Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika prosiaczek

prosiaczek

#6728560 Napisano: 12.09.2020 11:41:56 w SZUKAM....
bethan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

ma ktoś kod Ikea na 40 zł z którego na 100% nie skorzysta? W jakiejś korzystnej paragonowej cenie?  Bo moje dziecko nie wyjdzie dzis z Ikei bez tej kasy

Wątpię, to są 4 dychy do wydania bez żadnych warunków  emotka

Dlatego proponowałam zamianę na paragony a nie gratis emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6728551 Napisano: 12.09.2020 10:55:26 w SZUKAM....
ma ktoś kod Ikea na 40 zł z którego na 100% nie skorzysta? W jakiejś korzystnej paragonowej cenie?  Bo moje dziecko nie wyjdzie dzis z Ikei bez tej kasy emotka   Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6728467 Napisano: 11.09.2020 14:35:21 w Zdjęcia naszych wygranych

prosiaczek

#6728060 Napisano: 09.09.2020 20:12:06 w SZUKAM....
anaesth napisał(a):

Szukam... sprawdzonych przez Was blogów/poradników o rozszerzaniu diety niemowląt emotka

Magdalena Jackowska blog  Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

prosiaczek

#6727897 Napisano: 09.09.2020 11:08:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Muszę się Wam do czegoś przyznać... Bardzo mi się podoba bluza PEPSI  emotka  :D Bo wygląda na rozpinaną i ma taki warholowskie zacięcie emotka

Dorzuc buty Heinz i z walizke Coca-cola i w świat  emotka
Ps. Pepsi wyglada na syntetyk jak Cheetos emotka  ale dobrze ze ktos ... Forever 21 padlo, bo tez zarcie na ubraniach promowalo emotka

Nie marudź. Czy coś jest w stanie przebić napis "Durex" na namiocie? Ktoś tu pisał, że sprzedał zapakowany namiot i później dostał maila , że sprzedający mógł uprzedzić...a skąd sprzedający miał widzieć napis? Wygrał, wystawił, sprzedał emotka

Pamiętam jak ktoś opisywał emotka  to był hit nie do przebicia   emotka  :D  ale tictacowych nagród przeboleć nie mogę Buuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6727894 Napisano: 09.09.2020 11:04:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

I bluza Lays i Pepsi iiiiiii jeszcze bluza Cheetos  emotka   emotka  bo przy takiej suszy....

wiesz, jeszcze bluzę lays czy pepsi przeżyję, bo tam jest spora kasa do wygrania, więc raczej większość gra o kasę. Bluz cheetos nie rozumiem, bo tam się wybiera nagrodę o którą się gra, ale to pewnie tak jak w poprzednim konkursie z układaniem kształtów z chrupek - niektórzy wybierali bluzę, ręcznik czy koszulkę, bo dużo łatwiej to było wygrać, ze względu na małą liczbę chętnych na te nagrody.  emotka

Muszę się Wam do czegoś przyznać... Bardzo mi się podoba bluza PEPSI  emotka  :D Bo wygląda na rozpinaną i ma taki warholowskie zacięcie emotka

Dorzuc buty Heinz i z walizke Coca-cola i w świat  emotka
Ps. Pepsi wyglada na syntetyk jak Cheetos emotka  ale dobrze ze ktos ... Forever 21 padlo, bo tez zarcie na ubraniach promowalo emotka

Nie mam ani jednego ani drugiego, ale mam walizkę HEinz emotka   Nieee wygląda na bawełnę. Powiem Ci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6727882 Napisano: 09.09.2020 10:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
azaflora napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

I bluza Lays i Pepsi iiiiiii jeszcze bluza Cheetos  emotka   emotka  bo przy takiej suszy....

wiesz, jeszcze bluzę lays czy pepsi przeżyję, bo tam jest spora kasa do wygrania, więc raczej większość gra o kasę. Bluz cheetos nie rozumiem, bo tam się wybiera nagrodę o którą się gra, ale to pewnie tak jak w poprzednim konkursie z układaniem kształtów z chrupek - niektórzy wybierali bluzę, ręcznik czy koszulkę, bo dużo łatwiej to było wygrać, ze względu na małą liczbę chętnych na te nagrody.  emotka

Zmotywowałaś mnie, chyba pójdę na zakupy i zagram o zieloną bluzę  emotka

hahaha wyraźmy jasno swoje ukryte pragnienia emotka  cheetosowym, tictacowym serca nie oddam, ani niczego, ale pepsiowa jest git.  Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

prosiaczek

#6727877 Napisano: 09.09.2020 10:26:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Muszę się Wam do czegoś przyznać... Bardzo mi się podoba bluza PEPSI emotka  :D Bo wygląda na rozpinaną i ma taki warholowskie zacięcie emotka Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6727873 Napisano: 09.09.2020 10:19:37 w WC - rozmowy o wszystkim
stalowiak1979 napisał(a):

Witam czy loteria w Kauflandzie już się zakończyła-co wypełniało sie ankietę??

tak, była do końca sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6727669 Napisano: 08.09.2020 12:52:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
FBewa36 napisał(a):

TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

gienek1] TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać Po loterii tictac to ja jeszcze nie zakończyłam "żałoby" takie fajne nagrody były ostatnio... Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6727658 Napisano: 08.09.2020 12:01:54 w moje dzisiejsze wygrane :)

prosiaczek

#6727587 Napisano: 08.09.2020 00:15:24 w Czy informują/ informowali?
basiag napisał(a):

rufus napisał(a):

Pepsi i Lays tesco za dni od 20.08?

Chyba już za wszystko zwycięzcy są na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6727174 Napisano: 06.09.2020 09:12:47 w WC - rozmowy o wszystkim
FBkinga12 napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBkinga12 napisał(a):

Czy ktoś podpowie jakie zgłoszenia lubiá Los Mejores?

Dobre  emotka

Wychodzę z założenia że jesteś z tych egoistycznych, więc daruj sobie emotka

Muszę potwierdzić...
Że po prostu dobre. emotka  :D  Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6727135 Napisano: 05.09.2020 21:25:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

A ja mam pytanie do konkursowych wyjadaczy , czy Karlsbad należy do szacownego grona agencji, która życzy sobie oryginalny paragon, przesłany pocztą?
Niefortunnie umieściłam produkt dotyczący konkusu Karlsbadowego na tym samym paragonie z produktem innej agencji, która życzy sobie oryginał  emotka
I teraz sie zastanawiam, czy prosić o odesłanie paragonu na wszelki wypadek i modlić się żeby wrócił gdyby coś Karlsbadowego miało wpaść, czy niekoniecznie  emotka
Od dawien dawna każdy konkursowy produkt miałam na osobnym paragonie ,ale taką suszę zaliczyłam przez długi czas,że przestałam wierzyć w dwie wygrane z jednego paragonu...w sumie nadal w nie nie wierzę (zwłaszcza od tej agencji - nie lubią mnie emotka ) , ale wierzę w pecha i złośliwość rzeczy martwych ,stąd moje rozterki wieczorne  emotka

Najczęściej chce oryginał  Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

prosiaczek

prosiaczek

#6725239 Napisano: 28.08.2020 09:34:53 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

barcza napisał(a):

kermit napisał(a):

melancholia napisał(a):

Wkurza mnie, że zagapiłam się z terminem ważności dowodu i za późno złożyłam wniosek, nie dostanę nowego przed utratą ważności starego. No i w bankach już komunikaty, że zablokują mi przelewy na koncie, itp... Jestem na siebie wściekła, bo czekam na przelew z konkursu i boje się, że teraz nie dojdzie. Mam nadzieję, że w razie czego to będzie tylko na wychodzące. I że przelew konkursowy zaksięgują  emotka  I jeszcze się boję, że wyrabianie dowodu potrwa dłużej niż 30 dni przez obecną sytuację. Miałam się tym zająć wcześniej, a nie wiem kiedy mi ten miesiąc przeleciał. Praca, powrót dzieci do szkoły, awaria prądu przez burzę, ciągle coś do załatwienia, oszaleć można. Siedzę i ryczeć mi się chce, bo nie wiem jak to ogarnąć teraz. 

Zamiast się denerwować zadzwoń do swojego banku i spytaj. Moim zdaniem na 90% zablokują ci możliwość wykonywania przelewów, a nie przelewy przychodzące.

Mam konto w PKO BP i zapomniałam wyrobić nowego dowodu osobistego przez 7 miesięcy , i nic mi na koncie nie zablokowali , przelewy i wypłata dochodziły normalnie

No proszę. I wykonywać przelewy też mogłaś?

Oczywiście. emotka  Tylko mi konta kolejnego otworzyć nie chcieli emotka   rejestrowałam startery, ubezpieczałam mieszkanie,  Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6725232 Napisano: 28.08.2020 09:28:31 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

kermit napisał(a):

melancholia napisał(a):

Wkurza mnie, że zagapiłam się z terminem ważności dowodu i za późno złożyłam wniosek, nie dostanę nowego przed utratą ważności starego. No i w bankach już komunikaty, że zablokują mi przelewy na koncie, itp... Jestem na siebie wściekła, bo czekam na przelew z konkursu i boje się, że teraz nie dojdzie. Mam nadzieję, że w razie czego to będzie tylko na wychodzące. I że przelew konkursowy zaksięgują  emotka  I jeszcze się boję, że wyrabianie dowodu potrwa dłużej niż 30 dni przez obecną sytuację. Miałam się tym zająć wcześniej, a nie wiem kiedy mi ten miesiąc przeleciał. Praca, powrót dzieci do szkoły, awaria prądu przez burzę, ciągle coś do załatwienia, oszaleć można. Siedzę i ryczeć mi się chce, bo nie wiem jak to ogarnąć teraz. 

Zamiast się denerwować zadzwoń do swojego banku i spytaj. Moim zdaniem na 90% zablokują ci możliwość wykonywania przelewów, a nie przelewy przychodzące.

Mam konto w PKO BP i zapomniałam wyrobić nowego dowodu osobistego przez 7 miesięcy , i nic mi na koncie nie zablokowali , przelewy i wypłata dochodziły normalnie

Jesteście pewni? Miałam nieważny dowód przez rok... zero problemów. Wyświetl w wątku >>
0 0

prosiaczek

#6724873 Napisano: 26.08.2020 19:44:42 w Smolar
adriannaa napisał(a):

Nie potrafię zupełnie rozgryźć Smolara, o ile ze zdjęciami to jako tako to tekstem zupełnie nie mogę trafić, zdradzi ktoś chociaż czy lepiej ich podejść rymem czy prozą?

Szczęściem Moja Droga. Szczęściem emotka   Wyświetl w wątku >>

prosiaczek

#6724841 Napisano: 26.08.2020 18:13:11 w Smolar

Przepraszam jeśli ktoś został urażony. Trafia mnie ten cały "najazd" na Smolara. 
"sr** Was pies" - tyczy się tylko do tych co zaczną snuć kolejne teorie spiskowe o układach, układzikach z Agencją  emotka
ps. wg.teorii z psychologi wulgarni ludzie są szczerzy emotka

Wulgarni są po prostu wulgarni. Nie ma co dorabiać ideologii.  Wyświetl w wątku >>