im odpisałam, że chce niebieski. Przyjeżdża kurier a tu... Róż! Okazało się, że odpisałam im nie z tego startera   emotka chyba wolałabym czarny... Może ktoś chciałby się zamienić na niebieski? Naiwnie pytam emotka

Ja pierdzielę, to jakiś facet pakował emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6740675 Napisano: 30.10.2020 21:01:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agakaz2 napisał(a):

baxter napisał(a):

Dotarły plecaki  Kankem mini czerwone zamiast żółtych, czy dostał ktos żółty plecak?

u mnie taki jaki chciałam czyli czerwony
gls przywiózł
oraz inpost patelnia z Nutelli

do mnie czarny zamiast vniebieskiego. chce ktoś czarny zamiast innego koloru ? czerwonego żółtego? niebieskiego? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6740671 Napisano: 30.10.2020 20:28:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

baxter napisał(a):

soulfly napisał(a):

baxter napisał(a):

estrelitta napisał(a):

e-e napisał(a):

soulfly napisał(a):

Czy ktoś miał możliwość wyboru koloru plecaka w loterii wody Nestle? Miały być wysyłane smsy z zapytaniem.

Tak, zgodnie z regulaminem smsy były wysyłane 19.10 z zapytaniem o kolor plecaka. emotka

Ja także dostałam smsa 
Na część  dostałam smsy ale na 2 wygrane  zgłoszenia nie dostałam i nie wiem czy nie wysłali przez przeoczenie czy jakiś bład po mojej stronie, i nie przeszłam weryfikacji? ale by nie poinformowali?

Do mnie nic nie dotarło.

Ja mimo, że nie dostałam smsa z prośbą o wybór koloru to odesłałam, zobaczymy czy dojdzie.

Dostałam smsa, napisałam że chce niebieski, ale odpisali że może dasz niebieski a jak nie będzie, to wyślą losowo. No i mam CZARNY. Ktoś się chce zamienić na inny kolor kankena?

skąd czarny? Czarnego nie było na lisciNie

Nie mam pojecia ale mam czarny  Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6740659 Napisano: 30.10.2020 20:03:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

soulfly napisał(a):

baxter napisał(a):

estrelitta napisał(a):

e-e napisał(a):

soulfly napisał(a):

Czy ktoś miał możliwość wyboru koloru plecaka w loterii wody Nestle? Miały być wysyłane smsy z zapytaniem.

Tak, zgodnie z regulaminem smsy były wysyłane 19.10 z zapytaniem o kolor plecaka. emotka

Ja także dostałam smsa 
Na część  dostałam smsy ale na 2 wygrane  zgłoszenia nie dostałam i nie wiem czy nie wysłali przez przeoczenie czy jakiś bład po mojej stronie, i nie przeszłam weryfikacji? ale by nie poinformowali?

Do mnie nic nie dotarło.

Ja mimo, że nie dostałam smsa z prośbą o wybór koloru to odesłałam, zobaczymy czy dojdzie.

Dostałam smsa, napisałam że chce niebieski, ale odpisali że może dasz niebieski a jak nie będzie, to wyślą losowo. No i mam CZARNY. Ktoś się chce zamienić na inny kolor kankena? Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

prosiaczek

#6738568 Napisano: 23.10.2020 12:09:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Za jakie dni macie przelewy w Winiarach majonezowych? Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6737945 Napisano: 21.10.2020 11:26:17 w Zdjęcia naszych wygranych
Ja: co kurier przyniósł?
Mój mąż: Bondodiny.

Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6737717 Napisano: 20.10.2020 13:33:16 w Czy informują/ informowali?
karlsbad coś tam o spełnianiu marzeń było ?
Wyświetl w wątku >>
0 0